!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψεκ αντιεμβολιαστες Θεματοφυλακες του Συνταγματος απηγαγαν διευθυντη σχολειου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ψεκ αντιεμβολιαστες Θεματοφυλακες του Συνταγματος απηγαγαν διευθυντη σχολειου
Αυτό που βρίσκω εγώ παράλογο είναι το να γίνεται επίκληση της δημοκρατίας/δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση/διαφύλαξη προσωπικών δεδομένων κλπ κλπ κλπ από ανθρώπους που αποποιούνται πλήρως τον παράγοντα "ατομική ευθύνη".
Ισχύει για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Ψεκ αντιεμβολιαστες Θεματοφυλακες του Συνταγματος απηγαγαν διευθυντη σχολειου
Άσε τα κόλπα και πες μου πως αισθάνεσαι για τα κυβερνητικά στελέχη που δεν τηρούσαν τα μέτρα που οι ίδιοι ψήφιζαν.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:37 Αυτό που βρίσκω εγώ παράλογο είναι το να γίνεται επίκληση της δημοκρατίας/δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση/διαφύλαξη προσωπικών δεδομένων κλπ κλπ κλπ από ανθρώπους που αποποιούνται πλήρως τον παράγοντα "ατομική ευθύνη".
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σε μια κανονική χώρα, αν έβγαινε ο πρωθυπουργός στη Βουλή και έλεγε πως είναι λογικό να υπάρχουν διασωληνωμενοι εκτός ΜΕΘ , θα τον είχαν βγάλει λάιβ στις ειδήσεις ανάποδα σε γαϊδουράκι και θα του πετούσαν κουνουπίδια.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:25Δηλαδή ΤΙ ακριβώς λένε τα πετσωμένα ΜΜΕ γι' αυτά τα θέματα διαφορετικό από αυτά που λέμε στο πχόρουμ;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Δεκ 2021, 11:30Κανονικά.Arisvilla έγραψε: 10 Δεκ 2021, 11:25 Για άλλη μια φορά οι ψεκ δείχνουν οτι είναι οι καλύτεροι φίλοι της εγκληματικής κυβέρνησης Κούλη, οι χρήσιμοι ηλίθιοι της. Δίνουν το πάτημα στα μμπ της λίστας Πέτσα να μην ασχολούνται με τους 100 θανάτους την ημέρα, τους εκατοντάδες διασωληνωμένους εκτος ΜΕΘ και γενικά με την εγκληματική διαχείριση της κυβέρνησης.
Βέβαια είναι δυνατόν να εκλείψουν οι ηλίθιοι; Όπως και να έχει, όταν τα ΜΜΕ είναι πετσωμενα και στρατευμενα θα βρίσκουν αφορμές να δημιουργήσουν πόλωση για να αποπροσανατολισουν
Εδώ το είπε και ήταν Τετάρτη απόγευμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 10 Δεκ 2021, 14:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Το έμαθα από τη διευθύντρια . Ζήτω ο ψεκασμόςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Δεκ 2021, 11:13 Silver alert ! Παρακαλείται ο χρήστης Στύγιος να δώσει παρών!
Η αστυνομική διεύθυνση έστειλε σήμερα περιπολικά έξω από το δικό μας και σ' ένα άλλο γυμνάσιο.
Τι να πω ,εδώ ο άλλος ψεκ "κηδεμόνας" προ καιρού ήθελε να μου κάνει μήνυση γιατί δεν δεχόμουν τον γιο στην τάξη χωρίς μάσκα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πρόσεξε...και μόνο να το θεωρούσε πως μπορεί να συμβεί...όχι να λέει πως δεν έχει ενδείξεις πως αυξάνεται η θνητότητα σε διασωληνωση εκτός ΜΕΘ, πόσο μάλλον και να το φωνάζει με θράσος χιλίων πιθήκων
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Σου ρχονται οι χειροπεδες Στυγιε....Στύγιος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:42Το έμαθα από τη διευθύντρια . Ζήτω ο ψεκασμόςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Δεκ 2021, 11:13 Silver alert ! Παρακαλείται ο χρήστης Στύγιος να δώσει παρών!![]()
Η αστυνομική διεύθυνση έστειλε σήμερα περιπολικά έξω από το δικό μας και σ' ένα άλλο γυμνάσιο.
Τι να πω ,εδώ ο άλλος ψεκ "κηδεμόνας" προ καιρού ήθελε να μου κάνει μήνυση γιατί δεν δεχόμουν τον γιο στην τάξη χωρίς μάσκα.
Κανονισε να σε απαγαγουν τιποτα ψεκ και να σε ψάχνουμε σε κανα φαραγγι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση του μπολντ. Για τις βόλτες στην Πάρνηθα και τα κορονογλέντια έχω ήδη πει την άποψη μου στα αντίστοιχα θέματα. Τα βρίσκω απαράδεκτα και πιστεύω ότι οι κυβερνητικοί γενικώς έπρεπε να δίνουν πρώτοι το καλό παράδειγμα σε αυτό που πρεσβεύουν.nyxtovios έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:33Χωρίς να έχω γνώση επί του εμβολιαστικού, φαίνεται πως αν είχαν εμβολιαστεί ίσως αρκετοί να τη γλίτωναν.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:31Άσε τις γενικολογίες για τα καρούλια της γιαγιάς και απάντησε σε αυτό που σε ρώτησα.nyxtovios έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:29
Ας μαζέψουν πρώτα τους αναλφάβητους πολιτικούς που έσπαγαν τα μέτρα της καραντίνας την ώρα που σε εμένα απαγορεύονταν να βγω να περπατήσω μετά τις 6 και τα λέμε ποιός φτάιει.
Πες μας τώρα εσύ πότε θα χώσουν μέσα τον Σπυρίδων-Άδωνι και πότε θα παραιτηθεί ο πρίγκηπας της ζαμούντα κούλις για τις βόλτες στην πάρνηθα και τα κορονογλέντια. Ποιός ξέρει πόσοι πέθαναν από διασπορά ιού σε τέτοιοες περιπτώσεις.Ή βασικά άσε καλύτερα θα πάω στο ΣτΕ![]()
Αλλά ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ουδείς τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για τις θεσμικές εκφράσεις στην Ελλάδα, το να ισχυρίζεται κάποιος ότι μπορεί να κάνει όποια παπαριά γουστάρει επειδή είναι παπάρες οι κυβερνητικοί ή αντιπολιτευόμενοι σημαίνει ότι αυτοί είναι τα κύρια σημεία αναφοράς στην ύπαρξη του.
Και καλό είναι να το προσέξει πριν αρχίσει τις παπαριές για τη δική ΤΟΥ ελευθερία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είχες δεν είχες την απέκτησες την προσωπική φρουρά, τυχερούλη.Στύγιος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:42 Η αστυνομική διεύθυνση έστειλε σήμερα περιπολικά έξω από το δικό μας και σ' ένα άλλο γυμνάσιο.
Μεγαλεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Α με απειλείς κιόλας. ΟκΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:45Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση του μπολντ. Για τις βόλτες στην Πάρνηθα και τα κορονογλέντια έχω ήδη πει την άποψη μου στα αντίστοιχα θέματα. Τα βρίσκω απαράδεκτα και πιστεύω ότι οι κυβερνητικοί γενικώς έπρεπε να δίνουν πρώτοι το καλό παράδειγμα σε αυτό που πρεσβεύουν.nyxtovios έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:33Χωρίς να έχω γνώση επί του εμβολιαστικού, φαίνεται πως αν είχαν εμβολιαστεί ίσως αρκετοί να τη γλίτωναν.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:31
Άσε τις γενικολογίες για τα καρούλια της γιαγιάς και απάντησε σε αυτό που σε ρώτησα.
Πες μας τώρα εσύ πότε θα χώσουν μέσα τον Σπυρίδων-Άδωνι και πότε θα παραιτηθεί ο πρίγκηπας της ζαμούντα κούλις για τις βόλτες στην πάρνηθα και τα κορονογλέντια. Ποιός ξέρει πόσοι πέθαναν από διασπορά ιού σε τέτοιοες περιπτώσεις.Ή βασικά άσε καλύτερα θα πάω στο ΣτΕ![]()
Αλλά ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ουδείς τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για τις θεσμικές εκφράσεις στην Ελλάδα, το να ισχυρίζεται κάποιος ότι μπορεί να κάνει όποια παπαριά γουστάρει επειδή είναι παπάρες οι κυβερνητικοί ή αντιπολιτευόμενοι σημαίνει ότι αυτοί είναι τα κύρια σημεία αναφοράς στην ύπαρξη του.
Και καλό είναι να το προσέξει πριν αρχίσει τις παπαριές για τη δική ΤΟΥ ελευθερία.
Έλα ντε, τι σχέση να έχει;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Δεκ 2021, 11:42τι σχέση έχει ο τραμπ με τους ψυχοπαθείς ρε beria; ήμαρτον με την αντιτραμπική ρητορική, έχετε καταντήσει αηδία, ό,τι γίνεται φταίει ο τραμπ, μέχρι και για τους τρελούς στη ψωροκώσταιναBeria έγραψε: 10 Δεκ 2021, 11:32 Αυτα τα λουλούδια, αυτός ο ταχαμ ακτιβισμός είναι η κληρονομιά της καταστροφικής τραμπικης περιόδου.
Θέλει ξερίζωμα γιατί εκτός από ανόητοι είναι και επικίνδυνοι
Μαιμουδίζουν την ορολογία, την εμφάνιση, τον ακτιβισμό των Αμερικανών ακροδεξιων sovereign citizens,
μέχρι και τα παραληρηματικα τους μανιφέστα είναι κακομεταφρασμενα κείμενα των τραμπικων ψεκ
Αλλά δεν έχουν σχέση.
Ας φάνε τώρα δύο χρόνια δικαστική πουτσα να στρώσουν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
nyxtovios έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:49Α με απειλείς κιόλας. ΟκΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:45Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση του μπολντ. Για τις βόλτες στην Πάρνηθα και τα κορονογλέντια έχω ήδη πει την άποψη μου στα αντίστοιχα θέματα. Τα βρίσκω απαράδεκτα και πιστεύω ότι οι κυβερνητικοί γενικώς έπρεπε να δίνουν πρώτοι το καλό παράδειγμα σε αυτό που πρεσβεύουν.nyxtovios έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:33
Χωρίς να έχω γνώση επί του εμβολιαστικού, φαίνεται πως αν είχαν εμβολιαστεί ίσως αρκετοί να τη γλίτωναν.
Και καλό είναι να το προσέξει πριν αρχίσει τις παπαριές για τη δική ΤΟΥ ελευθερία.![]()
Αυτό είναι μία ακόμη συνέπεια του σύνδρομου καταδίωξης από το οποίο πάσχετε.
Να το προσέξετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάπου δεν έγραφε ο Χελώνος για την επιθετικότητα των εμβολιαστών;

Δεν χρειάζεται να μου μιλάτε στον πληθυντικό. Πιθανότατα είμαι αρκετά μικρότερός σας.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:53nyxtovios έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:49Α με απειλείς κιόλας. ΟκΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:45
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση του μπολντ. Για τις βόλτες στην Πάρνηθα και τα κορονογλέντια έχω ήδη πει την άποψη μου στα αντίστοιχα θέματα. Τα βρίσκω απαράδεκτα και πιστεύω ότι οι κυβερνητικοί γενικώς έπρεπε να δίνουν πρώτοι το καλό παράδειγμα σε αυτό που πρεσβεύουν.
Και καλό είναι να το προσέξει πριν αρχίσει τις παπαριές για τη δική ΤΟΥ ελευθερία.![]()
![]()
Αυτό είναι μία ακόμη συνέπεια του σύνδρομου καταδίωξης από το οποίο πάσχετε.
Να το προσέξετε.
George_V έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:45Σου ρχονται οι χειροπεδες Στυγιε....Στύγιος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:42Το έμαθα από τη διευθύντρια . Ζήτω ο ψεκασμόςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Δεκ 2021, 11:13 Silver alert ! Παρακαλείται ο χρήστης Στύγιος να δώσει παρών!![]()
Τι να πω ,εδώ ο άλλος ψεκ "κηδεμόνας" προ καιρού ήθελε να μου κάνει μήνυση γιατί δεν δεχόμουν τον γιο στην τάξη χωρίς μάσκα.![]()
Κανονισε να σε απαγαγουν τιποτα ψεκ και να σε ψάχνουμε σε κανα φαραγγι.
Τι να πω ρε πστη μου. Φυσικά αυτοί οι ψεκ κερδίζουν το βραβείο Δαρβίνου.Απήγαγαν τον διευθυντή και τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα!!
Πιο μαλάκας πεθαίνεις που λένε.
αυτο ειναι καλο νταντεμαnyxtovios έγραψε: 10 Δεκ 2021, 12:05 Η κυβέρνηση κυνηγά ψεκασμένους γονείς λέει επειδή δεν παν τα παιδιά τους σχολείο. Την ίδια στιγμή για δεκαετίες οι Ρομά έχουν 4χρονα στα φανάρια. Δημοκρατικότατα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 144 Απαντήσεις
- 3778 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
-