Ευτυχώς που έχουμε κι εσένα να μας διδάσκεις ήθος, κυρά κατίνα.stavmanr έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 23:49Το πρόβλημα το έχουν κυρίως οι αστυνομικοί που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Νοέμ 2021, 15:05 Εγώ πάντως πιστεύω ότι το όλο σκηνικό με τα θολά στοιχεία, γίνεται για να βρεθεί μια μέση τομή όπου θα αθωωθούν τόσο οι αστυνομικοί όσο και ο 14χρονος λόγω ηλικίας χωρίς καμμία έστω και ελαφριά ποινή.
Από την πρώτη στιγμή, όλοι οι παρατρεχάμενοι έσπευσαν να θολώσουν τα νερά με ψευδείς αναφορές.
Τα ΜΜΕ αναφέρθηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών, και σε τραυματίες αστυνομικούς.
Η ΕΛΑΣ έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση ότι ο νεκρός ήταν οδηγός του οχήματος κι ότι οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν, την ίδια στιγμή που υπάρχει καταγεγραμμένος διάλογος με τα κεντρικά όπου διαβεβαιώνουν ότι όλοι είναι υγιέστατοι.
Ο δικηγόρος, αφού είπε ότι το όχημα κινήθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα με την όπισθεν, άφησε επιπλέον υπονοούμενα για οπλισμένους.
Οι αστυνομικοί υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν πως ήταν ρομά, όταν λίγο πριν τους είχε δοθεί η πληροφορία στον ασύρματο, επίσης καταγεγραμμένη.
κλπ. κλπ.
* Από κουτσομπολιό καλά τα πάτε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και ο ιντερνετικός πανεπιστήμων, κάτοχος τριών μεταπτυχιακών στην νομική, αναφέρθηκε, έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση, είπε, υπεστήριξε:stavmanr έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 23:49
Το πρόβλημα το έχουν κυρίως οι αστυνομικοί που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.
Από την πρώτη στιγμή, όλοι οι παρατρεχάμενοι έσπευσαν να θολώσουν τα νερά με ψευδείς αναφορές.
Τα ΜΜΕ αναφέρθηκαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών, και σε τραυματίες αστυνομικούς.
Η ΕΛΑΣ έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση ότι ο νεκρός ήταν οδηγός του οχήματος κι ότι οι αστυνομικοί τραυματίστηκαν, την ίδια στιγμή που υπάρχει καταγεγραμμένος διάλογος με τα κεντρικά όπου διαβεβαιώνουν ότι όλοι είναι υγιέστατοι.
Ο δικηγόρος, αφού είπε ότι το όχημα κινήθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα με την όπισθεν, άφησε επιπλέον υπονοούμενα για οπλισμένους.
Οι αστυνομικοί υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν πως ήταν ρομά, όταν λίγο πριν τους είχε δοθεί η πληροφορία στον ασύρματο, επίσης καταγεγραμμένη.
κλπ. κλπ.
* Από κουτσομπολιό καλά τα πάτε.
** Η πλευρά των θυμάτων ζητά η ίδια τεστ DNA του 14χρονου για να αποδειχθεί ποιος οδηγούσε πραγματικά το όχημα.
"Ο νεκρός καθόταν στο πίσω κάθισμα".
* από την πρώτη στιγμή ο παρατρεχάμενος του φόρουμ μας, έσπευσε να θολώσει τα νερά με ψευδείς αναφορές...
.
Καταρχήν , ρακοσυλλέκτης. Σου το έχω γράψει τόσες φορές που θα έπρεπε να σου γίνει συνήθεια.Λοξίας έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 00:16 Και ο ιντερνετικός πανεπιστήμων, κάτοχος τριών μεταπτυχιακών στην νομική, αναφέρθηκε, έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση, είπε, υπεστήριξε:
* από την πρώτη στιγμή ο παρατρεχάμενος του φόρουμ μας, έσπευσε να θολώσει τα νερά με ψευδείς αναφορές...
Στο θέμα μας, οι πληροφορίες που είχα ήταν ότι ο νεκρός κάθονταν στο πίσω κάθισμα. Τις έδωσα. Αν πιστεύεις ότι εγώ είμαι ικανός να θολώσω τα νερά της δικαιοσύνης και της κοινωνίας από το φόρουμ, μου περιποιείς φοβερή τιμή.
