Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Από το πρώτο διάστημα που κυκλοφόρησαν τα εγκεκριμένα εμβόλια, η μία από τους 2 επέμενε ότι είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να έχουμε πολλά κρούσματα αυτοάνοσων νοσημάτων. Πριν κάτι μήνες, μπουμ:Otto Weininger έγραψε: 07 Δεκ 2021, 21:36Αφήνω στην άκρη τους εξαίρετους επιστήμονες, όπως ο τύπος που ανακάλυψε τα mRNA εμβόλια και λόγω εκτίμησης προς εσένα θα σου ζητήσω ως χάρη/έναρξη ωφέλιμης κουβέντας, να μου πεις έστω 1-2 ενστάσεις που σου είπαν οι προσωπικοί σου ιατροί που έχουν 40 χρόνια σταδιοδρομίας.Scouser έγραψε: 07 Δεκ 2021, 19:52
Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναφέρω πάλι ονόματα εξαίρετων επιστημόνων που έχουν εκφράσει αμφιβολίες για πολλές πτυχές της διαδικασίας ανάπτυξης και μαζικής χορήγησης των εμβολίων γιατί θα αρχίσει πάλι η κλασσική ατέρμονη συζήτηση (FIY πάντως, έχω προσωπική άποψη για τους επιστήμονες που συμβουλεύουν εμένα και 100% δεν ανήκουν σε καμία από τις 2 κατηγορίες, εκτός αν μετά από 40 χρόνια σταδιοδρομίας στον τομέα της ιατρικής, που περιλαμβάνουν διδακτορικά και ένα κάρο δημοσιεύσεις, μετατράπηκαν ξαφνικά με αφορμή των COVID σε αγύρτες because reasons).
Έτσι για να συζητήσουμε πάνω σε κάτι.
https://www.washingtonpost.com/health/2 ... n-warning/FDA adds new warning on Johnson & Johnson vaccine related to rare autoimmune disorder
The agency cites link to a small number of Guillain-Barré cases after vaccination but says the shot’s benefits outweigh the risk
Και ερωτώ και πάλι: αν είχαν ακολουθηθεί οι κανονικές διαδικασίες πριν την κυκλοφορία των εμβολίων, και δεν έβγαιναν στην κυκλοφορία με διαδικασίες εξπρές, πόσες άλλες τέτοιες παρενέργειες που τώρα ανακαλύπτονται στου κασίδη το κεφάλι θα ξέραμε από πριν; Και πόσες άλλες τέτοιες παρενέργειες μπορεί να βγουν στο μέλλον, οι οποίες θα θαφτούν μέσα σε μελέτες που τότε θα ενδιαφέρουν μόνο κάποιους ειδικούς ή θα θάβονται με το σκεπτικό ''ναι ΟΚ, μπορεί μερικά εκατομμύρια εμβολιασμένοι να έβγαλαν αυτοάνοσα ή καρκίνους, αλλά αν δεν υπήρχαν τα εμβόλια, θα πέθαναν 10 φανταστικομμύρια άνθρωποι, οπότε σκάστε ψεκ'';
*Βtw, αν αναφέρεσαι στον Malone, ποτέ δεν είπα ότι είναι ο τύπος που ανακάλυψε τα mRNA εμβόλια, έχω γράψει ότι είναι από τους πρωτοπόρους στο αντικείμενο. Δεν νομίζω να το αμφισβητείς αυτό, ούτε νομίζω ότι θα αμφισβητούσες την επιστημοσύνη του συγκεκριμένου πριν λάβει την θέση που έχει για τα συγκεκριμένα εμβόλια (τουλάχιστον με βάση τα όσα έχω διαβάσει για το βιογραφικό του, δεν ισχυρίζομαι ότι τον ήξερα από πριν).