Εννοείς τους καταδρομείς άλλων χωρών. Κατανοητό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτα τα κομμουνια θα περασουν απο στρατοδικειο ή θα εχουν καμια πειθαρχική διωξη;;
Re: Αυτα τα κομμουνια θα περασουν απο στρατοδικειο ή θα εχουν καμια πειθαρχική διωξη;;
Εννοείς τους καταδρομείς άλλων χωρών. Κατανοητό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Re: Αυτα τα κομμουνια θα περασουν απο στρατοδικειο ή θα εχουν καμια πειθαρχική διωξη;;
Φυσικά. Σαν πολίτες. Σαν ένστολοι όχι. Αν δεν συμφωνούν με την αμυντική πολιτική της χώρας, δεν έχουν θέση στο στράτευμα. Να αλλάξουν επάγγελμα.Volk έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 20:34 Δεν γνωριζω το νομικο πλαισιο για τους ενστολους, πιθανον να εχεις δικιο τυπε. Απο την αλλη, και αυτοι ανθρωποι δεν ειναι; Δεν εχουν δικαιωμα να διαδηλωσουν ειρηνικα και με νομιμο τροπο για τα αιτηματα τους; Δεν ειναι ρομποτ.
Είναι σαν να έχεις δεσμοφύλακες αντίθετους με την ύπαρξη φυλακών και αστυνομικούς αντίθετους με τις συλλήψεις ανθρώπων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μεταξύ του να το βγάλεις παράνομο και του να μην ανέχεσαι εξωφρενικά καφριλίκια τα οποία δεν θα ανεχόσουν για οποιοδήποτε άλλο κόμμα ή γενικώς μορφή κοινωνικής οργάνωσης, υπάρχει μια άβυσσος που μόνο ένας κομμουνιστής (προφέρεται με ίδια χροιά φωνής όπως το ''φασίστας'' ή το ''βιαστής'' ή το ''πρεζέμπορας'') που έχει καλομάθει από μισό αιώνα χαϊδέματος εκ μέρους του ελληνικού κράτους αδυνατεί να κατανοήσει. Τώρα για εμένα προσωπικά, όπως και για το 95% τουλάχιστον των πολιτών αυτής της χώρας, δεν υπάρχει καν η έννοια ''αστικό'' κράτος, υπάρχει απλώς το κράτος. Χρησιμοποιώ τον όρο όταν μιλάω με κομμουνιστές χάριν της συζήτησης.Gewponos90 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:00
Κάποιος άλλος θα έλεγε ότι δεν υπολογίζει εσένα καθολου. Θα σου έλεγε πως δεν είναι απλη απόφαση να το βγάλεις παράνομο επειδή έτσι γουστάρουν μερικοί. Από την άλλη υπάρχεις και εσυ. Ενώ δηλώνεις ότι δεν θα το ξαναστηριξεις γιατί κάνει πλάτες στα κομμουνια, ξέρει ότι είσαι τόσο χαζος που θα το κάνεις ο,τι και να λες![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Εντάξει καλέ μου. Αλλά πες ότι θες να το τιμωρήσεις. Τι μπορείς να κάνεις αν αυτό δεν ακούει;Scouser έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:17Μεταξύ του να το βγάλεις παράνομο και του να μην ανέχεσαι εξωφρενικά καφριλίκια τα οποία δεν θα ανεχόσουν για οποιοδήποτε άλλο κόμμα ή γενικώς μορφή κοινωνικής οργάνωσης, υπάρχει μια άβυσσος που μόνο ένας κομμουνιστής (προφέρεται με ίδια χροιά φωνής όπως το ''φασίστας'' ή το ''βιαστής'' ή το ''πρεζέμπορας'') που έχει καλομάθει από μισό αιώνα χαϊδέματος εκ μέρους του κράτους αδυνατεί να κατανοήσει. Τώρα για εμένα προσωπικά, όπως και για το 95% τουλάχιστον των πολιτών αυτής της χώρας, δεν υπάρχει καν η έννοια ''αστικό'' κράτος, υπάρχει απλώς το κράτος. Χρησιμοποιώ τον όρο με κομμουνιστές χάριν της συζήτησης.Gewponos90 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:00Scouser έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 20:33
