επειδή την παρακάλαγε, όχι επειδή την είπε χοντρήvantono έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:15 Αυτό έκανε. Και μετά εκεινος την παρακάλαγε απ'οσο ξερω, ζητούσε και συγγνώμες, αλλα εκεινη ηταν εντελως ξενερωμενη.
κάθε εμπόδιο για καλό, δε πειράζει
επειδή την παρακάλαγε, όχι επειδή την είπε χοντρήvantono έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:15 Αυτό έκανε. Και μετά εκεινος την παρακάλαγε απ'οσο ξερω, ζητούσε και συγγνώμες, αλλα εκεινη ηταν εντελως ξενερωμενη.
Μα αυτές είναι η διατροφικές διαταραχές, το να είσαι υπέρβαρος γιατί είσαι σαβουροφάγος και δεν συνδέεται η διατροφή με άλλα, ε δεν είναι λόγος να σε στείλει σε ψυχίατρο. Η μισή ελλάδα είναι φακλάνες μόνο και μόνο γιατί βάζουνε μια κούπα λάδι σε ο,τι σερβίρεται στο τραπέζι, προφανώς δεν έχουν λόγο να δουν ειδικό. Το θέμα σε αυτά τα βάρη είναι ότι αποκλείεται να μην παίζει διαταραχή τύπου binge eating, μιλάμε για τρομερές θερμίδες.kongrosian έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:14εντάξει, ίσως για τραβηγμένες περιπτώσεις, βουλιμίας, ανορεξίας κλπ.Cecily Anne έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:09Οι διατροφικές διαταραχές είναι από τους βασικότερους λόγους να επισκεφτείς ψυχίατρο και όχι ψυχολόγο απλά. Θένε σοβαρή παρακολούθηση και δεν είναι να παίζεις με αυτά. Όποια μορφή και να σου κάτσει είναι θανατηφόρα.kongrosian έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:07
ποιο μέγεθος;;;![]()
![]()
πάντως, κανένας δεν πρέπει να πάει σε ψυχολόγο για τέτοια θέματα. μπορεί να βρει ψυχολογική στήριξη και καθοδήγηση και αλλού. για μένα το να τρως παραπάνω, να είσαι λιχούδης και παχύσαρκος είναι και ψυχολογική διαταραχή και αν όχι διαταραχή, πες το κάπως αλλιώς. είναι ξεκάθαρα και θέμα ψυχολογίας.![]()
Έπρεπε να πάρει όλη την παρέα, να μην ντρέπεται να την παρουσιάσει μετά.
Μπορεί και για τα δύο, δεν ξέρω. Ξέρω σιγουρα παντως οτι ξενέρωσε με το οτι την είπε χοντρή (ουσιαστικά της ειπε "εμενα μ'αρέσεις αλλα χάσε κιλα για να μη σε λένε χοντρή οι άλλοι" => για να μη λενε για μένα τον μέγα γκομέναρο οτι τα 'χω με μια χοντρή, δηλαδή). Και μας ειπε οτι αυτο την ξενερωσε απιστευτα, πριν παρει την αποφαση να τον χωρισει.
Άκου τώρα τί πίπες ακούς στον πλανήτη. Μας περιγράφεις σκηνικό που τύπισσα έκατσε σε τύπο που αυτός προφανώς δεν φλέρταρε ποτέ μαζί της δημόσια για να μην τον πάρουν χαμπάρι, σωστά;vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:21Μπορεί και για τα δύο, δεν ξέρω. Ξέρω σιγουρα παντως οτι ξενέρωσε με το οτι την είπε χοντρή (ουσιαστικά της ειπε "εμενα μ'αρέσεις αλλα χάσε κιλα για να μη σε λένε χοντρή οι άλλοι" => για να μη λενε για μένα τον μέγα γκομέναρο οτι τα 'χω με μια χοντρή, δηλαδή). Και μας ειπε οτι αυτο την ξενερωσε απιστευτα, πριν παρει την αποφαση να τον χωρισει.
Παπάκιvantono έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:13 Ηξερα παλιοτερα απο τη σχολή μια τύπισσα αρκετά χοντρούλα, που ομως ειχε πανέμορφο προσωπο (και χωρις λιπος στο προσωπο, πολυ λεπτο αναλογικα με το σωμα της), με μέση δαχτυλίδι και λεπτά ποδια, αλλά κωλάρα και βυζάρες. Ανα πάσα στιγμή, όποιον ήθελε τον ειχε την επόμενη κιολας μέρα. Ποτέ δεν αντιμετώπισε κανενα προβλημα στα εφήμερα ερωτικα της, όμως εκανε πολυ δύσκολα σχέσεις μακροχρόνιες.
Ενας παπάρας που απ'οτι μας ειχε πει, ενω πηδιόντουσαν και την εβρισκαν πολυ καλα γενικά, της ειχε ζητήσει να χάσει κιλά μόνο και μόνο για να μπορεί να τη γνωρίσει στους φίλους του και στους γονεις του. Εκείνου του άρεσε μια χαρά ουσιαστικά, αλλά είναι και αυτο το τι θα πει ο κόσμος, δηλαδη.
Plus size ή στο νούμερό τους, τύπε;
Επί του θέματος έχω άγνοια!kongrosian έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:12το μόνο πράγμα που δεν μεγαλώνει όσο παχαίνεις είναι η τσουτσούνα! τι αδικία!Naida έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:11Υποθέτω για όσους έχουν θέμα με όλων των ειδών τα μεγέθηkongrosian έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:07
ποιο μέγεθος;;;![]()
![]()
πάντως, κανένας δεν πρέπει να πάει σε ψυχολόγο για τέτοια θέματα. μπορεί να βρει ψυχολογική στήριξη και καθοδήγηση και αλλού. για μένα το να τρως παραπάνω, να είσαι λιχούδης και παχύσαρκος είναι και ψυχολογική διαταραχή και αν όχι διαταραχή, πες το κάπως αλλιώς. είναι ξεκάθαρα και θέμα ψυχολογίας.![]()
![]()
![]()
Είναι πολύ συχνό στις παχουλες. Είτε από έλλειψη αυτοπεποίθησης είτε ελπίζοντας σε σχέση , τείνουν να κάνουν περισσότερες εφήμερες σχέσεις (να κάθονται πιο ευκολα).Cecily Anne έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:23Άκου τώρα τί πίπες ακούς στον πλανήτη. Μας περιγράφεις σκηνικό που τύπισσα έκατσε σε τύπο που αυτός προφανώς δεν φλέρταρε ποτέ μαζί της δημόσια για να μην τον πάρουν χαμπάρι, σωστά;vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:21Μπορεί και για τα δύο, δεν ξέρω. Ξέρω σιγουρα παντως οτι ξενέρωσε με το οτι την είπε χοντρή (ουσιαστικά της ειπε "εμενα μ'αρέσεις αλλα χάσε κιλα για να μη σε λένε χοντρή οι άλλοι" => για να μη λενε για μένα τον μέγα γκομέναρο οτι τα 'χω με μια χοντρή, δηλαδή). Και μας ειπε οτι αυτο την ξενερωσε απιστευτα, πριν παρει την αποφαση να τον χωρισει.Αλιόσα έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:17
επειδή την παρακάλαγε, όχι επειδή την είπε χοντρή
κάθε εμπόδιο για καλό, δε πειράζει
προτσες μπλεFluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:27 πάντως το λίπος στις γυναίκες βοηθά τις ορμόνες και το αναπαραγωγικό προτσές
Κι εσύ θεωρείς ότι υπάρχει τύπος που χρησιμοποιεί μια κοπέλα για να τον βρέξει και δεν την παρουσιαζει πουθενά, αλλά στα καπάκια μετανιώνει και κάθεται και την παρακαλάει να γυρίσει πίσω, όταν τον στείλει αυτή και όχι το ότι αυτή τους λέει παραμύθια της χαλιμάς και ότι αυτός απλά την χρησιμοποιούσε, για να τον βρέχει; Ας σοβαρευτούμε λέω εγώ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:27Είναι πολύ συχνό στις παχουλες. Είτε από έλλειψη αυτοπεποίθησης είτε ελπίζοντας σε σχέση , τείνουν να κάνουν περισσότερες εφήμερες σχέσεις (να κάθονται πιο ευκολα).Cecily Anne έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:23Άκου τώρα τί πίπες ακούς στον πλανήτη. Μας περιγράφεις σκηνικό που τύπισσα έκατσε σε τύπο που αυτός προφανώς δεν φλέρταρε ποτέ μαζί της δημόσια για να μην τον πάρουν χαμπάρι, σωστά;vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:21
Μπορεί και για τα δύο, δεν ξέρω. Ξέρω σιγουρα παντως οτι ξενέρωσε με το οτι την είπε χοντρή (ουσιαστικά της ειπε "εμενα μ'αρέσεις αλλα χάσε κιλα για να μη σε λένε χοντρή οι άλλοι" => για να μη λενε για μένα τον μέγα γκομέναρο οτι τα 'χω με μια χοντρή, δηλαδή). Και μας ειπε οτι αυτο την ξενερωσε απιστευτα, πριν παρει την αποφαση να τον χωρισει.