Μπορεί να στοιχειοθετηθεί αν του είπαν 100 φορές "κάνε κάτι" κι αυτός τους είπε "κλάστε μου τ' αρχίδια".Spiros252 έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:37 Δε νομίζω ότι η στέρηση της ελευθερίας ενός πατέρα με 5 μικρά παιδιά μπορεί να στοιχειοθετηθεί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρωτοφανής δικαστική απόφαση για φασαρία παιδιών!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πρωτοφανής δικαστική απόφαση για φασαρία παιδιών!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
κάτσε να μπει ο Eθνικοκοινωνιστης να σου εξηγήσειSpiros252 έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:18
Αναρωτιέμαι τώρα γιατί να πηγαίνει φυλακή ο πατέρας. Είναι αυτός στο σπίτι μαζί με τα παιδιά την ώρα που κάνουν φασαρία; Αν όχι πρέπει να πηγαίνει η μητέρα. Τώρα βέβαια, σου λέει εφόσον θα είναι μέσα αυτός, θα μείνουν νηστικά μάλλον αφού δεν θα εργάζεται και θα ησυχάσουν από την πείνα.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 06 Σεπ 2018, 00:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Highlander
Λανθασμένη απόφαση.
Κατανοητή η ενόχληση που μπορεί να υφίστανται οι γείτονες, αλλά με 4 μικρά δεν μπορούν να γίνουν και πολλά πράγματα.
Κατανοητή η ενόχληση που μπορεί να υφίστανται οι γείτονες, αλλά με 4 μικρά δεν μπορούν να γίνουν και πολλά πράγματα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
σώπα. Και γιατί ρε μάστορα να εχεις εσύ το δικαιωμα να σε ενοχλεί η ντεθ μέταλ μου που παίζω σε φυσιολογικα ντεσιμπελάκια στο πισι σε ωρες μη κοινης ησυχιας,και το κοκεράκι μου που γαβγίζει φέρνοντας σβούρες λίγο πριν το βγάλω για βόλτα,και να μη εχω εγώ το δικαίωμα να ενοχλούμαι απο τα πιτσιρίκια σου που βγήκαν στις 4 το μεσημέρι κατω στην πυλωτή να παιξουν μπάλα και να φωναζουν σαν παλαβα, επειδη εσύ θες να βρεις χρονο να μεινεις μονος με τη μανα τους να τη φυστικώσεις?Χαοτικός έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:37 Όποιος εκφράζει παράπονο για φασαρία από παιδιά να αφήνει και ένα σύντομο ιστορικό της δικής του παιδικής ηλικίας αλλιώς το ποστ θα διαγράφεται.
Εκ της Ομάδας Διαχείρισης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 05 Σεπ 2018, 23:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Highlander
Τουλάχιστον τα δύο πρώτα μεγάλωσαν. 
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Που είναι ο Αγις να μιλήσει για την αδικία στην προσωποκράτηση μόνο του πατέρα;
Τι να σου πω, εγώ αν έκανα φασαρία και χτύπαγε το κουδούνι και 2 μπάτσοι έπαιρναν το μπαμπά μου για 30 μέρες δε νομίζω να ξαναμίλαγα για τουλάχιστον 6 χρόνια, όχι να κάνω και φασαρία.Highlander έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:45 Λανθασμένη απόφαση.
- Highlander
5 χρονών και μάλιστα δίδυμα; Δεν ξέρω..foscilis έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:50Τι να σου πω, εγώ αν έκανα φασαρία και χτύπαγε το κουδούνι και 2 μπάτσοι έπαιρναν το μπαμπά μου για 30 μέρες δε νομίζω να ξαναμίλαγα για τουλάχιστον 6 χρόνια, όχι να κάνω και φασαρία.Highlander έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:45 Λανθασμένη απόφαση.
Γιατί;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Otto Weininger
Δικαίωση φιλόζωων 
Let them make the first mistake. We make the last move.
Γιατί παίζεις χάλια, ότι πιο φλώρικο και ξενέρωτο μπορεί να ακουστεί. Το βρωμόσκυλο έχει τσιμπούρια, και τα παιδιά μου είναι μαγκάκια.vantono έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:45σώπα. Και γιατί ρε μάστορα να εχεις εσύ το δικαιωμα να σε ενοχλεί η ντεθ μέταλ μου που παίζω σε φυσιολογικα ντεσιμπελάκια στο πισι σε ωρες μη κοινης ησυχιας,και το κοκεράκι μου που γαβγίζει φέρνοντας σβούρες λίγο πριν το βγάλω για βόλτα,και να μη εχω εγώ το δικαίωμα να ενοχλούμαι απο τα πιτσιρίκια σου που βγήκαν στις 4 το μεσημέρι κατω στην πυλωτή να παιξουν μπάλα και να φωναζουν σαν παλαβα, επειδη εσύ θες να βρεις χρονο να μεινεις μονος με τη μανα τους να τη φυστικώσεις?Χαοτικός έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:37 Όποιος εκφράζει παράπονο για φασαρία από παιδιά να αφήνει και ένα σύντομο ιστορικό της δικής του παιδικής ηλικίας αλλιώς το ποστ θα διαγράφεται.