,
Η στάση των άλλων κουτσομπολίστρων παραπάνω στο νήμα, είναι αναμενόμενη. Αντιρομά. Δεν τους ενδιαφέρει πραγματικά τι συνέβη. Αρκεί που σκοτώθηκε ρομά. Πολλοί μάλιστα το δηλώνουν κι ευθαρσώς, χωρίς προσχήματα. Κάτι που δημιουργεί ακόμα περισσότερα ερωτηματικά σχετικά με τις προθέσεις των δραστών στο περιστατικό, που μπορεί να οδηγήσει ως και σε δίωξη για ρατσιστικό έγκλημα.
Η δική σου στάση είναι εδώ και 10 ποστς απλά αντι-stavmanr. Όπως και σε κάθε άλλο νήμα που με σχολιάζεις. Δεν σε ενδιαφέρει το θέμα. Απλά μπήκες για να βγάλεις τα σώψυχά σου και τα προσωπικά σου απωθημένα. Προσπαθείς για άλλη μία φορά να μετατρέψεις το νήμα σε προσωπικό. Τόσο μεγάλη ανάγκη έχεις να ασχολούνται μαζί σου επί προσωπικού;
Στο θέμα μας: έχουμε να κάνουμε με περίπτωση συστημικής βίας, δηλαδή βίας που προέρχεται από πολιτειακούς/υπηρεσιακούς φορείς: τους αστυνομικούς. Δεν μιλάμε για τυχαίους που πιάστηκαν στα χέρια, αλλά για αστυνομικούς (υποτίθεται εκπαιδευμένους) που πυροβόλησαν 38 φορές κατά αόπλων μέσα σε αστική ζώνη, σκότωσαν έναν άνθρωπο που δεν χειρίζονταν το όχημα, και τραυμάτισαν έναν άλλο που επίσης δεν χειρίζονταν το όχημα.
Εφόσον πραγματικά είχαν δίκιο, θα περίμενε κανείς να βγουν και να πουν την αλήθεια από την πρώτη στιγμή, τόσο αυτοί, όσο και η υπηρεσία τους, αλλά και όλοι οι παραπολιτειακοί φορείς που τους υπερασπίζονται έμμεσα λόγω της σχέσης τους με το κράτος (πχ. τα μεγάλα ΜΜΕ).
Αντί αυτών έχουμε σωρεία ψεμάτων από κάθε τέτοια πηγή. Το μεγάλο λοιπόν ερώτημα που προκύπτει είναι "γιατί να μας έχουν τρελάνει στο ψέμα, αφού πρόκειται για μία απλή υπόθεση 'νόμιμης αυτοάμυνας' ";
Ντρέπεσαι για την ειδικότητά σου; Θα ήθελες να είσαι χαλίφης στην θέση του χαλίφη, αλλά δεν τα κατάφερες και εγκατέλειψες την ειδικότητά σου;stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:06Καταρχήν , ρακοσυλλέκτης. Σου το έχω γράψει τόσες φορές που θα έπρεπε να σου γίνει συνήθεια.Λοξίας έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 00:16 Και ο ιντερνετικός πανεπιστήμων, κάτοχος τριών μεταπτυχιακών στην νομική, αναφέρθηκε, έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση, είπε, υπεστήριξε:
Α ναι; Πες μας λοιπόν από ποιά έγκυρη πηγή είχες αυτές τις πληροφορίες; Γιατί δεν το λες, ενώ στο έχουν ζητήσει πάμπολλες φορές;stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:06Στο θέμα μας, οι πληροφορίες που είχα ήταν ότι ο νεκρός κάθονταν στο πίσω κάθισμα. Τις έδωσα.
