Nα πω και γω την μαλακια μου, γιατι σας ζηλευω
Διαβασα τις καταθεσεις ολες, καθως και την ιατροδικαστικη εξεταση
Γινεται του μνιου το πανηγυρι απ τις αντιφατικες καταθεσεις ολων των εμπλεκομενων, μπατσων γυφτων,μαρτυρων, ιατριδικαστη
Πραγμα το οποιο κατα την γνωμη μου δειχνει το αποκατω ασφαλες συμπερασμα
Ποσο δυσκολη ειναι η δουλεια του ανακριτη
Θεωρω οτι πανω στον πανικο και την ενταση, αλλα και απο υστεροβουλια, ο καθενας ειδε οτι ηθελε. Μενει να ξεδιαλυνει καποιος καταλληλοτερος απο εμας, ο οποιος θα εχει ΟΛΑ τα στοιχεια, ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεμματα, η εστω φαντασιωσεις.
Αλλα ετσι για να κανουμε κουβεντα, στην καταθεση του ο αστυνομικος λεει για τραυμα στον λαιμο απ την αριστερη πλευρα. Ο ιατροδικαστης λεει οτι υπηρχε τραυμα ψηλα στον θωρακα στην ιδια πλευρα. Ισως ειναι το ιδιο
Επισης ο ιδιος μπατσος λεει οτι οι διπλα ζητανε τουρνικε για τον αλλον. Απ οτι εχω δει
στις ταινιες, αυτο ειναι για να σταματα την αιμορραγια στα ακρα
Επειδη βαριεμαι να ψαξω, αν ειναι καποιος απ τους γυφτους που τραυματιστηκε σε χερι η ποδι, αυτος ειναι ο τυπος που φροντιζουν οι αλλοι
Ο πρωτος αστυνομικος που κατεθεσε, μπορει να ειδε μονο το τραυμα στο λαιμο, δεν μου φαινεται περιεργο.
Ιατροδικαστης παλι ενω λεει ειδε 3 τραυματα στον μακαριτη επι τοπου, στην εξεταση εγραψε για δυο. Ισως το τραυμα στον λαιμο να ηταν επιπολαιο και να μην συνεβαλε στον θανατο του, οποτε δεν το ανεφερε
Εντιτ μιας και το ειπα, για κανεναν απ τους δυο γυφτους δεν εγραψε για τραυμα στον λαιμο ο ιατροδικαστης