George_V έγραψε: 06 Δεκ 2021, 13:20Το ξερω αυτο. Αλλα η Σουβλιτσα παει να κανει τους ετεροδοξους αλλοθρησκους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίσκεψη του Πάπα στην Αθήνα για τα 200 χρόνια της Επανάστασης
Re: Επίσκεψη του Πάπα στην Αθήνα για τα 200 χρόνια της Επανάστασης
ανελλήνιστε!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Γιωργάκη, πριν σου απαντήσω ...θεολογικώς (λολ) και επιχειρήσεις με θεολογικοφιλοσοφικές σάλτσες να κάνεις το άσπρο μαύρο για να αποπροσανατολίσεις-κι άλλο-την κουβέντα, θα περιμένω απάντηση στην ερώτηση που πρώτη σου έθεσα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αγαπητη μου το ζορισμα σου αποδεικνυει οτι δεν γνωριζεις θεολογικα καποια πραγματα. Το οτι ακολουθουν αιρετικες διδασκαλιες αυτο δεν σημαινει αυτοματα οτι αλλαξαν και Θεο.SUV έγραψε: 06 Δεκ 2021, 13:21Εμένα η θέση μου είναι αυτή της Ορθοδόξου Εκκλησίας του Χριστού, των Πατέρων, των Αγίων
Την γνωρίζεις πολύ καλά
Θέλω να μου απαντήσεις, αλλιώς μην γράφεις τίποτα:
ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΝΕΙΜΕΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ?
ΝΑΙ Ή ΟΥ????!!!!!
Αυτο που αλλαξε ειναι η οπτικη τους προς το Θειο η οποια μεσω των αιρετικων διδασκαλιων παρουσιαζεται διαστρεβλωμενη. Το αρχέτυπο ομως ειναι το ιδιο και για τους δυο μας.
Δλδ αν εσυ δεις τον εαυτο σου πρωτα σε εναν κανονικο καθρεφτη και μετα σε εναν παραμορφωτικο αυτο σημαινει οτι υπαρχουν 2 πραγματικες Σουβλιτσες στην πραγματικοτητα μια κανονικη και μια διαστρεβλωμενη?
Οχι η Σουβλιτσα ειναι μια αλλα ο καθενας την βλεπει οπως θελει αναλογα με τον καθρεφτη που θα κοιταξει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
πόσους φουκαράδες πήρε μαζί του ξερουμε...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- George_V
Απο την Κυπρο 50.
Απο την Ελλαδα 0
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άσε, δεν πειράζει, θα τα πάρω αυτά εδώ μαζεμένα και θα πάω εγώ να τα καταθέσω μόνη μου στις Ενορίες, πόρτα πόρτα!
θα περάσω μία και από την Αρχιεπισκοπή να πω μια καλημέρα-είν'αυτή-πεςτηνκιαςπέσειχάμου! 
Κακομοίρηδες, καλά το λέει, κάτι μωρά και κάτι τρελοί θα τα ξεσκεπάσουν....
κρίμα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- George_V
Δωστα. Εγω δεν εχω προβλημα. Οι θεσεις μου ειναι καθαρες. Ακομα και στον αφορισμο του 1054 δεν κατηγορηθηκε καμια Εκκλησια οτι αλλαξε Θεο. Οι πρακτικες τους καταδικαστηκαν και οι αιρετικες διδασκαλιες.SUV έγραψε: 06 Δεκ 2021, 13:29 Άσε, δεν πειράζει, θα τα πάρω αυτά εδώ μαζεμένα και θα πάω εγώ να τα καταθέσω μόνη μου στις Ενορίες, πόρτα πόρτα!![]()
![]()
![]()
![]()
θα περάσω μία και από την Αρχιεπισκοπή να πω μια καλημέρα-είν'αυτή-πεςτηνκιαςπέσειχάμου!
![]()
Ακομα βεβαια και σε αυτες οι περισσότερες μπορουν να γεφυρωθουν εκτος του Φιλιοκβε και του Πρωτειου του Πέτρου που ειναι αβυσαλεες.
Πεντακάθαρες! Σαν κρυστάλλινο νεράκι...
- George_V
Μπορεις να τις ελεγξεις αμα θες. Υπαρχει η Πατρολογια.
Ωχ Παναϊα μου, Jesus, βάστα μαρή Πασιφάη. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τί θες μαρή, ενδοοικογενειακή κόντρα έχομεν, είδες πουθενά να μιλά ο Κλεομένης για την Αφρούλα την μπιρμπιλομάτα?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 836 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
-
- 18 Απαντήσεις