!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Όμορφες plus size γυναίκες

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Re: Όμορφες plus size γυναίκες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:15 Αυτό έκανε. Και μετά εκεινος την παρακάλαγε απ'οσο ξερω, ζητούσε και συγγνώμες, αλλα εκεινη ηταν εντελως ξενερωμενη.
επειδή την παρακάλαγε, όχι επειδή την είπε χοντρή

κάθε εμπόδιο για καλό, δε πειράζει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 21 Νοέμ 2021, 22:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

kongrosian έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:14
Cecily Anne έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:09
kongrosian έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:07

ποιο μέγεθος;;; :102: :oops:

πάντως, κανένας δεν πρέπει να πάει σε ψυχολόγο για τέτοια θέματα. μπορεί να βρει ψυχολογική στήριξη και καθοδήγηση και αλλού. για μένα το να τρως παραπάνω, να είσαι λιχούδης και παχύσαρκος είναι και ψυχολογική διαταραχή και αν όχι διαταραχή, πες το κάπως αλλιώς. είναι ξεκάθαρα και θέμα ψυχολογίας. :102:
Οι διατροφικές διαταραχές είναι από τους βασικότερους λόγους να επισκεφτείς ψυχίατρο και όχι ψυχολόγο απλά. Θένε σοβαρή παρακολούθηση και δεν είναι να παίζεις με αυτά. Όποια μορφή και να σου κάτσει είναι θανατηφόρα.
εντάξει, ίσως για τραβηγμένες περιπτώσεις, βουλιμίας, ανορεξίας κλπ.
Μα αυτές είναι η διατροφικές διαταραχές, το να είσαι υπέρβαρος γιατί είσαι σαβουροφάγος και δεν συνδέεται η διατροφή με άλλα, ε δεν είναι λόγος να σε στείλει σε ψυχίατρο. Η μισή ελλάδα είναι φακλάνες μόνο και μόνο γιατί βάζουνε μια κούπα λάδι σε ο,τι σερβίρεται στο τραπέζι, προφανώς δεν έχουν λόγο να δουν ειδικό. Το θέμα σε αυτά τα βάρη είναι ότι αποκλείεται να μην παίζει διαταραχή τύπου binge eating, μιλάμε για τρομερές θερμίδες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Εμένα θα μου αρέσανε μόνο αν κυκλοφορούσανε με παντόφλες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Αλιόσα έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:17
vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:15 Αυτό έκανε. Και μετά εκεινος την παρακάλαγε απ'οσο ξερω, ζητούσε και συγγνώμες, αλλα εκεινη ηταν εντελως ξενερωμενη.

Έπρεπε να πάρει όλη την παρέα, να μην ντρέπεται να την παρουσιάσει μετά. :102:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Μπορεί και για τα δύο, δεν ξέρω. Ξέρω σιγουρα παντως οτι ξενέρωσε με το οτι την είπε χοντρή (ουσιαστικά της ειπε "εμενα μ'αρέσεις αλλα χάσε κιλα για να μη σε λένε χοντρή οι άλλοι" => για να μη λενε για μένα τον μέγα γκομέναρο οτι τα 'χω με μια χοντρή, δηλαδή). Και μας ειπε οτι αυτο την ξενερωσε απιστευτα, πριν παρει την αποφαση να τον χωρισει.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:21

Μπορεί και για τα δύο, δεν ξέρω. Ξέρω σιγουρα παντως οτι ξενέρωσε με το οτι την είπε χοντρή (ουσιαστικά της ειπε "εμενα μ'αρέσεις αλλα χάσε κιλα για να μη σε λένε χοντρή οι άλλοι" => για να μη λενε για μένα τον μέγα γκομέναρο οτι τα 'χω με μια χοντρή, δηλαδή). Και μας ειπε οτι αυτο την ξενερωσε απιστευτα, πριν παρει την αποφαση να τον χωρισει.
Άκου τώρα τί πίπες ακούς στον πλανήτη. Μας περιγράφεις σκηνικό που τύπισσα έκατσε σε τύπο που αυτός προφανώς δεν φλέρταρε ποτέ μαζί της δημόσια για να μην τον πάρουν χαμπάρι, σωστά;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:13 Ηξερα παλιοτερα απο τη σχολή μια τύπισσα αρκετά χοντρούλα, που ομως ειχε πανέμορφο προσωπο (και χωρις λιπος στο προσωπο, πολυ λεπτο αναλογικα με το σωμα της), με μέση δαχτυλίδι και λεπτά ποδια, αλλά κωλάρα και βυζάρες. Ανα πάσα στιγμή, όποιον ήθελε τον ειχε την επόμενη κιολας μέρα. Ποτέ δεν αντιμετώπισε κανενα προβλημα στα εφήμερα ερωτικα της, όμως εκανε πολυ δύσκολα σχέσεις μακροχρόνιες.
Ενας παπάρας που απ'οτι μας ειχε πει, ενω πηδιόντουσαν και την εβρισκαν πολυ καλα γενικά, της ειχε ζητήσει να χάσει κιλά μόνο και μόνο για να μπορεί να τη γνωρίσει στους φίλους του και στους γονεις του. Εκείνου του άρεσε μια χαρά ουσιαστικά, αλλά είναι και αυτο το τι θα πει ο κόσμος, δηλαδη.
Παπάκι

Εικόνα
https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Moped
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dwarven Blacksmith την 21 Νοέμ 2021, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Χαοτικός έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:18 Εμένα θα μου αρέσανε μόνο αν κυκλοφορούσανε με παντόφλες.
Plus size ή στο νούμερό τους, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

πάντως το λίπος στις γυναίκες βοηθά τις ορμόνες και το αναπαραγωγικό προτσές
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

kongrosian έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:12
Naida έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:11
kongrosian έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:07

ποιο μέγεθος;;; :102: :oops:

πάντως, κανένας δεν πρέπει να πάει σε ψυχολόγο για τέτοια θέματα. μπορεί να βρει ψυχολογική στήριξη και καθοδήγηση και αλλού. για μένα το να τρως παραπάνω, να είσαι λιχούδης και παχύσαρκος είναι και ψυχολογική διαταραχή και αν όχι διαταραχή, πες το κάπως αλλιώς. είναι ξεκάθαρα και θέμα ψυχολογίας. :102:
Υποθέτω για όσους έχουν θέμα με όλων των ειδών τα μεγέθη :lol:
το μόνο πράγμα που δεν μεγαλώνει όσο παχαίνεις είναι η τσουτσούνα! τι αδικία! :102:
Επί του θέματος έχω άγνοια!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Cecily Anne έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:23

Άκου τώρα τί πίπες ακούς στον πλανήτη. Μας περιγράφεις σκηνικό που τύπισσα έκατσε σε τύπο που αυτός προφανώς δεν φλέρταρε ποτέ μαζί της δημόσια για να μην τον πάρουν χαμπάρι, σωστά;
Είναι πολύ συχνό στις παχουλες. Είτε από έλλειψη αυτοπεποίθησης είτε ελπίζοντας σε σχέση , τείνουν να κάνουν περισσότερες εφήμερες σχέσεις (να κάθονται πιο ευκολα).
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Feindflug έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:26
Χαοτικός έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:18 Εμένα θα μου αρέσανε μόνο αν κυκλοφορούσανε με παντόφλες.
Εικόνα
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Fluffy έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:27 πάντως το λίπος στις γυναίκες βοηθά τις ορμόνες και το αναπαραγωγικό προτσές
προτσες μπλε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:27
Cecily Anne έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:23
Είναι πολύ συχνό στις παχουλες. Είτε από έλλειψη αυτοπεποίθησης είτε ελπίζοντας σε σχέση , τείνουν να κάνουν περισσότερες εφήμερες σχέσεις (να κάθονται πιο ευκολα).
Κι εσύ θεωρείς ότι υπάρχει τύπος που χρησιμοποιεί μια κοπέλα για να τον βρέξει και δεν την παρουσιαζει πουθενά, αλλά στα καπάκια μετανιώνει και κάθεται και την παρακαλάει να γυρίσει πίσω, όταν τον στείλει αυτή και όχι το ότι αυτή τους λέει παραμύθια της χαλιμάς και ότι αυτός απλά την χρησιμοποιούσε, για να τον βρέχει; Ας σοβαρευτούμε λέω εγώ.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Χαοτικός έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:28
Feindflug έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 22:26
Εικόνα
Εικόνα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”