Είναι πραγματικά πολύ σκληρό το αστικό κράτος μαζί σας. Τόσο σκληρό, που θα έλεγε κανείς ότι είτε δεν σας υπολογίζει καθόλου, είτε σας θεωρεί χρήσιμα δεκανίκια του.![]()
Κάποιος άλλος θα έλεγε ότι δεν υπολογίζει εσένα καθολου. Θα σου έλεγε πως δεν είναι απλη απόφαση να το βγάλεις παράνομο επειδή έτσι γουστάρουν μερικοί. Από την άλλη υπάρχεις και εσυ. Ενώ δηλώνεις ότι δεν θα το ξαναστηριξεις γιατί κάνει πλάτες στα κομμουνια, ξέρει ότι είσαι τόσο χαζος που θα το κάνεις ο,τι και να λες![]()
Επίσης τα εξωφρενικά καφριλικια που τιμωρούνται στα άλλα κόμματα και σε αυτό μένουν ατιμώρητα μην τα λες. Θα πέσει κανά ταβάνι να μας πλακώσει
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Εγώ; Τίποτα. Μόνο να ψηφίζω όσους θέλουν να το αντιμετωπίσουν όπως αξίζει σε κάθε μόρφωμα αντικοινωνικών παρασίτων. Τώρα αν ρωτάς τι θα μπορούσε να κάνει το κράτος, θα μπορούσε πχ να ρίξει στους κοπρίτες για τους οποίους συζητάμε στο εν λόγω thread 20Φ για σοβαρό παράπτωμα περί την πειθαρχία, με βάση τον ΣΚ 20-1, τον οποίο το ίδιο έχει ψηφίσει σαν ΠΔ. Αλλά δεν το κάνει, γιατί μιλάμε γιατί επρόκειτο για υποστηρικτές του ΚΚΕ, οπότε πιο πιθανό είναι να τιμωρηθεί ξέρω γω ο γιος του Κούλη για νωθρότητα στο γόπινγκ.Gewponos90 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:21Εντάξει καλέ μου. Αλλά πες ότι θες να το τιμωρήσεις. Τι μπορείς να κάνεις αν αυτό δεν ακούει;Scouser έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:17Μεταξύ του να το βγάλεις παράνομο και του να μην ανέχεσαι εξωφρενικά καφριλίκια τα οποία δεν θα ανεχόσουν για οποιοδήποτε άλλο κόμμα ή γενικώς μορφή κοινωνικής οργάνωσης, υπάρχει μια άβυσσος που μόνο ένας κομμουνιστής (προφέρεται με ίδια χροιά φωνής όπως το ''φασίστας'' ή το ''βιαστής'' ή το ''πρεζέμπορας'') που έχει καλομάθει από μισό αιώνα χαϊδέματος εκ μέρους του κράτους αδυνατεί να κατανοήσει. Τώρα για εμένα προσωπικά, όπως και για το 95% τουλάχιστον των πολιτών αυτής της χώρας, δεν υπάρχει καν η έννοια ''αστικό'' κράτος, υπάρχει απλώς το κράτος. Χρησιμοποιώ τον όρο με κομμουνιστές χάριν της συζήτησης.Gewponos90 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:00
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Gewponos90
hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:06Φυσικά. Σαν πολίτες. Σαν ένστολοι όχι. Αν δεν συμφωνούν με την αμυντική πολιτική της χώρας, δεν έχουν θέση στο στράτευμα. Να αλλάξουν επάγγελμα.Volk έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 20:34 Δεν γνωριζω το νομικο πλαισιο για τους ενστολους, πιθανον να εχεις δικιο τυπε. Απο την αλλη, και αυτοι ανθρωποι δεν ειναι; Δεν εχουν δικαιωμα να διαδηλωσουν ειρηνικα και με νομιμο τροπο για τα αιτηματα τους; Δεν ειναι ρομποτ.
Είναι σαν να έχεις δεσμοφύλακες αντίθετους με την ύπαρξη φυλακών και αστυνομικούς αντίθετους με τις συλλήψεις ανθρώπων.
Έχω την εντύπωση ότι μόνιμος στον στρατό δεν ήταν κανείς. Αν δεν ήταν στολές που λένε κάτι ψυχές από πάνω, ήταν απλά φαντασία. Αν τα φαντάρια που δεν μας αρέσουν οι απόψεις τους δεν έχουν θέση στον στρατό να σταματησουν να τα καλούν. Αλλά κάτι μου λέει ότι θα υπάρξει πρόβλημα, στην στελέχωση του δυναμικού μιας και πολύς κόσμος που είναι εθνικα υπερήφανος και χωρίς πολιτική αποψη γιατί είναι πιστός στρατιώτης, βάζει τον γαλάζιο βουλευτή του μέσο για θητεία κοντά στο σπίτι
-
Gewponos90
Scouser έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:25Εγώ; Τίποτα. Μόνο να ψηφίζω όσους θέλουν να το αντιμετωπίσουν όπως αξίζει σε κάθε μόρφωμα αντικοινωνικών παρασίτων. Τώρα αν ρωτάς τι θα μπορούσε να κάνει το κράτος, θα μπορούσε πχ να ρίξει στους κοπρίτες για τους οποίους συζητάμε στο εν λόγω thread 20Φ για σοβαρό παράπτωμα περί την πειθαρχία, με βάση τον ΣΚ 20-1, τον οποίο το ίδιο έχει ψηφίσει σαν ΠΔ. Αλλά δεν το κάνει, γιατί μιλάμε γιατί επρόκειτο για υποστηρικτές του ΚΚΕ, οπότε πιο πιθανό είναι να τιμωρηθεί ξέρω γω ο γιος του Κούλη για νωθρότητα στο γόπινγκ.Gewponos90 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:21Εντάξει καλέ μου. Αλλά πες ότι θες να το τιμωρήσεις. Τι μπορείς να κάνεις αν αυτό δεν ακούει;Scouser έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:17
Μεταξύ του να το βγάλεις παράνομο και του να μην ανέχεσαι εξωφρενικά καφριλίκια τα οποία δεν θα ανεχόσουν για οποιοδήποτε άλλο κόμμα ή γενικώς μορφή κοινωνικής οργάνωσης, υπάρχει μια άβυσσος που μόνο ένας κομμουνιστής (προφέρεται με ίδια χροιά φωνής όπως το ''φασίστας'' ή το ''βιαστής'' ή το ''πρεζέμπορας'') που έχει καλομάθει από μισό αιώνα χαϊδέματος εκ μέρους του κράτους αδυνατεί να κατανοήσει. Τώρα για εμένα προσωπικά, όπως και για το 95% τουλάχιστον των πολιτών αυτής της χώρας, δεν υπάρχει καν η έννοια ''αστικό'' κράτος, υπάρχει απλώς το κράτος. Χρησιμοποιώ τον όρο με κομμουνιστές χάριν της συζήτησης.
Γιατί εσύ μπορει να καβλωσεις αν δεις 20Φ, αλλά υπάρχει κόσμος που θα διαμαρτυρηθεί. Και δεν λεει, γιατί αυτός ο κόσμος έχει περισσότερη δύναμη από εσένα. Οπότε.το κράτος γιατί να μπλέξει;
- hellegennes
Για φαντάρους μιλάμε ή για μόνιμους;Gewponos90 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:26hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:06Φυσικά. Σαν πολίτες. Σαν ένστολοι όχι. Αν δεν συμφωνούν με την αμυντική πολιτική της χώρας, δεν έχουν θέση στο στράτευμα. Να αλλάξουν επάγγελμα.Volk έγραψε: 18 Νοέμ 2021, 20:34 Δεν γνωριζω το νομικο πλαισιο για τους ενστολους, πιθανον να εχεις δικιο τυπε. Απο την αλλη, και αυτοι ανθρωποι δεν ειναι; Δεν εχουν δικαιωμα να διαδηλωσουν ειρηνικα και με νομιμο τροπο για τα αιτηματα τους; Δεν ειναι ρομποτ.
Έχω την εντύπωση ότι μόνιμος στον στρατό δεν ήταν κανείς. Αν δεν ήταν στολές που λένε κάτι ψυχές από πάνω, ήταν απλά φαντασία. Αν τα φαντάρια που δεν μας αρέσουν οι απόψεις τους δεν έχουν θέση στον στρατό να σταματησουν να τα καλούν. Αλλά κάτι μου λέει ότι θα υπάρξει πρόβλημα, στην στελέχωση του δυναμικού μιας και πολύς κόσμος που είναι εθνικα υπερήφανος και χωρίς πολιτική αποψη γιατί είναι πιστός στρατιώτης, βάζει τον γαλάζιο βουλευτή του μέσο για θητεία κοντά στο σπίτι
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μα ναι, δεν διαφωνώ, εξάλλου εγώ απλά χομπίστας είμαι. Ελπίζω μεθαύριο στη δουλειά, όταν το αφεντικό θα γαργαλήσει με το μεσαίο του δάχτυλο τον προστάτη σου, όπως συμβαίνει συνήθως, να είσαι ικανοποιημένος στη σκέψη ότι ο κατ'επάγγελμα κνίτης γλίτωσε τα 20Φ.Gewponos90 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:28Scouser έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:25Εγώ; Τίποτα. Μόνο να ψηφίζω όσους θέλουν να το αντιμετωπίσουν όπως αξίζει σε κάθε μόρφωμα αντικοινωνικών παρασίτων. Τώρα αν ρωτάς τι θα μπορούσε να κάνει το κράτος, θα μπορούσε πχ να ρίξει στους κοπρίτες για τους οποίους συζητάμε στο εν λόγω thread 20Φ για σοβαρό παράπτωμα περί την πειθαρχία, με βάση τον ΣΚ 20-1, τον οποίο το ίδιο έχει ψηφίσει σαν ΠΔ. Αλλά δεν το κάνει, γιατί μιλάμε γιατί επρόκειτο για υποστηρικτές του ΚΚΕ, οπότε πιο πιθανό είναι να τιμωρηθεί ξέρω γω ο γιος του Κούλη για νωθρότητα στο γόπινγκ.Gewponos90 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:21
Εντάξει καλέ μου. Αλλά πες ότι θες να το τιμωρήσεις. Τι μπορείς να κάνεις αν αυτό δεν ακούει;Δεν θα το κάνει.
Γιατί εσύ μπορει να καβλωσεις αν δεις 20Φ, αλλά υπάρχει κόσμος που θα διαμαρτυρηθεί. Και δεν λεει, γιατί αυτός ο κόσμος έχει περισσότερη δύναμη από εσένα. Οπότε.το κράτος γιατί να μπλέξει;
JD Vance
JD Vance
- ΜπλεΜπουμπυς
1η μέρα: "Δεν είναι φαντάροι όσοι κατέθεσαν στεφάνι στο Πολυτεχνείο. Είναι μασκαράδες του ΚΚΕ"
2η μέρα: "Συγχαρητήρια στους Διοικητές των στρατοπέδων που τιμώρησαν τους φαντάρους του ΚΚΕ που κατέθεσαν στεφάνι"
3η μέρα: "Ε ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΑ "
4η μερα: Πονάει ο σβέρκος τους από τις σφαλιάρες που έφαγαν απο τη στήριξη του κόσμου και την απόσυρση των τιμωριών
2η μέρα: "Συγχαρητήρια στους Διοικητές των στρατοπέδων που τιμώρησαν τους φαντάρους του ΚΚΕ που κατέθεσαν στεφάνι"
4η μερα: Πονάει ο σβέρκος τους από τις σφαλιάρες που έφαγαν απο τη στήριξη του κόσμου και την απόσυρση των τιμωριών
