!!! DEVELOPMENT MODE !!!
σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Space_Passenger
Re: σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Σωστά αλλά ... αριστεροκουνημένοι όσο ο μέσος Ελ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:12Ναι ο Μαρξ, ο Ενγκελς , ο Λένιν και ο Τρότσκι...
Ο ορισμός των απολιτικ λούμπεν ήταν . Κριτική καφενείου ,φταίνε οι κακοί πολιτικοί που είναι όλοι ίδιοι και να ενωθουμε όλοι μαζί.
Παπαριές μαριτσαμ
Πιστεύουν όλες τις αριστερες κοινοτυπίλες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Το παραδέχθηκε και ο ίδιος
Μαλλον τελος η εκπομπη
Δεν εχουν περιεχομενο χωρις την ακατασχετη ηθικολογία τους
Πως θα κουνανε το δαχτυλο δεξια-αριστερα;
Μαλλον τελος η εκπομπη
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Καλά, εσείς όποιον δεν πιστεύει πως πρέπει να πνιγούμε πρόσφυγες στη θάλασσα τον έχετε αριστερό.Μπίστης έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:21Σωστά αλλά ... αριστεροκουνημένοι όσο ο μέσος Ελ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:12Ναι ο Μαρξ, ο Ενγκελς , ο Λένιν και ο Τρότσκι...
Ο ορισμός των απολιτικ λούμπεν ήταν . Κριτική καφενείου ,φταίνε οι κακοί πολιτικοί που είναι όλοι ίδιοι και να ενωθουμε όλοι μαζί.
Παπαριές μαριτσαμ
Πιστεύουν όλες τις αριστερες κοινοτυπίλες
Δεν είναι κριτήριο αυτό.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ο Στάθης ήταν ο πιο πολιτίκ και ο πιο αριστερός από αυτούς.Sid Vicious έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:18Ε καλα Μαρξ μπορει να μην ηταν (λενιν κσι τροτσκι σιγα τα ατομα, παρατραγουδα ηταν σε μια ταραγμενη Ρωσια, σημερα φιλοξενουμενοι σε trashtv θα ηταν)Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:12Ναι ο Μαρξ, ο Ενγκελς , ο Λένιν και ο Τρότσκι...
Παπαριές μαριτσαμ
αλλα απολιτικ δεν τους λες, σαφεστατα παιρναν θεση σε πολιτικα ζητηματα, ο ιδιος ο Σταθης αρθρογραφησε κιολας γιατι πρεπει να ψηφιστει ο Τσιπρας
Ο Κιούσης ο πιο δεξιός, παίζει να είναι και νεοδημοκράτης.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Τέλος η εκπομπή γενικά;Zelda έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:23 Το παραδέχθηκε και ο ίδιος
Μαλλον τελος η εκπομπη
Υπάρχει τέτοια ελπίδα;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Και ο Κανάκης τα ίδια σκατά είναι, βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Σίγουρα πάντως
με λιγότερα κόμπλεξ από τον μπούλη μεταλλά και πιο ξεθυμασμένος, για αυτό δεν
έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο. Είχε κάνει κάποτε την τότε κοπέλα του Χριστίνα Μουστάκα
να κλάψει live στο ράδιο αρβύλα. Επίσης είχε προσβάλει μουσικό στο τέλος
εκπομπής χωρίς κανένα προφανή λόγο, με τον τύπο να τον κοιτάζει με το στόμα ανοιχτό.
Ζήτησε συγνώμη στην επόμενη, πούστικα όμως, χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα στο γεγονός,
με αοριστίες του στυλ "είδατε κάτι δυσάρεστο, όσοι καταλάβατε καταλάβατε, άνθρωποι
είμαστε και εκνευριζόμαστε", και τέτοιες πίπες. Αλλά μάλλον δεν τα θυμάστε.
έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο. Είχε κάνει κάποτε την τότε κοπέλα του Χριστίνα Μουστάκα
εκπομπής χωρίς κανένα προφανή λόγο, με τον τύπο να τον κοιτάζει με το στόμα ανοιχτό.
Ζήτησε συγνώμη στην επόμενη, πούστικα όμως, χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα στο γεγονός,
με αοριστίες του στυλ "είδατε κάτι δυσάρεστο, όσοι καταλάβατε καταλάβατε, άνθρωποι
είμαστε και εκνευριζόμαστε", και τέτοιες πίπες. Αλλά μάλλον δεν τα θυμάστε.
Εμένα μου άρεσε.
Έπαθα σοκ όταν το διάβασα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Sid Vicious
Νομιζω το χειροτερο ηταν που κοροιδευαν καποιον για την φωνη του, τους εστειλε μετα αυτος εξωδικο οπου τους εξηγουσε πως η φωνη του ηταν ετσι απο επεμβαση λογω καρκινου του φαρυγγα και τους ζητουσε να επανορθωσουν στον αερα με μια συγγνωμη. Αρνηθηκαν να το κανουν, πηγε το θεμα στα δικαστηρια και πληρωσαν ενα γερο προστιμο.Null έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:26 Και ο Κανάκης τα ίδια σκατά είναι, βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Σίγουρα πάντως
είμαστε και εκνευριζόμαστε", και τέτοιες πίπες. Αλλά μάλλον δεν τα θυμάστε.![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Σαφως αλλα οι στατιστικες δειχνουν πως πλειοψηφικα μαλλον αριστεροφερνουν
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν θυμάμαι τί είχαμε γράψει και πού, εγώ απλά βλέπω μια φωτο που αποτελείται απο τρεις καραδεξιάτζες του κερατά και μόνο έναν αριστερό, με ρανιδουλα "δεν ειναι αθώοι οι ναζί", εκ των οποίων μόνο μία εξ αυτών (του Λιγνάδη) ειναι πραγματική, και οι υπόλοιπες ειναι φτιαγμένες απο ναζουλομονταζιέρα, με σκοπό να αθωωθούν για τα δικά τους εγκληματα, τυπου "α, κοιτάξτε, οι αντιναζί/μη ναζί ειναι χειρότεροι".
Και αυτή η φωτο χρησιμοποιείται εντέχνως κάθε φορά με σκοπό να... την πείτε στους εγκληματίες αριστερούς, ποστάροντας μια φωτο που 3/4 αποτελείται απο δεξιούς
Για τα υπόλοιπα με τον δημοκρατικό κλόουν κτλ, δεν εχω να πω κάτι. Δεν θεωρώ οτι θα μπορέσω να λύσω τα τραμπικά σας ψυχολογικά προβλήματα επειδη δεν ξαναψηφίστηκε ο μπρόεδρας, απευθυνθείτε σε εναν ψυχολόγο τουλάχιστον.
Όχι ρε φίλε ουτε καν, πας καλά? Πού νομίζεις ότι ζεις, στον πραγματικό κόσμο? Εδώ είναι παραπχορουμάρα!
Μόνο οι αριστεροί είναι καθίκια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 14 Δεκ 2021, 12:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλά έπαθαν.Sid Vicious έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:30Νομιζω το χειροτερο ηταν που κοροιδευαν καποιον για την φωνη του, τους εστειλε μετα αυτος εξωδικο οπου τους εξηγουσε πως η φωνη του ηταν ετσι απο επεμβαση λογω καρκινου του φαρυγγα και τους ζητουσε να επανορθωσουν στον αερα με μια συγγνωμη. Αρνηθηκαν να το κανουν, πηγε το θεμα στα δικαστηρια και πληρωσαν ενα γερο προστιμο.Null έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:26 Και ο Κανάκης τα ίδια σκατά είναι, βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Σίγουρα πάντως
είμαστε και εκνευριζόμαστε", και τέτοιες πίπες. Αλλά μάλλον δεν τα θυμάστε.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εννοείς ότι έχεις γελάσει με εκπομπή ΑΡΒΥΛΑΣ;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Sid Vicious
Ενταξει μην γινεσαι απολυτος, οχι ολοι οι αριστεροι. Καποιοι γιναν αριστεροι απο πλανη και αφελεια, ας μην τους καταδικαζουμε ολους.
Κακό είναι;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές