!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αγένεια σε υπαλλήλους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: αγένεια σε υπαλλήλους
αυτο το έπος το ξέρετε; αλλά είναι μεταξύ επιβατών
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Όταν αναλαμβάνει ο όχλος είναι πάντα πρελούδιο κακού.foscilis έγραψε: 02 Δεκ 2021, 07:49Μάντεψε λοιπόν την επόμενη φορά που θα βρίσει κάποιος ποια θα είναι η αντίδραση του όχλου.Πτολεμαίος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 07:34Ακολουθούν άλλοι συρμοι με αποτέλεσμα καμιά δεκαριά χιλιάδες άτομα να εγκλωβιστουν στους συρμούς/αποβάθρες επειδή κάποιος έβρισε.foscilis έγραψε: 01 Δεκ 2021, 20:59Αλλά θα έπρεπε όντως να υπάρχει πολιτική κλείνουν οι πόρτες του σταθμού μέχρι να έρθει η αστυνομία.
Υπάρχει λόγος που ο στρατός εφαρμόζει τη συλλογική τιμωρία, δεν το κάνουν από βίτσιο.
Επίσης τα φαινόμενα τσαμπουκά θα αυξηθούν κατακόρυφα διότι όλοι οι επιβατες θα είναι τσιτωμενοι.
Τις προάλλες πήγαινα για δουλειά και σταμάτησε ο συρμός του ηλεκτρικού χωρίς να ενημερωθούμε το γιατί. Περιμέναμε 10 λεπτά χωρίς να μας πουν "βγείτε έξω" πχ. Το σκηνικό θα μπορούσε να έχει συμβεί διότι όπως επιθυμείς, κάποιος έβρισε σε άλλο σταθμό και "κλείδωσαν" τις πόρτες.
Βγήκα έξω από το βαγόνι με χριστοπαναγιες ανάβοντας τσιγάρο. Αν μου έλεγε κάτι κάποιος εκείνη την ώρα θα του φυτευα στο κρανίο το τσιγάρο.
Θα μπορεί δηλαδή να γίνει της πουτανας οπουδήποτε στη γραμμή από τον οχλο επειδή πρέπει να συνετιστεί σε κάποιον random σταθμό ένας επιβάτης.
Nope.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πτολεμαίος
Ενώ το να κυκλοφορείς με πατίνι ανάμεσα σε κατσιβελους Ελ οδηγούς ενδείκνυται ε;EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Δεκ 2021, 00:46Ρε δικέ μου πώς αντέχετε τα ΜΜΜ; θα προτιμούσα ακόμα κ πατίνι να πάρω προκειμένου να μη συνωστιστω με όλους τους κατσιβελους ελMasterofDope έγραψε: 02 Δεκ 2021, 00:02
Για αυτο παιρνω ΣΠΑΝΙΑ το μετρό διότι υπάρχουν αρκετοί ΗΛΙΘΙΟΙ φιλε μου εκει μέσα οχι οτι στα Λεωφορεία που κυκλοφορώ υπάρχει καλύτερη συμπεριφορά αλλα έχουμε το πιο ΓΡΗΓΟΡΟ μετρο στην Ευρώπη και συμπεριφερόμαστε σαν ΟΥΓΚΑΝΟΙ!!!
Μόλις μπαίνει ο Ελ στο όχημα του γίνεται βερσαλλιωτης πρίγκηπας ξέρω γω
- Πτολεμαίος
Τι εννοεί ο ποιητής;
ισχυει.under έγραψε: 01 Δεκ 2021, 23:57 Συνηθως,οι πιο αγενεις ειναι φτωχομπινεδες που ως πελατες νιωθουν για 5 λεπτα οτι βρισκονται σε πλεονεκτικη θεση απο τον εργαζομενο.
Θυμαμαι χαρακτηριστικα εναν τυπο νεαρο που εζεχνε αμορφωσια και φτωχομπινεδια να κανει σκουπιδι ενα νεαρο γκαρσονι επειδη δεν του πηρε παραγγελια αμεσως.Και 2 χοντρες που ηταν μαζι του να γελανε οταν του ειπε "σβελτα τωρα για να μην εχουμε αλλα".
