ST48410 έγραψε: 04 Δεκ 2021, 17:17Με αυτούς που δεν πλήρωναν διόδια τι έγινε τελικά; Σβήστηκαν;Αρίστος έγραψε: 04 Δεκ 2021, 17:12 Ας ξεφυγουν, στα 3 χρονια μπορει να φτασουν αντι για 3.600 στις 5000, μπορει ομως μεχρι τοτε να εχουμε αλλη κυβερνηση που να καταργησει τα προστιμα, μπορει να καταπεσουν δικαστικως με κυβερνηση Μητσοτακη, μπορει να χρεοκοπησει το ελληνικο κρατος η να εχουμε οικονομικο μπραφ παγκοσμιως. Αθροιστικα οι 3 πιθανοτητες μου δινουν τη δυνατοτητα να ρισκαρω.
Μπορει ακομη τα 3.600 αν δεν τα δωσω στο κρατος να τα κανω 12.000 τζογαροντας σε κρυπτονομισματα και αν τελικα δεν γινει τιποτε απο τα τρια να πληρωσω στο τελος της τριετιας δοσεις και προσαυξησεις και να μου μεινει ενα σεβαστο ποσο.
Δεν ξερω και δεν με απασχολει. Εγω σκεφτομαι οτι αν για 3 χρονια δεν πληρωσω τα προστιμα, θα ειναι σαν να παιρνω ενα δανειο 3.600 απο την κυβερνηση. Ε αυτο το δανειο λεω να το τζογαρω σε κρυπτονομισματα και αν κερδισω να πληρωσω και την κυβερνηση (με προσαυξησεις για να ειναι και ευχαριστημενη) αλλα και σε μενα να μεινει ενα σεβαστο ποσο (που θα με ικανοποιησει διπλα οτι προηλθε απο δανεισμο της κυβερνησης).
.