!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Ασέβαστος έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:44
stavmanr έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:39
Ασέβαστος έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:36

μερος της ελευθεριας μας ειναι η ζωη.

για να ειμαστε ελευθεροι, πρεπει να ειμαστε ζωντανοι.
Εδώ όμως κάποιος θα σε ρωτήσει εύλογα: πώς μπορείς να μου εγγυηθείς ότι δεν είμαι η μία στο εκατομμύριο που θα του συμβεί η στραβή από τον εμβολιασμό;
απλο. δεν μπορω.
Παραπάνω όμως γράφεις ότι για να είμαι ελεύθερος ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ. Κι εδώ μου γράφεις ότι δεν μπορείς να μου εγγυηθείς ότι θα ε΄μαι ζωντανός.
Καταλαβαίνεις το πρόβλημα που ανακύπτει;
οπως δεν μπορω να εγγυηθω οτι δεν θα εισαι η μια στο εκατομυριο που θα πεθανει επειδη φορουσε ζωνη στο αυτοκινητο, κρανος στη μοτο, σωσιβιο στη βαρκα κλπ.
Το να φορέσεις ζώνη ασφάλειας δεν προκαλεί κάτι από μόνο του σε οποιαδήποτε περίπτωση. Συμβαίνει μόνο σε συνδυασμό με τις συνθήκες του δυστυχήματος. Εκεί βρίσκεται η διαφορά.
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

vantono έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:54
SUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:51 Θα απαντήσω σε κάτι πιο σοβαρά ας το πούμε ποστ που είδα σιγά σιγά λολ
Προσπάθησε να το κάνεις χωρίς μπινελίκια αυτή τη φορά. Γιατί το καζάνι σου εκει κατω εχει αρχίσει να σιγοβράζει. Ο Βελζεβούλ εχει ριξει κυβο κνορ και περιμενει να σε εξορίσουν οι Μεγάλοι Πατέρες για να προσγειωθείς απευθείας μέσα.
Όποιος αγαπά, παιδεύει
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Blackdog έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:25
Πασιφάη έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:23 Και τώρα τον χρόνο σου χάνεις.
Οχι

Κανει δουλεια

Εγω εχω αρχισει να συμπαθω τους σατανιστες
:lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

SUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:57 Δηλαδή δεν θα κλείσουν τα σχολεία εαν εμβολιαστούν όλοι γιατί τα νοσοκομεία δεν θα γεμίσουν από ΜΕΘ και θα σωθούμε όλοι και γιούπι γιούπι για! Πήραμε τις ζωές μας πίσω

ΖΩΑ!
Πόση χολή;

Πόση κακία;

Το αντιλυσσικό μην ξεχάσεις.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Εν τω μεταξύ, εμένα κατηγορούν μερικοί ότι βρίζω χυδαία. Κλαίω.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

SUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:50
SUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:26 Δεν μου έχετε απαντήσει όμως, πώς νοιώθετε σαν ελεύθεροι πολίτες που ανέχεστε να περνάνε όλα αυτά?
Μην απαντήσετε από τον κ@λο σας, ως συνήθως, αν έχετε να πείτε κάτι σοβαρό, κάτι τεκμηριωμένο σε κάποια συλλογιστική βάση

επισης, εσυ γιατι μιλας για ελευθερια, οντας φυλακισμενη μεσα στην παρανοικη εκδοχη της θρησκειας σου;
Λάθος, για να είσαι ελεύθερος πρέπει καταρχήν να είσαι άξιος της ελευθερίας σου
Για να είσαι ελεύθερος πρέπει καταρχήν να είσαι ελεύθερος μέσα σου
Όσοι επι της γης έχουν πεθάνει πολεμώντας για την ελευθερία τους, σκλάβοι είναι?
Φαντάζεσαι να λέγαν όλοι αυτοί, πού να πάμε να πολεμήσουμε ρε, θα σκοτωθούμε! :e040:

Είσαι τρομερά ανόητος Ασέβαστε, γενικότερα, τρομερά όμως
καταρχάς μάθε την διαφορά του καταρχάς και του καταρχήν :lol:
Κατά τα άλλα και άλλοι προβληματιζόμαστε με τις μαλακίες του Κούλη αλλά δεν το ρίξαμε στα ναρκωτικά. Πιθανότατα δεν θα το ξαναρίξουμε ψήφο στον Κούλη αλλά δεν το ρίξαμε στα ναρκωτικά
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

SUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:55
Spoiler
talaipwros έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:52
SUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:51

Εχω ξαναγραψει και κανονικα πρεπει να ειναι πολυ γνωστο σε θρησκους οτι η Εκκλησια λεει οσα οι Πατερες συμφωνησαν ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ και οχι σε μια συνοδο (που δεν εγινε καμια συνοδος) εστω και κηρυχθεισα ως ΟΙκουμενικη, ενδεχομένως να κάνει λάθος (όπως ειχε κανει λαθος εσκεμμενα βεβαια, με τον αγιο Ιωαννη τον Χρυσοστομο και τοσα αλλα)
Οταν εχουμε αγιους εν ζωη ανθρωπους να μιλαν κατα των εμβολιων, δυο φορές σουζα λεω γω λοιπον
Αλλωστε, καποια πραγματα τα κοιταμε γιατι μας εχουν ηδη γινει γνωστα και εχουμε προειδοποιηθει

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!! λεει, τα σημεια των καιρων δεν τα βλεπετε??????

Απο κει και περα ειναι και στην συνειδηση του καθενος, αν μη τι αλλο, εκατο χρονια εικονομαχια ειχαμε, πώς νομιζουμε την εβγαζαν οι ανθρωποι τοτε? με την συνείδησή τους....

Τί νομίζεις είναι η πλάνη που θα πλανηθούν ακόμα και οι εκλεκτοί?
Περιμένουμε κανεναν ΑΝτι να βγει με κοκκινη ουρίτσα και μυτερα δοντακια να μας κανει μπου?
Εικόνα

ή με την Ιερα Συνοδο, ή με τον σατανα
ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ, ΠΟΤΕ ΠΗΓΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΣ?

Τώρα πάλι παρουσιάστηκε μία ἀρρώστια, γιά τήν ὁποία βρῆκαν ἕνα ἐμβόλιο πού θά εἶναι ὑποχρεωτικό καί, γιά νά τό κάνη κανείς, θά τόν σφραγίζουν

Άγιος Παίσιος ο Αθωνίτης
μην φοβάσαι, θα σ'έρθει το τηλεγράφημα όπου να'ναι.
Ὅσοι δέν σφραγιστοῦν, θά περάσουν καλύτερα ἀπό τούς ἄλλους, γιατί ὁ Χριστός ὅσους δέν σφραγιστοῦν θά τούς βοηθήση. Δέν εἶναι μικρό πρᾶγμα αὐτό!
-Γέροντα, πότε θά τούς βοηθήση; Μετά;
-Ὄχι, τότε.
-Ἀφοῦ Γέροντα, δέν θά μποροῦν νά πωλοῦν καί νά ἀγοράζουν, πῶς θά περάσουν καλύτερα;
-Νά δῆς, ὁ Θεός ξέρει ἕναν τρόπο, τόν ξέρω καί ἐγώ αὐτόν. Λοιπόν…, μέ ἀπασχόλησε πολύ αὐτό τό θέμα καί μοῦ ἔστειλε μετά τό …..τηλεγράφημα. Ὁ Θεός πῶς μᾶς οἰκονομάει, πῶ! πῶ!
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Δημοκράτης

Πασιφάη έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:59 Εν τω μεταξύ, εμένα κατηγορούν μερικοί ότι βρίζω χυδαία. Κλαίω.
χώνε τα μπινελίκια σου χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί πρέπει να μιλάμε με το σεις και με το σας
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

stavmanr έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:39
SUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:26 Δεν μου έχετε απαντήσει όμως, πώς νοιώθετε σαν ελεύθεροι πολίτες που ανέχεστε να περνάνε όλα αυτά?
Μην απαντήσετε από τον κ@λο σας, ως συνήθως, αν έχετε να πείτε κάτι σοβαρό, κάτι τεκμηριωμένο σε κάποια συλλογιστική βάση

