!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΙΆΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΆ ΣΕ ΣΟΎΠΕΡ ΜΆΡΚΕΤ..
ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΙΆΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΆ ΣΕ ΣΟΎΠΕΡ ΜΆΡΚΕΤ..
..σαν γυναίκα, και εκεί ο υπεύθυνος έχει την απαίτηση να βγάλεις το σκουλαρίκι από τα χείλη ..
Και ή υποψήφια εργαζόμενη να ..βγάλει ανάρτηση στο facebook που να διαμαρτύρεται γι αυτό , "που ζούμε στον 21ο αιώνα κλπ κλπ κλπ "
Και ή υποψήφια εργαζόμενη να ..βγάλει ανάρτηση στο facebook που να διαμαρτύρεται γι αυτό , "που ζούμε στον 21ο αιώνα κλπ κλπ κλπ "
Re: ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΙΆΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΆ ΣΕ ΣΟΎΠΕΡ ΜΆΡΚΕΤ..
συν ενα στο θεμα !
να ' μαστε καλα ... να γινόμαστε !!!

να ' μαστε καλα ... να γινόμαστε !!!
- Υδράργυρος
Ο μπουμερ που εχει κανει αιτηματα φιλιας σε γκομενακια με σκουλαρικια στα χειληΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Δεκ 2021, 00:40 ..σαν γυναίκα, και εκεί ο υπεύθυνος έχει την απαίτηση να βγάλεις το σκουλαρίκι από τα χείλη ..
Τελικά , αποτελεί εργασιακό δικαίωμα, το να δουλεύει μία εργαζόμενη στο σούπερ μάρκετ σε σκουλαρίκια στα χείλη ;
Ή ντυμένη όπως θέλει αυτή ;
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Δεκ 2021, 01:01 Τελικά , αποτελεί εργασιακό δικαίωμα, το να δουλεύει μία εργαζόμενη στο σούπερ μάρκετ σε σκουλαρίκια στα χείλη ;
Πρέπει να κρίνει ποιο είναι το συμφέρον της νομιζω
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Αν είναι επιχειρηση ανοιχτή σε πολυ κόσμο είμαι σίγουρος ότι έχει κάτι κυρατσες ή μπαρμπάδες που αν δουν ταμεία με σκουλαρίκι στα χείλια ή κάνα τατουάζ μανίκι δεν θα ξαναπατησουν, θα νομίζουν ότι μπήκαν στο Αλκατραζ
Το κέρδος του κοιτάει πιθανοτατα
Εμένα μου λεγε φιλαράκι παρκαδόρος ότι τον υποχρέωσαν να φοράει μακρυμάνικο καλοκαιριάτικα να μην φαίνονται τα τατου
Το κέρδος του κοιτάει πιθανοτατα
Εμένα μου λεγε φιλαράκι παρκαδόρος ότι τον υποχρέωσαν να φοράει μακρυμάνικο καλοκαιριάτικα να μην φαίνονται τα τατου
εχμ , λογικο ειναι να τρως πορτα σε συγκεκριμενες δουλειες ... αν μοιαζεις με μεξικάνο του σικάριο .
-
stergiosbik
Δικαιωμα του καθε εργοδοτη οι υπαλληλοι του να εχουν την εμφανιση που αυτος νομιζει καλυτερη για την δουλεια του.
Οσοι σκουζετε στις τρυπες σας.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Για δώσε λινκ να δούμε την υπόθεση. Βέβαια ο εργοδότης μπορεί να σε κόψει για όποιο λόγο θέλει. Το ότι το ανέφερε, ήταν απαράδεκτο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Είναι συγκεκριμένη ανάρτηση γνωστής μου στο facebookΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Δεκ 2021, 08:38 Για δώσε λινκ να δούμε την υπόθεση. Βέβαια ο εργοδότης μπορεί να σε κόψει για όποιο λόγο θέλει. Το ότι το ανέφερε, ήταν απαράδεκτο.
Δεν φτάνει που πήγε για δουλειά σε σούπερ μάρκετ με σκουλαρίκι στα χείλη , έβγαλε και το όλο θέμα στο facebook που αυτό από μόνο του είναι μεγάλη βλακεία για άνθρωπο που ψάχνει για δουλειά..
Προσβάλει αυτό τα εργασιακά ή και ανθρώπινα δικαιώματα;stergiosbik έγραψε: 11 Δεκ 2021, 08:35 Δικαιωμα του καθε εργοδοτη οι υπαλληλοι του να εχουν την εμφανιση που αυτος νομιζει καλυτερη για την δουλεια του.
-
stergiosbik
Οχι αρκει να υπαρχει ενα μετρο στο πως εκφραζεται ο εργοδοτης.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Δεκ 2021, 09:00Προσβάλει αυτό τα εργασιακά ή και ανθρώπινα δικαιώματα;stergiosbik έγραψε: 11 Δεκ 2021, 08:35 Δικαιωμα του καθε εργοδοτη οι υπαλληλοι του να εχουν την εμφανιση που αυτος νομιζει καλυτερη για την δουλεια του.
Δικαιωμα του καφετεριουχου π.χ. να εχει ομορφουλες σερβιτορες και οχι κοντες,χοντρες και ασχημες.
Απλα δεν ειναι σωστο να πει σε μια ασχημη κοπελα που θα ζητησει δουλεια οτι ειναι μπαζο και δεν του κανει.
Ας πει απλα οτι δεν ειναι αυτο που ζηταει και τελος.
Δεν είναι δικαίωμα του. Δεν μπορεί να σε απολύσει για λόγους εμφάνισης, ούτε να σε απορρίψει στη συνέντευξη επικαλούμενος αυτό το λόγο.stergiosbik έγραψε: 11 Δεκ 2021, 08:35 Δικαιωμα του καθε εργοδοτη οι υπαλληλοι του να εχουν την εμφανιση που αυτος νομιζει καλυτερη για την δουλεια του.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Κακώς, πολύ κακώς, με tongue
piercing έπρεπε να εμφανιστεί και να φροντίσει να ανοίγει το στόμα
της ώστε να διακρίνεται.
Να σου πω μετά εγώ αν θα έπαιρνε τη δουλειά
ή όχι.
Να σου πω μετά εγώ αν θα έπαιρνε τη δουλειά
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Έ αφού είναι δημόσια, βάλε το λινκ, να δούμε αν έχει τα δίκια της η κοπέλα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Δεκ 2021, 08:58Είναι συγκεκριμένη ανάρτηση γνωστής μου στο facebookΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Δεκ 2021, 08:38 Για δώσε λινκ να δούμε την υπόθεση. Βέβαια ο εργοδότης μπορεί να σε κόψει για όποιο λόγο θέλει. Το ότι το ανέφερε, ήταν απαράδεκτο.
Δεν φτάνει που πήγε για δουλειά σε σούπερ μάρκετ με σκουλαρίκι στα χείλη , έβγαλε και το όλο θέμα στο facebook που αυτό από μόνο του είναι μεγάλη βλακεία για άνθρωπο που ψάχνει για δουλειά..
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 502 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 15 Απαντήσεις