Μα ειναι στην ιδια κατηγορίαDwarven Blacksmith έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:24 Η πλάκα είναι ότι όλοι οι υπόλοιποι αντιεμβ λουφαξαν για να μη μπούνε στην ίδια κατηγορία![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
talaipwros
Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εσείς χώνετε άφοβα, εμάς κατσαδιαζει ο Σπύρος.Δημοκράτης έγραψε: 01 Δεκ 2021, 12:02χώνε τα μπινελίκια σου χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί πρέπει να μιλάμε με το σεις και με το σας
Στο τέλος σας ρίχνει ένα ωραιότατο Μπαν, εμείς τρώμε το φταίξιμο και το βρίσιμο κι όλα καλά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
SUV,έχεις την εντύπωση ότι αν στη θέση του ψυχάκια ήταν κάποιος άλλος,π.χ. ο Αλ6ς,θα έκανε κάτι διαφορετικό ;
Είδες τι πρότειναν αυτοί χτες ; Καθολικό εμβολιασμό για όλους τους ενήλικες.
Δεν αποφασίζουν αυτοί,δεν το έχεις καταλάβει ακόμα αυτό ;
Και μην τρελλαίνεσαι,η φάση έχει και την πλάκα της.Ασχολήσου αποκλειστικά με τον εαυτό σου,το καλλίτερο που έχεις να κάνεις.
Φιλικά πάντα
Εγινε η ΜΚΟ "Το χαμογελο του κτηνιατρου" που θα βαζει ο κουλης τα λεφτα που θα κλεβει απο τα γεροντακια?
Ο Χριστός και η Παναγία!πατησιωτης έγραψε: 01 Δεκ 2021, 12:02Η λύση είναι σε αυτό που είπε ο Μητσοτάκης στην αρχή αυτής της ιστορίας και το ξέχασε μετά : είμαστε σε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό.stavmanr έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:39Εδώ όμως κάποιος θα σε ρωτήσει εύλογα: πώς μπορείς να μου εγγυηθείς ότι δεν είμαι η μία στο εκατομμύριο που θα του συμβεί η στραβή από τον εμβολιασμό;Ασέβαστος έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:36
μερος της ελευθεριας μας ειναι η ζωη.
για να ειμαστε ελευθεροι, πρεπει να ειμαστε ζωντανοι.
Στον πόλεμο δεν υπάρχουν ατομικά δικαιώματα.Επιστρατεύονται όλοι όσοι αποφασίζει το κράτος.Υπάρχουν όμως πολεμικές συντάξεις και συντάξεις αναπηρίας για όσους σκοτωθούν στον πόλεμο.
Ξέρεις ότι είμαι υπέρ του εμβολιασμού, αλλά αυτή η ρητορική της δεξίας με στρατηγούς άνεμους, ασύμμετρες απειλές και αόρατους εχθρούς με ξεπερνά, Πατ.
Ειδικά δε αυτό το "δεν υπάρχουν ατομικά δικαιώματα" μου προκάλεσε ένα ρίγος.
Ναι μωρ'μάνα μου. Το βλέπω, είναι πασιφανές.
Απλά ήθελα να πω κι εγώ τον πόνο μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- BigChiefWahoo
Θα ανοίξει μία άλλη έμαθα,"Η σούφρα του τρυπ-μπολ".adon99 έγραψε: 01 Δεκ 2021, 12:08 Εγινε η ΜΚΟ "Το χαμογελο του κτηνιατρου" που θα βαζει ο κουλης τα λεφτα που θα κλεβει απο τα γεροντακια?
Θύματα του χάσματος διαχείρισης και χρηστών.Gherschaagk έγραψε: 01 Δεκ 2021, 12:06Εσείς χώνετε άφοβα, εμάς κατσαδιαζει ο Σπύρος.Δημοκράτης έγραψε: 01 Δεκ 2021, 12:02χώνε τα μπινελίκια σου χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί πρέπει να μιλάμε με το σεις και με το σας
Στο τέλος σας ρίχνει ένα ωραιότατο Μπαν, εμείς τρώμε το φταίξιμο και το βρίσιμο κι όλα καλά.
Κοίταξε χώνω μέχρις ενός σημείου. Δεν το τερματίζω το κοντέρ.Δημοκράτης έγραψε: 01 Δεκ 2021, 12:02χώνε τα μπινελίκια σου χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί πρέπει να μιλάμε με το σεις και με το σας
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Δημοκράτης
να τον κάνετε ριπόρτ που σας βριζειGherschaagk έγραψε: 01 Δεκ 2021, 12:06Εσείς χώνετε άφοβα, εμάς κατσαδιαζει ο Σπύρος.Δημοκράτης έγραψε: 01 Δεκ 2021, 12:02χώνε τα μπινελίκια σου χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί πρέπει να μιλάμε με το σεις και με το σας
Βάλτε εκεί έναν κανόνα ότι επιτρέπεται το μπινελίκι ξέρω γω με όριο τα σόγια ή τίποτα θεία και θα τελειώσουν τα προβλήματα
- BigChiefWahoo
Εγώ νομίζω ότι σε αυτό το θέμα οι νομικοί το έχουν παρακάνει λιγάκι και εμφανίζουν ως θέσφατα πράγματα που ούτε καν πέρναγαν από το μυαλό μας δεκαπέντε χρόνια πριν, περιπλέκοντας καταστάσεις χωρίς λόγο μόνο και μόνο για να δημιουργούν ύλη (αφορμές για μηνύσεις, αγωγές και πολύπλοκες νομοπαρασκευαστικές διαδικασίες) και κυρίως να ασκούν οι ίδιοι (ως ειδικοί) εξουσίαε επιβάλλοντας τις απόψεις τους σε ζητήματα που ως τώρα ήταν στην αρμοδιότητα του λαού, είτε σε ατομικό επίπεδο στην καθημερινή τους ζωή σύμφωνα με τις απόψεις του καθενός, είτε σύμφωνα με τα πλειοψηφικά ρεύματα που σχηματίζουν αυτές οι απόψεις στην κοινωνία όπως αυτά εκδηλώνονται στην εκλογή νομοθετών και κυβερνήσεων. Ξεκάθαρα οι νομικοί (ιδιαίτερα της ατομοκεντρικής/δικαιωματικής σχολής σκέψης αλλά όχι μόνο) απλώνονται πιο πέρα από εκεί που τους παίρνει.stavmanr έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:44
Όπως έγραψα παραπάνω η υποχρεωτικότητα ιατρικής πράξης είναι δύσκολη περίπτωση και μελετάται κατά περίπτωση.
Παράδειγμα 1: διάβασα από έγκριτο νομικό στο ΦΒ την άποψη ότι η θερμομέτρηση είναι ιατρική πράξη και άρα μπορεί να πραγματοποιείται μόνο από νοσηλευτικό ή ιατρικό προσωπικό με τη συναίνεση του ασθενούς. Αυτό όταν θεσπίστηκε η θερμομέτρηση για είσοδο σε διάφορους κλειστούς χώρους.
Παράδειγμα 2: οι διασώστες φέρουν πάντα ένεση αδρεναλίνης αλλά νομικά δεν επιτρέπεται να τη χορηγήσουν σε αλλεργικό που βρίσκεται σε προχωρημένο αναφυλακτικό σοκ και πνίγεται, ακόμα και αν ο ίδιος έχει πει ότι το θέλει. Είναι "ιατρική πράξη" και την ένεση πρέπει να την κάνει γιατρός ακόμα κι αν είναι μία ώρα μακριά ενώ προβλέπται ο αναφυλακτικός να πεθάνει σε λίγα δευτερόλεπτα.
Παράδειγμα 3: αν ένα παιδί στο σχολείο έχει αλλεργίες ή διαβήτη και πέσει σε αναφυλακτικό ή υπογλυκαιμικό σοκ, οι δάσκαλοι είναι υποχρεωμένοι να κάθονται να το κοιτάνε να πεθαίνει παρ' όλο που η αντίστοιχη ένεση είναι κάτι τρομερά απλό που οι γονείς του ή και το ίδιο το παιδί κάνουν δεκάδες ή εκατοντάδες φορές το χρόνο. Είναι "ιατρική πράξη" και πρέπει οι γονείς να έχουν κάνει αίτηση με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν το πρόβλημα ώστε διοριστεί νοσηλεύτρια ή νοσηλευτής που θα είναι stand by ειδικά για άμα το παιδί πάθει κάτι τέτοιο.
Παράδειγμα 4: ένας και μοναδικός δικηγόρος υπηρεσίας στο Συνήγορο του Πολίτη γνωμοδότησε μη δεσμευτικά (χωρίς να αισθανθεί την ανάγκη να τονίσει ότι αυτή είναι η προσωπική του άποψη) ότι τα υποχρεωτικά εμβόλια του προγράμματος παιδικού εμβολιασμού της χώρας που αποτελούν προϋπόθεση για την εγγραφή στο σχολείο τελικά είναι... προαιρετικά και δεν αποτελούν προϋπόθεση για την εγγραφή στο σχολείο. Αυτός ο άνθρωπος παίζει από μόνος του να προκάλεσε ολόκληρο κίνημα ανεμβολίαστων παιδιών και μίνι εξάρσεις ιλαράς και άλλων ασθενειών, ενώ πρόσφατα κάποιοι βλάκες που τον πήρανε στα σοβαρά για μεγάλη τους έκπληξη έφαγαν τα μούτρα τους στο ΣτΕ.
