Chainis έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 08:24
Ξέρω και μια που από καθαρίστρια έγινε υφυπουργός και τώρα νομίζω ότι είναι βουλευτής κι άλλη μια που από καθαρίστρια έγινε ευρωβουλευτής.
Όχι της ΝΔ.
Πάντως έχει πλάκα το ΚΚΕ που λέει ότι το προλεταριάτο πρέπει να κυβερνήσει την χώρα και τον κόσμο όλο να γράφει τέτοιες μπούρδες.
το επιχείρημα του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε χειρότερα δεν είναι επιχείρημα
Με ΣΥΡΙΖΑ δεν ειχαμε πανδημια με 100 νεκρους την ημερα.
.
ξαναρωτάω ψέκα, έχεις στατιστική που να δείχνει την αύξηση των θανάτων ή μόνος τις μαλακίες των ηλίθιων που διαβάζεις;
γιατί στο άλλο νήμα την έκανες
Επι ζαίον δεν υπήρχε κοβιντ, εκεί έχει φτάσει η ψέκα σας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκράτης την 29 Νοέμ 2021, 12:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
foscilis έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 12:09
Ο εμπέδοκλας έχει διδακτορικό σε αληθινό αντικείμενο.
Εγώ από την άλλη βρίσκω πολύ ειρωνικό ότι το πτυχίο που αγοράζουν όλα τα κοπρόσκυλα (μόνιμα ή μετακλητά) για να αποκτήσουν διευθυντική θέση στο Δημόσιο λέγεται "Ελληνικός Πολιτισμός".
Δεν είναι ο λουκουμας ελληνικός πολιτισμός;
Είναι αλλά όχι τόσο όσο το να αγοράζεις (από το Δημόσιο) τυπικά προσόντα χωρίς αντίκρυσμα προκειμένου να προσπεράσεις τη νομοθεσία για αξιοκρατία στις προσλήψεις και προαγωγές του Δημοσίου.
foscilis έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 12:09
Ο εμπέδοκλας έχει διδακτορικό σε αληθινό αντικείμενο.
Εγώ από την άλλη βρίσκω πολύ ειρωνικό ότι το πτυχίο που αγοράζουν όλα τα κοπρόσκυλα (μόνιμα ή μετακλητά) για να αποκτήσουν διευθυντική θέση στο Δημόσιο λέγεται "Ελληνικός Πολιτισμός".
Δεν είναι ο λουκουμας ελληνικός πολιτισμός;
Είναι αλλά όχι τόσο όσο το να αγοράζεις (από το Δημόσιο) τυπικά προσόντα χωρίς αντίκρυσμα προκειμένου να προσπεράσεις τη νομοθεσία για αξιοκρατία στις προσλήψεις και προαγωγές του Δημοσίου.
βασικα δεν είναι και εγώ νόμιζα ότι είναι αλλά ολλανδία έχουν μια παπαριά που λέγεται ολιμπόλεν και ειναι το ίδιο ακριβώς πράγμα που απλά η συνταγή έχει και αυγό. Επίσης έχει έκδοση που έχει σταφίδες. Το έχω φάει και στην Γερμανία που έχει το ίδιο και το λένε κάπως αλλιως. Παίζει οι πάντες να φτιάχνουν λουκουμάδες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκράτης την 29 Νοέμ 2021, 12:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 10:44
Η μεταπτυχιακή διατριβή της κυρίας στο ανοικτό πανεπιστήμιο κύπρου.
