Scouser έγραψε: 11 Δεκ 2021, 16:16
Το balance αυτό,
εγώ και οι γιατροί μου θεωρώ ότι το πετυχαίνουμε με την επιλογή ενός εμβολίου κλασσικής τεχνολογίας, χωρίς εννοείται να αποκλείονται τελείως μελλοντικές παρενέργειες και από αυτό, όπως και από οποιοδήποτε άλλο φάρμακο.
Eixa σκοπό να σου γράψω με ηρεμία όταν βρω λίγο χρόνο αλλά βλέπω ότι το έχεις πάρει όλο λάθος. Και εσύ και οι..γιατροί σου. Είναι η πολλοστή φορά δε, που αναφέρεις το GBS σαν να ανακαλύψατε τον τροχό.
Πρώτον, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτή η -εξαιρετικά σπάνια- παρενέργεια με κάποιο εμβόλιο. Έχει εμφανιστεί εδώ και δεκαετίες με διάφορα εμβόλια, και τις περισσότερες φορές υπάρχει fully recover του ασθενούς.
Καλά μεχρι εδώ; Το ξεκαθαρίσαμε ότι δεν δικαιώθηκαν σε κάτι οι γιατροί σου; Ωραία. Πάμε παρακάτω.
Μελλοντικές παρενέργειες, ανάλογα με την ταρίφα που κόβει ο καθένας, γιατρός ή μη. 2-3-5-10-250 χρόνια κλπ. Η ιστορία μας δείχνει από το 1960 έως σήμερα, ότι δεν υπάρχει κανένα εμβόλιο που να βγάζει μακροχρόνιες παρενέργειες, οταν μιλάμε για "μακροχρόνιες" παρενέργειες, μιλάμε για μέγιστο διάστημα 2 μήνες από τον εμβολιασμό. Εκτός από το Pandermix που ελέγχεται για ναρκοληψία (και όχι μετά από χρόνια απλός σπανίως λίγο πάνω από το δίμηνο), όπου εκεί βέβαια έγιναν πολύ λίγες δόσεις και άργησε ο εντοπισμός. Εδώ έχουν γίνει δισεκατομμύρια δόσεις. Τι μας λες λοιπόν τώρα;
Επίσης η τεχνολογία mRNA και VV δεν είναι
νέες ούτε τα εμβόλια έγιναν στο πόδι προσπερνώντας πρωτόκολλα ασφαλείας. Οπότε, σε ρωτάω ξανά, χαρην κουβέντας;
Σου έχουν πει κάτι άλλο οι γιατροί σου; Αν θες και σε πμ δεν έχω θέμα.