!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Philip Mortimer
Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Έπρεπε να γίνει αυτό .
- Otto Weininger
Πολλά αλλάζουν σε περιόδους έκτακτης ανάγκης και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 15:47δεν με ενδιαφέρει το ποσοστό, μακάρι να είναι ακόμη μικρότεροOtto Weininger έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 14:21η ευθύνη πάει στην εταιρία γιατί έχει έγκριση. Από κει και πέρα ας υπάρξει αποζημίωση σε όσους υποστούν βλάβη κανένα θέμα. Και οι Αυστραλοί το κάνουν, έχουν 10.000 αιτήσεις αποζημίωσης σε 19.000.000 πλήρως εμβολιασμένων aka 0,05%ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 12:44 ωραία, φαντάζομαι πως έτσι το κράτος αναλαμβάνει να αποζημιώσει ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να πάθουν κάποιο πρόβλημα υγείας λόγω του εμβολίου
αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι καταστρατηγείται το σύνταγμα με πρωτοφανές τρόπο και από την άλλη το κράτος δεν θέλει να αναλάβει καμία ευθύνη
δεν ξέρω, αλλά το να βεβαιώνεις διοικητικό πρόστιμο με ΚΥΑ σε πολίτες επειδή δεν έχουν κάνει ένα εμβόλιο δεν μου ακούγεται και πολύ συνταγματικό
Δεν υπάρχει άλλος χρόνος να πειστούν οι βλάκες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Δεν είναι μόνο αυτοί εδώ,remember ;Αρίστος έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 17:00
Για ποιο λογο να μεινω μωρε;
Για να συζηταω με το Beria και το φοσιλις;
Δεν κοβω τον πουτσο μου καλυτερα;![]()
Και το να φύγεις επειδή είναι αυτοί εδώ,εκλαμβάνεται ως ηττοπάθεια.
Το κυριότερο : ειδικά με τον Φοσι,είναι μαθηματικά βέβαιο ότι όλα αυτά που γράφει εδώ,δεν θα τα έλεγε ΠΟΤΕ πρόσωπο με πρόσωπο.
Πίσω από το πληκτρολόγιο κάνω κι εγώ τόπι στο ξύλο τον Ζαμπίδη
Μην τους δίνεις τόση αξία ρε,από τα γραπτά μας κρινόμαστε όλοι.
ΜΕΙΝΕ ΕΔΩ !
- EKPLIKTIKOS
Meh, δε με ένοιαζε έτσι κ αλλιώς ούτε το μπολι ούτε το να κολλήσω, είμαι φιτ εντ χελθιGoBack έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 15:24Τι εγινε ψεκα,νομιζες οτι θα μπορουσες να φυγεις οποτε θες απο το χοτελ καλιφορνια και τωρα το βλεπεις να ρχεται;EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 14:27Δε με αφορούν τα εμβολιαστικα σου επιχειρήματα γιατί είμαι εμβολιασμενος, όμως το σώμα μου είναι δικό μου και εγώ αποφασίζω αν θα κάνω εμβόλιο ή οποιαδήποτε άλλη ιατρική πράξη ή οχι. Ο καθένας έχει δικαίωμα να αποφασίσει αν θα συναινέσει σε οποιαδήποτε τέτοια πράξη. Για μένα δεν είναι κάτι διαπραγματευσιμο αυτό.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 14:05
Ο εμβολιασμός των υγειονομικών έχει ως στόχο την μη μεταδοση.
Η πορεία της πανδημίας και η ζωή όμως, μας έδειξαν πως και οι εμβολιασμενοι κολλούν και μεταδίδουν.
Συνεπώς αυτό που έχει τώρα σημασια -και ειχε και πριν βέβαια - είναι να μην επιβαρυνθεί το σύστημα με τους εκατοντάδες χιλιάδες ανεμβολιαστους ηλικιωμένους.
Τείχος ανοσιας δε μπορεί να χτιστεί. ουτε απτους υγειονομικους , ουτε απτους νεους.
Γιατί ξέρεις στην πορεία μπορεί να φανεί ότι αυτό που έχει τώρα σημασία είναι να λύσουμε το δημογραφικό, οπότε να αρχίσουμε να γκαστρωνουμε γυναίκες με το ζορι![]()
![]()
Κάτσε να σου μάθει μπαλίτσα ο Hellegennes πόσες φορές παραπάνω κινδυνεύω με τη μηχανή μου κάθε μέρα
- Philip Mortimer
Δεν καταλαβαίνω γιατί συσχετίζει.georgebi έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 12:51 [img]https://i.postimg.cc/MKbhdcXG/maxr ... .jpg[/img]
https://twitter.com/elupaki/status/1465 ... 07904?s=20
- Philip Mortimer
ΔΕΝ είναι βαρβαρότητα το πρόστιμο, βαρβαρότητα είναι οι 90 θάνατοι τη μεραgeorgebi έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 14:13 [img]https://i.postimg.cc/Njvq75TN/fili ... .jpg[/img]
https://twitter.com/MeaCulpagr/status/1 ... 77956?s=20
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 17:08Δεν καταλαβαίνω γιατί συσχετίζει.georgebi έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 12:51 [img]https://i.postimg.cc/MKbhdcXG/maxr ... .jpg[/img]
κανει ο,τι μπορει
- Philip Mortimer
Το μέτρο αυτό θα πετύχει ανάσχεση της πανδημίας και των θανάτων.Αρίστος έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:20 Το μονο που θα πετυχει αυτο το μετρο ειναι:
α) κοινωνικες αναταραχες
β) κλιμα εντονης ανασφαλειας στην αγορα
γ) να στραφει ακομη και μερος των εμβολιασμενων κατα της κυβερνησης
.
- Philip Mortimer
Όταν θα γεμίσουν οι κλίνες ΜΕΘ για τι δικαιοδοσία θα μιλάμε;;;Highlander έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:31Ναι διαφωνώ γιατί δεν πιστεύω πως είναι εντός των ορίων δικαιοδοσίας, καθολική υποχρέωση για κάτι απλώς λόγω της ηλικίας του τάδε ηλικιωμένου.Ιδιώνυμο έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:24Αφού διαφωνείς εσύ με το μέτρο άρα είναι σωστό.Highlander έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:21 Αν και είμαι αντιψεκ, το μέτρο αυτό θεωρώ ότι είναι λάθος σχεδόν από όλες τις πλευρές.
Και τι σε νοιάζει άλλωστε ;
Δεν πήγες ακόμη Ολλανδία ;
πχ τα μέτρα για τα καταστήματα ή την απαίτηση εμβολίου από τους υγειονομικούς κλπ τα θεωρώ εντός, αυτό όχι.
Τότε δε θα πρέπει το κράτος να δώσει προτεραιότητα σε αυτούς που έκαναν το εμβόλιο έναντι αυτών πολύ άκουγαν τον κάθε ψεκασμενο του διαδικτύου;Χειρότερο δεν είναι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 30 Νοέμ 2021, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Μπορεί να είμαι όντως χαζός και να μην το παίζω καν,αλλά στη συγκεκριμένη ερώτηση,δεν με καλύπτει η απάντησή σου.Lord Brum έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 17:05σπας καρύδια ρε πστ μου, γιατί το παίζεις χαζός?BigChiefWahoo έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 17:03
Και δεν μου λες,αφού αυτοί που έκαναν το εμβόλιο,σίγουροι ότι ΔΕΝ θα πάθουν τίποτα,γιατί θέλουν εντατική ;
Η λογική είναι η ίδια με έναν νόμο πυο θα έλεγε ότι προηγείται εσού που δεν φορούσες ζώνη ή κράνος κάποιος που φορούσε και παρόλα αυτά τραυματίστηκε σε τροχαίο. Όταν οι πόροι είναι περιορισμένοι οφείλει ο καθένας να κάνει ό,τι μπορεί για να μην τους στερήσει από τους άλλους. Η χαζοχαρουμενιά του δεν φοράω κράνος γιατί κάνει φαλάκρα ή δεν κάνω εμβόλιο γιατί έχει νανοτσιπάκια πρέπει και να πληρώνεται
Να σου το πω αλλιώς ; Αν είναι να πιάσει κάποιος κρεβάτι στη ΜΕΘ,ας δοθεί προτεραιότητα στον νεώτερο και όχι στον 80χρονο που επειδή έκανε το εμβόλιο,θα πρέπει να του σώσουμε τη ζωή και να αφήσουμε εκτός τον 30χρονο-40χρονο-50χρονο που δεν έκανε το εμβόλιο επειδή όντως δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει.
Και μην μου ξαναπείς για τσιπάκια,δεν έχω μιλήσει ΠΟΤΕ,ούτε για τσιπάκια,ούτε για ιχώρ.
BigChiefWahoo έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 17:02
Το χειρότερο είναι ότι μερικοί,που δεν τους κόβει και πολύ,σε κάνουν παράθεση και βάζουν όόόόόλη την ανάρτηση και ξανά μανά οι ίδιες εικόνες,τα ίδια εμότικονς κλπ
Ενώ εγώ παιδεύομαι με κοπτοραπτική και μάλιστα από το κινητό ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Λογικά αυτό θέλει να πει....Philip Mortimer έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 17:08Δεν καταλαβαίνω γιατί συσχετίζει.georgebi έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 12:51 [img]https://i.postimg.cc/MKbhdcXG/maxr ... .jpg[/img]

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Philip Mortimer
under έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:07Κανεις λαθος ομως.Scouser έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 15:31 Όταν είπα στο γιατρουδακι από την Καβάλα ότι είναι πιο επικίνδυνος από εμένα γιατί εγώ κάνω 2 ραπιντ την εβδομάδα και αν νοσησω θα το καταλάβω, ενώ αυτός δεν κάνει κανένα και μπορεί να νοσήσει χωρίς να το καταλάβει, μου απάντησε "πήξε". Τώρα λέει ότι η ζωή και η πορεία της πανδημίας μας δίδαξαν ότι οι ανεμβολ νοσούν και μεταδίδουν εξίσου. ΟΚ, αυτός είναι μέχρι το φλεξαρισμα του πτυχίου του σε ανεμβολιαστες καθαριστριες του επαρχιακού νοσοκομείου που δουλεύει και για να γλύφει τις κωλοτριχες του Τσιπρα με την μακριά του γλώσσα. Αυτόν όμως τον ξέρουμε, αλλού είναι το πρόβλημα (κατα βάση, ότι οι συντηρητικοί στην Ελλάδα σκέφτονται περισσότερο σαν τον Μπαιντεν παρα σαν τον Ντε Σαντις).
Για τον απλο λογο οτι ο εμβολιασμενος κυκλοφορει περισσοτερο προστατευμενος απο εσενα.
Μπορει να κολλησει αλλα σιγουρα με λιγοτερες πιθανοτητες απ οτι εσυ.
Το να λες οτι θα το καταλαβεις λογω των ραπιντ ενω εκεινος μπορει και οχι,δεν αλλαζει την ουσια οτι ο ιος συνεχιζει να κυκλοφορει ανεξελεγκτα χαρη στους ανεμβολιαστους.
Πραγματι ειχε φτασει στο απροχωρητοPhilip Mortimer έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 17:06 Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Έπρεπε να γίνει αυτό .
Ποσο καιρο να βγαλει καποιος με 5 μυρια
Ο Έλληνας CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, ρευστοποίησε το 62% των μετοχών του στην εταιρεία, συνολικού ύψους 5,6 εκατ. δολαρίων
Κορονοϊός - Άλμπερτ Μπουρλά: Ρευστοποίησε το 62% των μετοχών της Pfizer την ημέρα της ανακοίνωσης για το εμβόλιο
Πρεπει να αυξηθουν οι πωλησεις
- EKPLIKTIKOS
Ε κανε το μοντερνα ρε δικέ μου. Τι κόλλημα είναι αυτό που έχεις φάει με τον τύπο, ούτε γκομενα να ήτανadon99 έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 17:14Πραγματι ειχε φτασει στο απροχωρητοPhilip Mortimer έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 17:06 Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Έπρεπε να γίνει αυτό .
Ποσο καιρο να βγαλει καποιος με 5 μυρια
Ο Έλληνας CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, ρευστοποίησε το 62% των μετοχών του στην εταιρεία, συνολικού ύψους 5,6 εκατ. δολαρίων
Κορονοϊός - Άλμπερτ Μπουρλά: Ρευστοποίησε το 62% των μετοχών της Pfizer την ημέρα της ανακοίνωσης για το εμβόλιο
Πρεπει να αυξηθουν οι πωλησεις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 5040 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
-