!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η κόρη μου, η Ε.Μούρθου, η απαγωγέας της μικρής Μαρκέλλας, με βίασε κολπικά με δονητή !!!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Η κόρη μου, η Ε.Μούρθου, η απαγωγέας της μικρής Μαρκέλλας, με βίασε κολπικά με δονητή !!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ως γνωστόν άμα βρεθεί μια κακιά γυναίκα λύθηκαν όλα τα προβλήματα που είχαν εντοπιστεί ως τώρα, πονταραν πολλοί ότι δεν θα βρισκόταν αλλά τελικά είχε βρεθεί ήδη από πέρυσι.
🤡
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Re: Η κόρη μου, η Ε.Μούρθου, η απαγωγέας της μικρής Μαρκέλλας, με βίασε κολπικά με δονητή !!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

panos291 έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 15:33
Δημοκράτης έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 15:26
panos291 έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 15:23

Εξαιρετικα ταιριαστο στο νημα. Μπράβο Steven! :smt038
να τον κάνουμε μια μεταγραφή στο κελί της;
Ναι, και σε πολλα κελια ακομα.

" I want to make it quite clear that I didn’t judge him. I know God is the only judge we have. I just set the appointment up.” :blm:
Κλεμενη φράση. :003:
Αγαπημένη ατάκα απο αγαπημένη ταινία (η πρώτη φράση του ντενζελ)

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Υδράργυρος έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 14:49
Πεταχτηκε σαν πορδη και ο βλακας ο φασιστας
Σοβαρα τωρα. Περιμενει να μπει στη βουλη αυτος ο αμπαλος?
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Εντύπωση μου κάνει. Αυτή αν φάει μία σφαλιάρα θα κάνει πέντε σβούρες.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Η καλύτερη προοδευτικιά έχει βιάσει τη μάνα της (εκτός απο το σκύλο της)
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Σπύρος έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 18:24 Εντύπωση μου κάνει. Αυτή αν φάει μία σφαλιάρα θα κάνει πέντε σβούρες.
εγώ έχω φάει ξύλο απο τέτοια
αν τη χτυπήσεις θα σε πάει στην αστυνομία
καλύτερα κάτσε και φάτες
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

georgebi έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 14:39

Αναφέρεται, ακόμη, στην ύπαρξη εύπορου συντρόφου της κατηγορούμενης. «Τον Ιανουάριο του 2020 πρώην γείτονας με καλεί και μου λέει ότι εμφανίζεται με χρήματα, γουναρικά και άνεση και ότι στο σπίτι μπαίνει ένας φαλακρός, ηλικίας 40-45 ετών με στυλάκι γυμναστηρίου που οδηγούσε τζιπάκι».

Αυτό πρέπει να το ερευνήσουν, γιατί όλοι αυτοί οι τύποι λειτουργούν ως αγέλες/κυκλώματα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

panos291 έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 15:23

Εξαιρετικα ταιριαστο στο νημα. Μπράβο Steven! :smt038
ωραίος ο Steven. Αν τα έλεγε πιο τσαντισμένα θα μου θύμιζε την σκηνή αυτή

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Otto Weininger έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 18:27

Σειράρες! (Και το daredevil και το punisher) :003:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Σέλευκας έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 18:26
Σπύρος έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 18:24 Εντύπωση μου κάνει. Αυτή αν φάει μία σφαλιάρα θα κάνει πέντε σβούρες.
εγώ έχω φάει ξύλο απο τέτοια
καλύτερα κάτσε και φάτες
:roll: :roll:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Σέλευκας έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 18:26 εγώ έχω φάει ξύλο απο τέτοια
καλύτερα κάτσε και φάτες
Δηλαδή η μητέρα της δεν την χτύπησε για να μην την πάει η κόρη της στην αστυνομία και η φάση μαθευτεί; Μα η ίδια αποκάλυψε την φάση.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 18:04 Ως γνωστόν άμα βρεθεί μια κακιά γυναίκα λύθηκαν όλα τα προβλήματα που είχαν εντοπιστεί ως τώρα, πονταραν πολλοί ότι δεν θα βρισκόταν αλλά τελικά είχε βρεθεί ήδη από πέρυσι.
🤡
μόνο μία κακιά έχει βρεθεί;
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Δημοκράτης έγραψε: 01 Δεκ 2021, 03:32
Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 18:04 Ως γνωστόν άμα βρεθεί μια κακιά γυναίκα λύθηκαν όλα τα προβλήματα που είχαν εντοπιστεί ως τώρα, πονταραν πολλοί ότι δεν θα βρισκόταν αλλά τελικά είχε βρεθεί ήδη από πέρυσι.
🤡
Δεν έχει βρεθεί μια κακιά. Το διαδίκτυο κατακλύζεται από περιστατικά deadly women που καλύπτουν όλα τα πόστα της διαστροφής και της νοσηρότητας. Τις προάλλες είχα ανεβάσει θέμα με μία που χρησιμοποιούσε το ιδανικό του φεμινισμού προκειμένου να στρατολογήσει... σκλάβες.

viewtopic.php?f=97&t=35221

Αλλά και η παγκόσμια ιστορία βρίθει από περιστατικά με κόμισες και βασίλισσες που κάνανε κάθε λογής διαστροφές.

Τι έχει αλλάξει λοιπόν στις μέρες μας;

ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ! ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ! ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ!

Ενώ μέχρι πριν μερικές δεκαετίες όλοι μιλούσαν για διεστραμμένους ανθρώπους (homo sapiens) που υπάρχουν και δραστηριοποιούνται στις κοινωνίες μας, από κάποιο σημείο κι έπειτα, ο ρόλος αυτός περιορίστηκε στους άνδρες.

Οι γυναίκες είναι -λέει- εκ φύσεως αγαθές, ευαίσθητες, δίκαιες, ειρηνικές, πράες, ισορροπημένες, ιδανικές. Αυτό είναι το ΑΦΗΓΗΜΑ.

Κάθε φορά που το αφήγημα καταρρέει, μας λένε ότι αφορά "άλλο τομέα", "άλλη επιστήμη" και ότι όταν μιλάμε γι' αυτό, είμαστε "εκτός θέματος".

Ετσι λοιπόν, είμαστε καταδικασμένοι να ξανα-ανακαλύπτουμε τον τροχό: Το γεγονός ότι η νοσηρότητα και η διαστροφή αφορά τον homo sapiens ως ΕΙΔΟΣ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

AlienWay έγραψε: 01 Δεκ 2021, 13:53
Δημοκράτης έγραψε: 01 Δεκ 2021, 03:32
🤡
Δεν έχει βρεθεί μια κακιά. Το διαδίκτυο κατακλύζεται από περιστατικά deadly women που καλύπτουν όλα τα πόστα της διαστροφής και της νοσηρότητας. Τις προάλλες είχα ανεβάσει θέμα με μία που χρησιμοποιούσε το ιδανικό του φεμινισμού προκειμένου να στρατολογήσει... σκλάβες.

viewtopic.php?f=97&t=35221

Αλλά και η παγκόσμια ιστορία βρίθει από περιστατικά με κόμισες και βασίλισσες που κάνανε κάθε λογής διαστροφές.

Τι έχει αλλάξει λοιπόν στις μέρες μας;

ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ! ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ! ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ!

Ενώ μέχρι πριν μερικές δεκαετίες όλοι μιλούσαν για διεστραμμένους ανθρώπους (homo sapiens) που υπάρχουν και δραστηριοποιούνται στις κοινωνίες μας, από κάποιο σημείο κι έπειτα, ο ρόλος αυτός περιορίστηκε στους άνδρες.

Οι γυναίκες είναι -λέει- εκ φύσεως αγαθές, ευαίσθητες, δίκαιες, ειρηνικές, πράες, ισορροπημένες, ιδανικές. Αυτό είναι το ΑΦΗΓΗΜΑ.

Κάθε φορά που το αφήγημα καταρρέει, μας λένε ότι αφορά "άλλο τομέα", "άλλη επιστήμη" και ότι όταν μιλάμε γι' αυτό, είμαστε "εκτός θέματος".

Ετσι λοιπόν, είμαστε καταδικασμένοι να ξανα-ανακαλύπτουμε τον τροχό: Το γεγονός ότι η νοσηρότητα και η διαστροφή αφορά τον homo sapiens ως ΕΙΔΟΣ.
ναι ρε συ προφανώς, ο κινεζολάγνος νομίζει ότι οι γυναικείες φυλακές είναι γεμάτες από γυναικες που βρέθηκαν εκεί λόγω της πατριαρχείας
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”