!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κόρη μου, η Ε.Μούρθου, η απαγωγέας της μικρής Μαρκέλλας, με βίασε κολπικά με δονητή !!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Η κόρη μου, η Ε.Μούρθου, η απαγωγέας της μικρής Μαρκέλλας, με βίασε κολπικά με δονητή !!!
Ως γνωστόν άμα βρεθεί μια κακιά γυναίκα λύθηκαν όλα τα προβλήματα που είχαν εντοπιστεί ως τώρα, πονταραν πολλοί ότι δεν θα βρισκόταν αλλά τελικά είχε βρεθεί ήδη από πέρυσι.

Re: Η κόρη μου, η Ε.Μούρθου, η απαγωγέας της μικρής Μαρκέλλας, με βίασε κολπικά με δονητή !!!
Κλεμενη φράση.panos291 έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 15:33Ναι, και σε πολλα κελια ακομα.
" I want to make it quite clear that I didn’t judge him. I know God is the only judge we have. I just set the appointment up.”![]()
Αγαπημένη ατάκα απο αγαπημένη ταινία (η πρώτη φράση του ντενζελ)
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Σοβαρα τωρα. Περιμενει να μπει στη βουλη αυτος ο αμπαλος?
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Εντύπωση μου κάνει. Αυτή αν φάει μία σφαλιάρα θα κάνει πέντε σβούρες.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Η καλύτερη προοδευτικιά έχει βιάσει τη μάνα της (εκτός απο το σκύλο της)
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
εγώ έχω φάει ξύλο απο τέτοιαΣπύρος έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 18:24 Εντύπωση μου κάνει. Αυτή αν φάει μία σφαλιάρα θα κάνει πέντε σβούρες.
αν τη χτυπήσεις θα σε πάει στην αστυνομία
καλύτερα κάτσε και φάτες
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Αυτό πρέπει να το ερευνήσουν, γιατί όλοι αυτοί οι τύποι λειτουργούν ως αγέλες/κυκλώματα.georgebi έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 14:39
Αναφέρεται, ακόμη, στην ύπαρξη εύπορου συντρόφου της κατηγορούμενης. «Τον Ιανουάριο του 2020 πρώην γείτονας με καλεί και μου λέει ότι εμφανίζεται με χρήματα, γουναρικά και άνεση και ότι στο σπίτι μπαίνει ένας φαλακρός, ηλικίας 40-45 ετών με στυλάκι γυμναστηρίου που οδηγούσε τζιπάκι».
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Otto Weininger
ωραίος ο Steven. Αν τα έλεγε πιο τσαντισμένα θα μου θύμιζε την σκηνή αυτή
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σειράρες! (Και το daredevil και το punisher)
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Δηλαδή η μητέρα της δεν την χτύπησε για να μην την πάει η κόρη της στην αστυνομία και η φάση μαθευτεί; Μα η ίδια αποκάλυψε την φάση.Σέλευκας έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 18:26 εγώ έχω φάει ξύλο απο τέτοια
αν τη χτυπήσεις θα σε πάει στην αστυνομία
καλύτερα κάτσε και φάτες
[/α]
-
Δημοκράτης
μόνο μία κακιά έχει βρεθεί;Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 18:04 Ως γνωστόν άμα βρεθεί μια κακιά γυναίκα λύθηκαν όλα τα προβλήματα που είχαν εντοπιστεί ως τώρα, πονταραν πολλοί ότι δεν θα βρισκόταν αλλά τελικά είχε βρεθεί ήδη από πέρυσι.
![]()
Δεν έχει βρεθεί μια κακιά. Το διαδίκτυο κατακλύζεται από περιστατικά deadly women που καλύπτουν όλα τα πόστα της διαστροφής και της νοσηρότητας. Τις προάλλες είχα ανεβάσει θέμα με μία που χρησιμοποιούσε το ιδανικό του φεμινισμού προκειμένου να στρατολογήσει... σκλάβες.Δημοκράτης έγραψε: 01 Δεκ 2021, 03:32μόνο μία κακιά έχει βρεθεί;Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 18:04 Ως γνωστόν άμα βρεθεί μια κακιά γυναίκα λύθηκαν όλα τα προβλήματα που είχαν εντοπιστεί ως τώρα, πονταραν πολλοί ότι δεν θα βρισκόταν αλλά τελικά είχε βρεθεί ήδη από πέρυσι.
![]()
viewtopic.php?f=97&t=35221
Αλλά και η παγκόσμια ιστορία βρίθει από περιστατικά με κόμισες και βασίλισσες που κάνανε κάθε λογής διαστροφές.
Τι έχει αλλάξει λοιπόν στις μέρες μας;
ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ! ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ! ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ!
Ενώ μέχρι πριν μερικές δεκαετίες όλοι μιλούσαν για διεστραμμένους ανθρώπους (homo sapiens) που υπάρχουν και δραστηριοποιούνται στις κοινωνίες μας, από κάποιο σημείο κι έπειτα, ο ρόλος αυτός περιορίστηκε στους άνδρες.
Οι γυναίκες είναι -λέει- εκ φύσεως αγαθές, ευαίσθητες, δίκαιες, ειρηνικές, πράες, ισορροπημένες, ιδανικές. Αυτό είναι το ΑΦΗΓΗΜΑ.
Κάθε φορά που το αφήγημα καταρρέει, μας λένε ότι αφορά "άλλο τομέα", "άλλη επιστήμη" και ότι όταν μιλάμε γι' αυτό, είμαστε "εκτός θέματος".
Ετσι λοιπόν, είμαστε καταδικασμένοι να ξανα-ανακαλύπτουμε τον τροχό: Το γεγονός ότι η νοσηρότητα και η διαστροφή αφορά τον homo sapiens ως ΕΙΔΟΣ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Δημοκράτης
ναι ρε συ προφανώς, ο κινεζολάγνος νομίζει ότι οι γυναικείες φυλακές είναι γεμάτες από γυναικες που βρέθηκαν εκεί λόγω της πατριαρχείαςAlienWay έγραψε: 01 Δεκ 2021, 13:53Δεν έχει βρεθεί μια κακιά. Το διαδίκτυο κατακλύζεται από περιστατικά deadly women που καλύπτουν όλα τα πόστα της διαστροφής και της νοσηρότητας. Τις προάλλες είχα ανεβάσει θέμα με μία που χρησιμοποιούσε το ιδανικό του φεμινισμού προκειμένου να στρατολογήσει... σκλάβες.Δημοκράτης έγραψε: 01 Δεκ 2021, 03:32μόνο μία κακιά έχει βρεθεί;Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 18:04 Ως γνωστόν άμα βρεθεί μια κακιά γυναίκα λύθηκαν όλα τα προβλήματα που είχαν εντοπιστεί ως τώρα, πονταραν πολλοί ότι δεν θα βρισκόταν αλλά τελικά είχε βρεθεί ήδη από πέρυσι.
![]()
viewtopic.php?f=97&t=35221
Αλλά και η παγκόσμια ιστορία βρίθει από περιστατικά με κόμισες και βασίλισσες που κάνανε κάθε λογής διαστροφές.
Τι έχει αλλάξει λοιπόν στις μέρες μας;
ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ! ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ! ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ!
Ενώ μέχρι πριν μερικές δεκαετίες όλοι μιλούσαν για διεστραμμένους ανθρώπους (homo sapiens) που υπάρχουν και δραστηριοποιούνται στις κοινωνίες μας, από κάποιο σημείο κι έπειτα, ο ρόλος αυτός περιορίστηκε στους άνδρες.
Οι γυναίκες είναι -λέει- εκ φύσεως αγαθές, ευαίσθητες, δίκαιες, ειρηνικές, πράες, ισορροπημένες, ιδανικές. Αυτό είναι το ΑΦΗΓΗΜΑ.
Κάθε φορά που το αφήγημα καταρρέει, μας λένε ότι αφορά "άλλο τομέα", "άλλη επιστήμη" και ότι όταν μιλάμε γι' αυτό, είμαστε "εκτός θέματος".
Ετσι λοιπόν, είμαστε καταδικασμένοι να ξανα-ανακαλύπτουμε τον τροχό: Το γεγονός ότι η νοσηρότητα και η διαστροφή αφορά τον homo sapiens ως ΕΙΔΟΣ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 698 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ερνεστο καρανίξ
-
- 0 Απαντήσεις