Έχεις λάθος οπτική στο θέμα: πόλεμος υπάρχει, είναι πόλεμος κατά της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ πρώτα και μετά σώματος.πατησιωτης έγραψε: 01 Δεκ 2021, 12:02Η λύση είναι σε αυτό που είπε ο Μητσοτάκης στην αρχή αυτής της ιστορίας και το ξέχασε μετά : είμαστε σε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό.stavmanr έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:39Εδώ όμως κάποιος θα σε ρωτήσει εύλογα: πώς μπορείς να μου εγγυηθείς ότι δεν είμαι η μία στο εκατομμύριο που θα του συμβεί η στραβή από τον εμβολιασμό;Ασέβαστος έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:36
μερος της ελευθεριας μας ειναι η ζωη.
για να ειμαστε ελευθεροι, πρεπει να ειμαστε ζωντανοι.
Στον πόλεμο δεν υπάρχουν ατομικά δικαιώματα.Επιστρατεύονται όλοι όσοι αποφασίζει το κράτος.Υπάρχουν όμως πολεμικές συντάξεις και συντάξεις αναπηρίας για όσους σκοτωθούν στον πόλεμο.
Επομένως η ορθή λύση εν προκειμένω είναι ότι ο ιός είναι ο εχθρός και ο εμβολιασμός ο πόλεμος.Όλοι είναι υποχρεωμένοι να πολεμήσουν εμβολιαζόμενοι και όσοι πεθάνουν λόγω παρενεργειών θα τύχουν πολεμικής αποζημίωσης οι δικοί τους ή σύνταξης πολεμικής αναπηρίας οι ίδιοι εάν επιζήσουν με παρενέργειες.
Ο λόγος που δεν έγινε αυτό είναι επειδή εδώ και δεκαετίες στον δυτικό κόσμο υπάρχει ανταγωνισμός δικαιωματιστών είτε φιλελεύθερων είτε αριστερών.Όλοι για δικαιώματα μιλάνε και όχι για καθήκοντα και υποχρεώσεις.
Ποιά ευρωπαική κοινωνία μπορεί σήμερα να διεξάγει κανονικό πόλεμο;όχι πόλεμο στην Ασία και Αφρική με κάποιους επαγγελματίες αλλά πόλεμο στα σύνορά της με γενική επιστράτευση;καμμία.
Δεν υπάρχουν εγγυήσεις στον πόλεμο.Επειδή όμως στην Ευρώπη κήρυξαν το τέλος των πολέμων δεν σημαίνει ότι η ιστορία θα σταματήσει.Ποτέ δεν σταμάτησε.
Έχεις έναν ιο, μπορεί να δημιουργήθηκε μόνος του, μπορεί να ξέφυγε κατα λάθος, μπορεί να το έριξαν οι σατανιστές, μπορεί-το πιθανότερο τελικά
Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί εν ονόματι της υγείας να διαταχθεί καμία υποχρεωτική ιατρική πράξη γιατί ΕΑΝ όλο αυτό έχει γίνει ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ Η ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ καταλαβαίνεις πού καταλήγει το πράγμα. Με τα σημερινά δεδομένα και την ανάπτυξη της Επιστήμης, κολυμπάμε σε πολύ βαθειά νερά και χρειαζόμαστε άλλου είδους υποχρεωτικότητες για να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
Όταν ένας πόλεμος είναι με τέτοιον τρόπο βρώμικος, κρατάς πρώτο ψηλά και καθαρά αυτό που είναι το ακριβότερο σε εσένα: την ΨΥΧΗ ΣΟΥ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
SUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 12:05Ακόμα και να ίσχυε η περιγραφή που κάνεις, έτσι όπως την παρουσιάζεις, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να επέμβεις στα μέλη μιας οικογένειας και να αποφασίσεις εσύ τί θα κάνουν με τα κορμιά και την ψυχή τουςGherschaagk έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:49Κατά περίπτωση έχουμε μια πανδημία που αφανίζει κόσμο.stavmanr έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:44
Όπως έγραψα παραπάνω η υποχρεωτικότητα ιατρικής πράξης είναι δύσκολη περίπτωση και μελετάται κατά περίπτωση.
Να καθίσουμε να την κοιτάμε ή να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί για να μην ορφανέψουν παιδιά και ρημάξουν οικογένειες;
Αλλά πού να χαμπαριάσεις, απώθηση, απώθηση, απώθηση και τα μυαλά στα κάγκελα
Αη μαρή κατούρα να ξαλαφρώσεις που μου κουνάς το δάχτυλο τόσες σελίδες τώρα.
Εννοείται πως εγώ κανονίζω τα του σπιτιού μου.
Αν όμως εσύ δεν μπορείς να κανονίσεις τα δικά σου, που δε μπορείς αλλά δεν φταίω εγώ για αυτό, θα το κάνει άλλος για σένα.
Μα παπάς θα είναι, μα δημόσιος υπάλληλος θα είναι, λίγη σημασία έχει. Στην τελική ευθύνη δεν μπορείς να αναλάβεις.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 5040 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
-
- 31 Απαντήσεις