Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Gherschaagk έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:16
Ξέρω τι θα πει η μάνα του: "πόσο πολύ του πάει, τώρα που πήρε λίγα κιλάκια!;"
Για την χοντρή γκόμενα: "την επόμενη φορά που θα την δω θα είναι αδύνατη, έτσι δεν είναι;"
Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί κάποιος ασχολείται με την εμφάνιση κάποιου άλλου και σαν να μη φτάνει αυτό επιβάλλει και τα γούστα τους σε τρίτους. Δηλαδή ο άλλος γουστάρει μία υπέρβαρη και επειδή έχει φίλο κομπλεξικό, δε θα κάνει κάτι μαζί της, γιατί δεν μπορεί να αντέξει το μπούλινγκ από τους ίδιους του τους φίλους. Και αντί να αλλάξει παρέες, θεωρεί σωστότερο το να αλλάξει γούστα. Και όλο αυτό το συζητάμε σαν κάτι απολύτως φυσιολογικό. Επειδή εμένα ας πούμε δεν μ'αρέσουν οι καράφλες, θα κοροϊδεύω όλη μέρα φίλη μου, επειδή γουστάρει καράφλα, σε σημείο να την αναγκάσω να τον κρύβει.
Αλήθεια, αλλά από την άλλη (αν κρίνω από τη δικιά μου παρέα τουλάχιστον) κάζο τρως και έτρωγες για τα πάντα. Από το επάγγελμα που διάλεξες, τη φάτσα σου, το ύψος σου, το πάχος σου, την καράφλα σου, το μακρύ σου μαλλί, τα χαλασμένα σου δόντια, γενικά ό,τι και να κάνεις παίζει φαπα και δούλεμα. Pretty fun.
Στη δικιά μου πάλι παρέα κανένας δεν κοροϊδεύει κανένα. Πώς σου φάνηκε σαν εναλλακτική;
Ναι, είναι συνηθισμένο για γυναίκες. Το κράξιμο πέφτει πίσω από την πλάτη εκεί. Στις παρέες αγοριών είναι αλλιώς. Παίζει πολύ πείραγμα. Ακόμα κ σε απλή προσφώνηση "πού σαι ρε χοντρέ;" "έλα ρε κοντε τι λέει;" κτλ
Πίσω από την πλάτη στον τοίχο; Γιατί καταλαβαίνεις ότι θέλει "δύο" το πίσω από την πλάτη, οπότε φτάνει στα αυτιά σου, οπότε αλλάζεις παρέα μαν μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Για την χοντρή γκόμενα: "την επόμενη φορά που θα την δω θα είναι αδύνατη, έτσι δεν είναι;"
Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί κάποιος ασχολείται με την εμφάνιση κάποιου άλλου και σαν να μη φτάνει αυτό επιβάλλει και τα γούστα τους σε τρίτους. Δηλαδή ο άλλος γουστάρει μία υπέρβαρη και επειδή έχει φίλο κομπλεξικό, δε θα κάνει κάτι μαζί της, γιατί δεν μπορεί να αντέξει το μπούλινγκ από τους ίδιους του τους φίλους. Και αντί να αλλάξει παρέες, θεωρεί σωστότερο το να αλλάξει γούστα. Και όλο αυτό το συζητάμε σαν κάτι απολύτως φυσιολογικό.
Ξέρω άνθρωπο που μια ζωή γούσταρε χοντρές. Τελικά παντρεύτηκε μία πολύ γλυκιά, πολύ όμορφη, πολύ σοβαρή, πολύ χοντρή κοπέλα η οποία δεν μιλάει ελληνικά γιατί δεν είναι Ελληνίδα.
Δε μπορείς να φανταστείς τι μπουλινγκ τρώει από το ελληνικό σόι η γυναίκα του και μάνα των παιδιών του. Καταλαβαίνει ελληνικά, παντρεύτηκε Έλληνα, να την κάνουν σκουπίδι και να το καταλαβαίνει. Και είναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα, αρκεί να μη σε πατήσει βέβαια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί κάποιος ασχολείται με την εμφάνιση κάποιου άλλου και σαν να μη φτάνει αυτό επιβάλλει και τα γούστα τους σε τρίτους. Δηλαδή ο άλλος γουστάρει μία υπέρβαρη και επειδή έχει φίλο κομπλεξικό, δε θα κάνει κάτι μαζί της, γιατί δεν μπορεί να αντέξει το μπούλινγκ από τους ίδιους του τους φίλους. Και αντί να αλλάξει παρέες, θεωρεί σωστότερο το να αλλάξει γούστα. Και όλο αυτό το συζητάμε σαν κάτι απολύτως φυσιολογικό.
