δεν ειχα ιδεα οτι αυτη η εκπομπη εδινε τοσο contentNull έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:26 Και ο Κανάκης τα ίδια σκατά είναι, βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Σίγουρα πάντως
με λιγότερα κόμπλεξ από τον μπούλη μεταλλά και πιο ξεθυμασμένος, για αυτό δεν
έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο. Είχε κάνει κάποτε την τότε κοπέλα του Χριστίνα Μουστάκα
να κλάψει live στο ράδιο αρβύλα. Επίσης είχε προσβάλει μουσικό στο τέλος
εκπομπής χωρίς κανένα προφανή λόγο, με τον τύπο να τον κοιτάζει με το στόμα ανοιχτό.
Ζήτησε συγνώμη στην επόμενη, πούστικα όμως, χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα στο γεγονός,
με αοριστίες του στυλ "είδατε κάτι δυσάρεστο, όσοι καταλάβατε καταλάβατε, άνθρωποι
είμαστε και εκνευριζόμαστε", και τέτοιες πίπες. Αλλά μάλλον δεν τα θυμάστε.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Κακό δεν είναι
Δύσκολο είναι
γυμνασιακό χιούμορ, παλιακό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ντάξει μωρέ κι εσύ. Έχουν πολλά πετυχημένα. Μην είσαι άδικος.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ο "μεγάλος άντρας της σοουμπιζ" είναι ο Παναγιωτόπουλος; ΣωθήκαμεΛεγεών έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:06 Κρατηθείτε, θα βγούν και άλλα για τον εν λόγω τώρα που άνοιξε ο δρόμος. Και όσες δεν ήξεραν ότι κονομούσε από τσοντοσάϊτ, θα το μάθουν τώρα μόλις δουν τα τατουάζ τους στα βίντεο.
Βεβαίως ο AlienWay ο φίλος μας, ο έγκυρος φορουμικός ανταποκριτής του #MeToo, θα χαλαστεί που θα διαλυθεί η αξιοπρέπεια άλλου ενός μεγάλου άνδρα της ελληνικής σόουμπιζ χωρίς να γίνει το δικαστήριο, αλλά that's life τώρα πια.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
καλα το οτι ειναι αθωος ο συγκεκριμενος και οτι η ολη ιστορια ειναι πεταγμα λασπης το εχει γραψει και αλλος δεν ειναι μονος τουΛεγεών έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:06 Κρατηθείτε, θα βγούν και άλλα για τον εν λόγω τώρα που άνοιξε ο δρόμος. Και όσες δεν ήξεραν ότι κονομούσε από τσοντοσάϊτ, θα το μάθουν τώρα μόλις δουν τα τατουάζ τους στα βίντεο.
Βεβαίως ο AlienWay ο φίλος μας, ο έγκυρος φορουμικός ανταποκριτής του #MeToo, θα χαλαστεί που θα διαλυθεί η αξιοπρέπεια άλλου ενός μεγάλου άνδρα της ελληνικής σόουμπιζ χωρίς να γίνει το δικαστήριο, αλλά that's life τώρα πια.
σιγα μην σταματησει η εκπομπη
θα βαλουν μεσο τα νουδουλικα που εχουν βαλει μπροστα τον μηχανισμο απο χτες για να συνεχιστει η εκπομπη και να μην παει χαμενο το ξεπλυμα της μενδωνη
ασχετα αν προφανως και ξερανε ολοι τι σκουπιδι ηταν ο τυπος
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Space_Passenger
Τώρα ο Σταθης θα "ζησει" αυτο που ζουσε μεχρι τωρα η κοπέλα. Με τι μουτρα θα κυκλοφορει πλεον?
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Δεν λεω την αποψη μου αν δεν δω το υλικο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Απο χθες εννοει?δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω[
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ την 14 Δεκ 2021, 13:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Space_Passenger
Θέλεις να χάσεις το φως σου;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Είναι κάποιου είδους βίτσιο να θελετε τόσο πολύ να πάρετε μάτι παράνομα βιντεάκια με τόσο ασχημομούρηδες τύπου Σεμέδο, Στάθη κτλ?
- Space_Passenger
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
vantono έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:12 Είναι κάποιου είδους βίτσιο να θελετε τόσο πολύ να πάρετε μάτι παράνομα βιντεάκια με τόσο ασχημομούρηδες τύπου Σεμέδο, Στάθη κτλ?

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Τι τους είπε δηλαδή;Null έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:26 Και ο Κανάκης τα ίδια σκατά είναι, βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Σίγουρα πάντως
με λιγότερα κόμπλεξ από τον μπούλη μεταλλά και πιο ξεθυμασμένος, για αυτό δεν
έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο. Είχε κάνει κάποτε την τότε κοπέλα του Χριστίνα Μουστάκα
να κλάψει live στο ράδιο αρβύλα. Επίσης είχε προσβάλει μουσικό στο τέλος
εκπομπής χωρίς κανένα προφανή λόγο, με τον τύπο να τον κοιτάζει με το στόμα ανοιχτό.
Ζήτησε συγνώμη στην επόμενη, πούστικα όμως, χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα στο γεγονός,
με αοριστίες του στυλ "είδατε κάτι δυσάρεστο, όσοι καταλάβατε καταλάβατε, άνθρωποι
είμαστε και εκνευριζόμαστε", και τέτοιες πίπες. Αλλά μάλλον δεν τα θυμάστε.![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 2023 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-
- 6 Απαντήσεις