!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΔΗΛΑΔΉ ΕΑΝ ΚΆΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΕΚΑΤΌ ΕΥΡΏ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ..

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: ΔΗΛΑΔΉ ΕΑΝ ΚΆΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΕΚΑΤΌ ΕΥΡΏ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

ST48410 έγραψε: 04 Δεκ 2021, 17:17
Αρίστος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 17:12 Ας ξεφυγουν, στα 3 χρονια μπορει να φτασουν αντι για 3.600 στις 5000, μπορει ομως μεχρι τοτε να εχουμε αλλη κυβερνηση που να καταργησει τα προστιμα, μπορει να καταπεσουν δικαστικως με κυβερνηση Μητσοτακη, μπορει να χρεοκοπησει το ελληνικο κρατος η να εχουμε οικονομικο μπραφ παγκοσμιως. Αθροιστικα οι 3 πιθανοτητες μου δινουν τη δυνατοτητα να ρισκαρω.

Μπορει ακομη τα 3.600 αν δεν τα δωσω στο κρατος να τα κανω 12.000 τζογαροντας σε κρυπτονομισματα και αν τελικα δεν γινει τιποτε απο τα τρια να πληρωσω στο τελος της τριετιας δοσεις και προσαυξησεις και να μου μεινει ενα σεβαστο ποσο.
Με αυτούς που δεν πλήρωναν διόδια τι έγινε τελικά; Σβήστηκαν;

Δεν ξερω και δεν με απασχολει. Εγω σκεφτομαι οτι αν για 3 χρονια δεν πληρωσω τα προστιμα, θα ειναι σαν να παιρνω ενα δανειο 3.600 απο την κυβερνηση. Ε αυτο το δανειο λεω να το τζογαρω σε κρυπτονομισματα και αν κερδισω να πληρωσω και την κυβερνηση (με προσαυξησεις για να ειναι και ευχαριστημενη) αλλα και σε μενα να μεινει ενα σεβαστο ποσο (που θα με ικανοποιησει διπλα οτι προηλθε απο δανεισμο της κυβερνησης). :D

.
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Αρίστο θες να συνεταιριστούμε?
Θα σου δώσω εγώ το μερίδιο που αναλογεί στους δικούς μου (2 άτομα), θα το παίξεις κρύπτο που εγώ είμαι άσχετη και επί κερδοφορία κράτα τα μισά
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

SUV έγραψε: 04 Δεκ 2021, 17:23 Αρίστο θες να συνεταιριστούμε?
Θα σου δώσω εγώ το μερίδιο που αναλογεί στους δικούς μου (2 άτομα), θα το παίξεις κρύπτο που εγώ είμαι άσχετη και επί κερδοφορία κράτα τα μισά

Οχι γιατι αυτα εχουν ρισκο, μην σε παρω στο λαιμο μου, να σκεφτεις δεν εχω επενδυσει ποτε σε τετοιο τζογο, τωρα ομως μου ηρθε η ιδεα με τα προσστιμα της κυβερνησης. :lol:

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 17:12
Awesomatic έγραψε: 04 Δεκ 2021, 17:07

Είμαι αρκετά σίγουρος πως θα περνάνε σαν βεβαιωμένες οφειλές και αυτές έχουν τόκο. Με δεδομένο πόσο καθυστερούν τα δικαστήρια στην Ελλάδα (και μετά αν είναι να πάει και στο ευρωπαϊκό δικαστήριο) καλό 2030. Οπότε αν δεν σκοπεύεις να πληρώσεις πρόσεχε γιατί μπορεί οι τόκοι να ξεφύγουν.
Ας ξεφυγουν, στα 3 χρονια μπορει να φτασουν αντι για 3.600 στις 5000, μπορει ομως μεχρι τοτε να εχουμε αλλη κυβερνηση που να καταργησει τα προστιμα, μπορει να καταπεσουν δικαστικως με κυβερνηση Μητσοτακη, μπορει να χρεοκοπησει το ελληνικο κρατος η να εχουμε οικονομικο μπραφ παγκοσμιως. Αθροιστικα οι 3 πιθανοτητες μου δινουν τη δυνατοτητα να ρισκαρω.

Μπορει ακομη τα 3.600 αν δεν τα δωσω στο κρατος, στα 3 χρονια να τα κανω 12.000 τζογαροντας σε κρυπτονομισματα και αν τελικα δεν γινει τιποτε απο τα τρια να πληρωσω στο τελος της τριετιας δοσεις και προσαυξησεις και να μου μεινει ενα σεβαστο ποσο.

.
Άρα το πρόστιμο είναι ευκαιρία αύξησης και όχι μείωσης του εισοδήματος.

Διαδώστε και σώστε. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
SUV

Βρε κι εγώ, έτσι όπως το λες, δεν τζογάρω αλλά τώρα έκανα κέφι μου έδωσες ιδέα, εντάξει, δεν με παίρνεις στον λαιμό σου, άν νοιώθεις άβολα μπορώ να σου δώσω μόνο το μερίδιο της μαμάς, μπορούμε και ένα ποσο από τα πιθανά κέρδη να το αφιερώσουμε στους μπολιασμένους αδελφούς μας στο πχώρουμ και να πιούμε καμια μπύρα στην υγειά τους (μπορεί και να την χρειαστούν, όχι την μπύρα, την ευχή, φτου φτου απεύχομαι βεβαίως)

:lol:
Άβαταρ μέλους
SUV

Στην Ελλάδα του Κουλιστάν Γαλή μου, κάπως πρέπει να επιβιώσεις
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Παίδες, προτείνω να βγάλετε σε πλειστηριασμό τους ανεμβολίαστους γέρους που έχετε με πιο συγκροτημένο προγραμματισμό και μην τους "σκοτώσετε" για φραγκοδίφραγκα, έχουν σταθερή υπεραξία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

SUV έγραψε: 04 Δεκ 2021, 17:31 Βρε κι εγώ, έτσι όπως το λες, δεν τζογάρω αλλά τώρα έκανα κέφι μου έδωσες ιδέα, εντάξει, δεν με παίρνεις στον λαιμό σου, άν νοιώθεις άβολα μπορώ να σου δώσω μόνο το μερίδιο της μαμάς, μπορούμε και ένα ποσο από τα πιθανά κέρδη να το αφιερώσουμε στους μπολιασμένους αδελφούς μας στο πχώρουμ και να πιούμε καμια μπύρα στην υγειά τους (μπορεί και να την χρειαστούν, όχι την μπύρα, την ευχή, φτου φτου απεύχομαι βεβαίως)

Ναι ναι αυτο να κανεις, να δωσεις λεφτα στο λαμογιο να στα επενδυσει, ειναι τρελλη εγγυηση ο Αριστος :lol:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
SUV

Σε αυτό το σημείο θα έλεγα να βγάζαμε εσένα ως εμβολιασμένη μούμια σε μεγάλους ευρωπαικούς οίκους για πλειστηριασμό να σε πάρουν για μεθοδικά πειράματα αλλά λέω να μην πω τίποτα και να μαζέψω το επίπεδο που το φύτεψες πάλι στα τάρταρα του φορουμοβόθρου

Ρε Σιντ, από το να τα δώσω στον Κούλη σαν τιμωρητικό εκβιαστικό επίδομα ανεμβολίαστου, τα δίνω και στην Γαλή για μποτοξ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

SUV έγραψε: 04 Δεκ 2021, 17:45 Σε αυτό το σημείο θα έλεγα να βγάζαμε εσένα ως εμβολιασμένη μούμια σε μεγάλους ευρωπαικούς οίκους για πλειστηριασμό να σε πάρουν για μεθοδικά πειράματα αλλά λέω να μην πω τίποτα και να μαζέψω το επίπεδο που το φύτεψες πάλι στα τάρταρα του φορουμοβόθρου

Ρε Σιντ, από το να τα δώσω στον Κούλη σαν τιμωρητικό εκβιαστικό επίδομα ανεμβολίαστου, τα δίνω και στην Γαλή για μποτοξ
Φχαριστώ ρε συ. :)

Με συγκίνησες τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Sid Vicious έγραψε: 04 Δεκ 2021, 17:42
SUV έγραψε: 04 Δεκ 2021, 17:31 Βρε κι εγώ, έτσι όπως το λες, δεν τζογάρω αλλά τώρα έκανα κέφι μου έδωσες ιδέα, εντάξει, δεν με παίρνεις στον λαιμό σου, άν νοιώθεις άβολα μπορώ να σου δώσω μόνο το μερίδιο της μαμάς, μπορούμε και ένα ποσο από τα πιθανά κέρδη να το αφιερώσουμε στους μπολιασμένους αδελφούς μας στο πχώρουμ και να πιούμε καμια μπύρα στην υγειά τους (μπορεί και να την χρειαστούν, όχι την μπύρα, την ευχή, φτου φτου απεύχομαι βεβαίως)

Ναι ναι αυτο να κανεις, να δωσεις λεφτα στο λαμογιο να στα επενδυσει, ειναι τρελλη εγγυηση ο Αριστος :lol:

Αν ημουν λαμογιο θα ημουν με τη ΝΔ, με τα εμβολια, με τους ΛΟΑΤΚΙ και με τους κατατρεγμενους του Ισλαμ.

.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Δεκ 2021, 16:02 ..δεν υπάρχει πρόβλημα που θα είναι ανεμβολιαστος ; :smt005:

Σημ
Εγώ έχω κάνει τα εμβόλια και θα κάνω σε λίγες ημέρες την τρίτη δόση

Απλά το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ..
Άμα έχω χρήματα να πληρώνω τα πρόστιμα ΔΕΝ χρειάζεται να τηρω τους κανόνες
τὸν οὖν Ἀνάχαρσιν πυθόμενον, καταγελᾶν τῆς πραγματείας τοῦ Σόλωνος, οἰομένου γράμμασιν ἐφέξειν τὰς ἀδικίας καὶ πλεονεξίας τῶν πολιτῶν, ἃ μηδὲν τῶν ἀραχνίων διαφέρειν, ἀλλ᾽ ὡς ἐκεῖνα τοὺς μὲν ἀσθενεῖς καὶ λεπτοὺς τῶν ἁλισκομένων καθέξειν, ὑπὸ δὲ τῶν δυνατῶν καὶ πλουσίων διαρραγήσεσθαι.

Όταν λοιπόν το έμαθε ο Ανάχαρσης γέλασε με αυτές τις ασχολίες του Σόλωνα, που πίστευε ότι θα περιόριζε τις αδικίες και την απληστία των συμπολιτών του με γραπτές διατάξεις, που δεν διαφέρουν καθόλου από τον ιστό της αράχνης, αλλά, όπως εκείνος, θα συγκρατήσουν τα ασθενικά και αδύναμα άτομα, αλλά θα σπάσουν κάτω από την πίεση των ισχυρών και πλουσίων.

https://www.greek-language.gr/digitalRe ... =99&page=3

© 2012 Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Αρίστος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 18:44
Sid Vicious έγραψε: 04 Δεκ 2021, 17:42

Αν ημουν λαμογιο θα ημουν με τη ΝΔ, με τα εμβολια, με τους ΛΟΑΤΚΙ και με τους κατατρεγμενους του Ισλαμ.

.
Συριζαικο λαμογιο εισαι, οπως και να εχει ομως λαμογιο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Αρίστος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 16:50 Εγω και εχω τα χρηματα και δεν θα τα πληρωσω. Θα περιμενω μεχρι να βγαλει αποφαση το ΣτΕ για τη νομιμοτητα των προστιμων η οχι.
Περίμενε όμως λίγο, να πάρει πρώτα την δόση του. :lol:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

vagabondo έγραψε: 04 Δεκ 2021, 23:00
Αρίστος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 16:50 Εγω και εχω τα χρηματα και δεν θα τα πληρωσω. Θα περιμενω μεχρι να βγαλει αποφαση το ΣτΕ για τη νομιμοτητα των προστιμων η οχι.
Περίμενε όμως λίγο, να πάρει πρώτα την δόση του. :lol:
Κατι δεν εκανε σωστα αυτος
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”