Ναι, το έχω παρατηρήσει, αλλά το μεγεθύνεις πάρα πολύ. Δεν αρκείσαι σε επισήμανση, αλλά παριστάνεις τον δίκαιο κοινωνικό κριτή και τον μόνο παράγοντα κοινωνικής δικαιοσύνης. Επί πλέον, δικαιολογείς τα πάντα σε μια μειονοτική ομάδα. Ακόμα και εγκλήματα να έχουν κάνει, εσύ προσπαθείς να τονίσεις την αδικία που τους γίνεται από την κοινωνία και πως αυτός είναι και ο λόγος που εγκληματούν.stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:06Η στάση των άλλων κουτσομπολίστρων παραπάνω στο νήμα, είναι αναμενόμενη. Αντιρομά. Δεν τους ενδιαφέρει πραγματικά τι συνέβη. Αρκεί που σκοτώθηκε ρομά. Πολλοί μάλιστα το δηλώνουν κι ευθαρσώς, χωρίς προσχήματα.
Κάτι που δημιουργεί ακόμα περισσότερα ερωτηματικά σχετικά με τις προθέσεις των δραστών στο περιστατικό, που μπορεί να οδηγήσει ως και σε δίωξη για ρατσιστικό έγκλημα.
Ξέρεις ότι δεν είνα έτσι, αλλά σε ενδιαφέρει να κάνεις τον δικολάβο...
Γι' αυτό και στην λένε.
Η πρόταση που έχω υπογραμμίσει, κρίνεται, επιεικώς, ως ηλίθια.
Βγάζεις συμπέρασμα για την ψυχολογία των αστυνομικών, τις κοινωνικές τους πεποιθήσεις και τις προθέσεις τους, από το ότι ο τάδε έγραψε να πάνε να γαμηθούνε οι Ρομά...
Μην αυτολιβανίζεσαι, στο έχω ξαναπεί...stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:06 Η δική σου στάση είναι εδώ και 10 ποστς απλά αντι-stavmanr. Όπως και σε κάθε άλλο νήμα που με σχολιάζεις. Δεν σε ενδιαφέρει το θέμα. Απλά μπήκες για να βγάλεις τα σώψυχά σου και τα προσωπικά σου απωθημένα. Προσπαθείς για άλλη μία φορά να μετατρέψεις το νήμα σε προσωπικό. Τόσο μεγάλη ανάγκη έχεις να ασχολούνται μαζί σου επί προσωπικού;
Όταν, αντί απλά να καταθέσεις την άποψή σου, παριστάνεις τον παντογνώστη και τον ειδικό και καταθέτεις τελεσίδικα φιρμάνια σε ένα αντικείμενο το οποίο δεν το έχεις σπουδάσει, τότε ναι. Στην λέω. Και την λέω σε όποιον άλλον το κάνει αυτό. Και στον Χέλη την έχω πει και στον Τάχααλλά Ταχαλασα και στον Γκουερίνο και σε άλλους...δεν έχεις την αποκλειστική "συμπάθεια" μου εσύ μόνον.
Απόψεις καταθέτουμε και τις ανταλλάσσουμε, μπας και μάθουμε κάτι παραπάνω. Εσύ δεν είσαι ο καθηγητής μας. Κατάλαβέ το.
Άλλη μια χαζή πρόταση έχω υπογραμμίσει.
Μα καλά, εγώ στην λέω για την έπαρσή σου, για την φιλαυτία σου, για τον ξερολισμό σου, για τις λαμογιές που κάνεις στην συζήτηση και ποτέ δεν απαντάς ευθέως αλλά στρεψοδικείς...και εγώ έχω ανάγκη να σχολουνται μαζί μου;
Και για να καταλάβεις, που δεν... (όχι να καταλάβεις, αλλά να αλλάξεις βιολί)...
Προσπθείς να με βάλεις πάλι στο θέμα μας, αλλά...stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:06Στο θέμα μας: έχουμε να κάνουμε με περίπτωση συστημικής βίας, δηλαδή βίας που προέρχεται από πολιτειακούς/υπηρεσιακούς φορείς: τους αστυνομικούς. Δεν μιλάμε για τυχαίους που πιάστηκαν στα χέρια, αλλά για αστυνομικούς (υποτίθεται εκπαιδευμένους) που πυροβόλησαν 38 φορές κατά αόπλων μέσα σε αστική ζώνη, σκότωσαν έναν άνθρωπο που δεν χειρίζονταν το όχημα, και τραυμάτισαν έναν άλλο που επίσης δεν χειρίζονταν το όχημα.
Εφόσον πραγματικά είχαν δίκιο, θα περίμενε κανείς να βγουν και να πουν την αλήθεια από την πρώτη στιγμή, τόσο αυτοί, όσο και η υπηρεσία τους, αλλά και όλοι οι παραπολιτειακοί φορείς που τους υπερασπίζονται έμμεσα λόγω της σχέσης τους με το κράτος (πχ. τα μεγάλα ΜΜΕ).
Αντί αυτών έχουμε σωρεία ψεμάτων από κάθε τέτοια πηγή. Το μεγάλο λοιπόν ερώτημα που προκύπτει είναι "γιατί να μας έχουν τρελάνει στο ψέμα, αφού πρόκειται για μία απλή υπόθεση 'νόμιμης αυτοάμυνας' ";
Αλλά ξαναβάζεις την "πληροφορία" που είχες, ως αποδεδειγμένο γεγονός!
Έχω άδικο όταν στην λέω, ε;
.
Τι κακό έχει η ρακοσυλλεκτική;Λοξίας έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 10:33Ντρέπεσαι για την ειδικότητά σου; Θα ήθελες να είσαι χαλίφης στην θέση του χαλίφη, αλλά δεν τα κατάφερες και εγκατέλειψες την ειδικότητά σου;stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:06Καταρχήν , ρακοσυλλέκτης. Σου το έχω γράψει τόσες φορές που θα έπρεπε να σου γίνει συνήθεια.Λοξίας έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 00:16 Και ο ιντερνετικός πανεπιστήμων, κάτοχος τριών μεταπτυχιακών στην νομική, αναφέρθηκε, έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση, είπε, υπεστήριξε:
Σου έδωσα την πηγή της πληροφορίας.Α ναι; Πες μας λοιπόν από ποιά έγκυρη πηγή είχες αυτές τις πληροφορίες; Γιατί δεν το λες, ενώ στο έχουν ζητήσει πάμπολλες φορές;stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:06Στο θέμα μας, οι πληροφορίες που είχα ήταν ότι ο νεκρός κάθονταν στο πίσω κάθισμα. Τις έδωσα.
Το ότι δεν σου αρέσει, δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο για τη συζήτηση.
Δηλαδή, αν τα θύματα δεν άνηκαν σε μειονοτική ομάδα δεν θα το συζητούσαμε το ίδιο;Ναι, το έχω παρατηρήσει, αλλά το μεγεθύνεις πάρα πολύ. Δεν αρκείσαι σε επισήμανση, αλλά παριστάνεις τον δίκαιο κοινωνικό κριτή και τον μόνο παράγοντα κοινωνικής δικαιοσύνης. Επί πλέον, δικαιολογείς τα πάντα σε μια μειονοτική ομάδα. Ακόμα και εγκλήματα να έχουν κάνει, εσύ προσπαθείς να τονίσεις την αδικία που τους γίνεται από την κοινωνία και πως αυτός είναι και ο λόγος που εγκληματούν.stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:06Η στάση των άλλων κουτσομπολίστρων παραπάνω στο νήμα, είναι αναμενόμενη. Αντιρομά. Δεν τους ενδιαφέρει πραγματικά τι συνέβη. Αρκεί που σκοτώθηκε ρομά. Πολλοί μάλιστα το δηλώνουν κι ευθαρσώς, χωρίς προσχήματα.
Κάτι που δημιουργεί ακόμα περισσότερα ερωτηματικά σχετικά με τις προθέσεις των δραστών στο περιστατικό, που μπορεί να οδηγήσει ως και σε δίωξη για ρατσιστικό έγκλημα.
Δεν συζητήσαμε το ίδιο για το Ζακ, για τις ζαρντινιέρες κλπ;
Μιλάμε για μία ανθρωποκτονία με 38 σφαίρες σε κατοικημένη ζώνη. Το έχεις αντιληφθεί;
Δεν βγάζω κανένα συμπέρασμα για καμία ψυχολογία.Η πρόταση που έχω υπογραμμίσει, κρίνεται, επιεικώς, ως ηλίθια.
Βγάζεις συμπέρασμα για την ψυχολογία των αστυνομικών, τις κοινωνικές τους πεποιθήσεις και τις προθέσεις τους, από το ότι ο τάδε έγραψε να πάνε να γαμηθούνε οι Ρομά...
