!!! DEVELOPMENT MODE !!!

91 νεκροί. «Η άρτια εκστρατεία που οργάνωσα».

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: 91 νεκροί. «Η άρτια εκστρατεία που οργάνωσα».

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Στην Τουρκιά τι γίνεται; Γιατί δεν ασχολείστε; Δεν σας ενδιαφέρει ο συσχετισμός δυνάμενων;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Χαοτικός έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 11:26 Στην Τουρκιά τι γίνεται; Γιατί δεν ασχολείστε; Δεν σας ενδιαφέρει ο συσχετισμός δυνάμενων;
Εκεί έχουν άλλο μουφατζή.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Bill Hicks έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 11:18 εκτός ουτού, σημαντικό είναι ότι στο ΗΒ τού οποίου τα στοιχεία διαστρεβλώνει δεν υπάρχουν υποχρεωτικά μέτρα για ανεμβολίαστους, οπότε όλο αυτό το σενάριο είναι κάτι που έχει βγάλει απ'το μυαλό του.
Είσαι ανέντιμος γιατί σού είπα αν θες να κάνουμε συζήτηση για την υπόθεση ότι το εμβόλιο μειώνει την μετάδοση, να δούμε πόσο μειώνεται αντίστοιχα η απόδοσή του απέναντι στην νοσηλεία και στον θάνατο, αλλά θέλεις να επαναλαμβάνεις το ίδιο πράγμα και να κάνεις ξεχωριστές συζητήσεις γιατί δεν σ' αρέσει η κατάληξη.

Μέχρι να βρεις τα αρχίδια να κάνεις αυτήν την συζήτηση, σε παρακαλώ να μην αναφέρεσαι στο όνομά μου και σαφέστατα σού απαγορεύω να λες ότι έχω διαστρεβλώσει στοιχεία, γιατί είναι ψεύδος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:29

Εξάλλου αυτό που λέω δεν είναι απλώς ατομικό θέμα, είναι η επίσημη στρατηγική της ελληνικής κυβέρνησης: οι εμβολιασμένοι συναθροίζονται παντού χωρίς τεστ και χωρίς περιορισμούς· μπάτε σκύλοι αλέστε.

Το αποτέλεσμα φαίνεται στον παραπάνω πίνακα από το ΗΒ όπου η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει περιοριστικά μέτρα για ανεμβολίαστους.
:str8jack:

fixed
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
hellegennes

stavmanr έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 11:11
Spoiler
ST48410 έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:12
hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:01 Εικόνα

Το υπό συζήτηση εδώ δεν είναι αν κολλάς ανεμβολίαστους, αλλά αν η στάση «εμβολιασμένος είμαι, κάνω ό,τι θέλω», που προάγεις εσύ και άλλοι εδώ μέσα, με την υποστήριξη της κυβέρνησης, οδηγεί σε περισσότερα κρούσματα και τελικά σε θανάτους εμβολιασμένων με αδύναμο ανοσοποιητικό ή που δεν έπιασε το εμβόλιο για τον οποιονδήποτε λόγο ή που για ιατρικούς λόγους δεν μπορούν να εμβολιαστούν.

Το ερώτημα είναι αν θα είχαν σωθεί αυτοί αν οι εμβολιασμένοι δεν είχαν εκτοξεύσει την διασπορά.
Νομίζω ότι υπερβάλλεις μια στάλα. Οι περισσότεροι εμβολιασμένοι εδώ δεν προάγουν την στάση «εμβολιασμένος είμαι, κάνω ό,τι θέλω». Εντάξει τρολάρουν μερικοί εμφανώς με κάτι τέτοιο στις κόντρες με τους αντιεμβολιαστές, αλλά όταν μιλάμε σοβαρά, όλοι σχεδόν δεχόμαστε ότι χρειάζεται προσοχή με μέτρα καθαριότητας και απόστασης παρά τον εμβολιασμό.

Και βέβαια έχει σημασία πια περίοδο εξετάζουμε. Γιατί φαίνεται πως οι πρώτες ενδείξεις πριν την Δ έδιναν μια πολύ διαφορετική εικόνα από την σημερινή.

