Α καραβανάς είναι ; Ε γι αυτό νομίζει ότι κάνουμε στο προσωπικό μας ,ότι έχει υποστεί ο ίδιος από συμπλεγματικά βλαχαδερά με ανώτερους βαθμούς. Στην αγορά υπάρχει αλληλοσεβασμός εργοδότη ,εργαζόμενου αν θέλει κάποιος να πάει μπροστά η επιχείρηση του.BlastFromThePast έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 13:24O αργόμισθος δεξιός καραβανάς που πληρώνουμε με τους φόρους μας "τη λέει" στον υπάλληλο του ΙΤ και εύχεται να τον "γαμήσει" ο εργοδότης του.Scouser έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:35
Μα ναι, δεν διαφωνώ, εξάλλου εγώ απλά χομπίστας είμαι. Ελπίζω μεθαύριο στη δουλειά, όταν το αφεντικό θα γαργαλήσει με το μεσαίο του δάχτυλο τον προστάτη σου, όπως συμβαίνει συνήθως, να είσαι ικανοποιημένος στη σκέψη ότι ο κατ'επάγγελμα κνίτης γλίτωσε τα 20Φ.![]()
ΑΥΤΗ είναι η δεξιά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτα τα κομμουνια θα περασουν απο στρατοδικειο ή θα εχουν καμια πειθαρχική διωξη;;
Re: Αυτα τα κομμουνια θα περασουν απο στρατοδικειο ή θα εχουν καμια πειθαρχική διωξη;;
-
BlastFromThePast
Re: Αυτα τα κομμουνια θα περασουν απο στρατοδικειο ή θα εχουν καμια πειθαρχική διωξη;;
Φαίνεται όλοι θέλουν να πάνε πίσω οι επιχειρήσεις τους, τι βίτσιο.BOOMER έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 13:41 Στην αγορά υπάρχει αλληλοσεβασμός εργοδότη ,εργαζόμενου αν θέλει κάποιος να πάει μπροστά η επιχείρηση του.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Δεν έχω αφεντικό καρδιά μου. Και μάντεψε. Δεν είμαι και δημόσιος υπάλληλος όπως εσύ.Scouser έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:35Μα ναι, δεν διαφωνώ, εξάλλου εγώ απλά χομπίστας είμαι. Ελπίζω μεθαύριο στη δουλειά, όταν το αφεντικό θα γαργαλήσει με το μεσαίο του δάχτυλο τον προστάτη σου, όπως συμβαίνει συνήθως, να είσαι ικανοποιημένος στη σκέψη ότι ο κατ'επάγγελμα κνίτης γλίτωσε τα 20Φ.Gewponos90 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:28Scouser έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:25
Εγώ; Τίποτα. Μόνο να ψηφίζω όσους θέλουν να το αντιμετωπίσουν όπως αξίζει σε κάθε μόρφωμα αντικοινωνικών παρασίτων. Τώρα αν ρωτάς τι θα μπορούσε να κάνει το κράτος, θα μπορούσε πχ να ρίξει στους κοπρίτες για τους οποίους συζητάμε στο εν λόγω thread 20Φ για σοβαρό παράπτωμα περί την πειθαρχία, με βάση τον ΣΚ 20-1, τον οποίο το ίδιο έχει ψηφίσει σαν ΠΔ. Αλλά δεν το κάνει, γιατί μιλάμε γιατί επρόκειτο για υποστηρικτές του ΚΚΕ, οπότε πιο πιθανό είναι να τιμωρηθεί ξέρω γω ο γιος του Κούλη για νωθρότητα στο γόπινγκ.Δεν θα το κάνει.
