Αυτη ειναι σαν τον συγχωρεμενο τον Γεκινι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όμορφες plus size γυναίκες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: Όμορφες plus size γυναίκες
Το έχει ήδη πει ο Maspoli,αυτά είναι μαλακίες των ντιζάινερς.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 11:50
Μικρή δεν της είχαν μιλήσει για τις οριζόντιες ρίγες;
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Έστρωσε πάντως στη φάτσα,μπράβο της για την προσπάθεια.vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 11:50 Χάλασε και η Ουρανίτσα, μην την ψάχνετε σε μπιμπιντάμπελγιου ατραπούς πλέον![]()
![]()
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πηγούνι.vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 11:50 Χάλασε και η Ουρανίτσα, μην την ψάχνετε σε μπιμπιντάμπελγιου ατραπούς πλέον![]()
![]()
foscilis Cecily Anne
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Η τουαλέτα είναι αδιάφορος παράγοντας. Αρκεί να έχει βάρος.nyxtovios έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 23:32Έχει σχέση με το πριν ή μετά την τουαλέτα για αυτά τα κυβικά;
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται τόσο παράξενο. Σε παρέες αγοριών under25 δεν ειχες βρεθεί ποτέ σου? Στη σημερινή εποχή μπορεί να βρεις και κατω των 25 που να μην τα κοιτάνε τόσο αυτά, να έχουν αλωθεί απο την προπαγάνδα της πολιτικής ορθότητας, οπως λενε και τα τραμπόφωνα, αλλά στην εποχή μας αυτά ηταν κανόνας (είμαστε και κοντά ηλικιακά, απ'οσο θυμαμαι). Αν ησουν ανω του μετρίου προς ωραίος τύπος και πηγαινες με χοντρη, έτρωγες υπερτατο κάζο απο την παρέα σου.Cecily Anne έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:34Κατά 500% σας λέει μαλακίες η κοπελιά. Ο τύπος απλά γούσταρε να πηδήσει και τίποτα παραπάνω, αυτή καλώς δέχτηκε, προφανώς μετά αυτή γούσταρε, αυτό συνέχιζε να θέλει μόνο να πηδάει και κάπου εκεί έληξε. Σιγά μην τη ήθελε όντως και το πρόβλημά του ήταν τα κιλά.vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:32Ναι περίπου. Απο σοσιαλς γνωρίστηκαν αν θυμαμαι καλα, λιγο μεγαλύτερός της, φοιτητης κι αυτος, απο αλλη σχολη. Κυκλοφορουσαν εξω κανονικα, καφετεριες, εστιατορια κτλ, εδειχνε οτι του αρεσε πολυ αυτη (καλο σεξ κτλ, απ'οτι μας ειπε η ιδια) αλλα ντρεπόταν να παρουσιασει τη χοντρή στον στενό του κοινωνικό περίγυρο.Cecily Anne έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:23
Άκου τώρα τί πίπες ακούς στον πλανήτη. Μας περιγράφεις σκηνικό που τύπισσα έκατσε σε τύπο που αυτός προφανώς δεν φλέρταρε ποτέ μαζί της δημόσια για να μην τον πάρουν χαμπάρι, σωστά;
Θυμαμαι ενα φιλαρακι στο λύκειο που ειχε παει με χοντρή (αλλα με ωραιο προσωπο και εκεινη), το εμαθαν οι φίλοι του απο τρίτους (εκεινος δεν τόλμαγε να το πει) και τον αρχισαν στα "α ρε πατσογάμη (ή πατσαδογάμη, κατι τετοιο), χοντρογαμιά, της ριχνεις σκαμπιλάκια και στην κοιλάρα της οταν τη γαμάς?," κτλ. Σε εναν αλλο χοντρο του ελεγαν "μαλάκα χοντρέ κρύψου, ο τάδε θα γαμήσει κι εσένα", και κατι τετοια.
Ο τύπος ειχε ντροπιαστεί τοσο πολυ τοτε θυμαμαι, που μονο τα κλάματα δεν ειχε βαλει.
Και οχι μονο απο την παρεα σου ολα αυτα φυσικά, αλλά σίγουρα και απο συγγενείς.
Απο τη μανα μου να κρίνω μονο, που γενικα ειναι φουλ προοδευτική γυναικα, την θυμαμαι απο μικρο παιδι να την ακουω να λεει τη φραση "πωπω πανέμορφη κοπέλα αλλά χοντρούλα. Λιγα κιλάκια αμα εχανε θα ηταν καρακουκλάρα". Γκομενα χοντρή δεν της εχω φερει ποτέ για να κόψω αντιδράσεις βέβαια, αλλα κατι μου λεει πως δεν θα το επαιρνε και πολύ οκ για τον κανακάρη της, κι ας μην ελεγε τιποτα μπροστά μου για να μη με στεναχωρήσει.
- Cecily Anne
Δεν ξέρω με τί κριτήρια επιλέγετε τις φιλίες σας. Θα ήθελα να δω τί θα λένε από πίσω σου, αν βάλεις κάνα κιλό.vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:02Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται τόσο παράξενο. Σε παρέες αγοριών under25 δεν ειχες βρεθεί ποτέ σου? Στη σημερινή εποχή μπορεί να βρεις και κατω των 25 που να μην τα κοιτάνε τόσο αυτά, να έχουν αλωθεί απο την προπαγάνδα της πολιτικής ορθότητας, οπως λενε και τα τραμπόφωνα, αλλά στην εποχή μας αυτά ηταν κανόνας (είμαστε και κοντά ηλικιακά, απ'οσο θυμαμαι). Αν ησουν ανω του μετρίου προς ωραίος τύπος και πηγαινες με χοντρη, έτρωγες υπερτατο κάζο απο την παρέα σου.Cecily Anne έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:34Κατά 500% σας λέει μαλακίες η κοπελιά. Ο τύπος απλά γούσταρε να πηδήσει και τίποτα παραπάνω, αυτή καλώς δέχτηκε, προφανώς μετά αυτή γούσταρε, αυτό συνέχιζε να θέλει μόνο να πηδάει και κάπου εκεί έληξε. Σιγά μην τη ήθελε όντως και το πρόβλημά του ήταν τα κιλά.vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:32
Ναι περίπου. Απο σοσιαλς γνωρίστηκαν αν θυμαμαι καλα, λιγο μεγαλύτερός της, φοιτητης κι αυτος, απο αλλη σχολη. Κυκλοφορουσαν εξω κανονικα, καφετεριες, εστιατορια κτλ, εδειχνε οτι του αρεσε πολυ αυτη (καλο σεξ κτλ, απ'οτι μας ειπε η ιδια) αλλα ντρεπόταν να παρουσιασει τη χοντρή στον στενό του κοινωνικό περίγυρο.
Θυμαμαι ενα φιλαρακι στο λύκειο που ειχε παει με χοντρή (αλλα με ωραιο προσωπο και εκεινη), το εμαθαν οι φίλοι του απο τρίτους (εκεινος δεν τόλμαγε να το πει) και τον αρχισαν στα "α ρε πατσογάμη (ή πατσαδογάμη, κατι τετοιο), χοντρογαμιά, της ριχνεις σκαμπιλάκια και στην κοιλάρα της οταν τη γαμάς?," κτλ. Σε εναν αλλο χοντρο του ελεγαν "μαλάκα χοντρέ κρύψου, ο τάδε θα γαμήσει κι εσένα", και κατι τετοια.
Ο τύπος ειχε ντροπιαστεί τοσο πολυ τοτε θυμαμαι, που μονο τα κλάματα δεν ειχε βαλει.
Απο τη μανα μου να κρίνω μονο, που γενικα ειναι φουλ προοδευτική γυναικα, την θυμαμαι απο μικρο παιδι να την ακουω να λεει τη φραση "πωπω πανέμορφη κοπέλα αλλά χοντρούλα. Λιγα κιλάκια αμα εχανε θα ηταν καρακουκλάρα". Γκομενα χοντρή δεν της εχω φερει ποτέ για να κόψω αντιδράσεις βέβαια, αλλα κατι μου λεει πως δεν θα το επαιρνε και πολύ οκ για τον κανακάρη της, κι ας μην ελεγε τιποτα μπροστά μου για να μη με στεναχωρήσει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν ξέρω, με σένα μπορεί να τις οδήγησες κιόλας σε αυτά τα μονοπάτια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
μπα, οχι, καλα γαμαω.Naida έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:10Δεν ξέρω, με σένα μπορεί να τις οδήγησες κιόλας σε αυτά τα μονοπάτια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- EKPLIKTIKOS
Αλήθεια, αλλά από την άλλη (αν κρίνω από τη δικιά μου παρέα τουλάχιστον) κάζο τρως και έτρωγες για τα πάντα. Από το επάγγελμα που διάλεξες, τη φάτσα σου, το ύψος σου, το πάχος σου, την καράφλα σου, το μακρύ σου μαλλί, τα χαλασμένα σου δόντια, γενικά ό,τι και να κάνεις παίζει φαπα και δούλεμα. Pretty fun.vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:02 αλλά στην εποχή μας αυτά ηταν κανόνας (είμαστε και κοντά ηλικιακά, απ'οσο θυμαμαι). Αν ησουν ανω του μετρίου προς ωραίος τύπος και πηγαινες με χοντρη, έτρωγες υπερτατο κάζο απο την παρέα σου.