Ξέρω άνθρωπο που μια ζωή γούσταρε χοντρές. Τελικά παντρεύτηκε μία πολύ γλυκιά, πολύ όμορφη, πολύ σοβαρή, πολύ χοντρή κοπέλα η οποία δεν μιλάει ελληνικά γιατί δεν είναι Ελληνίδα.
Δε μπορείς να φανταστείς τι μπουλινγκ τρώει από το ελληνικό σόι η γυναίκα του και μάνα των παιδιών του. Καταλαβαίνει ελληνικά, παντρεύτηκε Έλληνα, να την κάνουν σκουπίδι και να το καταλαβαίνει. Και είναι μια πολύ γλυκιά κοπέλα, αρκεί να μη σε πατήσει βέβαια.
E για να επιβιώνει ο γάμος προφανώς η τύπισσα τους έχει συνδέσει με Κάϊρο και κοιτάζει την οικογένειά της.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
E για να επιβιώνει ο γάμος προφανώς η τύπισσα τους έχει συνδέσει με Κάϊρο και κοιτάζει την οικογένειά της.
Ρε φίλε ναι αλλά κάπου ώπα.
Αν δεν έχεις κάτι άλλο να πεις, τραγούδα Παντελίδη στην τελική.
Θα πεθάνει κάποτε η μάνα του. Τι θα πει η γυναίκα του; Κρίμα που έφυγε ή ευτυχώς που ψόφησε;
vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 11:50
Χάλασε και η Ουρανίτσα, μην την ψάχνετε σε μπιμπιντάμπελγιου ατραπούς πλέον
Πηγούνι.
foscilis Cecily Anne
Κούκλα έγινε αυτή ρε. Λίγο το λακακι να ήταν πιο αχνό θα μου άρεσε πιο πολύ.
Εμένα δεν μ'αρέσει καθόλου ούτε και τώρα, αλλά μπράβο της για την προσπάθεια και είναι σαφώς καλύτερη. Επίσης της πάει αυτού του είδος ο σκελετός γυαλιού.
Ρε φίλε ναι αλλά κάπου ώπα.
Αν δεν έχεις κάτι άλλο να πεις, τραγούδα Παντελίδη στην τελική.
Θα πεθάνει κάποτε η μάνα του. Τι θα πει η γυναίκα του; Κρίμα που έφυγε ή ευτυχώς που ψόφησε;
Τίποτα δε θα πει μωρέ, δε νομίζω ότι ασχολείται καν. Αν ασχολιόταν, θα τους είχε στείλει ομαδικώς. Γενικά κάπως έτσι επιβιώνεις στις προβληματικές οικογένειες. Δεν ασχολείσαι ή κόβεις επαφές.
Εμένα δεν μ'αρέσει καθόλου ούτε και τώρα, αλλά μπράβο της για την προσπάθεια και είναι σαφώς καλύτερη. Επίσης της πάει αυτού του είδος ο σκελετός γυαλιού.
Αν συγκρίνεις φωτογραφίες, στη δεύτερη είναι πολύ καλύτερη.
vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 11:50
Χάλασε και η Ουρανίτσα, μην την ψάχνετε σε μπιμπιντάμπελγιου ατραπούς πλέον
Πηγούνι.
foscilis Cecily Anne
Εμένα μ'άρεσουν πολύ κατι τέτοια. Αλλά οχι φουλ έντονο και βαθυ που να ισορροπείς μπίλια για ωρες, κοιτώντας τον ουρανό. Οχι σαν chad καταδρομέας των SEALs. Ετσι, σαν της Ουρανίας ας πουμε. Ακόμα πιο ωραίο ειναι λακκάκι στα μάγουλα, που εχω κι εγώ αλλα γινεται εμφανές μόνο αν γελαω εντονα και ελάχιστα αν χαμογελάω.
vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:02
αλλά στην εποχή μας αυτά ηταν κανόνας (είμαστε και κοντά ηλικιακά, απ'οσο θυμαμαι). Αν ησουν ανω του μετρίου προς ωραίος τύπος και πηγαινες με χοντρη, έτρωγες υπερτατο κάζο απο την παρέα σου.
