https://twitter.com/atsipras/status/146 ... 88196?s=20
Του ειπε να κανει δέηση μπας και ξαναβγει Πρωθυπουργος?georgebi έγραψε: 06 Δεκ 2021, 12:45 [img]https://i.postimg.cc/SsjNYg7P/tsip ... .jpg[/img]
https://twitter.com/atsipras/status/146 ... 88196?s=20
Αφού συνάντησε τον Γκαντέμη τον εγγονό του Δρακουμέλ.George_V έγραψε: 06 Δεκ 2021, 12:08 Toν ματιασατε τον ανθρωπο και εφαγε τα μουτρα του φευγωντας....
Σκόνταψε ο Πάπας! Οι ισχυροί άνεμοι τον έκαναν να παραπατήσει ενώ έμπαινε στο αεροπλάνο
Πηγη: https://www.newsit.gr/ellada/skontapse- ... o/3422867/
H Κατάρα του Κλεομένη!Крaсная армия έγραψε: 06 Δεκ 2021, 12:48Αφού συνάντησε τον Γκαντέμη τον εγγονό του Δρακουμέλ.George_V έγραψε: 06 Δεκ 2021, 12:08 Toν ματιασατε τον ανθρωπο και εφαγε τα μουτρα του φευγωντας....
Σκόνταψε ο Πάπας! Οι ισχυροί άνεμοι τον έκαναν να παραπατήσει ενώ έμπαινε στο αεροπλάνο
Πηγη: https://www.newsit.gr/ellada/skontapse- ... o/3422867/
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εντώμεταξύ, βάζω τώρα να το δω ολόκληρο και άκου διάλογο μεταξύ σχισματικού Κλεομένη εκτός χώρου Αρχιεπισκοπής και αλλοδαπού καθολικού (προφανώς) εντός χώρου Αρχιεπισκοπής:
Περιμενεις τωρα εγω να σχολιασω αυτο το περιφερομενο καρτουν?SUV έγραψε: 06 Δεκ 2021, 12:55Εντώμεταξύ, βάζω τώρα να το δω ολόκληρο και άκου διάλογο μεταξύ σχισματικού Κλεομένη εκτός χώρου Αρχιεπισκοπής και αλλοδαπού καθολικού (προφανώς) εντός χώρου Αρχιεπισκοπής:
από το 2:40
-Ο Πάπας είναι καταρραμένος
-εσύ τί είσαι?
-είμαι Ορθόδοξος
-και ο Ορθοντόξ είναι καθαρός?!
...ο Πάπας είναι κακός κι εσύ είσαι καλός!
-όταν μπήκανε οι παπικοί στο Άγιον Όρος, η Παναγία μας, είπε: Έρχονται οι εχθροί του Υιού μου και οι εχθροί οι δικοί μου
-...μη μιλάς βλακεία! ο Θεός είναι μόνο ένα Θεός!!! Θεός ΔΕΝ είναι Ορθοντόξοι και Καθολικοί, ο Θεός είναι μόνο ένας!!!!
Τί χρείαν έχομεν μαρτύρων?!![]()
George_V
Ε μαλλον πριν δειρει κανεναν εκανε το σταυρο του πρωτα.vantono έγραψε: 06 Δεκ 2021, 12:58 Μεγάλη μούρη ο Ποντίφικας. Τις τελευταιες μέρες έμαθα ότι ηταν σεξ, ντραγκζ εν ροκ εν ρολ στα νιάτα του, συν πορτιέρης σε κλαμπ. Εύγε!
Το φτωχόπαιδο από τις γειτονιές του Μπουένος Αϊρες και τις κερκίδες της αγαπημένης του Σαν Λορένσο, που είχε μάλιστα εργαστεί και ως πορτιέρης, επέλεξε το όνομα του αγίου των φτωχών και εξελίχθηκε στον πνευματικό ηγέτη 1,3 δισεκατομμυρίων πιστών έχοντας στο επίκεντρο τους αδύναμους και κατατρεγμένους - Ο λιτός βίος του, οι παραινέσεις στους καρδινάλιους να βρίσκονται κοντά στους απλούς ανθρώπους και η διάθεσή του για προσέγγιση κυρίως με την Ορθοδοξία
Τί κάνεις οτι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?George_V έγραψε: 06 Δεκ 2021, 12:58Περιμενεις τωρα εγω να σχολιασω αυτο το περιφερομενο καρτουν?SUV έγραψε: 06 Δεκ 2021, 12:55Εντώμεταξύ, βάζω τώρα να το δω ολόκληρο και άκου διάλογο μεταξύ σχισματικού Κλεομένη εκτός χώρου Αρχιεπισκοπής και αλλοδαπού καθολικού (προφανώς) εντός χώρου Αρχιεπισκοπής:
-εσύ τί είσαι?
-είμαι Ορθόδοξος
-όταν μπήκανε οι παπικοί στο Άγιον Όρος, η Παναγία μας, είπε: Έρχονται οι εχθροί του Υιού μου και οι εχθροί οι δικοί μου
-...μη μιλάς βλακεία! ο Θεός είναι μόνο ένα Θεός!!! Θεός ΔΕΝ είναι Ορθοντόξοι και Καθολικοί, ο Θεός είναι μόνο ένας!!!!
George_V
Και γκίκουλας LOTR, απ'οσο μαθαίνω. Δεν έχει αφήσει Τόλκιν για Τόλκιν αδιάβαστο.George_V έγραψε: 06 Δεκ 2021, 12:59Ε μαλλον πριν δειρει κανεναν εκανε το σταυρο του πρωτα.vantono έγραψε: 06 Δεκ 2021, 12:58 Μεγάλη μούρη ο Ποντίφικας. Τις τελευταιες μέρες έμαθα ότι ηταν σεξ, ντραγκζ εν ροκ εν ρολ στα νιάτα του, συν πορτιέρης σε κλαμπ. Εύγε!
Το φτωχόπαιδο από τις γειτονιές του Μπουένος Αϊρες και τις κερκίδες της αγαπημένης του Σαν Λορένσο, που είχε μάλιστα εργαστεί και ως πορτιέρης, επέλεξε το όνομα του αγίου των φτωχών και εξελίχθηκε στον πνευματικό ηγέτη 1,3 δισεκατομμυρίων πιστών έχοντας στο επίκεντρο τους αδύναμους και κατατρεγμένους - Ο λιτός βίος του, οι παραινέσεις στους καρδινάλιους να βρίσκονται κοντά στους απλούς ανθρώπους και η διάθεσή του για προσέγγιση κυρίως με την Ορθοδοξία
Αυτο λεω. Οτι δεν σχολιαζω καμια δηλωση αυτου του σχισματικου καρτουν ουτε τους διαλογους του.SUV έγραψε: 06 Δεκ 2021, 13:00Τί κάνεις οτι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?George_V έγραψε: 06 Δεκ 2021, 12:58Περιμενεις τωρα εγω να σχολιασω αυτο το περιφερομενο καρτουν?SUV έγραψε: 06 Δεκ 2021, 12:55
Εντώμεταξύ, βάζω τώρα να το δω ολόκληρο και άκου διάλογο μεταξύ σχισματικού Κλεομένη εκτός χώρου Αρχιεπισκοπής και αλλοδαπού καθολικού (προφανώς) εντός χώρου Αρχιεπισκοπής:
-εσύ τί είσαι?
-είμαι Ορθόδοξος
George_V
Περιμένω να σχολιάσεις τί είπε το περιφερόμενο καρτούν ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ
Με τον ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟ ΕΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ
Καλά, μην σχολιάζεις τους διαλόγους του ΚλεομένηGeorge_V έγραψε: 06 Δεκ 2021, 13:02Αυτο λεω. Οτι δεν σχολιαζω καμια δηλωση αυτου του σχισματικου καρτουν ουτε τους διαλογους του.
Λοιπον για να μη με πρηζεις με αυτο το καρτουν πες μου αυτο μονο. Πριν το Σχισμα ειχαμε τον ιδιο Θεο ναι η οχι?SUV έγραψε: 06 Δεκ 2021, 13:05Καλά, μην σχολιάζεις τους διαλόγους του ΚλεομένηGeorge_V έγραψε: 06 Δεκ 2021, 13:02Αυτο λεω. Οτι δεν σχολιαζω καμια δηλωση αυτου του σχισματικου καρτουν ουτε τους διαλογους του.SUV έγραψε: 06 Δεκ 2021, 13:00
Τί κάνεις οτι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?
Περιμένω να σχολιάσεις τί είπε το περιφερόμενο καρτούν ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ
Με τον ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟ ΕΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ
Σχολίασε τους διαλόγους του επισήμως προσκεκλημένου Καθολικού αλλοδαπού μέσα στην Αρχιεπισκοπή
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα να σχολιάσεις τί είπαν οι προσκεκλημένοι μας?
George_V έγραψε: 06 Δεκ 2021, 13:06Λοιπον για να μη με πρηζεις με αυτο το καρτουν πες μου αυτο μονο. Πριν το Σχισμα ειχαμε τον ιδιο Θεο ναι η οχι?SUV έγραψε: 06 Δεκ 2021, 13:05Καλά, μην σχολιάζεις τους διαλόγους του ΚλεομένηGeorge_V έγραψε: 06 Δεκ 2021, 13:02
Αυτο λεω. Οτι δεν σχολιαζω καμια δηλωση αυτου του σχισματικου καρτουν ουτε τους διαλογους του.
Σχολίασε τους διαλόγους του επισήμως προσκεκλημένου Καθολικού αλλοδαπού μέσα στην Αρχιεπισκοπή
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα να σχολιάσεις τί είπαν οι προσκεκλημένοι μας?
Μετα το Σχισμα αλλαξε ενας απο τους δυο μας Θεο?