Οτι θα εκανες σε καθε βομβιστη αυτοκτονίαςSUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 17:01Και αν δεν υποκύψει, τον αφήνεις ας πούμε να ψοφήσει στον δρόμο της Ομόνοιας από την πείνα, τον αφήνεις να του πάρει το σπίτι η Τράπεζα, απομακρύνεις τα παιδιά με βία από τον αγαπημένο τους πατέρα, εαν πάθει έμφραγμα τον πετας στον κάλαθο των άπλυτων του νοσοκομείου, τον μπουζουριάζεις ισόβια κάθειρξη παραδίπλα στον Λιγνάδη που θα βγει σε λίγα χρόνια κτλ?talaipwros έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:58Α) αυξανόμενες έως ότου αναγκαστει να κανει το χρέος τουSUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:38 α) τί ποινές?
β) πρόστιμα? εαν υπάρχουν τα χρήματα εσαει καποιος να πληρώνει και να μένει αμπολιαστος, τι θα κανεις?
εαν δεν έχει, θα του τα παρεις ολα και θα τον αφησεις στον δρομο να πεθανει της πεινας ας πουμε?
και αν εχει και παιδια να ταισει? τι θα κανεις με τα παιδια του?
Β) αυξανόμενα εως οτου αναγκαστει να κανει το χρέος του
Ναι
Στην πρόνοια, σε φυσιολογικές οικογένειες, να σωθουν τα παιδια απο τους αντίχριστους
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣτΕ προς ψεκ: λε πουλ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
talaipwros
Re: ΣτΕ προς ψεκ: λε πουλ
Κατάλαβα, ο Λιγνάδης θα είναι έξω κι εγώ μέσα 
Άκουσε κάτι. Όταν μιλάς με μένα, είναι ντιρέκτ. Ο Νάνδρος έχει δική του βούληση. Λήξαν.Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:52Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:49
Το να προσπαθείς να συνομιλήσεις και να δώσεις στον άλλον να αντιληφθεί, ατόφια επιχειρήματα εδώ μέσα, μοιάζει με άθλο. Πολλώ δε μάλλον, όταν απλά θέλει να πει το δικό του. Κι ας πέσει κάτω. Αρκεί να το πει.
Μιλάει τώρα το άτομο που στηρίζει πάντα τους "κολλητούς" της, ανεξαρτήτως αν αποδεικνύεται οτι έχουν φτάσει σε σημείο να βρίζουν μάνες εδώ μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 03 Δεκ 2021, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
ΠΟΤΕSUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:58 Ορίστε, ο Άγις πχ είναι ο μόνος που είμαι σίγουρη οτι θα απαντούσε ορθά και κοφτα΄:
Ναι ΜΩΡΗ! Να σε πατάνε κάτω δεκαπέντε κι εγώ να τρωω τα ποπκορνια με τις χούφτες!
Αυτός αν και άχρηστος είναι τουλάχιστον ειλικρινής
το μονο που θα ηθελα ειναι να ακουσω την θεικη φωνη σου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τί θες να σου ψάλλω?!
εαν έκανες το εμβόλιο, ξέρω πολύ καλά το τρισάγιο! 
Εσύ χώθηκες, απ' ο,τι θυμάμαι.Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2021, 17:08Άκουσε κάτι. Όταν μιλάς με μένα, είναι ντιρέκτ. Ο Νάνδρος έχει δική του βούληση. Λήξαν.Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:52Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:49
Το να προσπαθείς να συνομιλήσεις και να δώσεις στον άλλον να αντιληφθεί, ατόφια επιχειρήματα εδώ μέσα, μοιάζει με άθλο. Πολλώ δε μάλλον, όταν απλά θέλει να πει το δικό του. Κι ας πέσει κάτω. Αρκεί να το πει.
Μιλάει τώρα το άτομο που στηρίζει πάντα τους "κολλητούς" της, ανεξαρτήτως αν αποδεικνύεται οτι έχουν φτάσει σε σημείο να βρίζουν μάνες εδώ μέσα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τεσπα μαλακα. Δεν μπορώ πλέον. Κουδουνίζει το κεφάλι μου.Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:58Εγώ με τον τύπο μπορώ να έχω ο,τιδήποτε, αυτό που είχες πεί τότε εσύ είναι το θέμα.Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:54Ρε παπάρα, έκανα έντιτ. Πάνε διάβασε μη μου πρήζεις.Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:52
Επίσης αν έχεις θέμα με τον Νάνδρο λύστο. Άντε στην τελική εδώ μέσα .
Όπως και να 'χει δεκτό το έντιτ, όταν το είπες το είδα.
Απ' το εμβόλιο θα είναι.Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2021, 17:13Τεσπα μαλακα. Δεν μπορώ πλέον. Κουδουνίζει το κεφάλι μου.Kauldron έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:58Εγώ με τον τύπο μπορώ να έχω ο,τιδήποτε, αυτό που είχες πεί τότε εσύ είναι το θέμα.Πασιφάη έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:54
Ρε παπάρα, έκανα έντιτ. Πάνε διάβασε μη μου πρήζεις.
Επίσης αν έχεις θέμα με τον Νάνδρο λύστο. Άντε στην τελική εδώ μέσα .
Όπως και να 'χει δεκτό το έντιτ, όταν το είπες το είδα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Συνουσιάσθηκες προσφάτως;
Ούτε εγώ είμαι πολιτικός, ρωτάω τι από τα δυο θα προτιμούσες: χαράτσι κάθε μήνα ή πληρωμή εξόδων περίθαλψης.SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:50
Λοιπόν, δεν θα έπρεπε να το δεχτώ γιατί θα ήταν σαν να διαχωρίζω από μόνη μου τον εαυτό μου από το σύνολο και να καταπατώ εγώ τα δικαιώματα στην περίθαλψη
Δεν μιλάω για την περίθαλψη γενικά, αν σπάσεις το πόδι σου να την λάβεις κανονικά δωρεάν, αλλά σε περίπτωση που είσαι θετική να την πληρώσεις.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ο Άγις έχει γκόμενα την Σουβλάρα; Ρωτώ έτσι,γιατί είμαι κωλόπαιδο. 
ζακετα να παρουν.Null έγραψε: 03 Δεκ 2021, 15:43 Έρχεται και επίσημα το χάραγμα. Μόνο όσοι εγκαταλείψουν την κοινωνία των ανθρώπων θα δουν βασιλεία ουρανών.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Bill Hicks
= η δημόσια υγεία είναι υπεράνω τών δεισιδαιμονιών μου
SUV έγραψε: 03 Δεκ 2021, 16:46
Και σε αυτό που εγώ πιστεύω ως νομοτελειακή κατάληξη της ανθρωπίνης φύσεως

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
-
- 12 Απαντήσεις