- Cecily Anne
Στη δικιά μου πάλι παρέα κανένας δεν κοροϊδεύει κανένα. Πώς σου φάνηκε σαν εναλλακτική;EKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:12Αλήθεια, αλλά από την άλλη (αν κρίνω από τη δικιά μου παρέα τουλάχιστον) κάζο τρως και έτρωγες για τα πάντα. Από το επάγγελμα που διάλεξες, τη φάτσα σου, το ύψος σου, το πάχος σου, την καράφλα σου, το μακρύ σου μαλλί, τα χαλασμένα σου δόντια, γενικά ό,τι και να κάνεις παίζει φαπα και δούλεμα. Pretty fun.vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:02 αλλά στην εποχή μας αυτά ηταν κανόνας (είμαστε και κοντά ηλικιακά, απ'οσο θυμαμαι). Αν ησουν ανω του μετρίου προς ωραίος τύπος και πηγαινες με χοντρη, έτρωγες υπερτατο κάζο απο την παρέα σου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
καλλονή
το ντύσιμο πάντως οτι να 'ναι ακου εκεί κοκκινα τακούνια μέρα μεσημέρι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ξέρω τι θα πει η μάνα του: "πόσο πολύ του πάει, τώρα που πήρε λίγα κιλάκια!;"Cecily Anne έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:08Δεν ξέρω με τί κριτήρια επιλέγετε τις φιλίες σας. Θα ήθελα να δω τί θα λένε από πίσω σου, αν βάλεις κάνα κιλό.vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:02Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται τόσο παράξενο. Σε παρέες αγοριών under25 δεν ειχες βρεθεί ποτέ σου? Στη σημερινή εποχή μπορεί να βρεις και κατω των 25 που να μην τα κοιτάνε τόσο αυτά, να έχουν αλωθεί απο την προπαγάνδα της πολιτικής ορθότητας, οπως λενε και τα τραμπόφωνα, αλλά στην εποχή μας αυτά ηταν κανόνας (είμαστε και κοντά ηλικιακά, απ'οσο θυμαμαι). Αν ησουν ανω του μετρίου προς ωραίος τύπος και πηγαινες με χοντρη, έτρωγες υπερτατο κάζο απο την παρέα σου.Cecily Anne έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:34
Κατά 500% σας λέει μαλακίες η κοπελιά. Ο τύπος απλά γούσταρε να πηδήσει και τίποτα παραπάνω, αυτή καλώς δέχτηκε, προφανώς μετά αυτή γούσταρε, αυτό συνέχιζε να θέλει μόνο να πηδάει και κάπου εκεί έληξε. Σιγά μην τη ήθελε όντως και το πρόβλημά του ήταν τα κιλά.
Για την χοντρή γκόμενα: "την επόμενη φορά που θα την δω θα είναι αδύνατη, έτσι δεν είναι;"
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Δημοκράτης
έχεις μπλέξει σε σπειρα με σπουργιτιαEKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:12Αλήθεια, αλλά από την άλλη (αν κρίνω από τη δικιά μου παρέα τουλάχιστον) κάζο τρως και έτρωγες για τα πάντα. Από το επάγγελμα που διάλεξες, τη φάτσα σου, το ύψος σου, το πάχος σου, την καράφλα σου, το μακρύ σου μαλλί, τα χαλασμένα σου δόντια, γενικά ό,τι και να κάνεις παίζει φαπα και δούλεμα. Pretty fun.vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:02 αλλά στην εποχή μας αυτά ηταν κανόνας (είμαστε και κοντά ηλικιακά, απ'οσο θυμαμαι). Αν ησουν ανω του μετρίου προς ωραίος τύπος και πηγαινες με χοντρη, έτρωγες υπερτατο κάζο απο την παρέα σου.
- EKPLIKTIKOS
Ναι, είναι συνηθισμένο για γυναίκες. Το κράξιμο πέφτει πίσω από την πλάτη εκεί. Στις παρέες αγοριών είναι αλλιώς. Παίζει πολύ πείραγμα. Ακόμα κ σε απλή προσφώνηση "πού σαι ρε χοντρέ;" "έλα ρε κοντε τι λέει;" κτλCecily Anne έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:13Στη δικιά μου πάλι παρέα κανένας δεν κοροϊδεύει κανένα. Πώς σου φάνηκε σαν εναλλακτική;EKPLIKTIKOS έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:12Αλήθεια, αλλά από την άλλη (αν κρίνω από τη δικιά μου παρέα τουλάχιστον) κάζο τρως και έτρωγες για τα πάντα. Από το επάγγελμα που διάλεξες, τη φάτσα σου, το ύψος σου, το πάχος σου, την καράφλα σου, το μακρύ σου μαλλί, τα χαλασμένα σου δόντια, γενικά ό,τι και να κάνεις παίζει φαπα και δούλεμα. Pretty fun.vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2021, 12:02 αλλά στην εποχή μας αυτά ηταν κανόνας (είμαστε και κοντά ηλικιακά, απ'οσο θυμαμαι). Αν ησουν ανω του μετρίου προς ωραίος τύπος και πηγαινες με χοντρη, έτρωγες υπερτατο κάζο απο την παρέα σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-
- 10 Απαντήσεις