Ξαναδιάβασε σωστά.
Άλλοι είναι εκείνοι που αποδίδουν ρατσιστικά χαρακτηριστικά στο έγκλημα σε αυτή τη συζήτηση που δεν έχεις παρακολουθήσει. Αν τυχόν δικαιωθούν αυτοί οι άλλοι, τότε μιλάμε όντως για ρατσιστικό έγκλημα. Σε άλλη περίπτωση, όχι.
Τα είπες. Συγχαρητήρια.Μην αυτολιβανίζεσαι, στο έχω ξαναπεί...stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:06 Η δική σου στάση είναι εδώ και 10 ποστς απλά αντι-stavmanr. Όπως και σε κάθε άλλο νήμα που με σχολιάζεις. Δεν σε ενδιαφέρει το θέμα. Απλά μπήκες για να βγάλεις τα σώψυχά σου και τα προσωπικά σου απωθημένα. Προσπαθείς για άλλη μία φορά να μετατρέψεις το νήμα σε προσωπικό. Τόσο μεγάλη ανάγκη έχεις να ασχολούνται μαζί σου επί προσωπικού;
Όταν, αντί απλά να καταθέσεις την άποψή σου, παριστάνεις τον παντογνώστη και τον ειδικό και καταθέτεις τελεσίδικα φιρμάνια σε ένα αντικείμενο το οποίο δεν το έχεις σπουδάσει, τότε ναι. Στην λέω. Και την λέω σε όποιον άλλον το κάνει αυτό. Και στον Χέλη την έχω πει και στον Τάχααλλά Ταχαλασα και στον Γκουερίνο και σε άλλους...δεν έχεις την αποκλειστική "συμπάθεια" μου εσύ μόνον.
Απόψεις καταθέτουμε και τις ανταλλάσσουμε, μπας και μάθουμε κάτι παραπάνω. Εσύ δεν είσαι ο καθηγητής μας. Κατάλαβέ το.
Εσένα ποιος σε έβαλε για κριτή "παντογνωστών" στο φόρουμ; Με το μόνο που ασχολείσαι όλη μέρα είναι να παριστάνεις τον αξιολογητή των περσόνων του φόρουμ. "Ο ένας είναι έτσι, ο άλλος είναι γιουβέτσι".
Έχουμε μία συζήτηση, κι εσύ απλά προσπαθείς να της κάνεις hijacking για να αποδείξεις πόσο καλός είσαι στο να βρίσκεις "παντογνώστες" στο φόρουμ.
Μπήκες ως συνήθως, μετριοπαθώς, και στη συνέχειαως συνήθως ξεπατάχτηκε το πρόβλημα σα μπουμπούκι.
Ασχολήσου με το θέμα συζήτησης, όχι με αυτά που φαντάζεσαι για τους συμμετέχοντες σε εκείνη.
Φυσικά.Προσπθείς να με βάλεις πάλι στο θέμα μας, αλλά...stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:06Στο θέμα μας: έχουμε να κάνουμε με περίπτωση συστημικής βίας, δηλαδή βίας που προέρχεται από πολιτειακούς/υπηρεσιακούς φορείς: τους αστυνομικούς. Δεν μιλάμε για τυχαίους που πιάστηκαν στα χέρια, αλλά για αστυνομικούς (υποτίθεται εκπαιδευμένους) που πυροβόλησαν 38 φορές κατά αόπλων μέσα σε αστική ζώνη, σκότωσαν έναν άνθρωπο που δεν χειρίζονταν το όχημα, και τραυμάτισαν έναν άλλο που επίσης δεν χειρίζονταν το όχημα.
Αλλά ξαναβάζεις την "πληροφορία" που είχες, ως αποδεδειγμένο γεγονός!
Έχω άδικο όταν στην λέω, ε;
.
Μέχρι και η οικογένεια του 14χρονου ζητά τεστ DNA για να αποδειχθεί ότι ο ίδιος οδηγούσε. Λες να είναι τρελοί και να θέλουν να αυτοκαρφωθούν;
Τρελλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να αποδείξουν ότι ο Σαμπάνης καθόταν πίσω, ενώ οι καταθέσεις και των δύο νεαρών αναφέρουν ότι καθόταν μπροστά.stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 11:24 Μέχρι και η οικογένεια του 14χρονου ζητά τεστ DNA για να αποδειχθεί ότι ο ίδιος οδηγούσε. Λες να είναι τρελοί και να θέλουν να αυτοκαρφωθούν;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε ποια θέση, μπροστά;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 12:32Τρελλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να αποδείξουν ότι ο Σαμπάνης καθόταν πίσω, ενώ οι καταθέσεις και των δύο νεαρών αναφέρουν ότι καθόταν μπροστά.stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 11:24 Μέχρι και η οικογένεια του 14χρονου ζητά τεστ DNA για να αποδειχθεί ότι ο ίδιος οδηγούσε. Λες να είναι τρελοί και να θέλουν να αυτοκαρφωθούν;
Γιατί παριστάνεις τον βλάκα; Ή θέλεις να μας πείσεις ότι είσαι;stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 11:24Τι κακό έχει η ρακοσυλλεκτική;Λοξίας έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 10:33Ντρέπεσαι για την ειδικότητά σου; Θα ήθελες να είσαι χαλίφης στην θέση του χαλίφη, αλλά δεν τα κατάφερες και εγκατέλειψες την ειδικότητά σου;stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:06 Καταρχήν , ρακοσυλλέκτης. Σου το έχω γράψει τόσες φορές που θα έπρεπε να σου γίνει συνήθεια.
Είπαμε: πτυχίο ΤΕΙ τοπογράφου έχεις, που τα σαΐνια του υπουργείου εξίσωσαν εν μία νυκτί τα πτυχία διαφόρων σχολών ΤΕΙ, αγρονόμων, τοπογράφων, ακαδημίες παιδαγωγικές και γυμναστικές κ.λπ. ως ισότμα των ΠΕ.
Τώρα αν εσύ το φέρνεις βαρέως που είσαι γιαλαντζί μηχανικός, το καταλαβαίνω...
Κάποια κλαψομουνιάσματα τα έχεις στο φόρουμ των πολιτικών μηχανικών...ένας ο seismic και ένας εσύ.
Αλήθεια ρε συ; Και δεν το είδα; Λες να σε αδίκησα;stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:06 Σου έδωσα την πηγή της πληροφορίας.
Το ότι δεν σου αρέσει, δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο για τη συζήτηση.
Ααα μισό...μήπως λες για την κιτρινοφυλλάδα που έγραψε ότι "ξέρουμε που καθόταν ο σκοτωμένος";
'Ελα ρε! Εσύ ο προσεκτικά διαστραυρώνων τις πηγές, εσύ το σαΐνι, έπεσες σε τέτοια λούμπα;
Αναδημοσίευσες "πληροφορία" από ένα βοθρο-ΜΜΕ;
Εν τέλει, έχεις έγκυρη πηγή για την παπάρα που υποστηρίζεις, ή θα συνεχίσεις να χορεύεις τσιφτετέλι;
Και χορεύεις άσχημα, πανάθεμάσε...
Ρε δικολάβε...εσύ έχεις αντιληφθεί ότι έχεις μετατρέψει το κατηγορητήριο σε απόφαση δικαστηρίου;stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:06Η στάση των άλλων κουτσομπολίστρων παραπάνω στο νήμα, είναι αναμενόμενη. Μιλάμε για μία ανθρωποκτονία με 38 σφαίρες σε κατοικημένη ζώνη. Το έχεις αντιληφθεί;
Το δικαστήριο θα αποφασίσει την ενοχή ή όχι των κατηγορουμένων και για ποιες παραβιάσεις του ποινικού δικαίου.
Όχι εσύ! Εσύ ΔΕΝ είσαι σε θέση να βγάζεις ετυμηγορία.
Αυτό το χωράει το κεφάλι σου;
Σωστά διάβασα καλέ μου. Μην υπεκφεύγεις, ως συνήθως.stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:06Η πρόταση που έχω υπογραμμίσει, κρίνεται, επιεικώς, ως ηλίθια.
Δεν βγάζω κανένα συμπέρασμα για καμία ψυχολογία.
Ξαναδιάβασε σωστά.
Άλλοι είναι εκείνοι που αποδίδουν ρατσιστικά χαρακτηριστικά στο έγκλημα σε αυτή τη συζήτηση που δεν έχεις παρακολουθήσει. Αν τυχόν δικαιωθούν αυτοί οι άλλοι, τότε μιλάμε όντως για ρατσιστικό έγκλημα. Σε άλλη περίπτωση, όχι.
Εσύ ήσουν αυτός που έγραψε: "Η στάση των άλλων κουτσομπολίστρων παραπάνω στο νήμα, είναι αναμενόμενη. Αντιρομά. Δεν τους ενδιαφέρει πραγματικά τι συνέβη. Αρκεί που σκοτώθηκε ρομά. Πολλοί μάλιστα το δηλώνουν κι ευθαρσώς, χωρίς προσχήματα.
Κάτι που δημιουργεί ακόμα περισσότερα ερωτηματικά σχετικά με τις προθέσεις των δραστών στο περιστατικό, που μπορεί να οδηγήσει ως και σε δίωξη για ρατσιστικό έγκλημα."
Εσύ ήσουν αυτός που συνέδεσε την στάση κάποιων από το φόρουμ με το ενδεχόμενο να δημιουργούνται ερωτηματικά με τις προθέσεις των δραστών!
Είσαι λοιπόν, είτε ηλίθιος είτε προβοκάτορας...είτε και τα δύο.
Εγώ τα είπα, εσύ τα εννόησες;stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:06
Τα είπες. Συγχαρητήρια.
Εσένα ποιος σε έβαλε για κριτή "παντογνωστών" στο φόρουμ; Με το μόνο που ασχολείσαι όλη μέρα είναι να παριστάνεις τον αξιολογητή των περσόνων του φόρουμ. "Ο ένας είναι έτσι, ο άλλος είναι γιουβέτσι".
Έχουμε μία συζήτηση, κι εσύ απλά προσπαθείς να της κάνεις hijacking για να αποδείξεις πόσο καλός είσαι στο να βρίσκεις "παντογνώστες" στο φόρουμ.
Μπήκες ως συνήθως, μετριοπαθώς, και στη συνέχειαως συνήθως ξεπατάχτηκε το πρόβλημα σα μπουμπούκι.
Ασχολήσου με το θέμα συζήτησης, όχι με αυτά που φαντάζεσαι για τους συμμετέχοντες σε εκείνη.
Και μην γίνεσαι περισσότερο ψεύτης από όσο μας έχεις συνηθίσει. Γράφω πολλά περισσότερα ποστς από αυτά στα οποία την λέω σε κάποιον.
Φυσικά και μπορώ να κάνω κριτική σε μια δημόσια ανάρτηση. Αυτό είναι που δεν αρέσει σε σένα. Η κριτική στις μπουρδολογίες (σου).
Δυστυχώς όμως (για εσένα), δεν έχουμε χούντα, οπότε δεν είσαι στο απυρόβλητο.
Όταν γράφεις ανοητολογίες, εγώ θα τις κρίνω...
Αν δεν σου αρέσει...σικιμέ κι απάνω τούρλα.
Ρε απίστευτε, σου λέω ότι βάζεις εκ νέου ως αποδεδειγμένο γεγονός μία πληροφρία που την έχεις βγάλει (ξέρεις από που) και εσύ μου λες "φυσικά" και έχω άδικο που στην λέω;stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:06Φυσικά.
Μέχρι και η οικογένεια του 14χρονου ζητά τεστ DNA για να αποδειχθεί ότι ο ίδιος οδηγούσε. Λες να είναι τρελοί και να θέλουν να αυτοκαρφωθούν;
Ποιο Χατζιαβάτης, πεθαίνεις...
γυφτόψυχοςΛοξίας έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 14:45Ρε απίστευτε, σου λέω ότι βάζεις εκ νέου ως αποδεδειγμένο γεγονός μία πληροφρία που την έχεις βγάλει (ξέρεις από που) και εσύ μου λες "φυσικά" και έχω άδικο που στην λέω;stavmanr έγραψε: 26 Νοέμ 2021, 09:06Φυσικά.
Ποιο Χατζιαβάτης, πεθαίνεις...
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1430 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος