Τις θέλεις σε πολυσέλιδη λίστα ή σε ολιγοσέλιδο βιβλίο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί έφαγε μπαν ο Αρίστος;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Γιατί έφαγε μπαν ο Αρίστος;
Γιατί το πάτησε;
Θέλω να δω αν γνωρίζεις καν το θέμα που δικάζεις ή αν απλά σου αρέσει να φιμώνεις αντίθετες απόψεις με κάθε τρόπο.
Υπόψιν, ο Αρίστος με είχε κατά καιρούς λούσει με διάφορα επίθετα. Δεν είμαι εκπρόσωπος του Αρίστου.
όπως σε βολεύει
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
ο αριστος έφαγε μπαν και τα νήματα και οι δημοσιευσεις στεκουν.stergiosbik έγραψε: 19 Δεκ 2021, 12:25 Και πολυ αργησε ο συντονισμος να τον μπαναρει.
Και αλλοι πρεπει να δουν την πορτα της εξοδου.
Καλος ο χαβαλες,καλες οι αμπελοφιλοσοφιες αλλά οταν παμε σε θεματα υγειας τοτε αυτα πρεπει να κοβονται μαχαιρι.
Πατε μια βολτα στα νοσοκομεια να δειτε ποσοι ανθρωποι δινουν καθημερινα μαχη για να κερδισουν εστω και ενα λεπτο ζωης,για διαφορους λογους,και θα εχουμε τον καθε βλαμμενο να αμολαει την καθε μαλακια οταν εχουμε να κανουμε με ενα θεμα ξεκαθαρα επιστημονικο;
Οι μονοι που δικαιουνται να εχουν αποψη ειναι οι επιστημονες του χωρου.
Τελεια και παυλα.
Εμεις κανουμε μοκο.
Το πιο πολυτιμο δωρο του Θεου,η υγεια,δεν χωραει εξυπναδες και μαγκιες.
1. ο ιός είναι ανύπαρκτος ->όταν εξαπλώθηκε η επιδημία:
2. Μια γριπούλα είναι ->οταν πέθαιναν κατά χιλιάδες:
3. Αφορά μόνο υπερήλικες ->οταν πέθαιναν νεότεροι:
4. Τα εμβόλια δεν έχουν ελεγχθεί
5. Το δείγμα είναι μικρό
6. Τα εμβόλια είναι μηχανισμός ελέγχου
Είναι τόσο προφανής η ψευδοεπιστημονικη τους (σας) παράνοια, που θα ήταν κωμική, αν δεν ήταν ταυτόχρονα καταστροφική.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Σημεία των καιρών. Αν ο κάθε μπάρμπαριστος έγραφε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουνε νεκροί από covid, το οποίο και πάλι θα ήταν fakenews, δεν θα είχε κανένα απολύτως θέμα. Στην δυστοπία του Μητσοτάκη αν γράψεις ότι χθες πέθαναν 80 θεωρείται fakenews.
Φυσικά και γνωρίζω το θέμα, αλλά ταυτόχρονα επιδοκιμάζω και το φίμωμα του Αρίστου με κάθε τρόπο.stavmanr έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:26Γιατί το πάτησε;
Θέλω να δω αν γνωρίζεις καν το θέμα που δικάζεις ή αν απλά σου αρέσει να φιμώνεις αντίθετες απόψεις με κάθε τρόπο.
Υπόψιν, ο Αρίστος με είχε κατά καιρούς λούσει με διάφορα επίθετα. Δεν είμαι εκπρόσωπος του Αρίστου.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Δηλαδή; Διαφώτισέ μας.Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:33Φυσικά και γνωρίζω το θέμα (...)stavmanr έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:26Γιατί το πάτησε;
Μην το κρατάς μυστικό.
Συνεχόμενη και επιτηδευμένη διασπορά ψευδών ειδήσεων εδώ και χρόνια, ακόμα και για την αιτία θανάτου του Τράγκα.stavmanr έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:35Δηλαδή; Διαφώτισέ μας.Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:33Φυσικά και γνωρίζω το θέμα (...)stavmanr έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:26
Γιατί το πάτησε;
Μην το κρατάς μυστικό.
Το αν έβρισε κάποιον με ΠΜ δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω.
FUCK DONALD TRUMP
Όπω; μου έχει πει κτηνίατρος με μεταπτυχιακό στη νανοτεχνολογία η γνώση στην ιατρική και η εξειδίκευση είναι συνεχείς, απαιτούνται 10-20 σεμιναρια το χρόνο, ας πουμε 1/μήνα, αν για διαφορους λόγους στερηθείς από τα βήματα αυτά που γίνονται σε κάθε σεμινάριο για π.χ. 2 χρόνια θα σου φαίνεται άλμα ακόμα και αν ασχολειόσουν για όλη σου τη ζωή με την ιατρική και απλα δεν παρακολουθησες την πορεία της γνώσης τα τελευταία 2 χρόνια.Kauldron έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:21Ποιοί είναι οι "αντιεμβολιαστές", και πώς είναι δυνατόν άνθρωποι με δεκαετίες στην Ιατρική και πλήθος διακρίσεων να επικαλούνται "αντιεπιστημονικές σαχλαμάρες"?
Ο Ιωαννίδης μόνος του, έχει όσες δημοσιεύσεις και διακρίσεις έχουν όλοι οι δαπίτες της επιτροπής αθροιστικά (μάλλον και περισσότερες).
Ακόμη κι αν συμφωνήσω ότι ήταν ψέματα, ποιος κανονισμός απαγορεύει να γράφεις ψέματα στο φόρουμ;
Και γιατί υπάρχει έστω κι ένας χρήστης ακόμη εδώ μέσα;
Είμαι βέβαιος ότι η αιτία του μπαν δεν μπορεί να είναι αυτή.
Πιο πιθανή αιτία θα ήταν πχ. η επίμονη επανάληψη των άρθρων (σπαμ) ή η προσβολή κάποιου αν κι εφόσον συνέβη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 19 Δεκ 2021, 16:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο αντίλογος είναι.Beria έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:321. ο ιός είναι ανύπαρκτος ->όταν εξαπλώθηκε η επιδημία:
2. Μια γριπούλα είναι ->οταν πέθαιναν κατά χιλιάδες:
3. Αφορά μόνο υπερήλικες ->οταν πέθαιναν νεότεροι:
4. Τα εμβόλια δεν έχουν ελεγχθεί
5. Το δείγμα είναι μικρό
6. Τα εμβόλια είναι μηχανισμός ελέγχου
Είναι τόσο προφανής η ψευδοεπιστημονικη τους (σας) παράνοια, που θα ήταν κωμική, αν δεν ήταν ταυτόχρονα καταστροφική.
Με εμβόλιο δε νοσεις-->με εμβόλιο νοσεις αλλά δε νοσηλεύεσαι-->με εμβόλιο νοσηλεύεσαι αλλά δε μπαίνεις ΜΕΘ-->με εμβόλιο μπαίνεις ΜΕΘ αλλά δεν πεθαίνεις. Και κάπου εκεί λήγει.
Τη μεγαλύτερη ζημιά στο ζήτημα του εμβολιασμού την έχουν κάνει ψεκες σαν εσένα που κατάπιαν το παραμύθι πως αν εμβολιαστείς είσαι άτρωτος. Και το θέμα όσο αφορά εσένα είναι. Το κατάπιες το παραμύθι επειδή είσαι ηλίθιος ή επειδή είσαι στημένος. Διαλέγεις και παίρνεις.
Τι είσαι; Η Σασα Σταμάτη του πχώρουμ είσαι; Να φιμώνεις στόματα;Λεγεών έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:37Συνεχόμενη και επιτηδευμένη διασπορά ψευδών ειδήσεων εδώ και χρόνια, ακόμα και για την αιτία θανάτου του Τράγκα.
Το αν έβρισε κάποιον με ΠΜ δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω.
Ορίστε, τώρα αυτός θα λέει ότι "τον κάνουν πόλεμο" και ότι "τον σωπάσανε".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ρώτα τους συντονιστές να σου απαντήσουν.stavmanr έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:38Ακόμη κι αν συμφωνήσω ότι ήταν ψέματα, ποιος κανονισμός απαγορεύει να γράφεις ψέματα στο φόρουμ;
Είμαι βέβαιος ότι η αιτία του μπαν δεν μπορεί να είναι αυτή.
Εγώ τους συγχαίρω.
FUCK DONALD TRUMP
Ανακρίβειες και ψέματα που έχουν επίπτωση στη δημόσια υγεία πρέπει να ανέχεται ένα δημόσιο βήμα;stavmanr έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:38Ακόμη κι αν συμφωνήσω ότι ήταν ψέματα, ποιος κανονισμός απαγορεύει να γράφεις ψέματα στο φόρουμ;
Η έχεις κι εσύ την άποψη της Βίβιαν ότι δεν υπάρχει δημόσια υγεία;

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 60 Απαντήσεις