Θυμαμαι ενα φιλαρακι στο λύκειο που ειχε παει με χοντρή (αλλα με ωραιο προσωπο και εκεινη), το εμαθαν οι φίλοι του απο τρίτους (εκεινος δεν τόλμαγε να το πει) και τον αρχισαν στα "α ρε πατσογάμη (ή πατσαδογάμη, κατι τετοιο), χοντρογαμιά, της ριχνεις σκαμπιλάκια και στην κοιλάρα της οταν τη γαμάς?," κτλ. Σε εναν αλλο χοντρο του ελεγαν "μαλάκα χοντρέ κρύψου, ο τάδε θα γαμήσει κι εσένα", και κατι τετοια.
Ο τύπος ειχε ντροπιαστεί τοσο πολυ τοτε θυμαμαι, που μονο τα κλάματα δεν ειχε βαλει.
Αλήθεια, αλλά από την άλλη (αν κρίνω από τη δικιά μου παρέα τουλάχιστον) κάζο τρως και έτρωγες για τα πάντα. Από το επάγγελμα που διάλεξες, τη φάτσα σου, το ύψος σου, το πάχος σου, την καράφλα σου, το μακρύ σου μαλλί, τα χαλασμένα σου δόντια, γενικά ό,τι και να κάνεις παίζει φαπα και δούλεμα. Pretty fun.
Στη δικιά μου πάλι παρέα κανένας δεν κοροϊδεύει κανένα. Πώς σου φάνηκε σαν εναλλακτική;
στη δικια μου ολοι κοροιδευουμε τον εαυτο μας.
οπως τη βρισκει καθεις
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Μαλιστα οταν καποτε ειχα παρει 20 κιλα παραπανω, ηταν οι ευεργετικες προτροπες των φιλων μου που με εκαναν να παρω αποφαση να τα χασω
Καθε φορα που με εβλεπαν με ελεγαν γουρουνι, μοσχαρι, εκαναν μουουου, πως εισαι ετσι ρε κωλοχοντρε, την βλεπεις καθολου αυτον τον καιρο καθως και διαφορα τετοια ψυχολογικης υποστηριξης.
Και τελικα μεσα απ την ευγενεια των εντιμοτατων φιλων μου, μπηκα στην διαδικασια και τα εχασα
Μ αρέσει στη 2η, έχει γωνίες και ωραία μάτια, χείλη. Και το πηγουνακι όμορφο είναι απλά με λιγότερο λακακι ή και καθόλου θα μου άρεσε περισσότερο. Μου θυμίζει κάποια ηθοποιό αλλά δεν θυμάμαι ποια.
Εμένα μ'άρεσουν πολύ κατι τέτοια. Αλλά οχι φουλ έντονο και βαθυ που να ισορροπείς μπίλια για ωρες, κοιτώντας τον ουρανό. Οχι σαν chad καταδρομέας των SEALs. Ετσι, σαν της Ουρανίας ας πουμε. Ακόμα πιο ωραίο ειναι λακκάκι στα μάγουλα, που εχω κι εγώ αλλα γινεται εμφανές μόνο αν γελαω εντονα και ελάχιστα αν χαμογελάω.
Ναι λακκάκια στα μάγουλα υπερλατρευω. Είτε σε άντρα είτε σε γυναίκα. Στο πηγούνι δεν είναι το αγαπημένο μου. Ειδικά σε άντρα.
Μ αρέσει στη 2η, έχει γωνίες και ωραία μάτια, χείλη. Και το πηγουνακι όμορφο είναι απλά με λιγότερο λακακι ή και καθόλου θα μου άρεσε περισσότερο. Μου θυμίζει κάποια ηθοποιό αλλά δεν θυμάμαι ποια.