!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Αρίστος έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:03 α) Δεν προκειται να πληρωσω δεκαρα και αδιαφορω αν αυριο μου αφαιρεθουν απο τη συνταξη. Ετσι κι αλλιως το πολυ σε δυο χρονια το μπουρδελο Ελλας θα εχει χρεωκοπησει.

β) Απο τωρα σας παρακαλω να μου φερετε χαρτι να υπογραψω οτι ΔΕΝ θα μπω σε ελληνικη ΜΕΘ αν παθω κορωνοιο. Προκειμενου να γλυτωσω τη διασωληνωση μαλιστα θα σας πληρωνα και 100 ευρω. :D

.
και αρνητής διασωλήνωσης?
ψεκ intensifies
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Scouser έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 15:31 Όταν είπα στο γιατρουδακι από την Καβάλα ότι είναι πιο επικίνδυνος από εμένα γιατί εγώ κάνω 2 ραπιντ την εβδομάδα και αν νοσησω θα το καταλάβω, ενώ αυτός δεν κάνει κανένα και μπορεί να νοσήσει χωρίς να το καταλάβει, μου απάντησε "πήξε". Τώρα λέει ότι η ζωή και η πορεία της πανδημίας μας δίδαξαν ότι οι ανεμβολ νοσούν και μεταδίδουν εξίσου. ΟΚ, αυτός είναι μέχρι το φλεξαρισμα του πτυχίου του σε ανεμβολιαστες καθαριστριες του επαρχιακού νοσοκομείου που δουλεύει και για να γλύφει τις κωλοτριχες του Τσιπρα με την μακριά του γλώσσα. Αυτόν όμως τον ξέρουμε, αλλού είναι το πρόβλημα (κατα βάση, ότι οι συντηρητικοί στην Ελλάδα σκέφτονται περισσότερο σαν τον Μπαιντεν παρα σαν τον Ντε Σαντις).
Κανεις λαθος ομως.
Για τον απλο λογο οτι ο εμβολιασμενος κυκλοφορει περισσοτερο προστατευμενος απο εσενα.
Μπορει να κολλησει αλλα σιγουρα με λιγοτερες πιθανοτητες απ οτι εσυ.
Το να λες οτι θα το καταλαβεις λογω των ραπιντ ενω εκεινος μπορει και οχι,δεν αλλαζει την ουσια οτι ο ιος συνεχιζει να κυκλοφορει ανεξελεγκτα χαρη στους ανεμβολιαστους.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

hellegennes έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:04
Lord Brum έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 12:52
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 12:51

και σε 60-70 χρόνια θα διαβάζουμε για τη δημοκρατία που τελικά εκτροχιάστηκε με πρόσχημα τη πανδημία και έκανε το σύνταγμα κωλόχαρτο για τη τουαλέτα
αν ζήσετε οι ψεκ μπορεί και να το διαβάσετε.
Πιο πιθανό είναι να πεθάνει 60χρονος εμβολιασμένος από 40χρονο ανεμβολίαστο. Λυπάμαι, αλλά ο ιός δεν έχει δώσει υποσχέσεις ότι θα προσπεράσει αν δει τρυπημένο μπράτσο.

Γι' αυτό μην αισθάνεσαι πολύ σούπερμαν και δείξε λίγη ταπεινότητα.
και για σενα ψεκ χελι στο λεω οτι μετα τους εξηντάρηδες θα ερθει η σειρα των πενηντάρηδων και μετα των σαραντάρηδων και ουτω καθεξης
μεχρι να φτασουν στα νήπια
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Αρίστος έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:03 α) Δεν προκειται να πληρωσω δεκαρα και αδιαφορω αν αυριο μου αφαιρεθουν απο τη συνταξη. Ετσι κι αλλιως το πολυ σε δυο χρονια το μπουρδελο Ελλας θα εχει χρεωκοπησει.

