ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 21:00
Kauldron έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 20:32
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Νοέμ 2021, 18:48
Και με τα ράπιντ τι ακριβώς κάνετε παίδες;
Τα ράπιντ δεν τα ζητούσαν για να μπείς σε καφετέρια/εστιατόριο κλπ αν ήσουν σ' εξωτερικό χώρο.
Από 'κει και πέρα, στη δουλειά σου, έχουν έτσι κι αλλιώς τα στοιχεία σου.
Ναι, αναφέρομαι σε ό,τι ζητείται σήμερα ή πιθανον να ζητηθεί αύριο για δραστηριότητες εκτός εργασίας. Με λίγα λόγια, όποιος χρησιμοποιεί ράπιντ αντί πιστοποιητικού εμβολιασμού εκτός εργασίας, υπόκειται ακριβώς στην ίδια έκθεση στοιχείων.
Το κατά πόσον αυτή η έκθεση είναι σημαντικός κίνδυνος για τα προσωπικά δεδομένα των μεν και των, είναι άλλο θέμα.
Κατά τη γνώμη μου, είναι αφελής ισχυρισμός και όλως τυχαίως χρησιμοποιείται το ίδιο ακριβώς επιχείρημα και για την απογραφή. Και κάπου έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι αρνητές της απογραφής είναι αντιεμβολιαστές.
Ναι, αναφέρομαι σε ό,τι ζητείται σήμερα ή πιθανον να ζητηθεί αύριο για δραστηριότητες εκτός εργασίας. Με λίγα λόγια, όποιος χρησιμοποιεί ράπιντ αντί πιστοποιητικού εμβολιασμού εκτός εργασίας, υπόκειται ακριβώς στην ίδια έκθεση στοιχείων.
Πολύ ωραία.
Γι' αυτόν τον λόγο, λοιπόν, και δεν καθόμαστε σε καφετέρια/εστιατόριο, αλλά παίρνουμε και είτε καθόμαστε κάπου έξω, είτε τα καταναλώνουμε στο σπίτι.
Και κάπου έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι αρνητές της απογραφής είναι αντιεμβολιαστές.
Αντιεμβολιαστές δεν υπάρχουν. Οι περισσότεροι απ' αυτούς που δεν το κάνουν, έχουν κάνει ένα σωρό άλλα εμβόλια. Από 'κει και πέρα, προσωπικά απογράφηκα, συνεπώς μάλλον δεν πολυισχύει. Σε κάθε περίπτωση, μετά απ' τους τσαμπουκάδες και τους εκβιασμούς της κυβέρνησης, δε θα μ' εξέπληττε αν πολύς κόσμος, εμβολιασμένοι ή μη δεν απογραφόταν από αντίδραση, ή έκανε ο,τι περνάει απ' το χέρι του, προκειμένου ν' αντιδράσει σ' ένα κράτος-παπαροπρήχτη.