Εκ της Ομάδας Διαχείρισης.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τι λες ρε φίλε. Η καλύτερη ηλικία. Αρκεί απλά ο ένας γονιός να πάει στο σαλόνι και να πάρει τηλέφωνο από το κινητό του στο σταθερό και ο άλλος να το σηκώσει και να υποκριθεί ότι μιλάει με τον κ. Αστυνόμο που τους θέλει. Γκαραντί άκρα του τάφου σιωπή μετά από μισή ώρα που θα σταματήσουν να κλαίνε.Highlander έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:525 χρονών και μάλιστα δίδυμα; Δεν ξέρω..foscilis έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:50Τι να σου πω, εγώ αν έκανα φασαρία και χτύπαγε το κουδούνι και 2 μπάτσοι έπαιρναν το μπαμπά μου για 30 μέρες δε νομίζω να ξαναμίλαγα για τουλάχιστον 6 χρόνια, όχι να κάνω και φασαρία.Highlander έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:45 Λανθασμένη απόφαση.
Αλλά απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν υπήρξε καν επίδειξη καλής διάθεσης από τον πατέρα. Για να λέει προκλητική μπορεί και να τους είπε "φωνάξτε πιο δυνατά" μπροστά στον άλλον.
-
Γιωργης
Στην πλουσια Γερμανια ο κοσμος χαιρεται αν μια Γερμανικη οικογενεια εχει εστω ΕΝΑ παιδι. Στην ελλαδα της κρισης ολο για πολυτεκνους διαβαζουμε.
Θα γινουμε μειοψηφια και θα ρωταμε τι εφταιξε....
Θα γινουμε μειοψηφια και θα ρωταμε τι εφταιξε....
- Highlander
Για πόσο θα κρατήσουν την άκρα του τάφου σιωπή δύο δίδυμα πεντάχρονα; Για μία ώρα; Για μία ημέρα το πολύ;foscilis έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:58Τι λες ρε φίλε. Η καλύτερη ηλικία. Αρκεί απλά ο ένας γονιός να πάει στο σαλόνι και να πάρει τηλέφωνο από το κινητό του στο σταθερό και ο άλλος να το σηκώσει και να υποκριθεί ότι μιλάει με τον κ. Αστυνόμο που τους θέλει. Γκαραντί άκρα του τάφου σιωπή μετά από μισή ώρα που θα σταματήσουν να κλαίνε.Highlander έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:525 χρονών και μάλιστα δίδυμα; Δεν ξέρω..foscilis έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:50
Τι να σου πω, εγώ αν έκανα φασαρία και χτύπαγε το κουδούνι και 2 μπάτσοι έπαιρναν το μπαμπά μου για 30 μέρες δε νομίζω να ξαναμίλαγα για τουλάχιστον 6 χρόνια, όχι να κάνω και φασαρία.
Αλλά απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν υπήρξε καν επίδειξη καλής διάθεσης από τον πατέρα. Για να λέει προκλητική μπορεί και να τους είπε "φωνάξτε πιο δυνατά" μπροστά στον άλλον.
Πριν την απόφαση σίγουρα δε θα κρατούσαν αλλά δε νομίζω ότι το ζητούμενο ήταν 24/7 σιγή, απλώς να πέσει λίγο η ένταση και η διάρκεια.
Τώρα άμα έρθουν οι μπάτσοι και πάρουν το μπαμπά σου εγγυώμαι ότι δε θα κάνουν φασαρία για πολύ καιρό. Δε μπορώ να σου εγγυηθώ πότε θα ξαναείναι σε θέση να μη χέζουν το κρεβάτι τους.
Τώρα άμα έρθουν οι μπάτσοι και πάρουν το μπαμπά σου εγγυώμαι ότι δε θα κάνουν φασαρία για πολύ καιρό. Δε μπορώ να σου εγγυηθώ πότε θα ξαναείναι σε θέση να μη χέζουν το κρεβάτι τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-
- 63 Απαντήσεις