!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πρωτοφανής δικαστική απόφαση για φασαρία παιδιών!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Πρωτοφανής δικαστική απόφαση για φασαρία παιδιών!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Spiros252 έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:37 Δε νομίζω ότι η στέρηση της ελευθερίας ενός πατέρα με 5 μικρά παιδιά μπορεί να στοιχειοθετηθεί.
Μπορεί να στοιχειοθετηθεί αν του είπαν 100 φορές "κάνε κάτι" κι αυτός τους είπε "κλάστε μου τ' αρχίδια".
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Spiros252 έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:18
Αναρωτιέμαι τώρα γιατί να πηγαίνει φυλακή ο πατέρας. Είναι αυτός στο σπίτι μαζί με τα παιδιά την ώρα που κάνουν φασαρία; Αν όχι πρέπει να πηγαίνει η μητέρα. Τώρα βέβαια, σου λέει εφόσον θα είναι μέσα αυτός, θα μείνουν νηστικά μάλλον αφού δεν θα εργάζεται και θα ησυχάσουν από την πείνα. :102:
κάτσε να μπει ο Eθνικοκοινωνιστης να σου εξηγήσει :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 06 Σεπ 2018, 00:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Λανθασμένη απόφαση.
Κατανοητή η ενόχληση που μπορεί να υφίστανται οι γείτονες, αλλά με 4 μικρά δεν μπορούν να γίνουν και πολλά πράγματα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Χαοτικός έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:37 Όποιος εκφράζει παράπονο για φασαρία από παιδιά να αφήνει και ένα σύντομο ιστορικό της δικής του παιδικής ηλικίας αλλιώς το ποστ θα διαγράφεται.
Εκ της Ομάδας Διαχείρισης.
σώπα. Και γιατί ρε μάστορα να εχεις εσύ το δικαιωμα να σε ενοχλεί η ντεθ μέταλ μου που παίζω σε φυσιολογικα ντεσιμπελάκια στο πισι σε ωρες μη κοινης ησυχιας,και το κοκεράκι μου που γαβγίζει φέρνοντας σβούρες λίγο πριν το βγάλω για βόλτα,και να μη εχω εγώ το δικαίωμα να ενοχλούμαι απο τα πιτσιρίκια σου που βγήκαν στις 4 το μεσημέρι κατω στην πυλωτή να παιξουν μπάλα και να φωναζουν σαν παλαβα, επειδη εσύ θες να βρεις χρονο να μεινεις μονος με τη μανα τους να τη φυστικώσεις?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 05 Σεπ 2018, 23:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Τουλάχιστον τα δύο πρώτα μεγάλωσαν. :D
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Που είναι ο Αγις να μιλήσει για την αδικία στην προσωποκράτηση μόνο του πατέρα;
Άβαταρ μέλους
foscilis

Highlander έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:45 Λανθασμένη απόφαση.
Κατανοητή η ενόχληση που μπορεί να υφίστανται οι γείτονες, αλλά με 4 μικρά δεν μπορούν να γίνουν και πολλά πράγματα.
Τι να σου πω, εγώ αν έκανα φασαρία και χτύπαγε το κουδούνι και 2 μπάτσοι έπαιρναν το μπαμπά μου για 30 μέρες δε νομίζω να ξαναμίλαγα για τουλάχιστον 6 χρόνια, όχι να κάνω και φασαρία.
Άβαταρ μέλους
Highlander

foscilis έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:50
Τι να σου πω, εγώ αν έκανα φασαρία και χτύπαγε το κουδούνι και 2 μπάτσοι έπαιρναν το μπαμπά μου για 30 μέρες δε νομίζω να ξαναμίλαγα για τουλάχιστον 6 χρόνια, όχι να κάνω και φασαρία.
5 χρονών και μάλιστα δίδυμα; Δεν ξέρω..
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:44
Χαοτικός έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:43
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:40

Σαφώς και θα ασχοληθώ γιατί δεν μ' ενδιαφέρει το πως αντιλαμβάνεσαι μόνον εσύ την πρόοδο.
Ρε ακούς που σου λέω τώρα;
Ακούω αλλά δεν σου δίνω σημασία.

Γιατί;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Δικαίωση φιλόζωων :)

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

vantono έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:45
Χαοτικός έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:37 Όποιος εκφράζει παράπονο για φασαρία από παιδιά να αφήνει και ένα σύντομο ιστορικό της δικής του παιδικής ηλικίας αλλιώς το ποστ θα διαγράφεται.
Εκ της Ομάδας Διαχείρισης.
σώπα. Και γιατί ρε μάστορα να εχεις εσύ το δικαιωμα να σε ενοχλεί η ντεθ μέταλ μου που παίζω σε φυσιολογικα ντεσιμπελάκια στο πισι σε ωρες μη κοινης ησυχιας,και το κοκεράκι μου που γαβγίζει φέρνοντας σβούρες λίγο πριν το βγάλω για βόλτα,και να μη εχω εγώ το δικαίωμα να ενοχλούμαι απο τα πιτσιρίκια σου που βγήκαν στις 4 το μεσημέρι κατω στην πυλωτή να παιξουν μπάλα και να φωναζουν σαν παλαβα, επειδη εσύ θες να βρεις χρονο να μεινεις μονος με τη μανα τους να τη φυστικώσεις?
Γιατί παίζεις χάλια, ότι πιο φλώρικο και ξενέρωτο μπορεί να ακουστεί. Το βρωμόσκυλο έχει τσιμπούρια, και τα παιδιά μου είναι μαγκάκια.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Highlander έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:52
Τι λες ρε φίλε. Η καλύτερη ηλικία. Αρκεί απλά ο ένας γονιός να πάει στο σαλόνι και να πάρει τηλέφωνο από το κινητό του στο σταθερό και ο άλλος να το σηκώσει και να υποκριθεί ότι μιλάει με τον κ. Αστυνόμο που τους θέλει. Γκαραντί άκρα του τάφου σιωπή μετά από μισή ώρα που θα σταματήσουν να κλαίνε.

Αλλά απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν υπήρξε καν επίδειξη καλής διάθεσης από τον πατέρα. Για να λέει προκλητική μπορεί και να τους είπε "φωνάξτε πιο δυνατά" μπροστά στον άλλον.
Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

Στην πλουσια Γερμανια ο κοσμος χαιρεται αν μια Γερμανικη οικογενεια εχει εστω ΕΝΑ παιδι. Στην ελλαδα της κρισης ολο για πολυτεκνους διαβαζουμε.
Θα γινουμε μειοψηφια και θα ρωταμε τι εφταιξε....
Άβαταρ μέλους
Highlander

foscilis έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:58
Highlander έγραψε: 05 Σεπ 2018, 23:52
Τι λες ρε φίλε. Η καλύτερη ηλικία. Αρκεί απλά ο ένας γονιός να πάει στο σαλόνι και να πάρει τηλέφωνο από το κινητό του στο σταθερό και ο άλλος να το σηκώσει και να υποκριθεί ότι μιλάει με τον κ. Αστυνόμο που τους θέλει. Γκαραντί άκρα του τάφου σιωπή μετά από μισή ώρα που θα σταματήσουν να κλαίνε.

Αλλά απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν υπήρξε καν επίδειξη καλής διάθεσης από τον πατέρα. Για να λέει προκλητική μπορεί και να τους είπε "φωνάξτε πιο δυνατά" μπροστά στον άλλον.
Για πόσο θα κρατήσουν την άκρα του τάφου σιωπή δύο δίδυμα πεντάχρονα; Για μία ώρα; Για μία ημέρα το πολύ;
Άβαταρ μέλους
foscilis

Πριν την απόφαση σίγουρα δε θα κρατούσαν αλλά δε νομίζω ότι το ζητούμενο ήταν 24/7 σιγή, απλώς να πέσει λίγο η ένταση και η διάρκεια.

Τώρα άμα έρθουν οι μπάτσοι και πάρουν το μπαμπά σου εγγυώμαι ότι δε θα κάνουν φασαρία για πολύ καιρό. Δε μπορώ να σου εγγυηθώ πότε θα ξαναείναι σε θέση να μη χέζουν το κρεβάτι τους. :)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”