Τα παραδοσιακά γλυκά ως άϋλη πολιτιστική κληρονομιά: η περίπτωση των Σαμιώτικων λουκουμάδων και τηγανίτων
Στην παρούσα εργασία και μέσα από την διερεύνηση της αξίας του παραδοσιακού γλυκού συνδυασμένη με την προσωπική εμπειρία και την επιτόπια, ποιοτική έρευνα θα στοχεύσουμε στην κατανόηση του φαινόμενου των παραδοσιακών γλυκών, ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά, και συγκεκριμένα των τηγανίτων και λουκουμάδων της Σάμου. Η άυλη πολιτιστική κληρονομιά κομμάτι της οποίας αποτελεί και το παραδοσιακό γλυκό είναι μία από τις διαστάσεις του ανθρώπινου πολιτισμού που αναφέρεται σε πρακτικές, τελετουργίες, παραδόσεις, αντιλήψεις και τεχνογνωσία, που μεταδίδονται με τον προφορικό λόγο από γενιά σε γενιά (ν..3521/2006, άρ. 2§1). Θα εστιάσουμε σε ποιοτικά δεδομένα που είναι πλούσια σε νοήματα και λεπτομέρειες (Babbie, 2011) και μέσα από ποιοτική έρευνα θα διερευνήσουμε την εμπειρία των ατόμων σε σχέση με την επαφή τους με τα παραδοσιακά γλυκά της Σάμου και τα υποκειμενικά νοήματα που τη συγκροτούν. Τα ποιοτικά στοιχεία θα συγκεντρωθούν μέσα από συνεντεύξεις με άτομα που γνωρίζουν την παρασκευή των παραδοσιακών αυτών εδεσμάτων, την σύνδεση τους με τα έθιμα του νησιού και θα αναζητήσουμε απαντήσεις στα εξής ερωτήματα: Κατά πόσο οι τηγανίτες και οι λουκουμάδες αποτελούν κομμάτι της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της Σάμου; Πως τα συγκεκριμένα γλυκά λειτουργούν ως στοιχείο ανάδειξης της ταυτότητας του νησιού; Μπορούν τα συγκεκριμένα παραδοσιακά γλυκά να συνεισφέρουν στην τουριστική και πολιτισμική ανάπτυξη του νησιού, εμπλουτίζοντας τις γαστρονομικές εμπειρίες των επισκεπτών; Οι τηγανίτες κα οι λουκουμάδες αποτελούν προϊόντα της σαμιακής παράδοσης αλλά και ζωντανό κομμάτι μιας διαρκώς εξελισσόμενης πολιτιστικής πραγματικότητας που αναπαράγεται και μεταδίδεται δια της προφορικής οδού. Επίσης είναι βασικοί συντελεστές προϊόντων τα οποία συνδυάζονται με την τοπική ιστορία και αποτελούν πολιτιστικά σύμβολα αφού έχουν ταυτιστεί με το διατροφικό και το γαστρονομικό πολιτισμό του νησιού. Οι τοπικές κοινότητες της Σάμου αντιλαμβανόμενες την αξία των παραδοσιακών αυτών εδεσμάτων για το παρόν και το μέλλον τους καθώς αλλά και τις αναπτυξιακές δυνατότητες που κρύβει η αξιοποίηση τους στοχεύουν στην προστασία και την προβολή τους μέσω συνεργασίας με τους εγχώριους φορείς.
foscilis έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 10:11
χααααχαχαχα τόσο προβλέψιμο
Μιλάμε για πολύ σοβαρά προσόντα. Να την βάλουμε δίπλα με τον Καρανίκα να είναι μόνιμοι στρατηγικοί σχεδιαστές όλων των κυβερνήσεων
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα ρε φίλε ; όχι τόσο το ότι διόρισαν μια ακόμα βλαμμένη σε κρατική θέση. Το πρόβλημα έιναι ότι μπορεί να το κάνει και ένας τίποτας σαν τον πλεύρη με 0 δικτύωση μέσα στην ΝΔ. Να πεις ότι το έκανε ένας βαρόνος που δεν τον κουνάει κανένας από την θέση του, δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν κτλ Λες οκ αυτά είναι τα σάπια της πολιτικής. Θα βολέψουν και 3-4 δικούς τους κτλ Το ότι το κάνει μέχει και ο τελευταίος μέσα στην ΝΔ χωρίς να φοβάται αντιδράσεις από την κίνηση δείχνει τρομερή κατάντια
Μιλάμε για πολύ σοβαρά προσόντα. Να την βάλουμε δίπλα με τον Καρανίκα να είναι μόνιμοι στρατηγικοί σχεδιαστές όλων των κυβερνήσεων
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα ρε φίλε ; όχι τόσο το ότι διόρισαν μια ακόμα βλαμμένη σε κρατική θέση. Το πρόβλημα έιναι ότι μπορεί να το κάνει και ένας τίποτας σαν τον πλεύρη με 0 δικτύωση μέσα στην ΝΔ. Να πεις ότι το έκανε ένας βαρόνος που δεν τον κουνάει κανένας από την θέση του, δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν κτλ Λες οκ αυτά είναι τα σάπια της πολιτικής. Θα βολέψουν και 3-4 δικούς τους κτλ Το ότι το κάνει μέχει και ο τελευταίος μέσα στην ΝΔ χωρίς να φοβάται αντιδράσεις από την κίνηση δείχνει τρομερή κατάντια
Ο πλέυρης έχει αλλάξει 3 φορές νομίζω κώμα; Δεν τον λές και τυχαίο. Θρέφεται από το δημόσιο εδώ και δεκαετίες.
Είναι η μπλε πολυκατοικία που έλεγε και το παλιό αφεντικό του.
Gewponos90 έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 10:53
Κάνεις δεν μειώνει την κοπέλα. Την ΝΔ μειώνουμε που ενώ μας είχε πρήξει με την αριστεία, έχει γαμηθει να βάζει τα βύσματα βύζ-ματα σε τέτοιες θεσεις
Ο πλέυρης έχει αλλάξει 3 φορές νομίζω κώμα; Δεν τον λές και τυχαίο. Θρέφεται από το δημόσιο εδώ και δεκαετίες.
ναι έχει αλλάξει 3 φορές κόμμα αλλά εδώ φέρνει προβλήματα στην ΝΔ. Δείχνει ότι και το τελευταίο στέλεχος της έχει δικαίωμα να προκαλέι σκάνδαλα χωρίς να τρέχει τίποτα. Την ίδια ώρα ξέρω γω διαγράφεται ο Μπογδάνος γιατί είναι απλά ηλίθιος. Πρακτικά αυτό που βλέπω είναι ότι η ΝΔ προβληματίζεται περισσότερο αν ένας βουλευτής της λεέι μαλακίες από το αν ένας υπουργός της παράγει σκάνδαλα
Δημοκράτης έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 12:22
ναι έχει αλλάξει 3 φορές κόμμα αλλά εδώ φέρνει προβλήματα στην ΝΔ. Δείχνει ότι και το τελευταίο στέλεχος της έχει δικαίωμα να προκαλέι σκάνδαλα χωρίς να τρέχει τίποτα. Την ίδια ώρα ξέρω γω διαγράφεται ο Μπογδάνος γιατί είναι απλά ηλίθιος. Πρακτικά αυτό που βλέπω είναι ότι η ΝΔ προβληματίζεται περισσότερο αν ένας βουλευτής της λεέι μαλακίες από το αν ένας υπουργός της παράγει σκάνδαλα
Γιατί σου φαίνεται περίεργο; Κάνεις λες και η νδ είναι το κόμμα της αξιοκρατίας ή λες και την ψηφίζουν για την αριστεία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 29 Νοέμ 2021, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nyxtovios έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 12:24
Γιατί σου φαίνεται περίεργο; Κάνεις λες και η νδ είναι το κόμμα της αξιοκρατίας ή λες και την ψηφίζουν για την αριστεία
οκ προφανώς και δεν είναι, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο απροκαλυπτο. Επίσης δεν βλέπω να το παίρνουν και τόσο βαριά οι νεοδημοκράτες. Δεν τους πειράζει που ο Κούλης ενδιαφέρεται να διορισει όσο περισσότερους πασόκους και πούστηδες μπορει ώστε να φάει καμιά ψήφο από το κέντρο και όχι να συμμαζέψει τα σούργελα. Έστω και για την βιτρινα, Οκ θα βάλεις και 10 δικούς σσυ, δεν γίνεται να τους βάζεις σε θέσεις που φωνάζει τόσο το σκάνδαλο.
οκ προφανώς και δεν είναι, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο απροκαλυπτο. Επίσης δεν βλέπω να το παίρνουν και τόσο βαριά οι νεοδημοκράτες. Δεν τους πειράζει που ο Κούλης ενδιαφέρεται να διορισει όσο περισσότερους πασόκους και πούστηδες μπορει ώστε να φάει καμιά ψήφο από το κέντρο και όχι να συμμαζέψει τα σούργελα. Έστω και για την βιτρινα, Οκ θα βάλεις και 10 δικούς σσυ, δεν γίνεται να τους βάζεις σε θέσεις που φωνάζει τόσο το σκάνδαλο.
Μάλλον έχεις μείνει πολύ καιρό εξωτερικό και δεν έχεις επαφή με εδώ, ότι πλέον δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα δηλαδή.
Ούτε για τα μάτια του κόσμου που λέμε. Ποιός θα τους ελέγξει στην τελική; Οι δικαστές που ψηφίζουν ότι τα 4600 που παίρνουν είναι λίγα για το κύρος τους;
Chainis έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 08:24
Ξέρω και μια που από καθαρίστρια έγινε υφυπουργός και τώρα νομίζω ότι είναι βουλευτής κι άλλη μια που από καθαρίστρια έγινε ευρωβουλευτής.
Όχι της ΝΔ.
Πάντως έχει πλάκα το ΚΚΕ που λέει ότι το προλεταριάτο πρέπει να κυβερνήσει την χώρα και τον κόσμο όλο να γράφει τέτοιες μπούρδες.
το επιχείρημα του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε χειρότερα δεν είναι επιχείρημα
Το επιχείρημα ότι είναι αδύνατο να εξαφανιστεί το φαινόμενο της ιδιαίτερης μεταχείριση κι ότι μπορεί μόνο η να συμμαζευτεί η να αφεθεί να ξεχειλώσει σε καλυπτει;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων