Μπίστης έγραψε: 04 Σεπ 2018, 21:47 Σάπιο κόμμα που διατηρείται μόνο από την ελπίδα της εξουσίας. Έχει αποκτήσει το θράσσος του πασόκ που πάντα το ζήλευε. Έπρεπε όπως η ΑΕΚ να πέσει στην γ' εθνική, να κατεβαίνει μόνο στις δημοτικές ...
Δυστυχώς γιά όσους σιχαινόμαστε τον σύριζα δεν έχει την ζωτικότητά του. Ο κοσμάκης θα την στηρίξει ως αντισύριζα ενώ μόνο ο συγγραφέας πολιτικής φαντασίας Πατ πιστεύει πως υπάρχει ακόμα και σήμερα ιδεολογική υπεροχή της τραβελοδεξιάς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aυξανονται διαρκως τα χρεη στην νδουλα
Re: Aυξανονται διαρκως τα χρεη στην νδουλα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Για να είμαστε δίκαιοι το κκε έχει 8,5 εκατομμύρια εκατομμύρια εξυπηρετούμενο δάνειο ενώ η νδ κοντά στα 200. Δεν τίθεται σύγκριση.OANNHSEA έγραψε: 04 Σεπ 2018, 20:38
Αυτή είναι η ερώτηση που καίει όλα τα κόμματα...zteo έγραψε: 04 Σεπ 2018, 18:22 Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι πηραν αυτα τα δανεια και που πηγαν αυτα τα χρηματα.
Ξέρεις π.χ. πόσα "αριστερά" κοπρόσκυλα, δημοσιογράφους ή μη, τάιζε το ΚΚΕ πριν την κρίση;
Μην νομίζεις όμως ότι και αυτό περνάει χωρίς τραύματα - π.χ. στην περιοχή μου το ΚΚΕ είχε μεγάλα γραφεία από το 1979, μετά το 1990 μετακόμισε σε μικρότερα μην κεντρικά και πέρυσι πήγε σε ακόμα μικρότερα ακόμα πιο απόμερα.
Με λίγα λόγια το κάθε κόμμα έχει μία κουστωδία από πίσω του που πρέπει να πληρωθεί - από παρατρεχάμενους και πληρωμένους δημοσιογράφους, κινήσεις και εκδηλώσεις, γραφεία και τυπογραφεία, μέχρι ειδικά "θέλω" προς διαφόρους...
.
Δεν ειναι το ζητημα εαν τα δανεια ειναι εξυπηρετουμενα η οχι,αλλα που πηγαν τα χρηματα των δανειων.Στο ΚΚΕ ολοι ξερουν ποιες ηταν οι επιχειρησεις του.Η ΝΔ εμφανιζεται επισημως να μην εχει επιχειρησεις,ουτε τυπογραφεια,ουτε καναλια,ουτε εφημεριδες,λιγοτερα γραφεια απο το ΚΚΕ.Που τα εδωσε τα 200 μυρια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Σεπ 2018, 09:08Για να είμαστε δίκαιοι το κκε έχει 8,5 εκατομμύρια εκατομμύρια εξυπηρετούμενο δάνειο ενώ η νδ κοντά στα 200. Δεν τίθεται σύγκριση.OANNHSEA έγραψε: 04 Σεπ 2018, 20:38
Αυτή είναι η ερώτηση που καίει όλα τα κόμματα...zteo έγραψε: 04 Σεπ 2018, 18:22 Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι πηραν αυτα τα δανεια και που πηγαν αυτα τα χρηματα.
Ξέρεις π.χ. πόσα "αριστερά" κοπρόσκυλα, δημοσιογράφους ή μη, τάιζε το ΚΚΕ πριν την κρίση;
Μην νομίζεις όμως ότι και αυτό περνάει χωρίς τραύματα - π.χ. στην περιοχή μου το ΚΚΕ είχε μεγάλα γραφεία από το 1979, μετά το 1990 μετακόμισε σε μικρότερα μην κεντρικά και πέρυσι πήγε σε ακόμα μικρότερα ακόμα πιο απόμερα.
Με λίγα λόγια το κάθε κόμμα έχει μία κουστωδία από πίσω του που πρέπει να πληρωθεί - από παρατρεχάμενους και πληρωμένους δημοσιογράφους, κινήσεις και εκδηλώσεις, γραφεία και τυπογραφεία, μέχρι ειδικά "θέλω" προς διαφόρους...
.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- nik_killthemall
Σε όλα τα κόμματα αυξάνονται τα χρέη, απλά ΝΔΣΟΚ που έχει πολύ μεγαλύτερο δανεισμό τα τελευταία 40 χρόνια από τα υπόλοιπα κόμματα, πιάσανε ταβάνι και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούνε. Σας θυμίζει κάτι ... ?
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Εδώ θυμίζω ότι η επίσημη ΝΔ έχει δηλώσει ότι τα χρέη της είναι ρυθμισμένα και εξυπηρετούμεναnik_killthemall έγραψε: 05 Σεπ 2018, 09:16Σε όλα τα κόμματα αυξάνονται τα χρέη, απλά ΝΔΣΟΚ που έχει πολύ μεγαλύτερο δανεισμό τα τελευταία 40 χρόνια από τα υπόλοιπα κόμματα, πιάσανε ταβάνι και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούνε. Σας θυμίζει κάτι ... ?
- nik_killthemall
κι εγώ δηλώνω πανηλειακός ...
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Μην αποπροσανατολιζεται την συζητηση το θεμα δεν ειναι εαν τα δανεια ειναι ρυθμισμενα η εξυπηρετουμενα αλλα πως ενα κομμα σαν την ΝΔ με μηδενικα επισημα εξοδα δημιουργησε χρεη 300+ μυρια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Είχαν πολλά κομματοσκυλα να θρεψουν αντί να πληρώσουν ΙΚΑ, εφορία, ΔΕΗ, ενοίκια, εργαζόμενους κ.τ.λ.zteo έγραψε: 05 Σεπ 2018, 09:22 Μην αποπροσανατολιζεται την συζητηση το θεμα δεν ειναι εαν τα δανεια ειναι ρυθμισμενα η εξυπηρετουμενα αλλα πως ενα κομμα σαν την ΝΔ με μηδενικα επισημα εξοδα δημιουργησε χρεη 300+ μυρια.
Ποια κομματοσκυλα?Επσημως η ΔΑΚΕ και η ΔΑΠ εμφανιζοντε να ειναι ανεξαρτητες και να χρηματοδοτουντε απο ιδιους πορους.Ideologos έγραψε: 05 Σεπ 2018, 09:27Είχαν πολλά κομματοσκυλα να θρεψουν αντί να πληρώσουν ΙΚΑ, εφορία, ΔΕΗ, ενοίκια, εργαζόμενους κ.τ.λ.zteo έγραψε: 05 Σεπ 2018, 09:22 Μην αποπροσανατολιζεται την συζητηση το θεμα δεν ειναι εαν τα δανεια ειναι ρυθμισμενα η εξυπηρετουμενα αλλα πως ενα κομμα σαν την ΝΔ με μηδενικα επισημα εξοδα δημιουργησε χρεη 300+ μυρια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αστέρια όπως η Ζαχαράκη και η Σπυράκη αφιλοκερδώς εργάζονται;zteo έγραψε: 05 Σεπ 2018, 09:33Ποια κομματοσκυλα?Επσημως η ΔΑΚΕ και η ΔΑΠ εμφανιζοντε να ειναι ανεξαρτητες και να χρηματοδοτουντε απο ιδιους πορους.Ideologos έγραψε: 05 Σεπ 2018, 09:27Είχαν πολλά κομματοσκυλα να θρεψουν αντί να πληρώσουν ΙΚΑ, εφορία, ΔΕΗ, ενοίκια, εργαζόμενους κ.τ.λ.zteo έγραψε: 05 Σεπ 2018, 09:22 Μην αποπροσανατολιζεται την συζητηση το θεμα δεν ειναι εαν τα δανεια ειναι ρυθμισμενα η εξυπηρετουμενα αλλα πως ενα κομμα σαν την ΝΔ με μηδενικα επισημα εξοδα δημιουργησε χρεη 300+ μυρια.
- Highlander
Λίγα είναι τα 200 εκατομμύρια, μπορεί και καλύτερα η dream team ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΚΥΡΑΝΑΚΗ-ΖΑΧΑΡΑΚΗ-ΣΠΥΡΑΚΗ-ΑΥΓΕΝΑΚΗ (μένει να αλλάξει και ο γεωργιάδης το επώνυμό του σε ΓΕΩΡΓΙΑΔΑΚΗΣ για να συμπληρωθεί), δεν τους φοβάμαι.
Η Ζαχαρακη επισημως ειναι υπαλληλος της ΝΔ.Εαν αυτη κοστιζει στην ΝΔ 300+ μυρια τοτε ας το κλεισουν το κομμα.
Η Σπυρακη ειναι Ευρωβουλευτης και δεν πληρωνεται απο την ΝΔ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Βάλε όπου Ζαχαράκη τα χιλιάδες μισθοδοτουμενα λαμογια που υπηρέτησαν τη ΝΔ τα 40 τελευταία χρόνια και βγάλε συμπέρασμαzteo έγραψε: 05 Σεπ 2018, 09:43Η Ζαχαρακη επισημως ειναι υπαλληλος της ΝΔ.Εαν αυτη κοστιζει στην ΝΔ 300+ μυρια τοτε ας το κλεισουν το κομμα.![]()
Η ΝΔ εχει γυρω στα 200-300 000 μελη.Απο 5 ευρω να διναν τον μηνα καθε μελος μας κανει 1000000-1500000 μυριο το μηνα.Συνεπως 12-18 μυρια τον χρονο χωρις να σου υπολογισω τις εισφορες ημετερων επιχειρηματιων.Πιστευεις οτι η μισθοδοσια των επαγγελματικων στελεχων ξεπερνουσε αυτα τα νουμερα?Ideologos έγραψε: 05 Σεπ 2018, 09:49Βάλε όπου Ζαχαράκη τα χιλιάδες μισθοδοτουμενα λαμογια που υπηρέτησαν τη ΝΔ τα 40 τελευταία χρόνια και βγάλε συμπέρασμαzteo έγραψε: 05 Σεπ 2018, 09:43Η Ζαχαρακη επισημως ειναι υπαλληλος της ΝΔ.Εαν αυτη κοστιζει στην ΝΔ 300+ μυρια τοτε ας το κλεισουν το κομμα.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Βρήκα αυτό στην ιστοσελίδα της νδ. Αναφέρονται κάποια λειτουργικά έξοδα που ανέρχονται γύρω στα 8 έως 3 εκατομμύρια το χρόνο.zteo έγραψε: 05 Σεπ 2018, 09:15Δεν ειναι το ζητημα εαν τα δανεια ειναι εξυπηρετουμενα η οχι,αλλα που πηγαν τα χρηματα των δανειων.Στο ΚΚΕ ολοι ξερουν ποιες ηταν οι επιχειρησεις του.Η ΝΔ εμφανιζεται επισημως να μην εχει επιχειρησεις,ουτε τυπογραφεια,ουτε καναλια,ουτε εφημεριδες,λιγοτερα γραφεια απο το ΚΚΕ.Που τα εδωσε τα 200 μυρια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Σεπ 2018, 09:08Για να είμαστε δίκαιοι το κκε έχει 8,5 εκατομμύρια εκατομμύρια εξυπηρετούμενο δάνειο ενώ η νδ κοντά στα 200. Δεν τίθεται σύγκριση.OANNHSEA έγραψε: 04 Σεπ 2018, 20:38
Αυτή είναι η ερώτηση που καίει όλα τα κόμματα...
.
https://nd.gr/diaygeia
Σύμφωνα με τα παραπάνω το κόμμα έχει δάνεια από πολλές τράπεζες εκ των οποίων κάποια είναι εξυπηρετούμενα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 226 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 31 Απαντήσεις