!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καθηγητής Μανωλόπουλος: «Η τρίτη δόση του εμβολίου ίσως να είναι και η οριστική»

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
SUV

Re: Καθηγητής Μανωλόπουλος: «Η τρίτη δόση του εμβολίου ίσως να είναι και η οριστική»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

:a108: όσο και να κυριολεκτείς είναι περιβεβλημένοι με καθρεπτοασπίδα που σου γυρίζει πίσω, ό,τι μπόλι και να βρεις, ζημιά στα κύτταρά σου θα κάνεις
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Καθηγητής Μανωλόπουλος: «Η τρίτη δόση του εμβολίου ίσως να είναι και η οριστική»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2021, 15:20
Gherschaagk έγραψε: 04 Δεκ 2021, 15:01
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2021, 14:54

Κι εγώ έκλεισα για τις 28, αν και θα το ήθελα νωρίτερα. Δεν παίζει μία χωρίς αλλαγή τκ και δεν προτίθεμαι να αρχίσω αυτές τις τσαχπινιές.

Η πλάκα είναι ότι πήγαινα για 5μισάρι αλλά δεν με θέλανε και τελικώς μου βγήκε 6μηνίτικο+ το μωρό. Τα λεφτά μας πίσω λέμε. :011:

Και κάποιοι άσχετοι τσιρίζουν για τα 3μηνα.
Το σημαντικό είναι πως μπορείς να το κάνεις. Τώρα για 15-20 μέρες μετά, δε νομίζω πως είναι μεγάλο το ρίσκο.
Βρε μάτια μου, με έχεις παρεξηγήσει. Σαφώς και δεν βλέπω ως όριο ρίσκου τις επίτιμες :D ημερομηνίες. Σαφώς και δεν ξέρω το πως θα αντιδρούσε ο οργανισμός μου χωρίς εμβόλιο. Μπορεί να το ξεπερνούσα στο χαλαρό, μπορεί και να ήμουν κάτω από τα θυμαράκια τώρα. Απλώς θέλω να ξέρω ότι έκανα αυτό που περνούσε από το χέρι μου, για να μην προκαλέσω δυσάρεστες καταστάσεις για μένα και τους ανθρώπους μου (βασικό) και τα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμα συγκυριών. Σε κάθε περίπτωση, η γη θα συνεχίζει να γυρίζει με ή χωρίς εμένα. Αυτή και μόνον η αποδοχή της πραγματικότητας, που δεν οφείλεται στον κόβιντ (αυτός είναι απλώς ένα πρόσχημα) με χαλαρώνει.
Σ' ευχαριστώ που μου δίνεις το πάτημα να αναφέρω πως κι εγώ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.

Δεν με νοιάζει τι θα γίνει και πως θα εξελιχθεί, όλα πιθανά είναι. Αυτό που δεν αντέχω είναι το επακόλουθο δράμα και τους συναισθηματισμούς.

Τι να κάνουμε η γη θα συνεχίζει να γυρίζει.

Θυμήθηκα τον μικρό τώρα όταν πρωτοάκουσε πως σε 4,5 δις χρόνια η γη θα καταστραφεί γιατί θα την "καταβροχθίσει" ο ήλιος. Το είπε σε όλους. Φίλους, συγγενείς, γνωστούς, σε ένα πάρτι που πήγε.

Κάποια στιγμή θα σταματήσει και η γη να γυρίζει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
SUV

ksk έγραψε: 04 Δεκ 2021, 15:26
SUV έγραψε: 04 Δεκ 2021, 15:05
SUV έγραψε: 04 Δεκ 2021, 14:46 τί θέλει να πει με αυτό?
:xena:
δεν έχω καταλάβει αυτό εδώ το πράγμα, θα μου εξηγήσει κάποιος?
Αχαχαχα...Μια χαρά το κατάλαβες...
Αναγνωρίζω ευελιξία σκέψης :P
ευελιξία σκέψης η εξελικτική πίεση των εμβολίων στον ιό?

Θα περιμένω να επιβεβαιώσει το φόρουμ τί κατάλαβα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

SUV έγραψε: 04 Δεκ 2021, 15:31escalation
Νομοτέλεια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
SUV

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2021, 15:38
Νομοτέλεια.
σαν την εξελικτική πίεση των εμβολίων στον ιο?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

SUV έγραψε: 04 Δεκ 2021, 15:39
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2021, 15:38
Νομοτέλεια.
σαν την εξελικτική πίεση των εμβολίων στον ιο?
Σε ποια πίεση αναφέρεσαι; Το δεσπότο ήταν ανεμβολίαστο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
SUV

Θα ήθελα να πω στην δική σου αλλά δεν το λεω

Δεν μιλώ για τον δεσπότη, για κάτι που λέγεται νομοτέλεια μιλώ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

SUV έγραψε: 04 Δεκ 2021, 15:43 Θα ήθελα να πω στην δική σου αλλά δεν το λεω

Δεν μιλώ για τον δεσπότη, για κάτι που λέγεται νομοτέλεια μιλώ
Εγώ όμως μιλάω για το σαρκίο του δεσπότου και του ποιμνίου του.

Προφανώς χρειάζονται και κυρίως δέχονται την υποστήριξη του πνευματικού τους μεγαλείου με μηχανικά μέσα. :lol:

Μιλάμε για ΤΟ πνευματικό δέος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
SUV

Πέφτεις σε κατάκριση χωρίς να γνωρίζεις πρώτον
Δεύτερον, εγώ δεν αποδέχομαι τον διαχωρισμό των ασθενών σε εμβολιασμένους και μη, λάθος άνθρωπο βρηκες να το πεις, αυτό πες το στους φίλους σου τα ναζουλα

Αποφεύγεις όμως να μιλήσεις για αυτό που σε ρώτησα, εγώ απάντησα σε ερώτηση που δεν με ρώτησες, βλεπεις?

Λοιπον, η νομοτέλεια για την οποία μιλάς είναι το ίδιο πράγμα με την λέξη νομοτέλεια οταν μιλάμε για την εξελικτική πίεση των εμβολίων στην πανδημία?
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Gherschaagk έγραψε: 04 Δεκ 2021, 15:23
AlienWay έγραψε: 04 Δεκ 2021, 15:11
Δημοκράτης έγραψε: 04 Δεκ 2021, 14:30 Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει, πως ξαφνικά βρέθηκαν ντεμέκ ορθόδοξοι που έχουν πρόβλημα με τα εμβόλια; Πότε ξαφνικά γίναμε προτεστάντες και λένε τέτοιες μαλακίες;
Ξέρανε πώς να πουλήσουν το αφήγημα: Στην αρχή είπαν ότι το εμβόλιο έχει μέσα τσιπάκι.

Όπου στο μυαλό του ελληνορθόδοξου: Τσιπάκι ίσον, το χάραγμα του διαόλου. Είναι άλλωστε γνωστό και το τραγούδι των παπαροκάδων που λέει "είμαι ένα τσιπάκι τοσοδά".

Τσιπάκι σε ρόλο "τατουάζ" είχε επινοηθεί από εταιρία συμφερόντων του Μπιλ Γκέητς, αλλά εκείνο προοριζόταν για εξωτερική τοποθέτηση. Καμία σχέση με τα εμβόλια, αλλά σου λέει, "λεπτομέρειες".

Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο της συζήτησης που είχαν δύο ψέκες συνάδελφοί μου την περασμένh άνοιξη. Είπε ο ένας "σκεφτομαι να το κάνω το εμβόλιο". Και ο άλλος του απάντησε θυμωμένος: "Ε, τότε κάτσε να σου βάλουν τσιπάκι".

Όταν η επιχειρηματολογία για το τσιπάκι αδυνάτισε, τότε επιστρατεύτηκαν στο αφήγημα των πνευματικών, τα... εκτρωμένα έμβρυα των 60s, νεκρά με τον ομφάλιο ρόλο.

Αυτά εικάζω ότι εκπέμπουν 5G.
Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει αλλά διάβασα για μια γυναίκα στο Αγρίνιο που ο άντρα της χρειάζεται ΜΕΘ, εμβολιασμένος - κορονιασμένος, και δεν βρίσκεται και η ίδια ανέφερε πως για τον "δεσπότη" που είναι αρνητής και προέτρεπε τους πιστούς να μην εμβολιαστούν βρέθηκε αμέσως κλίνη. Για τον άντρα της που δεν είναι τίποτα δεν βρίσκεται.

Ο δεσπότης θα ζήσει και θα βγει από το νοσοκομείο για να ευχαριστήσει τον Θεό που τον έσωσε. Το γεροντάκι να ζήσουμε να το θυμόμαστε.
Το άκουσα κι εγώ αυτό. Η εκκλησία στην χώρα μας κάνει κουμάντο σε πολλούς τομείς. Οι κακές γλώσσες λένε μάλιστα ότι "βρίσκει δουλειά" σε κόσμο (με ό,τι αυτό συνεπάγεται).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
SUV

Φανταστείτε τώρα ο μητροπολίτης που είναι σε ημιφασική κατάσταση από τον κορωνοιό και δηλωνει οτι δεν θέλει νοσηλεία να τον πηγαίνουν σχεδον με το ζορι ή συναισθηματικους κτλ εκβιασμους σε ΜΕΘ δεσποτάδες και λοιποι τοπικοι παραγοντες (ειχα ακουσει οτι εκεινος αρνιοταν αλλα υπολοιποι φορεις ηθελαν να τον νοσηλευσουν, εαν τα θυμαμαι καλα), να είναι σε μια ΜΕΘ χωρις να το επιθυμει, οι υπόλοιποι να τον εχουν βαλει μεσα σχεδον με το ζορι γιατι ξερω γω σε αυτην την φαση της πανδημιας δεν θελουν αλλους λαικους ηρωες και να εχεις τωρα μερικες και μερικους να τον βριζουν οτι εγκληματει στην ουσια και σκοτωνει αθωους αγνους λαικους αγωνιστες των εμβολιων 50ρηδες

Δεν λεω οτι ισχυει, λεω οτι θα μπορουσε ξερω γω να ειναι καμια εξελιξη των πραγματων

Οχι οτι ειναι κακο ,ξαναλεω, που ο μητροπολιτης νοσηλευεται
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Gherschaagk έγραψε: 04 Δεκ 2021, 15:34
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Δεκ 2021, 15:20
Gherschaagk έγραψε: 04 Δεκ 2021, 15:01

Το σημαντικό είναι πως μπορείς να το κάνεις. Τώρα για 15-20 μέρες μετά, δε νομίζω πως είναι μεγάλο το ρίσκο.
Βρε μάτια μου, με έχεις παρεξηγήσει. Σαφώς και δεν βλέπω ως όριο ρίσκου τις επίτιμες :D ημερομηνίες. Σαφώς και δεν ξέρω το πως θα αντιδρούσε ο οργανισμός μου χωρίς εμβόλιο. Μπορεί να το ξεπερνούσα στο χαλαρό, μπορεί και να ήμουν κάτω από τα θυμαράκια τώρα. Απλώς θέλω να ξέρω ότι έκανα αυτό που περνούσε από το χέρι μου, για να μην προκαλέσω δυσάρεστες καταστάσεις για μένα και τους ανθρώπους μου (βασικό) και τα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμα συγκυριών. Σε κάθε περίπτωση, η γη θα συνεχίζει να γυρίζει με ή χωρίς εμένα. Αυτή και μόνον η αποδοχή της πραγματικότητας, που δεν οφείλεται στον κόβιντ (αυτός είναι απλώς ένα πρόσχημα) με χαλαρώνει.
Σ' ευχαριστώ που μου δίνεις το πάτημα να αναφέρω πως κι εγώ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.

Δεν με νοιάζει τι θα γίνει και πως θα εξελιχθεί, όλα πιθανά είναι. Αυτό που δεν αντέχω είναι το επακόλουθο δράμα και τους συναισθηματισμούς.

Τι να κάνουμε η γη θα συνεχίζει να γυρίζει.

Θυμήθηκα τον μικρό τώρα όταν πρωτοάκουσε πως σε 4,5 δις χρόνια η γη θα καταστραφεί γιατί θα την "καταβροχθίσει" ο ήλιος. Το είπε σε όλους. Φίλους, συγγενείς, γνωστούς, σε ένα πάρτι που πήγε.

Κάποια στιγμή θα σταματήσει και η γη να γυρίζει.
Αφιερωμένο. :wink

Spoiler

Κάτι τέτοιο μου είχε πει κι ο δικός μου γιος πριν 30 περίπου χρόνια.

-Εγώ νομίδω ότι οι δεινόθαυροι θα κθαναδίθουν*.
-Γιατί το λες αυτό;
-Γιατί κάποια θτιγμή θα γίνουν όλα και τότε θα κθαναρχίθουν, δεν γίνεται αλλιώθ.

Το σ έκανε παρέα στα απωλεσθέντα δόντια. Μετά επανήλθε. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Τι σε στενοχώρησε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”