!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σκέφτονται υποχρεωτικό εμβολιασμό και στους άνω των 50

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Zelda

Re: Σκέφτονται υποχρεωτικό εμβολιασμό και στους άνω των 50

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Δεκ 2021, 20:07

Λες να ήταν η λύση αυτά τα "φάρμακα" και να μπαίνουν όλες οι χώρες σε περιπέτειες με λοκντάουν, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κλπ για να παίξουν το παιχνίδι των φαρμακευτικών ή να μας υποτάξουν;
Εγω ειμαι υπερ
Να αρρωστησουν οσο περισσοτεροι γινεται ωστε να ξεπουλησουν οι φαρμακοβιομηχανιες
Να δινουμε χαπια με τους κουβαδες
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Zelda έγραψε: 06 Δεκ 2021, 20:23
Λες να ήταν η λύση αυτά τα "φάρμακα" και να μπαίνουν όλες οι χώρες σε περιπέτειες με λοκντάουν, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κλπ για να παίξουν το παιχνίδι των φαρμακευτικών ή να μας υποτάξουν;
Εγω ειμαι υπερ
Να αρρωστησουν οσο περισσοτεροι γινεται ωστε να ξεπουλησουν οι φαρμακοβιομηχανιες
Ναι, καποιοι έχουν μπλέξει τα μονοκλωνικα και αντιϊκά, με το αντισυλληπτικό χάπι. Το παίρνουν όλοι προληπτικά και τελειώνει το θέμα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Zelda έγραψε: 06 Δεκ 2021, 20:23

Εγω ειμαι υπερ
Όλα τα χάπια δεν είναι για όλους... Οι Οργανισμοί διαφέρουν ως προς την απόκριση όσο και ως προς την αντιμετώπιση παρενεργειών.
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Gherschaagk έγραψε: 06 Δεκ 2021, 20:20
nik_killthemall έγραψε: 04 Δεκ 2021, 20:07
GoBack έγραψε: 04 Δεκ 2021, 19:58 Δεν υπαρχει ηλικιακη υποχρεωτικοτητα,σκετη υποχρεωτικοτητα ειναι.Απλα επρεπε να ξεκινησουν απο τους γερους για να γινει πιο ευπεπτο
Εντελως αδιαφορο το ευπεπτο ...

Αν υπηρχε 1 ελπιδα για να μην πανε τον εμβολιασμο στους νεους και στα δεντρα, αυτη θα ειχε μια προϋποθεση : Οι γεροι να γινουν σουρωτηρι μεχρι να μην βλεπουν το δερμα στο χερι τους ! Αυτο θα προστατευε το συστημα υγειας (οπως ακριβως το προστατευει στη πορτογαλια και στη σουηδια) και η πολιτεια θα σκεφτοταν το αν θα μετακυλιστει ο εμβολιασμος στους νεους, στα παιδια και τα δεντρα.

Δεν έγινε αυτο, γιατι και οι ηλικιωμενοι της χωρας μας ειναι ασυνειδητοι, αλλα και επειδη η κυβερνηση τους γλυφει τα @@ για ψηφους, οποτε και η 1 ελπιδα που υπηρχε επεσε στο λακο με τα σκατα.
Εγώ πάντως περιμένω να εμβολιαστούν όλοι αυτοί οι ανεμβολίαστοι παπάδες και μοναχοί. Μαζί τους και ο Σερβετάλης.
Αν ειναι ηλικιωμένοι ναι, μαζι σου ! Γιατί κατά τ'αλλα το συστημα υγειας δεν έχει καταρρεύσει από χριστιανοπληκτους Σερβετάληδες. 101 / 116 νεκρους σημερα ήταν πάνω απο 20 χρονια μεγαλυτερος από τον Σερβετάλη.
Ακόμα κι αν εμβολιαζόταν κάθε τι οργανικό απο την ηλικια του Σερβεταλη και κατω, οι 101 νεκροι (βασικα πανω απο 101) δεν θα αλλαζαν σημερα.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

nik_killthemall έγραψε: 06 Δεκ 2021, 23:07
Gherschaagk έγραψε: 06 Δεκ 2021, 20:20
nik_killthemall έγραψε: 04 Δεκ 2021, 20:07

Εντελως αδιαφορο το ευπεπτο ...

Αν υπηρχε 1 ελπιδα για να μην πανε τον εμβολιασμο στους νεους και στα δεντρα, αυτη θα ειχε μια προϋποθεση : Οι γεροι να γινουν σουρωτηρι μεχρι να μην βλεπουν το δερμα στο χερι τους ! Αυτο θα προστατευε το συστημα υγειας (οπως ακριβως το προστατευει στη πορτογαλια και στη σουηδια) και η πολιτεια θα σκεφτοταν το αν θα μετακυλιστει ο εμβολιασμος στους νεους, στα παιδια και τα δεντρα.

Δεν έγινε αυτο, γιατι και οι ηλικιωμενοι της χωρας μας ειναι ασυνειδητοι, αλλα και επειδη η κυβερνηση τους γλυφει τα @@ για ψηφους, οποτε και η 1 ελπιδα που υπηρχε επεσε στο λακο με τα σκατα.
Εγώ πάντως περιμένω να εμβολιαστούν όλοι αυτοί οι ανεμβολίαστοι παπάδες και μοναχοί. Μαζί τους και ο Σερβετάλης.
Αν ειναι ηλικιωμένοι ναι, μαζι σου ! Γιατί κατά τ'αλλα το συστημα υγειας δεν έχει καταρρεύσει από χριστιανοπληκτους Σερβετάληδες. 101 / 116 νεκρους σημερα ήταν πάνω απο 20 χρονια μεγαλυτερος από τον Σερβετάλη.
Ακόμα κι αν εμβολιαζόταν κάθε τι οργανικό απο την ηλικια του Σερβεταλη και κατω, οι 101 νεκροι (βασικα πανω απο 101) δεν θα αλλαζαν σημερα.
Εικόνα
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

2 λάιτ-αρνητές-χεσμεντέν μιλλένιαλς που ήξερα έκαναν ήδη πρώτη δόση.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Gherschaagk έγραψε: 06 Δεκ 2021, 23:30
Εικόνα
το τρωω ολο το φαϊ μου
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Βλέπετε οτι κρατιέμαι απασχολημένη στις ταινίες*, μην προκαλείτε την τύχη σας κι εσείς :003:

*για την ώρα
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Φοβήθηκα.
Άβαταρ μέλους
SUV

Μπα, εσύ γιατί φοβίζεις τον Νικ?
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

nik_killthemall έγραψε: 07 Δεκ 2021, 00:21
Εικόνα
το τρωω ολο το φαϊ μου
Όποιος μπαίνει ανεμβολίαστος ΜΕΘ και την βγάζει καθαρή, σε 4 μήνες υποχρεωτικά εμβόλιο.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Gherschaagk έγραψε: 07 Δεκ 2021, 00:36
nik_killthemall έγραψε: 07 Δεκ 2021, 00:21
Εικόνα
το τρωω ολο το φαϊ μου
Όποιος μπαίνει ανεμβολίαστος ΜΕΘ και την βγάζει καθαρή, σε 4 μήνες υποχρεωτικά εμβόλιο.
Που ακριβώς θα βοηθούσε αυτό στην αποσυμφόρηση του Ε.Σ.Υ. ? Θα ηταν μονίμως κατεδαφισμένο με 700 διασ. και απλά θα εμβολίαζες κατοπιν εορτής ηλικιωμενους - νεους με αναλογια 9 : 1 (με αυτήν την αναλογία μπαίνουν στις ΜΕΘ).

Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο πρέπει να αγνοήσουμε την σαφή προτίμηση ενός κορονοϊου που στους 100 ανθρώπους που σκοτώνει οι 99 είναι άνω των 50 ετών και ο 1 είναι κάτω των 50 ετών, και μάλιστα οι 99 προέκυψαν από τα μισά κρούσματα από τα οποία προέκυψε ο 1.