β) Απο τωρα σας παρακαλω να μου φερετε χαρτι να υπογραψω οτι ΔΕΝ θα μπω σε ελληνικη ΜΕΘ αν παθω κορωνοιο. Προκειμενου να γλυτωσω τη διασωληνωση μαλιστα θα σας πληρωνα και 100 ευρω. :D

.
:smt038
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ .....ΑΡΙΣΤΟΙ

Εικόνα

https://twitter.com/AngieSamiou/status/ ... 50881?s=20
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Ιδιώνυμο έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:03 Εικόνα

Το πιο αποτελεσματικό μέτρο 😁

Με την πλειοψηφία των ανεμβολίαστων ψεκ 60+ να είναι άνδρες γερο-πουτανιάρ@δες με παχουλές συντάξεις, το να μάζευε η κυβέρνηση τα βιζιτάκια του Ινστα να βαράνε μπόλια στους γερο-μπισμπήκηδες ξεβράκωτες θα εκτόξευε τους εμβολιασμούς των πορνόγερων στο 99%.

Θα δούλευε και η οικονομία χειμωνιάτικα έτσι.
Εδώ,θα συμφωνήσω :D
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

nemo έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:07 και για σενα ψεκ χελι στο λεω οτι μετα τους εξηντάρηδες θα ερθει η σειρα των πενηντάρηδων και μετα των σαραντάρηδων και ουτω καθεξης
μεχρι να φτασουν στα νήπια
Δεν θα χρειαστεί γιατί οι 40άρηδες νοσούν 1.000 φορές σπανιότερα από τους 60άρηδες.

Εγώ λέω οι παππούδες να αφήσετε τις μαλακίες και να προσέχετε. Επειδή κάνατε ένα εμβόλιο δεν γίνατε άτρωτοι. Εσείς είστε που κινδυνεύετε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

georgebi έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:05 Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ
αρκετα,με το σπαμαρισμα
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 12:51
Zelda έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 12:48 Σε 10 χρονια θα διαβαζουμε ειδηση για ρυθμιση των προστιμων που επιβληθηκαν σε οσους δεν εμβολιαστηκαν το 2022 σε 70.000 δόσεις των 0,0015 λεπτων, για οσους ειναι ζωντανοι ακομα
και σε 60-70 χρόνια θα διαβάζουμε για τη δημοκρατία που τελικά εκτροχιάστηκε με πρόσχημα τη πανδημία και έκανε το σύνταγμα κωλόχαρτο για τη τουαλέτα
Wait a minute, θα ζούμε σε δικτατορία αλλά θα διαβάζουμε ελεύθερα επικήδειους για τη δημοκρατία; :smt017

Κάτι πήγε στραβά με αυτό το cinematic universe.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

.
10 λεπτά αργότερα ο Αρίστος στο Google:

Πως κλείνω ραντεβού για την 1η δοση

:lol:
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

taliban έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:11

.
10 λεπτά αργότερα ο Αρίστος στο Google:

Πως κλείνω ραντεβού για την 13η δοση

:lol:
φιξντ :003:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

.
Αυτό το Ελληνική τον πρόσεξα. Για καμια Κούβα των λαών σε κόβω. Και πλήρωνε κορόιδο Κουβανέ...
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Θα ηταν ποιο τιμιο ο πλασιε κουλης να το πει με το ονομα του
"Χαρατσι υπερ του κτηνιατρου"
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Lord Brum έγραψε: 30 Νοέμ 2021, 16:06

.
και αρνητής διασωλήνωσης?
ψεκ intensifies

Για τον εαυτο μου, δεν ειναι κατι που συνιστω σε αλλους. Φερτε μου να υπογραψω χαρτι λεμε γιατι δεν θελω κανενα πουστη να λεει οτι του πιανω θεση στις προνομιουχες και σωτηριες ΜΕΘ. :smt005:

.
Άβαταρ μέλους
Ιδιώνυμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδιώνυμο »

Εικόνα

Πρόβλεψη οικονομικής κατάστασης μέσου ανεμβολίαστου Ψεκ στις 30/11/2022 👍
Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”