!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aυξανονται διαρκως τα χρεη στην νδουλα
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Aυξανονται διαρκως τα χρεη στην νδουλα
Δεν είναι μόνο η νδ. Είναι και το πασόκ. Συνολικά χρωστάνε γύρω στα 200 εκατομμύρια το καθένα. Αυτά τα χρέη θα έπρεπε να πληρώνονται από τις επιχορηγήσεις των κομμάτων που την τελευταία δεκαετία έφτασαν τα 500 εκατομμύρια
από τα οποία δεν έδωσαν πεντάρα. Αυτοί οι απίθανοι τύποι θα μας κυβερνήσουν.
- ΜπλεΜπουμπυς
Εχουν κυβερνησει και θελουν να ξανακυβερνησουν οι αποτυχημενοι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Σεπ 2018, 17:54 Δεν είναι μόνο η νδ. Είναι και το πασόκ. Συνολικά χρωστάνε γύρω στα 200 εκατομμύρια το καθένα. Αυτά τα χρέη θα έπρεπε να πληρώνονται από τις επιχορηγήσεις των κομμάτων που την τελευταία δεκαετία έφτασαν τα 500 εκατομμύριααπό τα οποία δεν έδωσαν πεντάρα. Αυτοί οι απίθανοι τύποι θα μας κυβερνήσουν.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι πηραν αυτα τα δανεια και που πηγαν αυτα τα χρηματα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Η παραταξη των νοικοκυραιων...

Εχεται την αυταπατη οτι πολλα απο αυτα τα χρηματα δεν κατεληξαν στις τσεπες Αλαφουζου-Κομιστη για να κανουν προπαγανδα υπερ τους.Παρτε για παραδειγμα τους Νεοδημοκρατες του φορουμ αναπαραγουν αρθρα μονο απο Καθημερινη και Πρωτο Θεμα τυχαιο ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΜπλεΜπουμπυς
Εθελοντικα η 0,60 ;zteo έγραψε: 04 Σεπ 2018, 19:27 Εχεται την αυταπατη οτι πολλα απο αυτα τα χρηματα δεν κατεληξαν στις τσεπες Αλαφουζου-Κομιστη για να κανουν προπαγανδα υπερ τους.Παρτε για παραδειγμα τους Νεοδημοκρατες του φορουμ αναπαραγουν αρθρα μονο απο Καθημερινη και Πρωτο Θεμα τυχαιο ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.![]()
Αδιαφορω δεν κατηγορω τα ατομα του 0,60 μεταφερουν τις αποψεις της ΝΔ η του Συριζα και εγω κανω αντιπαραθεση σε ιδεες και αποψεις οχι σε προσωπα.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 04 Σεπ 2018, 19:34Εθελοντικα η 0,60 ;zteo έγραψε: 04 Σεπ 2018, 19:27 Εχεται την αυταπατη οτι πολλα απο αυτα τα χρηματα δεν κατεληξαν στις τσεπες Αλαφουζου-Κομιστη για να κανουν προπαγανδα υπερ τους.Παρτε για παραδειγμα τους Νεοδημοκρατες του φορουμ αναπαραγουν αρθρα μονο απο Καθημερινη και Πρωτο Θεμα τυχαιο ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.![]()
![]()
Παντως πιστευω οτι δεν θα μπει ουτε ενας Νεοδημοκρατης να απαντησει σε αυτο το θεμα λογω γραμμης ωστε να υποβαθμιστει το ολο ζητημα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εντωμεταξυ προσεξατε τι κανανε ολα αυτα τα χρονια οι Νεοδημοκρατες.Καταστρεψαν παραδοσιακες εφημεριδες της παραταξης(Ελευθερος Τυπος-Απογευματινη-Βραδυνη) για να μπορει να εχει πελατεια ο Αλαφουζος και ο Κομιστης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΜπλεΜπουμπυς
Μαζι σου.zteo έγραψε: 04 Σεπ 2018, 19:37Αδιαφορω δεν κατηγορω τα ατομα του 0,60 μεταφερουν τις αποψεις της ΝΔ η του Συριζα και εγω κανω αντιπαραθεση σε ιδεες και αποψεις οχι σε προσωπα.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 04 Σεπ 2018, 19:34Εθελοντικα η 0,60 ;zteo έγραψε: 04 Σεπ 2018, 19:27 Εχεται την αυταπατη οτι πολλα απο αυτα τα χρηματα δεν κατεληξαν στις τσεπες Αλαφουζου-Κομιστη για να κανουν προπαγανδα υπερ τους.Παρτε για παραδειγμα τους Νεοδημοκρατες του φορουμ αναπαραγουν αρθρα μονο απο Καθημερινη και Πρωτο Θεμα τυχαιο ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.![]()
![]()
Παντως πιστευω οτι δεν θα μπει ουτε ενας Νεοδημοκρατης να απαντησει σε αυτο το θεμα λογω γραμμης ωστε να υποβαθμιστει το ολο ζητημα.
Μονο που οι ΝΔλερες εχουν μονιμο μοτιβο να αποδιδουν στους αλλους αυτους τους χαρακτηρισμους.
Και μαλιστα παρατηρω μια ανοχη .....απο τπν θεο.
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτο εγινε γιατι εβγαλαν απο την μεση δεξιους εκδοτες σαν τον ριζο μεσα απο την νδουλα επειδη αυτοι δεν συμφωνουσαν με τις πρακτικες της σε θεματα οπως το χρηματιστηριο ή τα διαφορα σκανδαλα που εμπλεκονταν και δεξιοι ή διεκδικουσαν κομματι απο την πασοκονδκρατικη πιτα και εκβιαζαν με αποτελεσμα να καταληξουν οι δεξιες φυλλαδες σε χερια μη δεξιων-φιλελεδων τυπου κυρτσου-αγγελοπουλου-κομιστη-αλαφουζουzteo έγραψε: 04 Σεπ 2018, 19:43 Εντωμεταξυ προσεξατε τι κανανε ολα αυτα τα χρονια οι Νεοδημοκρατες.Καταστρεψαν παραδοσιακες εφημεριδες της παραταξης(Ελευθερος Τυπος-Απογευματινη-Βραδυνη) για να μπορει να εχει πελατεια ο Αλαφουζος και ο Κομιστης.
με τους φιλελεδες που επαιζαν σε διπλο ταμπλο μειωνονταν και τα εξοδα του εκβιασμου
ενα χαρακτηρισιτκοτατο αποτελεσμα εκβιασμου

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ο Ελεύθερος τύπος και η Απογευματινή ήταν κάτι σαν εσπρέσσο της εποχής. Και ο Ρίζος δεν είχε καμμία σχέση με αυτό που περιγράφεις. Έναν καιρό είχαν τον Ελ. Τύπο μισό-μισό με τον Κύρτσο. Όχι ως συνεργάτες αλλά αντίπαλοι. Μετά τον πήρε η Αγγελοπούλου. Η πιο σοβαρή δεξιά εφημερίδα ήταν η Μεσημβρινή.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Σεπ 2018, 20:17αυτο εγινε γιατι εβγαλαν απο την μεση δεξιους εκδοτες σαν τον ριζο μεσα απο την νδουλα επειδη αυτοι δεν συμφωνουσαν με τις πρακτικες της σε θεματα οπως το χρηματιστηριο ή τα διαφορα σκανδαλα που εμπλεκονταν και δεξιοι ή διεκδικουσαν κομματι απο την πιτα και εκβιαζαν με αποτελεσμα να καταληξουν οι δεξιες φυλλαδες σε χερια μη δεξιων-φιλελεδων τυπου κυρτσου-αγγελοπουλου-κομιστη-αλαφουζουzteo έγραψε: 04 Σεπ 2018, 19:43 Εντωμεταξυ προσεξατε τι κανανε ολα αυτα τα χρονια οι Νεοδημοκρατες.Καταστρεψαν παραδοσιακες εφημεριδες της παραταξης(Ελευθερος Τυπος-Απογευματινη-Βραδυνη) για να μπορει να εχει πελατεια ο Αλαφουζος και ο Κομιστης.
Αναφορικά με τον κομιστή, έγινε διάσημος από τα ανέκδοτα με τις ξανθές στη μαύρη τρύπα της Ελευθεροτυπίας. Το ΘΕΜΑ το ξεκίνησε ως συνεργάτης με τον Τριανταφυλλόπουλο που είχε αρχίσει τη δημοσιογραφική του καριέρα ως γελοιογράφος στα Νέα με πρωταγωνιστή έναν πόντικα. Γενικώς, σ' αυτήν τη χώρα δεν υπήρξε ποτέ σαφής διαχωρισμός μεταξύ δεξιάς και αριστερής δημοσιογραφίας. Ό,τι ήθελε ο καθένας δήλωνε. Μετά προέκυψε ο όρος "φιλελέ" ως κάτι απίστευτα εχθρικό στο παλιό καλό σύστημα της έντιμης δημοσιογραφίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 04 Σεπ 2018, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ενω το Πρωτο Θεμα ειναι σοβαρη εφημεριδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Σεπ 2018, 20:33Ο Ελεύθερος τύπος και η Απογευματινή ήταν κάτι σαν εσπρέσσο της εποχής. Και ο Ρίζος δεν είχε καμμία σχέση με αυτό που περιγράφεις. Έναν καιρό είχαν τον Ελ. Τύπο μισό-μισό με τον Κύρτσο. Μετά τον πήρε η Αγγελοπούλου. Η πιο σοβαρή δεξιά εφημερίδα ήταν η Μεσημβρινή.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Σεπ 2018, 20:17αυτο εγινε γιατι εβγαλαν απο την μεση δεξιους εκδοτες σαν τον ριζο μεσα απο την νδουλα επειδη αυτοι δεν συμφωνουσαν με τις πρακτικες της σε θεματα οπως το χρηματιστηριο ή τα διαφορα σκανδαλα που εμπλεκονταν και δεξιοι ή διεκδικουσαν κομματι απο την πιτα και εκβιαζαν με αποτελεσμα να καταληξουν οι δεξιες φυλλαδες σε χερια μη δεξιων-φιλελεδων τυπου κυρτσου-αγγελοπουλου-κομιστη-αλαφουζουzteo έγραψε: 04 Σεπ 2018, 19:43 Εντωμεταξυ προσεξατε τι κανανε ολα αυτα τα χρονια οι Νεοδημοκρατες.Καταστρεψαν παραδοσιακες εφημεριδες της παραταξης(Ελευθερος Τυπος-Απογευματινη-Βραδυνη) για να μπορει να εχει πελατεια ο Αλαφουζος και ο Κομιστης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
την δεκαετια του 80 λογω του κλιματος που υπηρχε ναι ειχε τετοιο χαρακτηραΓΑΛΗ έγραψε: 04 Σεπ 2018, 20:33Ο Ελεύθερος τύπος και η Απογευματινή ήταν κάτι σαν εσπρέσσο της εποχής. Και ο Ρίζος δεν είχε καμμία σχέση με αυτό που περιγράφεις. Έναν καιρό είχαν τον Ελ. Τύπο μισό-μισό με τον Κύρτσο. Μετά τον πήρε η Αγγελοπούλου. Η πιο σοβαρή δεξιά εφημερίδα ήταν η Μεσημβρινή.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Σεπ 2018, 20:17αυτο εγινε γιατι εβγαλαν απο την μεση δεξιους εκδοτες σαν τον ριζο μεσα απο την νδουλα επειδη αυτοι δεν συμφωνουσαν με τις πρακτικες της σε θεματα οπως το χρηματιστηριο ή τα διαφορα σκανδαλα που εμπλεκονταν και δεξιοι ή διεκδικουσαν κομματι απο την πιτα και εκβιαζαν με αποτελεσμα να καταληξουν οι δεξιες φυλλαδες σε χερια μη δεξιων-φιλελεδων τυπου κυρτσου-αγγελοπουλου-κομιστη-αλαφουζουzteo έγραψε: 04 Σεπ 2018, 19:43 Εντωμεταξυ προσεξατε τι κανανε ολα αυτα τα χρονια οι Νεοδημοκρατες.Καταστρεψαν παραδοσιακες εφημεριδες της παραταξης(Ελευθερος Τυπος-Απογευματινη-Βραδυνη) για να μπορει να εχει πελατεια ο Αλαφουζος και ο Κομιστης.
αλλα τον ελευθερο τυπο τον παρεδωσαν στους φιλελεδες γιατι ειχε τολμησει ο ριζος να ασχοληθει με το χρηματιστηριο και να θιξει προσωπα της νδουλας που πλουτισαν μεσα απο το χρηματιστηριο και απο ενα σημιο και μετα τα εχωνε εντονα σε εβερτ και καραμανλη
επαθαν δλδ κριση ειλικρινιας (ή προσπαθουσαν να εκβιασουν με απελπισμενο τροπο) σαν τον κουρη για ενα διαστημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 04 Σεπ 2018, 20:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ναι, αλλά όπως είδες κανείς δεν μιλάει για το εάν το πασόκ πλερώνει ή όχι τα χρέη του...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Σεπ 2018, 17:54 Δεν είναι μόνο η νδ. Είναι και το πασόκ. Συνολικά χρωστάνε γύρω στα 200 εκατομμύρια το καθένα. Αυτά τα χρέη θα έπρεπε να πληρώνονται από τις επιχορηγήσεις των κομμάτων που την τελευταία δεκαετία έφτασαν τα 500 εκατομμύριααπό τα οποία δεν έδωσαν πεντάρα. Αυτοί οι απίθανοι τύποι θα μας κυβερνήσουν.
Που φυσικά δεν τα πληρώνει!!! Γιατί;;;
Μα γιατί είναι το πασόκ και η ΝΔ!!!
Οι ψηφοφόροι τους χάνουν τα σπίτια τους επειδή χρωστούν μερικές χιλιάδες ευρώ και αυτοί που χρωστούν εκατοντάδες μύρια το γλεντάνε και από πάνω!!!
Αυτή είναι η ερώτηση που καίει όλα τα κόμματα...zteo έγραψε: 04 Σεπ 2018, 18:22 Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι πηραν αυτα τα δανεια και που πηγαν αυτα τα χρηματα.
Ξέρεις π.χ. πόσα "αριστερά" κοπρόσκυλα, δημοσιογράφους ή μη, τάιζε το ΚΚΕ πριν την κρίση;
Μην νομίζεις όμως ότι και αυτό περνάει χωρίς τραύματα - π.χ. στην περιοχή μου το ΚΚΕ είχε μεγάλα γραφεία από το 1979, μετά το 1990 μετακόμισε σε μικρότερα μην κεντρικά και πέρυσι πήγε σε ακόμα μικρότερα ακόμα πιο απόμερα.
Με λίγα λόγια το κάθε κόμμα έχει μία κουστωδία από πίσω του που πρέπει να πληρωθεί - από παρατρεχάμενους και πληρωμένους δημοσιογράφους, κινήσεις και εκδηλώσεις, γραφεία και τυπογραφεία, μέχρι ειδικά "θέλω" προς διαφόρους...
.
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρωστάνε μισή φρεγάτα Φρέμ μαζί. Να ξηλωθούνε να τα βρούνε. Αλλιώς να βγάλουν στο κλαρί τις δαπίτισσες και τις πασπίτισσες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-