Γιατί εσύ μπορει να καβλωσεις αν δεις 20Φ, αλλά υπάρχει κόσμος που θα διαμαρτυρηθεί. Και δεν λεει, γιατί αυτός ο κόσμος έχει περισσότερη δύναμη από εσένα. Οπότε.το κράτος γιατί να μπλέξει;![]()
Ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Στην κατηγορία που βλέπω τους υπαλλήλους να τους γαργαλαει το αφεντικο με το μεσαίο δάκτυλο και να περνάνε στη εξαθλίωση αλλά εμένα δεν με αγγίζει και στην κατηγορία να βλέπω τους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ να βρίζουν τους συναδέλφους τους. Με το καλό να έρθει η αξιολόγηση, γιατί βλέπω γενικά ότι είσαι καλός εργαζόμενος και στρέφεσαι κατά αυτού που σε χρηματοδοτεί
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
https://twitter.com/SavvasVlassis/statu ... BYDdg&s=19
Παραμύθια φυσικά. Στην πραγματικότητα, ο εν λόγω κληρωτός βρισκόταν σε άδεια απολύσεως. Δίχως να ενημερώσει ή να ζητήσει έγκριση, παρουσιάστηκε στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο φορώντας την στολή του, δίπλα σε “θίασο” ατόμων, αφού όπως υποστηρίζουν έγκυρες πληροφορίες, είχαν αυτά ενδυθεί με τις στολές που φορούσαν κατά την διάρκεια της θητείας τους. Καθώς ο νεαρός σε μερικές ημέρες απολυόταν, η ποινή των 20 ημερών φυλάκισης δεν είχε καμμία απολύτως επίπτωση, δεδομένου ότι προηγουμένως δεν είχε άλλες ποινές, ούτως ώστε συνυπολογιζόμενες να στοιχειοθετούν επιπλέον χρόνο θητείας. Ο νεαρός είχε υπολογίσει την όλη υπόθεση κι έκανε ό,τι έκανε ενώ φυσικά απολύθηκε κανονικά. Επομένως, ούτε ανακλήθηκε η ποινή, ούτε έγινε κάτι πέραν των προβλεπομένων, ούτε το κράτος… υπέκυψε, όπως διέσπειρε ψευδώς ο γνωστός χώρος που θεωρεί τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο ιδιοκτησία του. Έμειναν απλώς οι αρνητικές εντυπώσεις σε μέρος της κοινής γνώμης που παραπλανήθηκε από τους επιδέξιους θεατρινισμούς ότι δήθεν πολιτική και στρατιωτική ηγεσία “υπέκυψαν” στην κατακραυγή…
Παραμύθια φυσικά. Στην πραγματικότητα, ο εν λόγω κληρωτός βρισκόταν σε άδεια απολύσεως. Δίχως να ενημερώσει ή να ζητήσει έγκριση, παρουσιάστηκε στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο φορώντας την στολή του, δίπλα σε “θίασο” ατόμων, αφού όπως υποστηρίζουν έγκυρες πληροφορίες, είχαν αυτά ενδυθεί με τις στολές που φορούσαν κατά την διάρκεια της θητείας τους. Καθώς ο νεαρός σε μερικές ημέρες απολυόταν, η ποινή των 20 ημερών φυλάκισης δεν είχε καμμία απολύτως επίπτωση, δεδομένου ότι προηγουμένως δεν είχε άλλες ποινές, ούτως ώστε συνυπολογιζόμενες να στοιχειοθετούν επιπλέον χρόνο θητείας. Ο νεαρός είχε υπολογίσει την όλη υπόθεση κι έκανε ό,τι έκανε ενώ φυσικά απολύθηκε κανονικά. Επομένως, ούτε ανακλήθηκε η ποινή, ούτε έγινε κάτι πέραν των προβλεπομένων, ούτε το κράτος… υπέκυψε, όπως διέσπειρε ψευδώς ο γνωστός χώρος που θεωρεί τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο ιδιοκτησία του. Έμειναν απλώς οι αρνητικές εντυπώσεις σε μέρος της κοινής γνώμης που παραπλανήθηκε από τους επιδέξιους θεατρινισμούς ότι δήθεν πολιτική και στρατιωτική ηγεσία “υπέκυψαν” στην κατακραυγή…
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση