!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρε παιδιά στην ΝΔ, αλήθεια είναι ότι ο Θ.Πλευρης διορισε μια...λουκουματζου ;;;;;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ρε παιδιά στην ΝΔ, αλήθεια είναι ότι ο Θ.Πλευρης διορισε μια...λουκουματζου ;;;;;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 09:55
Chainis έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 08:24 Ξέρω και μια που από καθαρίστρια έγινε υφυπουργός και τώρα νομίζω ότι είναι βουλευτής κι άλλη μια που από καθαρίστρια έγινε ευρωβουλευτής.
Όχι της ΝΔ.

Πάντως έχει πλάκα το ΚΚΕ που λέει ότι το προλεταριάτο πρέπει να κυβερνήσει την χώρα και τον κόσμο όλο να γράφει τέτοιες μπούρδες.
Καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ εκλεγμένου και διορισμένου, έτσι;
Μάλλον δεν την κατάλαβε.
Ή έστω δεν θεώρησε σημαντικό να ασχοληθεί με τη διαφορά.
Εμπεδοκλής

Re: Ρε παιδιά στην ΝΔ, αλήθεια είναι ότι ο Θ.Πλευρης διορισε μια...λουκουματζου ;;;;;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Η μεταπτυχιακή διατριβή της κυρίας στο ανοικτό πανεπιστήμιο κύπρου.
Τα παραδοσιακά γλυκά ως άϋλη πολιτιστική κληρονομιά: η περίπτωση των Σαμιώτικων λουκουμάδων και τηγανίτων
Στην παρούσα εργασία και μέσα από την διερεύνηση της αξίας του παραδοσιακού γλυκού συνδυασμένη με την προσωπική εμπειρία και την επιτόπια, ποιοτική έρευνα θα στοχεύσουμε στην κατανόηση του φαινόμενου των παραδοσιακών γλυκών, ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά, και συγκεκριμένα των τηγανίτων και λουκουμάδων της Σάμου. Η άυλη πολιτιστική κληρονομιά κομμάτι της οποίας αποτελεί και το παραδοσιακό γλυκό είναι μία από τις διαστάσεις του ανθρώπινου πολιτισμού που αναφέρεται σε πρακτικές, τελετουργίες, παραδόσεις, αντιλήψεις και τεχνογνωσία, που μεταδίδονται με τον προφορικό λόγο από γενιά σε γενιά (ν..3521/2006, άρ. 2§1). Θα εστιάσουμε σε ποιοτικά δεδομένα που είναι πλούσια σε νοήματα και λεπτομέρειες (Babbie, 2011) και μέσα από ποιοτική έρευνα θα διερευνήσουμε την εμπειρία των ατόμων σε σχέση με την επαφή τους με τα παραδοσιακά γλυκά της Σάμου και τα υποκειμενικά νοήματα που τη συγκροτούν. Τα ποιοτικά στοιχεία θα συγκεντρωθούν μέσα από συνεντεύξεις με άτομα που γνωρίζουν την παρασκευή των παραδοσιακών αυτών εδεσμάτων, την σύνδεση τους με τα έθιμα του νησιού και θα αναζητήσουμε απαντήσεις στα εξής ερωτήματα: Κατά πόσο οι τηγανίτες και οι λουκουμάδες αποτελούν κομμάτι της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της Σάμου; Πως τα συγκεκριμένα γλυκά λειτουργούν ως στοιχείο ανάδειξης της ταυτότητας του νησιού; Μπορούν τα συγκεκριμένα παραδοσιακά γλυκά να συνεισφέρουν στην τουριστική και πολιτισμική ανάπτυξη του νησιού, εμπλουτίζοντας τις γαστρονομικές εμπειρίες των επισκεπτών; Οι τηγανίτες κα οι λουκουμάδες αποτελούν προϊόντα της σαμιακής παράδοσης αλλά και ζωντανό κομμάτι μιας διαρκώς εξελισσόμενης πολιτιστικής πραγματικότητας που αναπαράγεται και μεταδίδεται δια της προφορικής οδού. Επίσης είναι βασικοί συντελεστές προϊόντων τα οποία συνδυάζονται με την τοπική ιστορία και αποτελούν πολιτιστικά σύμβολα αφού έχουν ταυτιστεί με το διατροφικό και το γαστρονομικό πολιτισμό του νησιού. Οι τοπικές κοινότητες της Σάμου αντιλαμβανόμενες την αξία των παραδοσιακών αυτών εδεσμάτων για το παρόν και το μέλλον τους καθώς αλλά και τις αναπτυξιακές δυνατότητες που κρύβει η αξιοποίηση τους στοχεύουν στην προστασία και την προβολή τους μέσω συνεργασίας με τους εγχώριους φορείς.
Εικόνα
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

foscilis έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 10:04
Blackdog έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 08:38 Ελεεινο κατα την γνωμη μου να μειωνεται ετσι ενας ανθρωπος με μοναδικο ερεθισμα τον τροπο που βιοποριζεται

Στην τελικη επιχειρηματιας ηταν και πετυχημενη μαλιστα

Εχει και δυο μεταπτυχιακα απ οτι ειδα στο βιογραφικο της
Να μαντέψω, α) ελληνικός πολιτισμός β) διοίκηση πολιτιστικών μονάδων
Και λοιπον; :102:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Ρε φίλε αυτά όλοι ξέρουμε ότι είναι η μανιέρα για μόρια στο Δημόσιο, το LRN των πτυχίων.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Blackdog έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 08:38 Ελεεινο κατα την γνωμη μου να μειωνεται ετσι ενας ανθρωπος με μοναδικο ερεθισμα τον τροπο που βιοποριζεται

Στην τελικη επιχειρηματιας ηταν και πετυχημενη μαλιστα

Εχει και δυο μεταπτυχιακα απ οτι ειδα στο βιογραφικο της

Το κολλητη του υπουργου το δεχομαι σαν επιχειρημα, το "λουκουματζου" ομως ειναι για τελευταιους. Και εδω που τα λεμε, σιγουρα πιο ευπρεπες επαγγελμα απ το "πολιτικος"
Κάνεις δεν μειώνει την κοπέλα. Την ΝΔ μειώνουμε που ενώ μας είχε πρήξει με την αριστεία, έχει γαμηθει να βάζει τα βύσματα σε τέτοιες θεσεις
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

foscilis έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 10:49 Ρε φίλε αυτά όλοι ξέρουμε ότι είναι η μανιέρα για μόρια στο Δημόσιο, το LRN των πτυχίων.
Εγω δεν το ηξερα

Kαι;

Εννοεις της τα χαρισαν; τα δινουν ετσι αυτα;

Παντως το νοημα του αρχικου μου ποστ ηταν αλλο, οχι αν τελειωσε το ΕΑΠ η το χαρβαρντ οπως ο Σαμαρας και ο Γιωργακης, ογκολιθοι και οι δυο της πολιτικης. Με εμφαση στο ογκολιθοι...
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 09:55
Chainis έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 08:24 Ξέρω και μια που από καθαρίστρια έγινε υφυπουργός και τώρα νομίζω ότι είναι βουλευτής κι άλλη μια που από καθαρίστρια έγινε ευρωβουλευτής.
Όχι της ΝΔ.

Πάντως έχει πλάκα το ΚΚΕ που λέει ότι το προλεταριάτο πρέπει να κυβερνήσει την χώρα και τον κόσμο όλο να γράφει τέτοιες μπούρδες.
Καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ εκλεγμένου και διορισμένου, έτσι;
Μια χαρά.
Ξέρω επίσης πως εννοεί το ΚΚΕ τους εκλεγμένος (για τον Μπούμπη λεω).

Α, και η Νοτοπουλου μέχρι που εξελέγη ΔΕΝ ήταν καθαρίστρια.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

stavmanr έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 08:29
Όχι της ΝΔ.
Δηλαδή θέλατε να τους αποδείξετε ότι κι εσείς μπορείτε ;
Θέλω να δείξω ότι τα ίδια γίνονται από όλους.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
foscilis

Blackdog έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 11:01
foscilis έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 10:49 Ρε φίλε αυτά όλοι ξέρουμε ότι είναι η μανιέρα για μόρια στο Δημόσιο, το LRN των πτυχίων.
Εγω δεν το ηξερα

Kαι;

Όχι δεν τα δίνουν έτσι, πληρώνεις 700 ευρώ για κάθε μάθημα. Και σε αντάλλαγμα σε βάζουν να διαβάζεις όλα αυτά που θα έπρεπε να ήξερες από τα Κείμενα του Γυμνασίου.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

foscilis έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 12:05
Blackdog έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 11:01
Εγω δεν το ηξερα

Kαι;

Όχι δεν τα δίνουν έτσι, πληρώνεις 700 ευρώ για κάθε μάθημα. Και σε αντάλλαγμα σε βάζουν να διαβάζεις όλα αυτά που θα έπρεπε να ήξερες από τα Κείμενα του Γυμνασίου.
Ε να κανουμε εναν ερανο τοτε να παει να παρει και ο εμπεδοκλας ενα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Ο εμπέδοκλας έχει διδακτορικό σε αληθινό αντικείμενο.

Εγώ από την άλλη βρίσκω πολύ ειρωνικό ότι το πτυχίο που αγοράζουν όλα τα κοπρόσκυλα (μόνιμα ή μετακλητά) για να αποκτήσουν διευθυντική θέση στο Δημόσιο λέγεται "Ελληνικός Πολιτισμός".
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Όχι της ΝΔ.

το επιχείρημα του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε χειρότερα δεν είναι επιχείρημα
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Chainis έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 12:05
stavmanr έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 08:29
Όχι της ΝΔ.
Δηλαδή θέλατε να τους αποδείξετε ότι κι εσείς μπορείτε ;
Θέλω να δείξω ότι τα ίδια γίνονται από όλους.

Εδω εχουμε πανδημια με 100 νεκρους την ημερα και διοριζουν λουκουματζουδες σε ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ;

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Δημοκράτης έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 12:09
Όχι της ΝΔ.

το επιχείρημα του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε χειρότερα δεν είναι επιχείρημα

Με ΣΥΡΙΖΑ δεν ειχαμε πανδημια με 100 νεκρους την ημερα.

.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

foscilis έγραψε: 29 Νοέμ 2021, 12:09 Ο εμπέδοκλας έχει διδακτορικό σε αληθινό αντικείμενο.

Εγώ από την άλλη βρίσκω πολύ ειρωνικό ότι το πτυχίο που αγοράζουν όλα τα κοπρόσκυλα (μόνιμα ή μετακλητά) για να αποκτήσουν διευθυντική θέση στο Δημόσιο λέγεται "Ελληνικός Πολιτισμός".
Δεν είναι ο λουκουμας ελληνικός πολιτισμός;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”