!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΙΆΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΆ ΣΕ ΣΟΎΠΕΡ ΜΆΡΚΕΤ..

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Re: ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΙΆΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΆ ΣΕ ΣΟΎΠΕΡ ΜΆΡΚΕΤ..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Δεκ 2021, 13:59 Εγώ θα απέρριπτα κάθε άτομο με τατουάζ και piercing κάθε είδους, εκτός από το κλασικό σκουλαρίκι στο αυτί που πολλοί το κουβαλάνε 800 χρόνια. Ο λόγος είναι οτι θεωρώ πως όσοι τα κάνουν αυτά έχουν ψυχιατρικά προβλήματα, τα οποία μπορεί να επηρεάζουν την απόδοσή τους, γιατί κανένας άνθρωπος που είναι στα καλά του δε θα δεχόταν να αυτοτραυματιστει υπό κανονικές συνθήκες. Κυριολεκτικά οι τατουαζακηδες και αυτοί με τις τρύπες στη μύτη, στα βυζια, στη γλώσσα, στην πότσα κ δεν ξέρω κ γω που αλλού είναι ψυχασθενεις, prove me wrong

Inb4 "μα το κάνουν επειδή ΜΟΔΑ!!!!!111"

Στα παπαρια μου, δηλαδή αν γίνει μόδα να σκοτώνεις τη μάνα σου θα πάνε να σκοτώσουν τη μάνα τους όλα αυτά τα προβατα; :102:
:+1: x200
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Citroenakias έγραψε: 11 Δεκ 2021, 09:30 Μόνο στην Ελλάδα υπάρχει τέτοιος συντηριτισμος. Αλλού βλέπεις και σε δουλειές με κύρος υπαλλήλους να έχουν τατου, σκουλαρικια κτλ
Yeah right θα βάλεις πχ κάπου υποδοχή εναν/μία με τα σκυλίσια κρεμαστά αυτιά (αυτά με τους κρίκους που καταστρέφουν για πάντα το αυτί).
Ρε δε μπατε καλά.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

mao mao έγραψε: 11 Δεκ 2021, 13:05
Ασέβαστος έγραψε: 11 Δεκ 2021, 12:51
mao mao έγραψε: 11 Δεκ 2021, 09:06

Δεν είναι δικαίωμα του. Δεν μπορεί να σε απολύσει για λόγους εμφάνισης, ούτε να σε απορρίψει στη συνέντευξη επικαλούμενος αυτό το λόγο.
φυσικα και ειναι. αλλιως να παω για μοντελο, δεν εχουν δικαιωμα να με αποριψουν επειδη ειμαι σαν αναποδο γαμωτο.
ωραίο παράδειγμα βρήκες για να πηδήξεις την κουβέντα.

Και σε δουλειά για γραμματέα απορρίπτουν κοπέλες επειδή δεν είναι ωραίες. Αυτό όμως δεν είναι δικαίωμα, δεν μπορείς να της πεις ευχαριστούμε πολύ αλλά δεν προσλαμβάνουμε χοντρές για αυτή τη θέση.
Το είχε πει ο Ωνάσης μια φορά αυτό :lol:.
Του πήγε η γραμματέας του μια καινούργια κοπέλα για δουλειά και είχε πει "δεν τη θέλω, είναι σαν διάολος".
"Κύριε Ωνάση είναι πολύ καλή στη δουλειά της, θα το δείτε" του λέει η γραμματέας.
"Καλά, βάλτε την στο διπλανό γραφείο όμως, δεν θέλω να την βλέπω" :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Υδράργυρος έγραψε: 11 Δεκ 2021, 01:00
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Δεκ 2021, 00:40 ..σαν γυναίκα, και εκεί ο υπεύθυνος έχει την απαίτηση να βγάλεις το σκουλαρίκι από τα χείλη ..
Και ή υποψήφια εργαζόμενη να ..βγάλει ανάρτηση στο facebook που να διαμαρτύρεται γι αυτό , "που ζούμε στον 21ο αιώνα κλπ κλπ κλπ "
Ο μπουμερ που εχει κανει αιτηματα φιλιας σε γκομενακια με σκουλαρικια στα χειλη :smt005:
:lol: :lol: :lol:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Φυσικά και έχει κάθε δικαίωμα οποιοσδήποτε εργοδότης να μην προσλαμβάνει άσχημη μπαργουμαν ή ο άλλος γεροντάκι για χειρωνακτική εργασία
Και σε μένα αν ερχόταν παρκαδορος με ξυρισμένο κεφάλι και τατουάζ στο λαιμό και μου ζητουσε τα κλειδιά δεν θα του τα άφηνα
Και αυτό κοστίζει στην επιχείρηση του χρήματα
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Δεκ 2021, 09:35
Citroenakias έγραψε: 11 Δεκ 2021, 09:30 Μόνο στην Ελλάδα υπάρχει τέτοιος συντηριτισμος. Αλλού βλέπεις και σε δουλειές με κύρος υπαλλήλους να έχουν τατου, σκουλαρικια κτλ
Θυμάμαι το 2006 όταν στηναμε το media markt, ο υπεύθυνος που ήρθε από τη Γερμανία για όλο το πρότζεκτ ήταν ένας σκουλαρικοτσιδατος που φορούσε τζιν και δερμάτινα. Σοκ στο χουντοσυντηρητικο σύστημα ευπρέπειας και σοβαρότητας.
γερμανικο μπακαλικο ειναι ,τι περιμενες
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”