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ε καλά ,δεν φερόμαστε όλοι στους εργαζόμενους μας ,όπως προφανώς έχουν φερθεί σε εσένα. Και γιατί το επέτρεψες στο αφεντικό σου αυτό; Τόσο πολύ ανίκανος είσαι να βρεις αλλού δουλειά; Εμβόλιο έκανες;Scouser έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:35Μα ναι, δεν διαφωνώ, εξάλλου εγώ απλά χομπίστας είμαι. Ελπίζω μεθαύριο στη δουλειά, όταν το αφεντικό θα γαργαλήσει με το μεσαίο του δάχτυλο τον προστάτη σου, όπως συμβαίνει συνήθως, να είσαι ικανοποιημένος στη σκέψη ότι ο κατ'επάγγελμα κνίτης γλίτωσε τα 20Φ.Gewponos90 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:28Scouser έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:25
Εγώ; Τίποτα. Μόνο να ψηφίζω όσους θέλουν να το αντιμετωπίσουν όπως αξίζει σε κάθε μόρφωμα αντικοινωνικών παρασίτων. Τώρα αν ρωτάς τι θα μπορούσε να κάνει το κράτος, θα μπορούσε πχ να ρίξει στους κοπρίτες για τους οποίους συζητάμε στο εν λόγω thread 20Φ για σοβαρό παράπτωμα περί την πειθαρχία, με βάση τον ΣΚ 20-1, τον οποίο το ίδιο έχει ψηφίσει σαν ΠΔ. Αλλά δεν το κάνει, γιατί μιλάμε γιατί επρόκειτο για υποστηρικτές του ΚΚΕ, οπότε πιο πιθανό είναι να τιμωρηθεί ξέρω γω ο γιος του Κούλη για νωθρότητα στο γόπινγκ.Δεν θα το κάνει.
Γιατί εσύ μπορει να καβλωσεις αν δεις 20Φ, αλλά υπάρχει κόσμος που θα διαμαρτυρηθεί. Και δεν λεει, γιατί αυτός ο κόσμος έχει περισσότερη δύναμη από εσένα. Οπότε.το κράτος γιατί να μπλέξει;![]()
Έχουμνε κάποια απόδειξη πως τιμωρήθηκε πραγματικά στρατιώτης σε κάποιο κέντρο εκπαίδευσης;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 07:21 1η μέρα: "Δεν είναι φαντάροι όσοι κατέθεσαν στεφάνι στο Πολυτεχνείο. Είναι μασκαράδες του ΚΚΕ"
Έχουμε κάποια απόδειξη πως η τιμωρία αργότερα ανακλήθηκε;
Έχουμε κάποια απόδειξη πως αυτοί που συμμετείχαν στην πορεία ήταν πράγματι στρατιώτες;
Πέρα από τους ισχυρισμούς του ΚΚΕ εννοείται;
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
-
BlastFromThePast
O αργόμισθος δεξιός καραβανάς που πληρώνουμε με τους φόρους μας "τη λέει" στον υπάλληλο του ΙΤ και εύχεται να τον "γαμήσει" ο εργοδότης του.Scouser έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:35
Μα ναι, δεν διαφωνώ, εξάλλου εγώ απλά χομπίστας είμαι. Ελπίζω μεθαύριο στη δουλειά, όταν το αφεντικό θα γαργαλήσει με το μεσαίο του δάχτυλο τον προστάτη σου, όπως συμβαίνει συνήθως, να είσαι ικανοποιημένος στη σκέψη ότι ο κατ'επάγγελμα κνίτης γλίτωσε τα 20Φ.![]()
ΑΥΤΗ είναι η δεξιά.
-
BlastFromThePast
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 07:21 1η μέρα: "Δεν είναι φαντάροι όσοι κατέθεσαν στεφάνι στο Πολυτεχνείο. Είναι μασκαράδες του ΚΚΕ"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 970 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 23 Απαντήσεις