Το ξέρουμε-Μπορώ να τρώω σουβλάκι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εγώ ειμαι χοντρή,εσύ τι ζόρι τραβάς?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: εγώ ειμαι χοντρή,εσύ τι ζόρι τραβάς?
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Highlander
Ο ρατσισμός στην πραγματικότητα απλά ικανοποιεί τα προσωπικά κομπλεξ και ανασφάλειες του ατόμου που παρουσιάζει τη ρατσιστική συμπεριφορά.
Λες και η άλλη επειδή είναι χοντρή του έκατσε στο σβέρκο.
Άλλοι είναι οι λόγοι που προκαλούν τη ρατσιστική συμπεριφορά.
- Eθνικοκοινωνιστης
φυσικα και το τρωει με αλλους τροπους
οταν ας πουμε π.χ. συνασπιζεται με την λεπτουλα που δηθεν αντιμαχεται προκειμενου να εκμεταλλευτει την μουνοδουλιαση των ανδρων
γιατι δεν καταγγελει τις λεπτες για ευνοικη μεταχειριση στον ερωτικο τομεα τοτε?
αλλα οχι θελει τους χοντρους ανδρες στο περιθωριο
καταγγελω την ρατσιστικη συμπεριφορα της καθε χοντρουλας εναντι των χοντρων συνανθρωπων μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 06 Σεπ 2018, 00:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Highlander
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:22φυσικα και το τρωει με αλλους τροπους
οταν ας πουμε π.χ. συνασπιζεται με την λεπτουλα που δηθεν αντιμαχεται προκειμενου να εκμεταλλευτει την μουνοδουλιαση των ανδρων
γιατι δεν καταγγελει τις λεπτες για ευνοικη μεταχειριση στον ερωτικο τομεα τοτε?
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
τις γνώριζες απο οταν ήταν ακομα λεπτες (ή εστω οχι σε φάση-κατηγορία πραγματικά χοντρής, ακόμα), για να μπορεις να ξερεις σίγουρα αν ηταν ανέκαθεν καριόλες (λογω χαρακτηρα ουτως ή άλλως) ή αν καριόλεψαν στην πορεία,οσο παχυναν, βλεποντας το σωμα τους να μετατρέπεται σταδιακά σε κατι που τους ηταν τοσο δυσκολο να διαχειριστουν ψυχολογικά (με αποτελεσμα όλη αυτη η αλλαγη να επηρεάσει τοσο πολυ τον ολο χαρακτηρας τους)?Χαοτικός έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:19 Πάντως όσες χοντρές γνώρισα ήταν όλες καριόλες. Το συμπέρασμα λοιπών είναι ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τις χοντρές. Είναι γυναίκες σαν όλες τις άλλες.![]()
Εγω παντως εχω γνωρισω και καριολες χοντρές,αλλα και τα καλύτερα παιδιά, που να ειναι πραγματικά μεσα σε ολα, σε φάση να τις ζηλευει ακομα και η πιο λεπτη κουκλαρα-μοντέλο, για τα κοινωνικοεπικοινωνιακά τους χαρίσματα. Γενικα απ οσο καταλαβαινω, με τις χοντρές στα άκρα θα πεσεις. Η σε καριολες ή σε καιγαμώτιςτύπισσες. Μεση φάση δεν υπάρχει.
- Otto Weininger
Τραβάω ζόρι όπως τραβάω και για κάποιον που είναι 30 κιλά σκελετός και λέει πως νιώθει τέλεια και συνεχίζει την δίαιτα.
Σιγοντάρεις την παθογένεια της θεοχοντρης απλά για να το παίξεις κουλ, ενώ στην πραγματικότητα οχι μονο αδιαφορεις πλήρως για την υγεία της, αλλά την παροτρύνεις να την χειροτερέψει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
stergiosbik
Εχω να καταγγειλω οτι ο χοντρες μου εκαναν πολλες φορες χαλαστρα οταν ημουν νεος.
Την "επεφτα" σε καποια και η χοντρη φιλη της απο ζηλια και κομπλεξ μου χαλουσε τη δουλεια!
Την "επεφτα" σε καποια και η χοντρη φιλη της απο ζηλια και κομπλεξ μου χαλουσε τη δουλεια!
- Otto Weininger
- nik_killthemall
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Οι λόγοι ξεκινούν από την οικογένεια αλλά δεν είναι ικανοί να το δουν. Μπζις το θέμα.Highlander έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:22 Ο ρατσισμός στην πραγματικότητα απλά ικανοποιεί τα προσωπικά κομπλεξ και ανασφάλειες του ατόμου που παρουσιάζει τη ρατσιστική συμπεριφορά.
Να παρατηρείς εν τω μεταξύ τις εκλογικευμένες δικαιολογίες που χρησιμοποιούν. Είναι όλα τα λεφτά. Γίνονται νομικοί, γίνονται παπάδες, γίνονται γιατροί, γίνονται αρχηγοί κράτους και μιλούν από θέση
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Υδράργυρος
Δηλαδη εσυ κοπτεσαι για το καλο και την υγεια της "χοντρης";Otto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:26Τραβάω ζόρι όπως τραβάω και για κάποιον που είναι 30 κιλά σκελετός και λέει πως νιώθει τέλεια και συνεχίζει την δίαιτα.
Σιγοντάρεις την παθογένεια της θεοχοντρης απλά για να το παίξεις κουλ, ενώ στην πραγματικότητα οχι μονο αδιαφορεις πλήρως για την υγεία της, αλλά την παροτρύνεις να την χειροτερέψει.
Αμα θες το καλο της μην κανεις fat shaming
-
ritzeri
Με όλες τραβάς ζόρι; Και με αυτή ας πούμε που είναι 10-15 κιλά παραπάνω;Otto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:26Τραβάω ζόρι όπως τραβάω και για κάποιον που είναι 30 κιλά σκελετός και λέει πως νιώθει τέλεια και συνεχίζει την δίαιτα.
- Eθνικοκοινωνιστης
να καταγγειλει η χοντρη τον σεξισμο που υφιστανται οι ανδρες χοντροι γιατι απλως ειναι υποκριτριες που χρησιμοποιουν ως προσχημα τα κιλα προκειμενου να αποκρυψουν την διακριτικη μεταχειριση που εχουν λογω φυλου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Otto Weininger
Για την υγεία της νοιάζομαι, όχι για τα δηθεν αισθήματα της.Υδράργυρος έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:29Δηλαδη εσυ κοπτεσαι για το καλο και την υγεια της "χοντρης";Otto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:26Τραβάω ζόρι όπως τραβάω και για κάποιον που είναι 30 κιλά σκελετός και λέει πως νιώθει τέλεια και συνεχίζει την δίαιτα.
Αμα θες το καλο της μην κανεις fat shaming
Έχεις ιδέα τι επιπτώσεις έχει η παχυσαρκία στην υγεία;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μα είπα είναι σαν όλες τις άλλες γυναίκες. Τώρα εσύ λες ότι έχεις γνωρίσει και γυναίκες που δεν είναι καριόλες. Δεν ξέρω τι συμφέροντα εξυπηρετείς για να γράφεις τέτοια ψέμματα.vantono έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:25τις γνώριζες απο οταν ήταν ακομα λεπτες (ή εστω οχι σε φάση-κατηγορία πραγματικά χοντρής, ακόμα), για να μπορεις να ξερεις σίγουρα αν ηταν ανέκαθεν καριόλες (λογω χαρακτηρα ουτως ή άλλως) ή αν καριόλεψαν στην πορεία,οσο παχυναν, βλεποντας το σωμα τους να μετατρέπεται σταδιακά σε κατι που τους ηταν τοσο δυσκολο να διαχειριστουν ψυχολογικά (με αποτελεσμα όλη αυτη η αλλαγη να επηρεάσει τοσο πολυ τον ολο χαρακτηρας τους)?Χαοτικός έγραψε: 06 Σεπ 2018, 00:19 Πάντως όσες χοντρές γνώρισα ήταν όλες καριόλες. Το συμπέρασμα λοιπών είναι ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τις χοντρές. Είναι γυναίκες σαν όλες τις άλλες.![]()
Εγω παντως εχω γνωρισω και καριολες χοντρές,αλλα και τα καλύτερα παιδιά, που να ειναι πραγματικά μεσα σε ολα, σε φάση να τις ζηλευει ακομα και η πιο λεπτη κουκλαρα-μοντέλο, για τα κοινωνικοεπικοινωνιακά τους χαρίσματα. Γενικα απ οσο καταλαβαινω, με τις χοντρές στα άκρα θα πεσεις. Η σε καριολες ή σε καιγαμώτιςτύπισσες. Μεση φάση δεν υπάρχει.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 1 Απαντήσεις