οποιος "τρωει ξυλο" στη δουλεια του απο αφεντικα η και πελατες, ξεσπαει οταν ο ιδιος ειναι πελατης.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αληθες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Δεκ 2021, 00:46Ρε δικέ μου πώς αντέχετε τα ΜΜΜ; θα προτιμούσα ακόμα κ πατίνι να πάρω προκειμένου να μη συνωστιστω με όλους τους κατσιβελους ελMasterofDope έγραψε: 02 Δεκ 2021, 00:02
Για αυτο παιρνω ΣΠΑΝΙΑ το μετρό διότι υπάρχουν αρκετοί ΗΛΙΘΙΟΙ φιλε μου εκει μέσα οχι οτι στα Λεωφορεία που κυκλοφορώ υπάρχει καλύτερη συμπεριφορά αλλα έχουμε το πιο ΓΡΗΓΟΡΟ μετρο στην Ευρώπη και συμπεριφερόμαστε σαν ΟΥΓΚΑΝΟΙ!!!
θα προτιμουσα να φαω 10 φορες ολο το κρυο και τη βροχη που τρωω καθε χρονο με το μεκανακι, παρα μια ωρα σε μμμ.
Φαντάζομαι ότι εννοεί πως έχουμε το μέτρο με τη μικρότερη συνολική διαδρομή, οπότε, ναι, είναι το γρηγορότερο (να το γυρίσεις από άκρη σε άκρη)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
η σωστη καταληξη μετα απο αυτο θα ηταν να κλαις σε εμβρυακη σταση, μεχρι να ερθει η αστυνομια και να καταληξεις για κανα εξαμηνο στη μουζου.Πτολεμαίος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 08:57
Βγήκα έξω από το βαγόνι με χριστοπαναγιες ανάβοντας τσιγάρο. Αν μου έλεγε κάτι κάποιος εκείνη την ώρα θα του φυτευα στο κρανίο το τσιγάρο.
ε, μετα δεν θα το ξαναεκανες. θα ζουσαμε ολοι σε εναν καλυτερο κοσμο.
- EKPLIKTIKOS
Έμφαση στο ακόμα και. Θα προτιμούσα να περπαταω κάθε μέρα Φάληρο Κηφισιά παρα αυτόΠτολεμαίος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 09:04Ενώ το να κυκλοφορείς με πατίνι ανάμεσα σε κατσιβελους Ελ οδηγούς ενδείκνυται ε;EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Δεκ 2021, 00:46Ρε δικέ μου πώς αντέχετε τα ΜΜΜ; θα προτιμούσα ακόμα κ πατίνι να πάρω προκειμένου να μη συνωστιστω με όλους τους κατσιβελους ελMasterofDope έγραψε: 02 Δεκ 2021, 00:02
Μόλις μπαίνει ο Ελ στο όχημα του γίνεται βερσαλλιωτης πρίγκηπας ξέρω γω![]()
υποδειγματική αντίδραση από τον νεαρό. Και οι σεκιουριτάδες περίμεναν στο τέλςο του βιντεο να την πιάσουν
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- hellegennes
Όπου κάλεσαν την αστυνομία και την μάζεψαν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Η κυρία θα μπορούσε άνετα να μπει ως χαρακτήρας σε νέο Mortal Kombat. Τα μπινελίκια της θα είναι οι μαγικές κινήσεις της. Το ξεβράκωμα θα είναι το fatality move. Θα "βγάζει" τα μάτια του αντιπάλου.
- Πτολεμαίος
Yeah rightΑσέβαστος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 09:34η σωστη καταληξη μετα απο αυτο θα ηταν να κλαις σε εμβρυακη σταση, μεχρι να ερθει η αστυνομια και να καταληξεις για κανα εξαμηνο στη μουζου.Πτολεμαίος έγραψε: 02 Δεκ 2021, 08:57
ε, μετα δεν θα το ξαναεκανες. θα ζουσαμε ολοι σε εναν καλυτερο κοσμο.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις