!!! DEVELOPMENT MODE !!!

αγένεια σε υπαλλήλους

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Re: αγένεια σε υπαλλήλους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

αυτο το έπος το ξέρετε; αλλά είναι μεταξύ επιβατών

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

GoBack έγραψε: 01 Δεκ 2021, 20:01 Λογικα εμβολιασμενος οχλος
:lol:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

foscilis έγραψε: 02 Δεκ 2021, 07:49
Πτολεμαίος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 07:34
foscilis έγραψε: 01 Δεκ 2021, 20:59Αλλά θα έπρεπε όντως να υπάρχει πολιτική κλείνουν οι πόρτες του σταθμού μέχρι να έρθει η αστυνομία.
Ακολουθούν άλλοι συρμοι με αποτέλεσμα καμιά δεκαριά χιλιάδες άτομα να εγκλωβιστουν στους συρμούς/αποβάθρες επειδή κάποιος έβρισε.
Μάντεψε λοιπόν την επόμενη φορά που θα βρίσει κάποιος ποια θα είναι η αντίδραση του όχλου.

Υπάρχει λόγος που ο στρατός εφαρμόζει τη συλλογική τιμωρία, δεν το κάνουν από βίτσιο.
Όταν αναλαμβάνει ο όχλος είναι πάντα πρελούδιο κακού.
Επίσης τα φαινόμενα τσαμπουκά θα αυξηθούν κατακόρυφα διότι όλοι οι επιβατες θα είναι τσιτωμενοι.
Τις προάλλες πήγαινα για δουλειά και σταμάτησε ο συρμός του ηλεκτρικού χωρίς να ενημερωθούμε το γιατί. Περιμέναμε 10 λεπτά χωρίς να μας πουν "βγείτε έξω" πχ. Το σκηνικό θα μπορούσε να έχει συμβεί διότι όπως επιθυμείς, κάποιος έβρισε σε άλλο σταθμό και "κλείδωσαν" τις πόρτες.
Βγήκα έξω από το βαγόνι με χριστοπαναγιες ανάβοντας τσιγάρο. Αν μου έλεγε κάτι κάποιος εκείνη την ώρα θα του φυτευα στο κρανίο το τσιγάρο.
Θα μπορεί δηλαδή να γίνει της πουτανας οπουδήποτε στη γραμμή από τον οχλο επειδή πρέπει να συνετιστεί σε κάποιον random σταθμό ένας επιβάτης.
Nope.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Δεκ 2021, 00:46
MasterofDope έγραψε: 02 Δεκ 2021, 00:02
Για αυτο παιρνω ΣΠΑΝΙΑ το μετρό διότι υπάρχουν αρκετοί ΗΛΙΘΙΟΙ φιλε μου εκει μέσα οχι οτι στα Λεωφορεία που κυκλοφορώ υπάρχει καλύτερη συμπεριφορά αλλα έχουμε το πιο ΓΡΗΓΟΡΟ μετρο στην Ευρώπη και συμπεριφερόμαστε σαν ΟΥΓΚΑΝΟΙ!!!
Ρε δικέ μου πώς αντέχετε τα ΜΜΜ; θα προτιμούσα ακόμα κ πατίνι να πάρω προκειμένου να μη συνωστιστω με όλους τους κατσιβελους ελ
Ενώ το να κυκλοφορείς με πατίνι ανάμεσα σε κατσιβελους Ελ οδηγούς ενδείκνυται ε;
Μόλις μπαίνει ο Ελ στο όχημα του γίνεται βερσαλλιωτης πρίγκηπας ξέρω γω :lol:
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

έχουμε το πιο ΓΡΗΓΟΡΟ μετρο στην Ευρώπη
Τι εννοεί ο ποιητής;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

under έγραψε: 01 Δεκ 2021, 23:57 Συνηθως,οι πιο αγενεις ειναι φτωχομπινεδες που ως πελατες νιωθουν για 5 λεπτα οτι βρισκονται σε πλεονεκτικη θεση απο τον εργαζομενο.
Θυμαμαι χαρακτηριστικα εναν τυπο νεαρο που εζεχνε αμορφωσια και φτωχομπινεδια να κανει σκουπιδι ενα νεαρο γκαρσονι επειδη δεν του πηρε παραγγελια αμεσως.Και 2 χοντρες που ηταν μαζι του να γελανε οταν του ειπε "σβελτα τωρα για να μην εχουμε αλλα".
ισχυει.

οποιος "τρωει ξυλο" στη δουλεια του απο αφεντικα η και πελατες, ξεσπαει οταν ο ιδιος ειναι πελατης.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Για αυτο παιρνω ΣΠΑΝΙΑ το μετρό διότι υπάρχουν αρκετοί ΗΛΙΘΙΟΙ φιλε μου εκει μέσα οχι οτι στα Λεωφορεία που κυκλοφορώ υπάρχει καλύτερη συμπεριφορά αλλα έχουμε το πιο ΓΡΗΓΟΡΟ μετρο στην Ευρώπη και συμπεριφερόμαστε σαν ΟΥΓΚΑΝΟΙ!!!
Ρε δικέ μου πώς αντέχετε τα ΜΜΜ; θα προτιμούσα ακόμα κ πατίνι να πάρω προκειμένου να μη συνωστιστω με όλους τους κατσιβελους ελ
αληθες.

θα προτιμουσα να φαω 10 φορες ολο το κρυο και τη βροχη που τρωω καθε χρονο με το μεκανακι, παρα μια ωρα σε μμμ.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Πτολεμαίος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 09:06
έχουμε το πιο ΓΡΗΓΟΡΟ μετρο στην Ευρώπη
Τι εννοεί ο ποιητής;
Φαντάζομαι ότι εννοεί πως έχουμε το μέτρο με τη μικρότερη συνολική διαδρομή, οπότε, ναι, είναι το γρηγορότερο (να το γυρίσεις από άκρη σε άκρη) :)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Πτολεμαίος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 08:57
Βγήκα έξω από το βαγόνι με χριστοπαναγιες ανάβοντας τσιγάρο. Αν μου έλεγε κάτι κάποιος εκείνη την ώρα θα του φυτευα στο κρανίο το τσιγάρο.
η σωστη καταληξη μετα απο αυτο θα ηταν να κλαις σε εμβρυακη σταση, μεχρι να ερθει η αστυνομια και να καταληξεις για κανα εξαμηνο στη μουζου.

ε, μετα δεν θα το ξαναεκανες. θα ζουσαμε ολοι σε εναν καλυτερο κοσμο.

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Πτολεμαίος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 09:04
Ενώ το να κυκλοφορείς με πατίνι ανάμεσα σε κατσιβελους Ελ οδηγούς ενδείκνυται ε;
Μόλις μπαίνει ο Ελ στο όχημα του γίνεται βερσαλλιωτης πρίγκηπας ξέρω γω :lol:
Έμφαση στο ακόμα και. Θα προτιμούσα να περπαταω κάθε μέρα Φάληρο Κηφισιά παρα αυτό :e040:
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Αλιόσα έγραψε: 02 Δεκ 2021, 07:57 αυτο το έπος το ξέρετε; αλλά είναι μεταξύ επιβατών

υποδειγματική αντίδραση από τον νεαρό. Και οι σεκιουριτάδες περίμεναν στο τέλςο του βιντεο να την πιάσουν
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Αλιόσα έγραψε: 02 Δεκ 2021, 07:57 αυτο το έπος το ξέρετε; αλλά είναι μεταξύ επιβατών

Όπου κάλεσαν την αστυνομία και την μάζεψαν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Puma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Puma »

Η κυρία θα μπορούσε άνετα να μπει ως χαρακτήρας σε νέο Mortal Kombat. Τα μπινελίκια της θα είναι οι μαγικές κινήσεις της. Το ξεβράκωμα θα είναι το fatality move. Θα "βγάζει" τα μάτια του αντιπάλου.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Ασέβαστος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 09:34
Πτολεμαίος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 08:57
η σωστη καταληξη μετα απο αυτο θα ηταν να κλαις σε εμβρυακη σταση, μεχρι να ερθει η αστυνομια και να καταληξεις για κανα εξαμηνο στη μουζου.

ε, μετα δεν θα το ξαναεκανες. θα ζουσαμε ολοι σε εναν καλυτερο κοσμο.
Yeah right
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

GoBack έγραψε: 01 Δεκ 2021, 20:01 Λογικα εμβολιασμενος οχλος
:g030:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα