Ενδεικτικα μερικα που θα μπορουσαν

Τί είδους μαλακία είναι αυτή;AlienWay έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:04 Εγώ πάλι όχι. Για να το θέσω διαφορετικά: Το 100% όσων γνωρίζω που κάνουν υπακοή σε πνευματικό, είναι εναντίον.
Πάλι άρχισες τις παπαριές?AlienWay έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:04Εγώ πάλι όχι. Για να το θέσω διαφορετικά: Το 100% όσων γνωρίζω που κάνουν υπακοή σε πνευματικό, είναι εναντίον.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:02Εγώ ξέρω πολλούς χριστιανούς ορθόδοξους που είναι συνειδητά υπέρ των εμβολίων. Το τι πιστεύει ότι είναι το κάθε φρούτο δεν μ' ενδιαφέρει.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Έτυχε να διαβάσω ένα άρθρο πριν λίγο, για όλους αυτούς τους ηλίθιους με τις διάφορες πετριές τους (5G, τσιπάκια, ψεκ, αντιβάξ, επίπεδη γη, κλπ μαλακίες).Πασιφάη έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:10 Οι πιο σκληροί, είναι όντως οι εκάστοτε αιρετικοί φανατικοί χριστιανοί. Ισως διότι θεωρούν πως το δόγμα, τους προστατεύει από κάθε είδους ''αναποδιά'' και περιμένουν την όποια θεϊκή παρέμβαση που θα τους καταστήσει σαφές πως η όποια ανασφάλεια ξεπερνιέται μέσω πίστεως. Δεν αντιλαμβάνομαι ειλικρινά τι κουβαλάνε στο κεφάλι τους. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις ανθρώπων ίσως μικρότερες σε ποσόστωση, που απλά αρέσκονται στις συνήθεις συνωμοσιολογικές πρακτικές. Έχω περίπτωση στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Που μαύρισε τη ζήση της, το σπίτι της. Προς το παρόν, επιθυμώ να είναι υγιής, τα υπόλοιπα εν καιρώ σε προσωπική κουβέντα με την πάρτη της.
Λεβεντιές μου, τιμημένα γηρατειά
Raised eyebrow.Kauldron έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:07Πάλι άρχισες τις παπαριές?AlienWay έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:04Εγώ πάλι όχι. Για να το θέσω διαφορετικά: Το 100% όσων γνωρίζω που κάνουν υπακοή σε πνευματικό, είναι εναντίον.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Δεκ 2021, 14:02
Εγώ ξέρω πολλούς χριστιανούς ορθόδοξους που είναι συνειδητά υπέρ των εμβολίων. Το τι πιστεύει ότι είναι το κάθε φρούτο δεν μ' ενδιαφέρει.![]()
Η επίσημη θέση της Εκκλησίας είναι φούλ υπέρ των μπολιασμών. Συνεπώς πού τους βρήκε αυτούς που είναι εναντίον λόγω πνευματικού?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το είπες μόνος σου.Kauldron έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:13Η επίσημη θέση της Εκκλησίας είναι φούλ υπέρ των μπολιασμών. Συνεπώς πού τους βρήκε αυτούς που είναι εναντίον λόγω πνευματικού?
Το σου κάνει εντύπωση;Kauldron έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:13Η επίσημη θέση της Εκκλησίας είναι φούλ υπέρ των μπολιασμών. Συνεπώς πού τους βρήκε αυτούς που είναι εναντίον λόγω πνευματικού?
Αυτό.SUV έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:17 Μιλάνε οι αθεολόγητοι και οι αλειτούργητοι για επίσημη θέση της Εκκλησίας με ύφος χιλίων καρδιναλίων
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Η Εκκλησία δεν κάνει λάθη ούτε μπορεί να πέσει σε πλάνη, αυτό είναι βλασφήμια.Gherschaagk έγραψε: 02 Δεκ 2021, 15:16 Είναι άπειροι αυτοί που έχουν γραμμένη την επίσημη θέση της εκκλησίας λόγω πνευματικού.