!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ψεκ αντιεμβολιαστες Θεματοφυλακες του Συνταγματος απηγαγαν διευθυντη σχολειου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ψεκ αντιεμβολιαστες Θεματοφυλακες του Συνταγματος απηγαγαν διευθυντη σχολειου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αυτό που βρίσκω εγώ παράλογο είναι το να γίνεται επίκληση της δημοκρατίας/δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση/διαφύλαξη προσωπικών δεδομένων κλπ κλπ κλπ από ανθρώπους που αποποιούνται πλήρως τον παράγοντα "ατομική ευθύνη".

Ισχύει για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Ψεκ αντιεμβολιαστες Θεματοφυλακες του Συνταγματος απηγαγαν διευθυντη σχολειου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:37 Αυτό που βρίσκω εγώ παράλογο είναι το να γίνεται επίκληση της δημοκρατίας/δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση/διαφύλαξη προσωπικών δεδομένων κλπ κλπ κλπ από ανθρώπους που αποποιούνται πλήρως τον παράγοντα "ατομική ευθύνη".

Ισχύει για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Άσε τα κόλπα και πες μου πως αισθάνεσαι για τα κυβερνητικά στελέχη που δεν τηρούσαν τα μέτρα που οι ίδιοι ψήφιζαν.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:25
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Δεκ 2021, 11:30
Arisvilla έγραψε: 10 Δεκ 2021, 11:25 Για άλλη μια φορά οι ψεκ δείχνουν οτι είναι οι καλύτεροι φίλοι της εγκληματικής κυβέρνησης Κούλη, οι χρήσιμοι ηλίθιοι της. Δίνουν το πάτημα στα μμπ της λίστας Πέτσα να μην ασχολούνται με τους 100 θανάτους την ημέρα, τους εκατοντάδες διασωληνωμένους εκτος ΜΕΘ και γενικά με την εγκληματική διαχείριση της κυβέρνησης.
Κανονικά.
Βέβαια είναι δυνατόν να εκλείψουν οι ηλίθιοι; Όπως και να έχει, όταν τα ΜΜΕ είναι πετσωμενα και στρατευμενα θα βρίσκουν αφορμές να δημιουργήσουν πόλωση για να αποπροσανατολισουν
Δηλαδή ΤΙ ακριβώς λένε τα πετσωμένα ΜΜΕ γι' αυτά τα θέματα διαφορετικό από αυτά που λέμε στο πχόρουμ;
Σε μια κανονική χώρα, αν έβγαινε ο πρωθυπουργός στη Βουλή και έλεγε πως είναι λογικό να υπάρχουν διασωληνωμενοι εκτός ΜΕΘ , θα τον είχαν βγάλει λάιβ στις ειδήσεις ανάποδα σε γαϊδουράκι και θα του πετούσαν κουνουπίδια.
Εδώ το είπε και ήταν Τετάρτη απόγευμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 10 Δεκ 2021, 14:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Δεκ 2021, 11:13 Silver alert ! Παρακαλείται ο χρήστης Στύγιος να δώσει παρών!
Το έμαθα από τη διευθύντρια . Ζήτω ο ψεκασμός :fp:

Η αστυνομική διεύθυνση έστειλε σήμερα περιπολικά έξω από το δικό μας και σ' ένα άλλο γυμνάσιο.

Τι να πω ,εδώ ο άλλος ψεκ "κηδεμόνας" προ καιρού ήθελε να μου κάνει μήνυση γιατί δεν δεχόμουν τον γιο στην τάξη χωρίς μάσκα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Πρόσεξε...και μόνο να το θεωρούσε πως μπορεί να συμβεί...όχι να λέει πως δεν έχει ενδείξεις πως αυξάνεται η θνητότητα σε διασωληνωση εκτός ΜΕΘ, πόσο μάλλον και να το φωνάζει με θράσος χιλίων πιθήκων
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Στύγιος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:42
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Δεκ 2021, 11:13 Silver alert ! Παρακαλείται ο χρήστης Στύγιος να δώσει παρών!

Η αστυνομική διεύθυνση έστειλε σήμερα περιπολικά έξω από το δικό μας και σ' ένα άλλο γυμνάσιο.

Τι να πω ,εδώ ο άλλος ψεκ "κηδεμόνας" προ καιρού ήθελε να μου κάνει μήνυση γιατί δεν δεχόμουν τον γιο στην τάξη χωρίς μάσκα.
Σου ρχονται οι χειροπεδες Στυγιε.... :003:

Κανονισε να σε απαγαγουν τιποτα ψεκ και να σε ψάχνουμε σε κανα φαραγγι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

nyxtovios έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:33
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:31
nyxtovios έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:29
Ας μαζέψουν πρώτα τους αναλφάβητους πολιτικούς που έσπαγαν τα μέτρα της καραντίνας την ώρα που σε εμένα απαγορεύονταν να βγω να περπατήσω μετά τις 6 και τα λέμε ποιός φτάιει.
Άσε τις γενικολογίες για τα καρούλια της γιαγιάς και απάντησε σε αυτό που σε ρώτησα.
Χωρίς να έχω γνώση επί του εμβολιαστικού, φαίνεται πως αν είχαν εμβολιαστεί ίσως αρκετοί να τη γλίτωναν.
Πες μας τώρα εσύ πότε θα χώσουν μέσα τον Σπυρίδων-Άδωνι και πότε θα παραιτηθεί ο πρίγκηπας της ζαμούντα κούλις για τις βόλτες στην πάρνηθα και τα κορονογλέντια. Ποιός ξέρει πόσοι πέθαναν από διασπορά ιού σε τέτοιοες περιπτώσεις.Ή βασικά άσε καλύτερα θα πάω στο ΣτΕ :lol:
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση του μπολντ. Για τις βόλτες στην Πάρνηθα και τα κορονογλέντια έχω ήδη πει την άποψη μου στα αντίστοιχα θέματα. Τα βρίσκω απαράδεκτα και πιστεύω ότι οι κυβερνητικοί γενικώς έπρεπε να δίνουν πρώτοι το καλό παράδειγμα σε αυτό που πρεσβεύουν.

Αλλά ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ουδείς τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για τις θεσμικές εκφράσεις στην Ελλάδα, το να ισχυρίζεται κάποιος ότι μπορεί να κάνει όποια παπαριά γουστάρει επειδή είναι παπάρες οι κυβερνητικοί ή αντιπολιτευόμενοι σημαίνει ότι αυτοί είναι τα κύρια σημεία αναφοράς στην ύπαρξη του.

Και καλό είναι να το προσέξει πριν αρχίσει τις παπαριές για τη δική ΤΟΥ ελευθερία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Στύγιος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:42 Η αστυνομική διεύθυνση έστειλε σήμερα περιπολικά έξω από το δικό μας και σ' ένα άλλο γυμνάσιο.
Είχες δεν είχες την απέκτησες την προσωπική φρουρά, τυχερούλη.

Μεγαλεία. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:31

Άσε τις γενικολογίες για τα καρούλια της γιαγιάς και απάντησε σε αυτό που σε ρώτησα.
Χωρίς να έχω γνώση επί του εμβολιαστικού, φαίνεται πως αν είχαν εμβολιαστεί ίσως αρκετοί να τη γλίτωναν.
Πες μας τώρα εσύ πότε θα χώσουν μέσα τον Σπυρίδων-Άδωνι και πότε θα παραιτηθεί ο πρίγκηπας της ζαμούντα κούλις για τις βόλτες στην πάρνηθα και τα κορονογλέντια. Ποιός ξέρει πόσοι πέθαναν από διασπορά ιού σε τέτοιοες περιπτώσεις.Ή βασικά άσε καλύτερα θα πάω στο ΣτΕ :lol:
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση του μπολντ. Για τις βόλτες στην Πάρνηθα και τα κορονογλέντια έχω ήδη πει την άποψη μου στα αντίστοιχα θέματα. Τα βρίσκω απαράδεκτα και πιστεύω ότι οι κυβερνητικοί γενικώς έπρεπε να δίνουν πρώτοι το καλό παράδειγμα σε αυτό που πρεσβεύουν.

Αλλά ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ουδείς τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για τις θεσμικές εκφράσεις στην Ελλάδα, το να ισχυρίζεται κάποιος ότι μπορεί να κάνει όποια παπαριά γουστάρει επειδή είναι παπάρες οι κυβερνητικοί ή αντιπολιτευόμενοι σημαίνει ότι αυτοί είναι τα κύρια σημεία αναφοράς στην ύπαρξη του.

Και καλό είναι να το προσέξει πριν αρχίσει τις παπαριές για τη δική ΤΟΥ ελευθερία.
Α με απειλείς κιόλας. Οκ :lol:
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Δεκ 2021, 11:42
Beria έγραψε: 10 Δεκ 2021, 11:32 Αυτα τα λουλούδια, αυτός ο ταχαμ ακτιβισμός είναι η κληρονομιά της καταστροφικής τραμπικης περιόδου.
Θέλει ξερίζωμα γιατί εκτός από ανόητοι είναι και επικίνδυνοι
τι σχέση έχει ο τραμπ με τους ψυχοπαθείς ρε beria; ήμαρτον με την αντιτραμπική ρητορική, έχετε καταντήσει αηδία, ό,τι γίνεται φταίει ο τραμπ, μέχρι και για τους τρελούς στη ψωροκώσταινα
Έλα ντε, τι σχέση να έχει;
Μαιμουδίζουν την ορολογία, την εμφάνιση, τον ακτιβισμό των Αμερικανών ακροδεξιων sovereign citizens,
μέχρι και τα παραληρηματικα τους μανιφέστα είναι κακομεταφρασμενα κείμενα των τραμπικων ψεκ
Αλλά δεν έχουν σχέση.

Ας φάνε τώρα δύο χρόνια δικαστική πουτσα να στρώσουν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

nyxtovios έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:49

:lol:

Αυτό είναι μία ακόμη συνέπεια του σύνδρομου καταδίωξης από το οποίο πάσχετε.

Να το προσέξετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

Κάπου δεν έγραφε ο Χελώνος για την επιθετικότητα των εμβολιαστών; :smt017 :003:
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:53
nyxtovios έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:49

:lol:

Αυτό είναι μία ακόμη συνέπεια του σύνδρομου καταδίωξης από το οποίο πάσχετε.

Να το προσέξετε.
Δεν χρειάζεται να μου μιλάτε στον πληθυντικό. Πιθανότατα είμαι αρκετά μικρότερός σας. :lol:
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

George_V έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:45
Στύγιος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 14:42

Σου ρχονται οι χειροπεδες Στυγιε.... :003:

Κανονισε να σε απαγαγουν τιποτα ψεκ και να σε ψάχνουμε σε κανα φαραγγι.
:011:

Τι να πω ρε πστη μου. Φυσικά αυτοί οι ψεκ κερδίζουν το βραβείο Δαρβίνου.Απήγαγαν τον διευθυντή και τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα!!
Πιο μαλάκας πεθαίνεις που λένε. :003:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

nyxtovios έγραψε: 10 Δεκ 2021, 12:05 Η κυβέρνηση κυνηγά ψεκασμένους γονείς λέει επειδή δεν παν τα παιδιά τους σχολείο. Την ίδια στιγμή για δεκαετίες οι Ρομά έχουν 4χρονα στα φανάρια. Δημοκρατικότατα.
αυτο ειναι καλο νταντεμα :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”