Εδώ όμως κάποιος θα σε ρωτήσει εύλογα: πώς μπορείς να μου εγγυηθείς ότι δεν είμαι η μία στο εκατομμύριο που θα του συμβεί η στραβή από τον εμβολιασμό;
Η λύση είναι σε αυτό που είπε ο Μητσοτάκης στην αρχή αυτής της ιστορίας και το ξέχασε μετά : είμαστε σε πόλεμο με έναν αόρατο εχθρό.
Στον πόλεμο δεν υπάρχουν ατομικά δικαιώματα.Επιστρατεύονται όλοι όσοι αποφασίζει το κράτος.Υπάρχουν όμως πολεμικές συντάξεις και συντάξεις αναπηρίας για όσους σκοτωθούν στον πόλεμο.
Επομένως η ορθή λύση εν προκειμένω είναι ότι ο ιός είναι ο εχθρός και ο εμβολιασμός ο πόλεμος.Όλοι είναι υποχρεωμένοι να πολεμήσουν εμβολιαζόμενοι και όσοι πεθάνουν λόγω παρενεργειών θα τύχουν πολεμικής αποζημίωσης οι δικοί τους ή σύνταξης πολεμικής αναπηρίας οι ίδιοι εάν επιζήσουν με παρενέργειες.
Ο λόγος που δεν έγινε αυτό είναι επειδή εδώ και δεκαετίες στον δυτικό κόσμο υπάρχει ανταγωνισμός δικαιωματιστών είτε φιλελεύθερων είτε αριστερών.Όλοι για δικαιώματα μιλάνε και όχι για καθήκοντα και υποχρεώσεις.
Ποιά ευρωπαική κοινωνία μπορεί σήμερα να διεξάγει κανονικό πόλεμο;όχι πόλεμο στην Ασία και Αφρική με κάποιους επαγγελματίες αλλά πόλεμο στα σύνορά της με γενική επιστράτευση;καμμία.
Δεν υπάρχουν εγγυήσεις στον πόλεμο.Επειδή όμως στην Ευρώπη κήρυξαν το τέλος των πολέμων δεν σημαίνει ότι η ιστορία θα σταματήσει.Ποτέ δεν σταμάτησε.
Άβαταρ μέλους
SUV

Δημοκράτης έγραψε: 01 Δεκ 2021, 12:01
SUV έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:50

επισης, εσυ γιατι μιλας για ελευθερια, οντας φυλακισμενη μεσα στην παρανοικη εκδοχη της θρησκειας σου;
Λάθος, για να είσαι ελεύθερος πρέπει καταρχήν να είσαι άξιος της ελευθερίας σου
Για να είσαι ελεύθερος πρέπει καταρχήν να είσαι ελεύθερος μέσα σου
Όσοι επι της γης έχουν πεθάνει πολεμώντας για την ελευθερία τους, σκλάβοι είναι?
Φαντάζεσαι να λέγαν όλοι αυτοί, πού να πάμε να πολεμήσουμε ρε, θα σκοτωθούμε! :e040:

Είσαι τρομερά ανόητος Ασέβαστε, γενικότερα, τρομερά όμως
καταρχάς μάθε την διαφορά του καταρχάς και του καταρχήν :lol:
Κατά τα άλλα και άλλοι προβληματιζόμαστε με τις μαλακίες του Κούλη αλλά δεν το ρίξαμε στα ναρκωτικά. Πιθανότατα δεν θα το ξαναρίξουμε ψήφο στον Κούλη αλλά δεν το ρίξαμε στα ναρκωτικά
Κάτι είναι και αυτό..
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

nyxtovios έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:48
Υδράργυρος έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:44
Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:16

Φαντάσου να πάει να κάνει το εμβόλιο και στη διαδρομή να χτυπηθεί από όχημα και να διασωληνωθεί στο ΚΑΤ. Δε θα είναι αυτό που λέμε τραγική ειρωνεία; :lol:
Το χειροτερο ειναι να εισαι αντιεμβολιαστης, να σε χτυπησει αυτοκινητο αλλα να μη βρισκουν ΜΕΘ γιατι ειναι ολες κατελειμμενες απο ανεμβολιαστους ανω των 60
Στο αυτό φταίει μόνο το κράτος όμως έτσι; Έπρεπε εδώ και καιρό να θεσπιστεί αριθμός κλινών για ασθενείς κοβιντ σε κάθε νοσοκομείο και μόλις φουλάρουν να μη δέχεται απλά άλλους. Ούτε υποχρεωτικοότητες ούτε δράματα.
Σαν πολλά δεν περιμένεις από διοικητές νοσοκομείων με σπουδές στην ιστορία του λουκουμά;
Για να μην πάμε στους υπουργούς υγείας που χρημάτισαν τα τελευταία χρόνια. Ακούμε ιστορίες περί νέων ΜΕΘ αλλά δεν έχει ανοίξει μισό νέο νοσοκομείο.

Την εποχή του τύφου και της φυματίωσης, οι τότε άρχοντες του τόπου άνοιξαν ένα σωρό νοσοκομεία περιμετρικά του Λεκανοπεδίου, βλέπε Σισμανόγλειο, Φλέμινγκ και Αγία Βαρβάρα. Μετά οι αρρώστιες αυτές πέρασαν και τα νοσοκομεία αυτά έγιναν γενικά ή έκλεισαν.
Όταν ήρθε η πανδημία δε σκέφτηκαν να αντιγράψουν το μοντέλο αυτό με αποτέλεσμα κυριολεκτικά οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις να θερίζουν.

Το πιο πιθανό είναι να βρει ΜΕΘ και επειδή δίπλα είναι άλλοι 30 με κορονοϊό να πάει τελικά και αυτή από κορονοϊό, όπως και συμβαίνει και τώρα. Τον πρώτο καιρό με τους λίγους νεκρούς άκουγες συχνά πυκνά οι θανόντες να κόλλησαν κορονοϊό μέσα με μονάδα υγείας. Φαντάσου τώρα...
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Δημοκράτης έγραψε: 01 Δεκ 2021, 12:02
Πασιφάη έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:59 Εν τω μεταξύ, εμένα κατηγορούν μερικοί ότι βρίζω χυδαία. Κλαίω.
χώνε τα μπινελίκια σου χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Δεν κατάλαβα ποτέ το γιατί πρέπει να μιλάμε με το σεις και με το σας
:+1:
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Καμία σχέση. Αυτό είναι σκατοψυχία λεβελ 7000+.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δημοκράτης

Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Δεκ 2021, 12:03
nyxtovios έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:48
Υδράργυρος έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:44

Το χειροτερο ειναι να εισαι αντιεμβολιαστης, να σε χτυπησει αυτοκινητο αλλα να μη βρισκουν ΜΕΘ γιατι ειναι ολες κατελειμμενες απο ανεμβολιαστους ανω των 60
Στο αυτό φταίει μόνο το κράτος όμως έτσι; Έπρεπε εδώ και καιρό να θεσπιστεί αριθμός κλινών για ασθενείς κοβιντ σε κάθε νοσοκομείο και μόλις φουλάρουν να μη δέχεται απλά άλλους. Ούτε υποχρεωτικοότητες ούτε δράματα.
Σαν πολλά δεν περιμένεις από διοικητές νοσοκομείων με σπουδές στην ιστορία του λουκουμά;
Για να μην πάμε στους υπουργούς υγείας που χρημάτισαν τα τελευταία χρόνια. Ακούμε ιστορίες περί νέων ΜΕΘ αλλά δεν έχει ανοίξει μισό νέο νοσοκομείο.

Την εποχή του τύφου και της φυματίωσης, οι τότε άρχοντες του τόπου άνοιξαν ένα σωρό νοσοκομεία περιμετρικά του Λεκανοπεδίου, βλέπε Σισμανόγλειο, Φλέμινγκ και Αγία Βαρβάρα. Μετά οι αρρώστιες αυτές πέρασαν και τα νοσοκομεία αυτά έγιναν γενικά ή έκλεισαν.
Όταν ήρθε η πανδημία δε σκέφτηκαν να αντιγράψουν το μοντέλο αυτό με αποτέλεσμα κυριολεκτικά οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις να θερίζουν.

Το πιο πιθανό είναι να βρει ΜΕΘ και επειδή δίπλα είναι άλλοι 30 με κορονοϊό να πάει τελικά και αυτή από κορονοϊό, όπως και συμβαίνει και τώρα. Τον πρώτο καιρό με τους λίγους νεκρούς άκουγες συχνά πυκνά οι θανόντες να κόλλησαν κορονοϊό μέσα με μονάδα υγείας. Φαντάσου τώρα...
:goodpost:
Άβαταρ μέλους
SUV

Gherschaagk έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:49
stavmanr έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:44
Gherschaagk έγραψε: 01 Δεκ 2021, 11:40

Να μην εμβολιάζουμε τα παιδιά τότε.

Να τα αφήσουμε έτσι, να δούμε πόσα θα ζήσουν, πόσα θα πεθάνουν.
Όπως έγραψα παραπάνω η υποχρεωτικότητα ιατρικής πράξης είναι δύσκολη περίπτωση και μελετάται κατά περίπτωση.
Κατά περίπτωση έχουμε μια πανδημία που αφανίζει κόσμο.

Να καθίσουμε να την κοιτάμε ή να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί για να μην ορφανέψουν παιδιά και ρημάξουν οικογένειες;
Ακόμα και να ίσχυε η περιγραφή που κάνεις, έτσι όπως την παρουσιάζεις, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να επέμβεις στα μέλη μιας οικογένειας και να αποφασίσεις εσύ τί θα κάνουν με τα κορμιά και την ψυχή τους

Αλλά πού να χαμπαριάσεις, απώθηση, απώθηση, απώθηση και τα μυαλά στα κάγκελα
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”