!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είδα στο Netflix

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Re: Είδα στο Netflix

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

foscilis έγραψε: 06 Δεκ 2021, 18:27 Λοιπόν έβαλα Amazon και το Netflix ειναι εντελώς Λάμψη και Μπομπ Σφουγγαράκης μπροστά του.
έλα σοβαρέψου, τα μισά στο Άμαζον πρέπει να τα αγοράσεις on top της συνδρομής του Prime
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Τελείωσα το LA casa .
Τίμιο τέλος και καλό.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Λεγεών έγραψε: 06 Δεκ 2021, 18:36
foscilis έγραψε: 06 Δεκ 2021, 18:27 Λοιπόν έβαλα Amazon και το Netflix ειναι εντελώς Λάμψη και Μπομπ Σφουγγαράκης μπροστά του.
έλα σοβαρέψου, τα μισά στο Άμαζον πρέπει να τα αγοράσεις on top της συνδρομής του Prime
Αυτα με τα ζόμπι και τη βια όχι ομως
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Εικόνα

Στα προσεχώς.
Φαίνεται υποσχόμενο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Braqueurs

Εικόνα
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Εικόνα

Ενδιαφέρον slasher. Συμπαθητική πρωταγωνίστρια σε αντίθεση με άλλες ταινίες τους είδους. Αρνητικό πως ο δολοφόνος βγάζει την μάσκα και απομυθοποιείται πολύ νωρίς.

Η κωφάλαλη συγγραφέας τρόμου Maddie Young έχασε την ικανότητα να ακούει και να μιλάει αφού προσβλήθηκε από βακτηριακή μηνιγγίτιδα σε ηλικία 13 ετών. Ελπίζοντας να εξελίξει τη συγγραφική της καριέρα μετά τη δημοσίευση του επιτυχημένου βιβλίου της, Midnight Mass, η Maddie εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη και ζει μια απομονωμένη ζωή στο δάσος με τη γάτα της. Η φίλη της Σάρα την επισκέπτεται ένα βράδυ για να επιστρέψει ένα αντίτυπο του βιβλίου της. Αργότερα το ίδιο βράδυ, ένας μασκοφόρος δολοφόνος με βαλλίστρα επιτίθεται στη Σάρα και την κυνηγά μέχρι το σπίτι της Μάντι, δολοφονώντας την χωρίς εκείνη να αντιληφθεί το παραμικρό.

6/10
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

για τα σκυλιά του βερολίνου, τί λέτε μύστες μου;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Δεκ 2021, 15:59 για τα σκυλιά του βερολίνου, τί λέτε μύστες μου;
Μικρό, σφιχτό, καλό

υγ. Με κλισεδακια βέβαια, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 12 Δεκ 2021, 15:59 για τα σκυλιά του βερολίνου, τί λέτε μύστες μου;
Πολύ νωρίς για να πούμε. Τώρα ανέλαβαν την κυβέρνηση, θα κριθούν στην πορεία.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Δεν έχω εικόνα από Amazon για να ξέρω αν είναι ανώτερης ποιότητας σε σχέση με τα όσα προσφέρει το Netflix.Στα πειρατικά σάιτ πάντως έχω δει έργα του νετφλιξ αλλά δεν είδα κάποιο έργο της Αμαζον ως τώρα (δεν έτυχε).Πρέπει να δω και της Αμαζον για να συγκρίνω.Αλλιως ως τώρα τις υπηρεσίες της Αμαζον τις έχω χρησιμοποιήσει μόνο για να αγοράσω βιβλία ηλεκτρονικά (για όποιον ξέρει καλά Αγγλικά τα βιβλία που βρίσκει στην Αμαζον είναι εξαιρετικά.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Mitharadir έγραψε: 12 Δεκ 2021, 16:11
Δεν έχω εικόνα από Amazon για να ξέρω αν είναι ανώτερης ποιότητας σε σχέση με τα όσα προσφέρει το Netflix.Στα πειρατικά σάιτ πάντως έχω δει έργα του νετφλιξ αλλά δεν είδα κάποιο έργο της Αμαζον ως τώρα (δεν έτυχε).Πρέπει να δω και της Αμαζον για να συγκρίνω.Αλλιως ως τώρα τις υπηρεσίες της Αμαζον τις έχω χρησιμοποιήσει μόνο για να αγοράσω βιβλία ηλεκτρονικά (για όποιον ξέρει καλά Αγγλικά τα βιβλία που βρίσκει στην Αμαζον είναι εξαιρετικά.
Το Amazon Prime αξίζει αν αγοράζεις γενικά από Άμαζον, αλλά τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα ως υπηρεσία ταινιών και σειρών δεν λέει πολλά. Έχει μια καλούτσικη συλλογή αλλά υστερεί ποσοτικά και ποιοτικά μπροστά στο Netflix. Προσπαθεί η Άμαζον όμως, πρόσφατα πήρε δικαιώματα και για σπορ, και ίσως κάποτε κάνει κάτι καλό.

Αυτό στο οποίο αναφερόμουν όμως είναι ότι πέρα από τις ταινίες και σειρές που περιέχονται στο Prime, τα αποτελέσματα αναζήτησης και τα μενού παρουσιάζουν και ταινίες και σειρές που δεν περιέχονται, με αποτέλεσμα να ψήνεσαι να δεις κάτι και να ανακαλύπτεις ότι πρέπει να πληρώσεις £3-5-7 για να τις ενοικιάσεις ή αγοράσεις.

Είναι και αυτό ένα business model που λογικά πιάνει πολλούς, αλλά προσωπικά με απωθεί.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Το two λέει τίποτα?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Lugozzi έγραψε: 12 Δεκ 2021, 17:22 Το two λέει τίποτα?
Το dos, το ισπανικό? Το ειδα χτες. Ξεκίνησε ωραια και με σασπένς, σε κρατούσε σε μια ένταση, αλλά λίγο πριν τη μέση της ταινιας άρχισε να κάνει μεγάλη κοιλιά, συν το εντελώς γιατομπούτσο τέλος. Στα θετικά της ταινιας, η μιλφάρα πρωταγωνίστρια.
3/10 (η ταινία, όχι η μιλφάρα).
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Οκ thanks
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Beria έγραψε: 12 Δεκ 2021, 16:03
Μικρό, σφιχτό, καλό

υγ. Με κλισεδακια βέβαια, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος
Μου αρέσει πολύ!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”