Αυτό μόνο για δύο λόγους μπορεί να συμβαίνει :

1) να πουλήσουν οι φαρμακευτικές ή

2) η υποκριτική βλακεία του ανθρώπου που δεν τον αφήνει να δεχτεί πως οι κορονοϊοι δεν υποτάσσονται στη δημοκρατία, στη θρησκεία, στη πολιτική κλπ.

Και έχω φτάσει στο σημείο να ελπίζω να συμβαίνει το πρώτο ! Μακάρι όλο αυτό να γίνεται για να πλουτίσουν οι φαρμακευτικές.
Άβαταρ μέλους
SUV

Νικ, με συγχωρείς που στο λέω αλλά πρέπει να βρεις έναν τρόπο να απεμπλακείς για λίγο διάστημα από την εξίσωση

ηλικιωμένοι-κορωνοιός-μεθ-εμβόλια

στην ανάγκη, να σε βάλουμε σε ένα ημιμπαν-καραντίνα για λίγο από αυτά τα νήματα

σε καταλαβαίνω, κι εγώ με το θέμα των εμβολίων και της κυβέρνησης στα κάγκελα είμαι και το παλεύω όσο μπορώ

:P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SUV την 07 Δεκ 2021, 00:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

SUV έγραψε: 07 Δεκ 2021, 00:25 Βλέπετε οτι κρατιέμαι απασχολημένη στις ταινίες*, μην προκαλείτε την τύχη σας κι εσείς :003:
Τι χειρότερο μπορείς να κάνεις ? Να ανεβάσεις φώτο του Κοσμά Αιτωλίας με ρούχα Γκανταλφ να λέει στον κορονοϊο γιου σαλ νοτ πας μωρη χαμουρα, γκοου ναου εν σιν νοου μορ ?
SUV έγραψε: 07 Δεκ 2021, 00:52 Νικ, με συγχωρείς που στο λέω αλλά πρέπει να βρεις έναν τρόπο να απεμπλακείς για λίγο διάστημα από την εξίσωση

ηλικιωμένοι-κορωνοιός-μεθ-εμβόλια

στην ανάγκη, να σε βάλουμε σε ένα ημιμπαν-καραντίνα για λίγο από αυτά τα νήματα

σε καταλαβαίνω, κι εγώ με το θέμα των εμβολίων και της κυβέρνησης στα κάγκελα είμαι και το παλεύω όσο μπορώ

:P
Σωστά, πρέπει να βγαλουμε απο την εξίσωση τον ορθολογισμό και να το ρίξουμε στη πολιτική και τη θρησκεία. Με πολιτική και θρησκεία είναι βέβαιο πως ο κορονοϊος θα σηκωθεί και θα φύγει, το σύστημα υγείας θα αδειάσει και τα στρουφακια θα νικησουν επιτέλους τον δρακουμελ ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 07 Δεκ 2021, 00:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SUV

nik_killthemall έγραψε: 07 Δεκ 2021, 00:53
SUV έγραψε: 07 Δεκ 2021, 00:25 Βλέπετε οτι κρατιέμαι απασχολημένη στις ταινίες*, μην προκαλείτε την τύχη σας κι εσείς :003:
Τι χειρότερο μπορείς να κάνεις ? Να ανεβάσεις φώτο του Κοσμά Αιτωλίας με ρούχα Γκανταλφ να λέει στον κορονοϊο γιου σαλ νοτ πας μωρη χαμουρα, γκοου ναου εν σιν νοου μορ ?
:lol:

Δεν λέει τέτοιο πράγμα ο πατήρ Κοσμάς, τουλάχιστον όχι αφού δεν υπάρχει μετάνοια και κλείσανε και ναούς και τα ρέστα

Έλα στα κινηματογραφικά, ποστάρεις τόσο απίθανα εκεί!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”