!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σκέφτονται υποχρεωτικό εμβολιασμό και στους άνω των 50

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Σκέφτονται υποχρεωτικό εμβολιασμό και στους άνω των 50

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

nik_killthemall έγραψε: 07 Δεκ 2021, 00:48
Gherschaagk έγραψε: 07 Δεκ 2021, 00:36
nik_killthemall έγραψε: 07 Δεκ 2021, 00:21

το τρωω ολο το φαϊ μου
Όποιος μπαίνει ανεμβολίαστος ΜΕΘ και την βγάζει καθαρή, σε 4 μήνες υποχρεωτικά εμβόλιο.
Που ακριβώς θα βοηθούσε αυτό στην αποσυμφόρηση του Ε.Σ.Υ. ? Θα ηταν μονίμως κατεδαφισμένο με 700 διασ. και απλά θα εμβολίαζες κατοπιν εορτής ηλικιωμενους - νεους με αναλογια 9 : 1 (με αυτήν την αναλογία μπαίνουν στις ΜΕΘ).

Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο πρέπει να αγνοήσουμε την σαφή προτίμηση ενός κορονοϊου που στους 100 ανθρώπους που σκοτώνει οι 99 είναι άνω των 50 ετών και ο 1 είναι κάτω των 50 ετών, και μάλιστα οι 99 προέκυψαν από τα μισά κρούσματα από τα οποία προέκυψε ο 1.

Αυτό μόνο για δύο λόγους μπορεί να συμβαίνει :

1) να πουλήσουν οι φαρμακευτικές ή

2) η υποκριτική βλακεία του ανθρώπου που δεν τον αφήνει να δεχτεί πως οι κορονοϊοι δεν υποτάσσονται στη δημοκρατία, στη θρησκεία, στη πολιτική κλπ.

Και έχω φτάσει στο σημείο να ελπίζω να συμβαίνει το πρώτο ! Μακάρι όλο αυτό να γίνεται για να πλουτίσουν οι φαρμακευτικές.
Επικουρικά. Το λέω σαν μέτρο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
tipiti klop

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tipiti klop »

Bazoomba έγραψε: 04 Δεκ 2021, 22:23 tipiti klop
Εσεις πως τα βλεπετε τα πραγματα απο 'κει πανω Γελασινε Φορουμιτη; :)
Εμείς, που λες, χαζεύοντας διάφορα βιντεάκια ιστορίας, τέχνης κλπ σκεφτόμασταν πριν λίγες μέρες τα εξής: Καλές εποχές στην ιστορία, είναι αυτές που το εμπόριο ανθίζει. Κινούνται οι άνθρωποι, τα αγαθά, οι ιδέες, γεννιούνται πολιτισμοί. Οι ευκαιρίες για ανθρώπινες σχέσεις εντείνονται και εμπλουτίζονται.
Κακές εποχές είναι όταν όλα αυτά περιορίζονται (πόλεμοι, λιμοί, αυταρχικά καθεστώτα).

Εμείς λοιπόν που τα βλέπαμε αυτά, οι μισοί λέγαμε ότι αυτό που κάνουν οι κυβερνήσεις είναι ότι προσπαθούν να διασώσουν την ελεύθερη διακίνηση αγαθών, (την οικονομία, αλλά και αυτό που λέμε πολιτισμό με απλά λόγια), ενώ οι άλλοι μισοί λέγαμε ότι δεν είναι να εμπιστεύεσαι τις κυβερνήσεις, γιατί ουκ ολίγες φορές έχουν παρασυρθεί συλλογικά σε παράλογες αποφάσεις (βλ. πόλεμο του Ιρακ, πχ).
Επίσης οι μισοί από μας έβριζαν τους γέρους, ενώ οι άλλοι μισοί ξερόβηχαν θυμίζοντας μας ότι γέροι θεωρούνται και οι πενηντάρηδες με τα εμβολιαστικά δεδομένα. :smt017

Και επειδή βαρέθηκα με τους σχιζοειδείς πληθυντικούς και καταλήγοντας στον ενικό, νομίζω ότι πρέπει να κάνω τα αδύνατα δυνατά για να κινηθώ και πάλι τελείως ελεύθερα. Να γεμίσω με σάλια και ασπασμούς τα φιλαράκια μου, να ξανασφίξω στην αγκαλιά μου τους κρυόκωλους, καθώς προσπαθούν απεγνωσμένα να μου ξεφύγουν.

Και αν οι εμβολιασμοί είναι ένα ρίσκο, (που πιστεύω πως είναι ρίσκο, γιατί όλοι προσπαθούν ακόμα να καταλάβουν τι γίνεται), έχω αποφασίσει να το πάρω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

tipiti klop έγραψε: 08 Δεκ 2021, 21:22
Και αν οι εμβολιασμοί είναι ένα ρίσκο, (που πιστεύω πως είναι ρίσκο, γιατί όλοι προσπαθούν ακόμα να καταλάβουν τι γίνεται), έχω αποφασίσει να το πάρω.
Αυτό έλεγα κι εγώ εξαρχής. Όπως επίσης διαπιστώνουμε ότι οι ενδεχόμενες παρενέργειες είναι η αφορμή του αντιεμβολιασμού και όχι η αιτία του.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

AlienWay έγραψε: 08 Δεκ 2021, 21:33
Αυτό έλεγα κι εγώ εξαρχής. Όπως επίσης διαπιστώνουμε ότι οι ενδεχόμενες παρενέργειες είναι η αφορμή του αντιεμβολιασμού και όχι η αιτία του.
Οι ενδεχόμενες παρενέργειες ήταν πολύ πιθανές, σε ένα πειραματικό και νέο εμβόλιο που δεν έχει άδεια παρα μόνο προσωρινή έκτακτης ανάγκης, και πριν αρχίσει το πφρεζάρισμα και είναι αιτία και όχι αφορμή, όσο και αν ψάχνει κάποιος να δικαιολογήσει την αντίθεση του στους μη-εμβολιάσμενους*, ψάχνοντας κοινωνικοπολιτικές αιτίες.

*Οχι αντιεμβολιαστες οπως λενε οι πλασιε της πφρεζας. Οποιος θελει πφρεζα να παει να την παρει. Που ειναι η αντιθεση στον εμβολιασμο, οταν υπαρχει σεβασμος στην ελευθερη βουληση του καθενα; Με το ζόρι πφρεζάρισμα;...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

taxalata xalasa έγραψε: 08 Δεκ 2021, 21:56
Οι ενδεχόμενες παρενέργειες ήταν πολύ πιθανές, σε ένα πειραματικό και νέο εμβόλιο που δεν έχει άδεια παρα μόνο προσωρινή έκτακτης ανάγκης, και πριν αρχίσει το πφρεζάρισμα και είναι αιτία και όχι αφορμή, όσο και αν ψάχνει κάποιος να δικαιολογήσει την αντίθεση του στους μη-εμβολιάσμενους*, ψάχνοντας κοινωνικοπολιτικές αιτίες.

*Οχι αντιεμβολιαστες οπως λενε οι πλασιε της πφρεζας. Οποιος θελει πφρεζα να παει να την παρει. Που ειναι η αντιθεση στον εμβολιασμο, οταν υπαρχει σεβασμος στην ελευθερη βουληση του καθενα; Με το ζόρι πφρεζάρισμα;...
Δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν αντιεμβολιαστή, που να βάζει ως νούμερο ένα αιτία του αντιεμβολιασμού του, τις παρενέργειες. Και γνωρίζω πολλούς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

AlienWay έγραψε: 08 Δεκ 2021, 22:50

Δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν αντιεμβολιαστή, που να βάζει ως νούμερο ένα αιτία του αντιεμβολιασμού του, τις παρενέργειες. Και γνωρίζω πολλούς.
...καλα, και εγω γνωριζω αποκαλυπτικους τυπους που ζουν σε αλλη δικη τους διασταση, αλλα οι λογικοι που ειναι μη εμβολιασμενοι το κανουν απο την αγνοια ολων των εμπλεκομενων, συμπεριλαμβανομενων των καταστευαστων αλλα και των αρχων που αδειοδοτουν τα σκευασματα, περι των παρενεργειων, αμεσων και μεσο-μακροπροθεσμων αλλα και απο αναλυση του λογου ρισκο/κερδος απο το εμβολιο και ρισκο/κερδος ανευ εμβολιου. Ξερεις οτι ειμαστε ολοι διαφορετικοι, ετσι; Καθε ανθρωπος ειναι αλλη περιπτωση, ξεχωριστη και ιδιαιτερη. Και ιατρικα βεβαια...
Παραδειγμα ενας ο οποιος εχει φυσικη υπερπαραγωγη T-cells. Τι σκατα να του κανει το εμβολιο, αφου τρωει απο πιατα ασθενων, στο σπιτι του για δεκαετιες, με το ιδιο κουταλι και ειναι απλα δευτερα μεσημερι;
...αν μετρας μονο τους αλλοδιαστατικους αποκαλυπτικους τυπους ως αντιεμβολιαστες/μη εμβολιασζομενους, τοτε νομιζω εισαι λαθος και πεφτεις στην παγιδα της προπαγανδας του "εμεις, και ολοι οι αλλοι ενα πραγμα στο μπλεντερ, ως αντι-εμεις". Κορόιδο πιάνεσαι...
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Επίσης, δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν αντιαντιεμβολιαστή, που να βάζει ως νούμερο ένα αιτία του αντιαντιεμβολιασμού του, τα δεδομένα και τις πληροφόριες. Και γνωρίζω πολλούς.
Οι περισσότεροι είναι κότες λυράτες...που όταν τους ρωτάς "γιατί έκανες το εμβόλιο ενώ είσαι νέος με υγεία και πέρασες και τον ιο πριν των εμβολίων και απλά έβηξες λίγο με πυρετό και πέρασε;...... σου απαντάνε "...αφού το λένε στην τηλεόραση να εμβολιάστουμε όλοι γιατί έρχεται το χτικιό να μας φάει και ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ...".
Στον φόβο είν' ο τζόγος...
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

taxalata xalasa έγραψε: 08 Δεκ 2021, 23:50
Παραδειγμα ενας ο οποιος εχει φυσικη υπερπαραγωγη T-cells.
αυτό λέγεται λευχαιμία νομίζω.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

foscilis έγραψε: 09 Δεκ 2021, 00:14
taxalata xalasa έγραψε: 08 Δεκ 2021, 23:50
Παραδειγμα ενας ο οποιος εχει φυσικη υπερπαραγωγη T-cells.
αυτό λέγεται λευχαιμία νομίζω.
νομιζεις...
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

...αν δεν ξερεις, διαβασε να μαθεις...

Τα T-cells/ Τ κύτταρα (ονομάζονται επίσης Τ λεμφοκύτταρα) είναι κύρια συστατικά του προσαρμοστικού ανοσοποιητικού συστήματος.
Οι ρόλοι τους περιλαμβάνουν την
  • άμεση θανάτωση μολυσμένων κυττάρων-ξενιστών,
    την ενεργοποίηση άλλων ανοσοκυττάρων,
    την παραγωγή κυτοκινών και τη
    ρύθμιση της ανοσολογικής απόκρισης.
Τα Τ κύτταρα μπορούν να παίξουν διαφορετικούς ρόλους. Μπορούν να λειτουργήσουν ως «κύτταρα δολοφόνοι», επιτίθενται σε κύτταρα που έχουν μολυνθεί με έναν ιό ή άλλο είδος παθογόνου ή μπορούν να λειτουργήσουν ως «βοηθητικά κύτταρα» υποστηρίζοντας τα Β κύτταρα για την παραγωγή αντισωμάτων.

Όποιοι εχουν προβλημα στην "παραγωγη" T-cells ειναι ευαλωτοι.

Αυτα προσπαθουν να ενεργοποιησουν ΟΛΑ τα εμβολια, και τα νεα και τα παλια.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Εν τω μεταξύ στο λεύτερο, ο Γιαννοπουλας εχει πάρει το σκαλπ του Αρίστου. Ψεύτη τον ανεβάζει, διεστραμμένο τον ανεβάζει :smt005: :smt005:
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
foscilis

Δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν αντιεμβολιαστή, που να βάζει ως νούμερο ένα αιτία του αντιεμβολιασμού του, τις παρενέργειες.
Α όχι, είναι πάρα πολλοί. Μην ξεχνάς το αρχικό κίνημα βασίζεται στη δοξασία ότι το MMR προκαλεί αυτισμό.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

foscilis έγραψε: 09 Δεκ 2021, 07:29

Δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν αντιεμβολιαστή, που να βάζει ως νούμερο ένα αιτία του αντιεμβολιασμού του, τις παρενέργειες.
Α όχι, είναι πάρα πολλοί. Μην ξεχνάς το αρχικό κίνημα βασίζεται στη δοξασία ότι το MMR προκαλεί αυτισμό.
Για τα συγκεκριμένα πάντως για τον κόβιντ, οι παρενέργειες τους απασχόλησαν μόνο στην αρχή. Τα κύρια αίτια που επικαλούνται είναι "τα εκτρωμένα έμβρυα", "το τσιπάκι", "η επανάσταση στο σύστημα" και "οι συνταγματικές ελευθερίες".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

AlienWay έγραψε: 09 Δεκ 2021, 07:33
foscilis έγραψε: 09 Δεκ 2021, 07:29

Για τα συγκεκριμένα πάντως για τον κόβιντ, οι παρενέργειες τους απασχόλησαν μόνο στην αρχή. Τα κύρια αίτια που επικαλούνται είναι "τα εκτρωμένα έμβρυα", "το τσιπάκι", "η επανάσταση στο σύστημα" και "οι συνταγματικές ελευθερίες".
Αυτό το κάνει η ευρύτερη κατηγορία των αντισυστημικων και αν θυμάσαι τα έλεγαν ακόμα και για τις μασκες: ισλαμοποιηση με το ζόρι, το συρματάκι είναι κεραία κλπ. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που είναι η συνωμοσιολογική άρνηση της πραγματικότητας. Αλλά προκειμένου για τα εμβόλια ένας βασικός δρόμος, λεωφόρος θα ελεγα (γιατί τσιμπάνε και οι "δεν είμαι αρνητής αλλα") είναι οι παρενέργειες.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

nik_killthemall έγραψε: 07 Δεκ 2021, 00:48
Gherschaagk έγραψε: 07 Δεκ 2021, 00:36
nik_killthemall έγραψε: 07 Δεκ 2021, 00:21

το τρωω ολο το φαϊ μου
Όποιος μπαίνει ανεμβολίαστος ΜΕΘ και την βγάζει καθαρή, σε 4 μήνες υποχρεωτικά εμβόλιο.
Που ακριβώς θα βοηθούσε αυτό στην αποσυμφόρηση του Ε.Σ.Υ. ? Θα ηταν μονίμως κατεδαφισμένο με 700 διασ. και απλά θα εμβολίαζες κατοπιν εορτής ηλικιωμενους - νεους με αναλογια 9 : 1 (με αυτήν την αναλογία μπαίνουν στις ΜΕΘ).

Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο πρέπει να αγνοήσουμε την σαφή προτίμηση ενός κορονοϊου που στους 100 ανθρώπους που σκοτώνει οι 99 είναι άνω των 50 ετών και ο 1 είναι κάτω των 50 ετών, και μάλιστα οι 99 προέκυψαν από τα μισά κρούσματα από τα οποία προέκυψε ο 1.

Αυτό μόνο για δύο λόγους μπορεί να συμβαίνει :

1) να πουλήσουν οι φαρμακευτικές ή

2) η υποκριτική βλακεία του ανθρώπου που δεν τον αφήνει να δεχτεί πως οι κορονοϊοι δεν υποτάσσονται στη δημοκρατία, στη θρησκεία, στη πολιτική κλπ.

Και έχω φτάσει στο σημείο να ελπίζω να συμβαίνει το πρώτο ! Μακάρι όλο αυτό να γίνεται για να πλουτίσουν οι φαρμακευτικές.
Ένας άλλος λόγος είναι το διαβόητο τείχος ανοσίας που μπορεί να έχει τρύπες αλλά υπάρχει. :D Συγκεκριμένα οι εμβολιασμένοι αρρωσταίνουν πιο δύσκολα από τους ανεμβολίαστους ακόμη και ασυμπτωματικά και μεταδίδουν λιγότερες ημέρες.Άρα η κοινωνική αλληλεπίδραση είναι πολύ διαφορετική σε ένα πληθυσμό ανεμβολίαστων από ένα πληθυσμό εμβολιασμένων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”