CIA - KGB - GPU - NKVD:
https://www.liberal.gr/arthro/218750/ep ... u-FBI.html
Μερική θες εσύ ;Ίφιδα έγραψε: 06 Σεπ 2018, 15:03 Δε κατάλαβα....θα μας κλείσουν και τον πεζόδρομο της παραλιακής; Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας;
Με κουμουνιστη πρωθυπουργό και δόξα τω θεώ να λεςΊφιδα έγραψε: 06 Σεπ 2018, 15:03 Δε κατάλαβα....θα μας κλείσουν και τον πεζόδρομο της παραλιακής; Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας;
Καλα δεν ηταν τοτε με τον Αριστο που καλουσατε σε επανασταση απο το παταρι ; Εσυ τωρα κλαις και ο Αριστος το παιζει opinion maker.Ίφιδα έγραψε: 06 Σεπ 2018, 15:03 Δε κατάλαβα....θα μας κλείσουν και τον πεζόδρομο της παραλιακής; Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας;

Τι νεα απο την ΕΣΣΔ οπου διαμενεις.talaipwros έγραψε: 06 Σεπ 2018, 15:04Με κουμουνιστη πρωθυπουργό και δόξα τω θεώ να λεςΊφιδα έγραψε: 06 Σεπ 2018, 15:03 Δε κατάλαβα....θα μας κλείσουν και τον πεζόδρομο της παραλιακής; Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας;
Νομίζω δεν έχει ξαναγίνει να κλείσουν ΚΑΙ τα πεζοδρόμια.wooded glade έγραψε: 06 Σεπ 2018, 15:04Μερική θες εσύ ;Ίφιδα έγραψε: 06 Σεπ 2018, 15:03 Δε κατάλαβα....θα μας κλείσουν και τον πεζόδρομο της παραλιακής; Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας;
Α) δεν εχω πάει στο πατάριunder έγραψε: 06 Σεπ 2018, 15:08Καλα δεν ηταν τοτε με τον Αριστο που καλουσατε σε επανασταση απο το παταρι ; Εσυ τωρα κλαις και ο Αριστος το παιζει opinion maker.Ίφιδα έγραψε: 06 Σεπ 2018, 15:03 Δε κατάλαβα....θα μας κλείσουν και τον πεζόδρομο της παραλιακής; Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας;
Οποιος δεν εχει μυαλο εχει δακρυ.
Αγαπητη μου την προηγουμενη φορα που ειχε ερθει ειχε κοπει η Θεσσαλονικη στα δυο.Τι συζηταμε.Ίφιδα έγραψε: 06 Σεπ 2018, 15:13Νομίζω δεν έχει ξαναγίνει να κλείσουν ΚΑΙ τα πεζοδρόμια.wooded glade έγραψε: 06 Σεπ 2018, 15:04Μερική θες εσύ ;Ίφιδα έγραψε: 06 Σεπ 2018, 15:03 Δε κατάλαβα....θα μας κλείσουν και τον πεζόδρομο της παραλιακής; Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας;
Τόση "αγάπη" δεν αντέχεται
Α) δεν εχω πάει στο πατάριunder έγραψε: 06 Σεπ 2018, 15:08Καλα δεν ηταν τοτε με τον Αριστο που καλουσατε σε επανασταση απο το παταρι ; Εσυ τωρα κλαις και ο Αριστος το παιζει opinion maker.Ίφιδα έγραψε: 06 Σεπ 2018, 15:03 Δε κατάλαβα....θα μας κλείσουν και τον πεζόδρομο της παραλιακής; Πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας;
Οποιος δεν εχει μυαλο εχει δακρυ.
Β) είχαμε δίκιο
Γ) που με είδες να κλαίω βρε ψευτράκο;
Δ) στις ωοθήκες μου τι κάνει ο Αρίστος κι ο κάθε Αρίστος. Τα κόμματά σας πάντα θα έχουν χώρο για τέτοιους τύπους, δεν ειναι τίποτα καινούργιο. Μήπως κι εσύ Αρίστος δεν εισαι απλώς για άλλο χρώμα;
Οχι εγω και ο Αριστος δεν ειμαστε το ιδιο για πολλους και διαφορους λογους.Ίφιδα έγραψε: 06 Σεπ 2018, 15:13 Α) δεν εχω πάει στο πατάρι
Β) είχαμε δίκιο
Γ) που με είδες να κλαίω βρε ψευτράκο;
Δ) στις ωοθήκες μου τι κάνει ο Αρίστος κι ο κάθε Αρίστος. Τα κόμματά σας πάντα θα έχουν χώρο για τέτοιους τύπους, δεν ειναι τίποτα καινούργιο. Μήπως κι εσύ Αρίστος δεν εισαι απλώς για άλλο χρώμα;