!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΣΟΚ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΜΠΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: ΣΟΚ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΜΠΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

hellegennes έγραψε: 09 Δεκ 2021, 13:07
Αλιόσα έγραψε: 09 Δεκ 2021, 08:09 Χελώνα μεγάλη μαλακια αν δεν έκανες έως τώρα εμβόλιο, δηλαδη τις δύο δόσεις, διότι με την τρίτη δόση αποκτάς 25 φορές περισσότερα αντισώματα απέναντι στην μετάλλαξη Όμικρον.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
:fp:
Έκανε τους υπολογισμούς και τα βρήκε ο Αλιόσας.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

vantono έγραψε: 09 Δεκ 2021, 12:28 Για ίδρυμα επισήμως πλέον, οι ψέκες! Πιο απάλευτοι απο ποτέ.
Μιλάνε/γράφουνε, φωνάζουν/πληκτρολογούν, και στα μάτια των λογικών ανθρώπων μοιάζουν κάπως έτσι

Εικόνα
:smt005: :smt005: :smt005:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εικόνα
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Αλιόσα έγραψε: 09 Δεκ 2021, 08:09 Χελώνα μεγάλη μαλακια αν δεν έκανες έως τώρα εμβόλιο, δηλαδη τις δύο δόσεις, διότι με την τρίτη δόση αποκτάς 25 φορές περισσότερα αντισώματα απέναντι στην μετάλλαξη Όμικρον.
καλά γέλα, έπρεπε ήδη να πηγαινες για τρίτη δόση τώρα, οι δύο δεν αρκούνε οσο πριν και αυτο λογω της ομικρον :c020:

Οσοι κάνουν τώρα πρώτη θέλουν 3 βδομάδες για δεύτερη δόση (καμια 10 με 14 μέρες για αντισώματα) και μετά το πέρας των τριών μηνών θα κάνουνε τρίτη δόση, ήδη χάσανε πολύ χρόνο. Θα κάναν και αυτοι την τρίτη δόση τώρα και θα ήταν αρκετά καλύτερα προστατευμένοι.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Αλιόσα έγραψε: 09 Δεκ 2021, 16:07
καλά γέλα, έπρεπε ήδη να πηγαινες για τρίτη δόση τώρα, οι δύο δεν αρκούνε οσο πριν και αυτο λογω της ομικρον :c020:

Οσοι κάνουν τώρα πρώτη θέλουν 3 βδομάδες για δεύτερη δόση και μετά το πέρας των τριών μηνών θα κάνουνε τρίτη δόση, ήδη χάσανε πολύ χρόνο. Θα κάναν και αυτοι την τρίτη τώρα και θα ήταν αρκετά καλύτερα προστατευμένοι.
0 θανατους προς το παρον η ομικρον,ετοιμαζει τα πλασιμπο ο κτηνιατρος να σας προστατεψει :c020:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Δεκ 2021, 14:32
hellegennes έγραψε: 09 Δεκ 2021, 14:06
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Δεκ 2021, 13:22

Καλά, ρώτησε έναν καλό φυσιοθεραπευτή να σου πει πόσο γρήγορα διορθώνονται αυτά τα μικροπροβλήματα και σε ποιες περιπτώσεις λήγουν στο δίμηνο, έτσι στο χαλαρό, ακόμη και για τους πολύ νεώτερους από τα 80.
Η γιαγιά μου ήταν 84 όταν μπήκε σε ΜΕΘ με πνευμονία (μετά από γρίπη, καλοκαίρι) και έμεινε στο νοσοκομείο συνολικά περίπου έναν μήνα. Μετά πήγε σε κέντρο αποκατάστασης και έκανε φυσιοθεραπεία για κάνα μήνα ακόμη και μετά ήταν τζιτζί. Στα 84.
Aν κατάλαβα καλά, η εμπειρία που έχεις στο φυσιοθεραπευτικό πεδίο αφορούν στην περιπέτεια υγείας της γιαγιάς σου.
Ξέρω κι άλλο κόσμο που έχει μείνει καιρό στο νοσοκομείο και δεν ξέρω κανέναν να κούτσαινε μισό χρόνο μετά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

Αλιόσα έγραψε: 09 Δεκ 2021, 11:34 Έν τω μεταξύ καθε μέρα πεθαινουν 90 με 120 άτομα από covid19 υπερδιπλάσιοι γίνονται αγνώριστοι μετά απο μακροχρόνια νοσηλεία έχοντας χίλια δυο προβλήματα.....αλλά αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί και τόσο τους ψέκες.
Με συγκλονίζουν πολύ οι "90-100 νεκροί κοβιντ την ημέρα"
Έχεις μήπως πρόχειρα τα ονόματα κανενός απ αυτούς?
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

και εσμ ηλιθιε Ζακο μετα 5 χρονια γινει τιποτα τι θα πεις ουπς λαθος
Ο Γελοβατς και η Σιομπαν λενε γεια !
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

Scouser έγραψε: 09 Δεκ 2021, 13:15
Spoiler
Chainis έγραψε: 09 Δεκ 2021, 12:56
Kauldron έγραψε: 09 Δεκ 2021, 12:42

Ψεκάκο, ο κόβιντ είναι μια ασθένεια. Μπορεί να το πάθεις, μπορεί και οχι. Το εμβόλιο απ' τη στιγμή που πήγες και το έκανες, το έκανες.
Επιπλέον, εσείς μας λέτε οτι τα μπόλια σας είναι απόλυτα ασφαλή. Τώρα σιγά σιγά μας τα γυρίζετε. Μακροπρόθεσμα, μπορεί να καταλήξει να είναι σαν το DDT με το οποίο κάποιοι σαν και 'σενα ράντιζαν τα παιδιά και χαίρονταν.
Απόλυτα ασφαλή δεν το είπε κανένας.
Οι παρενέργειες διαπιστώθηκαν από την αρχή, αλλεργίες από το φάιζερ, θρομβωσεις από το άστρα κλπ.

Αυτό που είπαν και λένε όλοι είναι ότι παρέχουν γύρω στο 90% προστασία που σημαίνει ότι γλυτώνουμε τις πολλές νοσηλείες και θανάτους.

Παρενέργειες έχει κάθε φάρμακο η εμβόλιο.
Εσύ στέκεσαι στο 1 στα 10.000 εμένα με ενδιαφέρουν οι 9.999.
Δεν ανακαλύφθηκαν από την αρχή, ανακαλύφθηκαν στην πορεία και διαρκώς βγαίνουν στη φόρα καινούργιες, πάντα σε βάρος εμβολιασμένων-πειραματόζωων. Πχ πρόσφατο, και εξαιρετικά σοβαρό:
https://www.washingtonpost.com/health/2 ... n-warning/

Φυσικά όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί, αν είχε ακολουθηθεί η συνηθισμένη διαδικασία ανάπτυξης εμβολίων, που περιλαμβάνει μελέτες σε βάθος αρκετών χρόνων για την διαπίστωση ύπαρξης παρενεργειών.
τι λε ρε παιδί μου! και πώς την πάτησαν τα "παλιά καλά εμβόλια" με την "συνηθισμένη διαδικασία ανάπτυξης εμβολίων" ώστε να ανιχνεύφθουν πολύ σπάνιες παρενέργειες χρόνια, ή σε μερικές περιπτώσεις δεκαετίες, μετά την κυκλοφορία τους;

τι την έπιασε την επιτροπή εμβολιασμών στις ΗΠΑ (Advisory Committee on Immunization Practices) να αναθεωρήσει τις συστάσεις της για παρενέργειες στο τεύχος τής 6ης Σεπτεμβρίου, 1996 τού Morbidity and Mortality Weekly Report;

δεν τις ήξεραν όλες από τις "μελέτες σε βάθος αρκετών χρόνων για την διαπίστωση ύπαρξης παρενεργειών"; τρελάθηκε η επιτροπή και ανακάλυπτε εγκεφαλοπάθειες, θρομβοκυτοπένιες, αρθρίτιδες, GBS, αναφυλαξίες, πολιομυελίτιδες, νευρίτιδες κλπ;

ή μήπως ο μύθος τών "παραδοσιακών" εμβολίων είναι απλά άλλη μία (κρυπτο)αντιεμβολιαστική πίπα;

Update: Vaccine Side Effects, Adverse Reactions, Contraindications, and Precautions
This report provides updated information concerning the potential adverse events associated with vaccination for hepatitis B, poliomyelitis, measles, mumps, diphtheria, tetanus, and pertussis.

Εικόνα

Εικόνα
πώς νοιώθεις που ήσουν "εμβολιασμένος-πειραματόζωο" τών "παραδοσιακών" εμβολίων;

τι λέει η αντιεμβολιάστρια συμβουλάτοράς σου;
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Bill Hicks έγραψε: 11 Δεκ 2021, 13:55
Scouser έγραψε: 09 Δεκ 2021, 13:15
Spoiler
Chainis έγραψε: 09 Δεκ 2021, 12:56

Απόλυτα ασφαλή δεν το είπε κανένας.
Οι παρενέργειες διαπιστώθηκαν από την αρχή, αλλεργίες από το φάιζερ, θρομβωσεις από το άστρα κλπ.

Αυτό που είπαν και λένε όλοι είναι ότι παρέχουν γύρω στο 90% προστασία που σημαίνει ότι γλυτώνουμε τις πολλές νοσηλείες και θανάτους.

Παρενέργειες έχει κάθε φάρμακο η εμβόλιο.
Εσύ στέκεσαι στο 1 στα 10.000 εμένα με ενδιαφέρουν οι 9.999.
Δεν ανακαλύφθηκαν από την αρχή, ανακαλύφθηκαν στην πορεία και διαρκώς βγαίνουν στη φόρα καινούργιες, πάντα σε βάρος εμβολιασμένων-πειραματόζωων. Πχ πρόσφατο, και εξαιρετικά σοβαρό:
https://www.washingtonpost.com/health/2 ... n-warning/

Φυσικά όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί, αν είχε ακολουθηθεί η συνηθισμένη διαδικασία ανάπτυξης εμβολίων, που περιλαμβάνει μελέτες σε βάθος αρκετών χρόνων για την διαπίστωση ύπαρξης παρενεργειών.
τι λε ρε παιδί μου! και πώς την πάτησαν τα "παλιά καλά εμβόλια" με την "συνηθισμένη διαδικασία ανάπτυξης εμβολίων" ώστε να ανιχνεύφθουν πολύ σπάνιες παρενέργειες χρόνια, ή σε μερικές περιπτώσεις δεκαετίες, μετά την κυκλοφορία τους;

τι την έπιασε την επιτροπή εμβολιασμών στις ΗΠΑ (Advisory Committee on Immunization Practices) να αναθεωρήσει τις συστάσεις της για παρενέργειες στο τεύχος τής 6ης Σεπτεμβρίου, 1996 τού Morbidity and Mortality Weekly Report;

δεν τις ήξεραν όλες από τις "μελέτες σε βάθος αρκετών χρόνων για την διαπίστωση ύπαρξης παρενεργειών"; τρελάθηκε η επιτροπή και ανακάλυπτε εγκεφαλοπάθειες, θρομβοκυτοπένιες, αρθρίτιδες, GBS, αναφυλαξίες, πολιομυελίτιδες, νευρίτιδες κλπ;

ή μήπως ο μύθος τών "παραδοσιακών" εμβολίων είναι απλά άλλη μία (κρυπτο)αντιεμβολιαστική πίπα;

Update: Vaccine Side Effects, Adverse Reactions, Contraindications, and Precautions
This report provides updated information concerning the potential adverse events associated with vaccination for hepatitis B, poliomyelitis, measles, mumps, diphtheria, tetanus, and pertussis.

Εικόνα

Εικόνα
πώς νοιώθεις που ήσουν "εμβολιασμένος-πειραματόζωο" τών "παραδοσιακών" εμβολίων;

τι λέει η αντιεμβολιάστρια συμβουλάτοράς σου;
Έχω πει κατ'επανάληψη ότι δεν ενδιαφέρομαι να εμβολιαστώ κατά του COVID, τον οποίο θεωρώ για τη δική μου ηλικία και κατάσταση υγείας μια γριπούλα. Αντιθέτως, έχω ταχθεί υπέρ του εμβολιασμού των 60+, έστω και με τα μέτριας έως μικρής αποτελεσματικότητας και αγνώστων μελλοντικών παρενεργειών μαντζούνια. Ειλικρινά, δεν ξέρω πόσο πιο ξεκάθαρα πρέπει να το πω.
Από εκεί και πέρα, επειδή τις αποφάσεις δεν τις παίρνω εγώ, ούτε μπορώ να κάνω κάτι για να τις επηρεάσω, θέλω να βρω μια ισορροπία ανάμεσα στο να τελειώνω με το άπαρχαϊντ και να πάρω το μικρότερο δυνατό ρίσκο για την υγεία μου. Το balance αυτό, εγώ και οι γιατροί μου θεωρώ ότι το πετυχαίνουμε με την επιλογή ενός εμβολίου κλασσικής τεχνολογίας, χωρίς εννοείται να αποκλείονται τελείως μελλοντικές παρενέργειες και από αυτό, όπως και από οποιοδήποτε άλλο φάρμακο. Εσύ πάλι επιλέγεις την επιστήμη των ταρζανιών και των εγκάθετων των φαρμακευτικών που επί 2 χρόνια έχουν τον κόσμο να ζει τη μέρα της μαρμότας, τους απογόνους αυτών που σε προηγούμενες δεκαετίες μας διαβεβαίωναν ότι τα τσιγάρα είναι απόλυτα ασφαλή για την υγεία μας: https://www.healio.com/news/hematology- ... d-approved
Δικαίωμά σου φυσικά, όπως είναι δικαίωμα του καθενός να λαμβάνει αποφάσεις για την υγεία του. Αλλά άσε τα περί ''κρυπτοαντιεμβολιαστικών πιπών''. Σε ό,τι αφορά καθαρά τον scouser και τα εγκεκριμένα αυτή τη στιγμή από τον ΕΜΑ εμβόλια για τον COVID, είμαι πολύ φανερά αντιεμβολιαστής. :102:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Scouser έγραψε: 11 Δεκ 2021, 16:16 Φυσικά όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί, αν είχε ακολουθηθεί η συνηθισμένη διαδικασία ανάπτυξης εμβολίων, που περιλαμβάνει μελέτες σε βάθος αρκετών χρόνων για την διαπίστωση ύπαρξης παρενεργειών.
Χαλαρά δηλαδή.

Πως δεν το σκέφτηκαν αυτό, είναι όντως μυστήριο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Δεκ 2021, 16:59
Scouser έγραψε: 11 Δεκ 2021, 16:16 Φυσικά όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί, αν είχε ακολουθηθεί η συνηθισμένη διαδικασία ανάπτυξης εμβολίων, που περιλαμβάνει μελέτες σε βάθος αρκετών χρόνων για την διαπίστωση ύπαρξης παρενεργειών.
Χαλαρά δηλαδή.

Πως δεν το σκέφτηκαν αυτό, είναι όντως μυστήριο.
Το σκέφτηκαν, αλλά θα ερχόταν η όμικρον και μετά η ωμέγα και δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης τα εμβόλια.
Ενώ τώρα... χέζονται στο τάλιρο.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Scouser έγραψε: 11 Δεκ 2021, 16:16 Το balance αυτό, εγώ και οι γιατροί μου θεωρώ ότι το πετυχαίνουμε με την επιλογή ενός εμβολίου κλασσικής τεχνολογίας, χωρίς εννοείται να αποκλείονται τελείως μελλοντικές παρενέργειες και από αυτό, όπως και από οποιοδήποτε άλλο φάρμακο.
Eixa σκοπό να σου γράψω με ηρεμία όταν βρω λίγο χρόνο αλλά βλέπω ότι το έχεις πάρει όλο λάθος. Και εσύ και οι..γιατροί σου. Είναι η πολλοστή φορά δε, που αναφέρεις το GBS σαν να ανακαλύψατε τον τροχό.
Πρώτον, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτή η -εξαιρετικά σπάνια- παρενέργεια με κάποιο εμβόλιο. Έχει εμφανιστεί εδώ και δεκαετίες με διάφορα εμβόλια, και τις περισσότερες φορές υπάρχει fully recover του ασθενούς.

Καλά μεχρι εδώ; Το ξεκαθαρίσαμε ότι δεν δικαιώθηκαν σε κάτι οι γιατροί σου; Ωραία. Πάμε παρακάτω.

Μελλοντικές παρενέργειες, ανάλογα με την ταρίφα που κόβει ο καθένας, γιατρός ή μη. 2-3-5-10-250 χρόνια κλπ. Η ιστορία μας δείχνει από το 1960 έως σήμερα, ότι δεν υπάρχει κανένα εμβόλιο που να βγάζει μακροχρόνιες παρενέργειες, οταν μιλάμε για "μακροχρόνιες" παρενέργειες, μιλάμε για μέγιστο διάστημα 2 μήνες από τον εμβολιασμό. Εκτός από το Pandermix που ελέγχεται για ναρκοληψία (και όχι μετά από χρόνια απλός σπανίως λίγο πάνω από το δίμηνο), όπου εκεί βέβαια έγιναν πολύ λίγες δόσεις και άργησε ο εντοπισμός. Εδώ έχουν γίνει δισεκατομμύρια δόσεις. Τι μας λες λοιπόν τώρα;

Επίσης η τεχνολογία mRNA και VV δεν είναι νέες ούτε τα εμβόλια έγιναν στο πόδι προσπερνώντας πρωτόκολλα ασφαλείας. Οπότε, σε ρωτάω ξανά, χαρην κουβέντας;
Σου έχουν πει κάτι άλλο οι γιατροί σου; Αν θες και σε πμ δεν έχω θέμα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Τα εμβόλια της γρίπης έχουν ως παρενέργεια GBS. Έχω φίλη που το πέρασε μετά από εμβολιασμό.
Τα εμβόλια της γρίπης είναι παραδοσιακά
Οι αρνητές είναι κουτοπόνηροι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”