Επίσης στην όλη σύγκριση που κάνεις πρέπει να καταλάβεις ότι ενδέχεται να παίζει ρόλο και μία άλλη παράμετρος. Το να εκθέτει η εργασία τους, τους εμβολιασμένους σε μεγαλύτερο κίνδυνο. Στη δουλειά μου πχ αναγκάζομαι να εργάζομαι στο γραφείο ενώ η ανεμβολίαστη συνάδελφος παρέμεινε στο σπίτι της για μήνες.

Στο ερώτημά σου θα είχαν σωθεί αρκετοί αν οι εμβολιασμένοι εξακολουθούσαν να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα αλλά μάλλον θα είχαν σωθεί περισσότεροι αν οι ανεμβολίαστοι είχαν εμβολιαστεί. Γιατί οι ΜΕΘ και οι θάνατοι φαίνεται να αφορούν σε μεγαλύτερα ποσοστά αυτούς.
Ο μουφατζής πήρε τη μοναδική στήλη του πίνακα που δεν προσφέρει καμία πραγματική εικόνα.
Όλες οι υπόλοιπες στήλες που έκοψε αφορούν τις επίσημες καταγραφές των νοσηλευτικών κέντρων, δηλαδή το σύνολο των εισαγωγών στα νοσοκομεία.
Ο μουφατζής, επίσης δεν καταλαβαίνει τί είναι αυτό που υποστηρίζει βάση του αποκόμματος του πίνακα αυτού: ότι οι κάτω των 18 ανεμβολίαστοι είναι υγειονομική βόμβα!
Αυτό που δεν καταλαβαίνει επίσης είναι ο λόγος για τον οποίο εμφανίζονται αυτά τα νούμερα στα κρούσματα: οι κάτω των 18 είναι οι μόνοι που κάνουν συνολικά, μαζικά, rapid tests ή self tests πριν το σχολείο. Κάθε σχεδόν άτομο κάτω των 18 ετών κάνει δύο τεστς την εβδομάδα.
Κάτι που δεν ισχύει για τις υπόλοιπες ηλικίες, με δεδομένο ότι μόνο οι εργαζόμενοι των μεγαλύτερων ηλικιών υποχρεούνται σε rapid tests. Όχι οι άνεργοι, όχι οι εργοδότες, όχι οι εργαζόμενοι με τηλεκπαίδευση κλπ.
Στις κατηγορίες, λοιπόν, που έχουμε καθολική χρήση rapid test δύο φορές την εβδομάδα, τα κρούσματα των ανεμβολίαστων είναι 5πλάσια από τα κρούσματα των εμβολιασμένων.

Τα κρούσματα δεν είναι δυνατό να γίνουν σοβαρό στατιστικό δεδομένο. Αλλάζουν διαρκώς και μετρά η τοπικότητα της δειγματοληψίας.

Στις υπόλοιπες στήλες του πίνακα βλέπουμε τα εξής:

Εικόνα

Ο ρυθμός παραγωγής νοσηλειών και θανάτων είναι 3πλάσιος ως 5πλάσιος για τους ανεμβολίαστους.
Μπλόκαρε το μποτ απ' αυτό που είπα και έκανε reset. Ξανά το ίδιο ηλίθιο ποστ που είναι και εκτός θέματος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu »

hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 03:55
esu έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:35
hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:24

Ακριβώς, γιατί αυτοί επέλεξαν να μην εμβολιαστούν. Δική τους επιλογή ήταν. Αυτοί όμως που πέθαναν όντας εμβολιασμένοι είναι 100% θύματα.
Τι θύματα, ανεύθυνους δεν τους λες;
Αυτό δεν τους κάνει λιγότερο θύματα και δεν τους λέω ανεύθυνους, τους λέω υπεύθυνους ή υπαίτιους. Αφού σας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια ότι δεν μεταδίδετε, δεν είναι εντελώς δικό σας σφάλμα.
Τρικυμία

Έχουμε καινούργια εισχωρή ή εισγωρή έννοιας. Αυτή του υπαίτιου θύματος.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

esu έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 11:43
hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 03:55
esu έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:35
Τι θύματα, ανεύθυνους δεν τους λες;
Αυτό δεν τους κάνει λιγότερο θύματα και δεν τους λέω ανεύθυνους, τους λέω υπεύθυνους ή υπαίτιους. Αφού σας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια ότι δεν μεταδίδετε, δεν είναι εντελώς δικό σας σφάλμα.
Τρικυμία

Έχουμε καινούργια εισχωρή ή εισγωρή έννοιας. Αυτή του υπαίτιου θύματος.
ειστε ηλιθιοι δικαιως θα πεθανετε ,αντι να μας ταλαιπωρειτε καντε το μια ωρα αρχυτερα.
Άβαταρ μέλους
esu

k μιλάμε πάνω
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Bill Hicks έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 11:40
hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 01:29

Εξάλλου αυτό που λέω δεν είναι απλώς ατομικό θέμα, είναι η επίσημη στρατηγική της ελληνικής κυβέρνησης: οι εμβολιασμένοι συναθροίζονται παντού χωρίς τεστ και χωρίς περιορισμούς· μπάτε σκύλοι αλέστε.

Το αποτέλεσμα φαίνεται στον παραπάνω πίνακα από το ΗΒ όπου η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει περιοριστικά μέτρα για ανεμβολίαστους.
:str8jack:

fixed
Η ελληνική κυβέρνηση, φίλε, δεν βγάζει αναλυτικά στοιχεία οπότε βασίζομαι στου ΗΒ. Ο λόγος της μεγαλύτερης διασποράς στο ΗΒ είναι ίδιος με εδώ: οι εμβολιασμένοι δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο και αυτό που λες είναι ψευδές. Και η Ουαλία και η Σκωτία εφαρμόζουν μέτρα και ακόμη και στην Αγγλία εφαρμόζονται από μεγάλες διοργανώσεις και μαγαζιά, με παρότρυνση της κυβέρνησης (αλλά όχι νομική υποχρέωση).

Αυτοί που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο λαμβάνουν μέτρα. Η εστίαση στους 5-10 ψεκασμένους που έχει η χώρα είναι αποπροσανατολισμός, όσοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν δεν είναι «αρνητές», είναι φυσιολογικοί άνθρωποι.

Οι εμβολιασμένοι από την άλλην την έχουν δει υπεράνθρωποι. Ο άλλος νομίζει ότι τερμάτισε η ευεξία του από το εμβόλιο, έφτιαξε σώμα, έχασε κιλά και πηδάει καλύτερα. :lol:

Όχι όλοι οι εμβολιασμένοι, βέβαια. Μόνο οι εμβολιαστές. Υπάρχει πολύς φυσιολογικός εμβολιασμένος κόσμος. Αλλά οι εμβολιαστές είναι αρκετοί για να γαμήσουν το σύμπαν με την αυξημένη διασπορά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

esu έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 11:43 Έχουμε καινούργια εισχωρή ή εισγωρή έννοιας. Αυτή του υπαίτιου θύματος.
Μόλις ανακάλυψες ότι υπάρχουν άτομα που πεθαίνουν γιατί δεν φόρεσαν ζώνη ασφαλείας, κράνος στο μηχανάκι ή υπήρξαν θύματα απάτης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
esu

hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 11:57
esu έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 11:43 Έχουμε καινούργια εισχωρή ή εισγωρή έννοιας. Αυτή του υπαίτιου θύματος.
Μόλις ανακάλυψες ότι υπάρχουν άτομα που πεθαίνουν γιατί δεν φόρεσαν ζώνη ασφαλείας, κράνος στο μηχανάκι ή υπήρξαν θύματα απάτης.
Βασικά ανακάλυψα έναν ηθικό αυτουργό
.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

esu έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 11:59
hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 11:57
Βασικά ανακάλυψα έναν ηθικό αυτουργό
Ο ηθικός αυτουργός είναι το άλλο πρόσωπο. Πάρ' το αλλιώς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2021, 11:08Τα δεδομένα έχω πει από το πρώτο ποστ από πού είναι. Πήγαινε πίσω και διάβασέ το.
Eντάξει, όμως δεδομένου του record σου σε παρουσίαση διαστρεβλωμένων στοιχείων, νομίζω ότι είναι λογική απαίτηση να σου ζητήσει κάποιος να δείξεις αναλυτικά πώς έφθασες στα νούμερα που παρουσιάζεις. Εγώ το κάνω αυτό πάντα χωρίς να έχω ποτέ διαστρεβλώσει στοιχεία.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
esu

Ρε μην φοράτε κράνη. Φορώντας κράνος οι οδηγοί αισθάνονται ασφάλεια και οδηγούν περισσότερα χιλιόμετρα με αποτέλεσμα πιο πολλά ατυχήματα σε οδηγούς με κράνος.
.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”