!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αθωος ο Kyle Rittenhouse!

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Re: Αθωος ο Kyle Rittenhouse!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Στρακαστρουκας έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:11
Lord Brum έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:07
τίποτα τίποτα, κανονικοποίηση του περιθωρίου επιχειρείς και απορείς γιατί όλοι γελάνε μαζί σου
Το γεγονος οτι οι μισοι Αμερικανοι εχουν παει φυλακη ειναι ακομα ενας λογος που το Αμερικανικο συστημα ειναι τελειωμενο. Για τα ακροδεξια φασιστικα Ορκ βεβαια αυτο, οπως η οπλοκατοχη ειναι στοιχεια...θαυμασμου

Σοβαρά στατιστικά, όχι μαλακίες.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Leporello έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 18:56
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 18:37
Leporello έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 17:30 Μπορεί να μη βλέπω καλά, αλλά εκείνο που είδα στο βίντεο (τώρα το είδα, πέρσυ δεν είχα ασχοληθεί) είναι ότι ο μικρός δεν έτυχε να περνάει από εκεί και τυχαία να έχει όπλο μαζί του. Πάει ενεργητικά προς το σημείο όπου γίνεται χαμός κρατώντας προτεταμένο όπλο. Είναι η εικόνα αυτή ενισχυτική τής άποψης ότι πρόκειται γιά αυτοάμυνα;
Και γιατί γίνεται χαμός εκεί που πάει; Από ποιους γίνεται ο χαμός; Είναι ενισχυτική η εικόνα της άποψης ότι οι τύποι είναι ειρηνικοί περιπατητές που όλως τυχαίως βρέθηκαν εκεί; Αν όχι, με ποιο δικαίωμα ακριβώς ζητούν και τα ρέστα;
Ο,τι και να είναι οι διαδηλωτές, δεν τον διόρισε κανένας δικαστή Dredd γιά να απονείμει με το όπλο του δικαιοσύνη. Φόνος από αυτοάμυνα δικαιολογείται μόνο αν κινδύνευε η ζωή του. Η ζωή του δεν θα κινδύνευε να καθόταν στο σπίτι του, ή ακόμη και να πήγαινε στον χαμό, αλλά χωρίς όπλο. Δεν θα κινδύνευε ακόμη και αν πήγαινε με κρυμμένο όπλο. Οταν όμως πάς στον χαμό με προτεταμένο όπλο, οι άλλοι σε εκλαμβάνουν σαν απειλή και προσπαθούν να σε εξουδετερώσουν. Τουλάχιστον αυτά κατάλαβα εγώ από το βίντεο που ανέβασε κάποιος σε αυτό το νήμα. Αν συνέβησαν και άλλα που δεν τα ξέρω, ευχαρίστως να με διορθώσει κάποιος.
Σόρυ ρε συ, αλλά ειλικρινά δεν προτίθεμαι να σου κάνω ανάλυση για ένα γεγονός που δεν σ´ενδιέφερε καθόλου όταν έγινε ώστε να ασχοληθείς περαιτέρω και έρχεσαι σήμερα να μιλήσεις για δικαιώματα στην αυτοάμυνα.

Στην τελική και τα ούγκανα δεν θα πάθαιναν τίποτα αν κάθονταν στο σπίτι τους. Αυτοί βγήκαν πρώτοι. Ε, όποιος είναι τόσο ηλίθιος ώστε να θεωρεί ότι όταν πάει να κάνει αυτός χαμό σε κάποιους που δεν τον έχουν ενοχλήσει είναι οκ και οι δικαστές ντρεντ είναι αυτοί που βλέπουν ή υφίστανται τον χαμό και τα παίρνουν, τι να πω;

Την άποψη μου για τα πρώτα δίποδα και το ενδιαφέρον για τη σωτηρία της ψυχικής και σωματικής ακεραιότητας τους, την έχω εκφράσει εδώ και καιρό. Και δεν αλλάζει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Σέρπικο έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:09
Χαοτικός έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:04
Lord Brum έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:00

τουναντίον εσείς κατακρίνετε έναν ανήλικο ενεργό πολίτη που κατέβηκε για να υπερασπιστεί την περιουσία των συμπατριωτών του από τους εγκληματίες του BLM. Τρεις στους τρεις που πήγαν να τον λυτζάρουν (2 τους σκότωσε έναν τον τραυμάτισε στο χέρι) είχαν βαρύ ποινικό παρελθόν (παιδεραστία, επίθεση και ενδοοικογενειακή βία, διακεκτριμένες κλοπές και παράνομη οπλοφορία κλπ). Δεν σε προβληματίζει αυτό? Έπρεπε να κάνει χώρο ο 17χρονος στο περιθώριο και στους εγκληματίες να εκτονωθούν?
Τι μαλακία είναι αυτό ρε με το ποινικό; ήξερε αυτός τι είναι οι άλλοι; Είχαν ταμπέλα; κι αν είχαν αυτός τι είναι εκτελεστικό όργανο;
Σοβαρευτείτε ρε.
Το ποινικό τους παρελθόν δείχνει ότι, δεν είχαν και πολλές αναστολές στην άσκηση βίας. Ο τρίτος της παρέας που τραυματιστηκε είχε όπλο (του οποίου η άδεια κατοχής έληγε εκείνη την ημέρα), οπότε, προφανώς, οι ενορκοι δεν προβληματιστηκαν και ιδιαίτερα να πεισθούν από την υπεράσπιση ότι επρόκειτο περί αυτοαμυνας και βάσει των βίντεο.

Ρε γιατί μου λες για τα θύματα; Τι μαλακία είναι αυτό; Σου είπε κανείς ότι στεναχωριέμαι για τα θύματα; μια κατάσταση εξετάζω για το αν είναι εντάξει να βγαίνει το κάθε μαλακιστήρι ή και ενήλικος με όπλο στο δρόμο επειδή θεώρησε ότι έτσι πρέπει.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Χαοτικός έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:04 Τι μαλακία είναι αυτό ρε με το ποινικό; ήξερε αυτός τι είναι οι άλλοι; Είχαν ταμπέλα; κι αν είχαν αυτός τι είναι εκτελεστικό όργανο;
Σοβαρευτείτε ρε.

:lol: :lol: :lol:

Αχυρανθρωπος, δε λεμε οτι ηξερε. Λεμε οτι ειχαν δολοφονικες προθεσεις που αυτος διεγνωσε σωστά και σωστα αντεδρασε. Το οτι εκτος απο Αριστεροι ,ηταν και ποινικοι, εγκληματιες συνηγορει στην πιθανοτητα να ειχαν οντως δολοφονικες προθεσεις οταν τον πλησιαζαν απειλητικα, φεροντας οπλα και οντας μελη ενος οχλου που τον κυνηγουσε απειλοντας να τον λιντσαρει .
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Lord Brum έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:12 άλλο τόσο έχει και ο άλλος να προσπαθήσει να διαφυλάξει τη δημόσια τάξη από ταραχοποιούς και εγκληματίες
Σου ξέφυγε και ήσουν ειλικρινής.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

nemo έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:10
GoBack έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 18:26
nemo έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 17:31
απο την ικανοτητα του καθαρα ...και θυμαμαι τι εγραψα τοτε οτι ο μικρος ειναι και ηταν ετοιμος απο τοτε για τις ειδικες δυναμεις
φυσικα θα πρεπει να εκπαιδευοταν απο πολυ μικρος με τα οπλα και σε συνθηκες μαχης ...αλλα ειναι καθαροαιμο ταλεντο

ουτε και ενας τυχαιος στρατιωτκος με χρονια στην πλατη του δεν θα το καταφερνε αυτο που εκανε ο πιτσιρίκας
στην τριτη βολη θα πρεπει να αστοχησε γιατι στην κοιλιά σημάδευε -αλλά ισως και να ηταν σε κινηση ο επιτιθέμενος
και παλι μπραβο του γιατι εχει μπροστά του μια λαμπρή καριέρα
Αν ο αλλος ειχε πχ μαχαιρι αντι για πατινι και τον εσφαζε σαν κατσικι τωρα θα ελεγες ριπ Καιλ
αν αν αν αν αν αν και η γιαγια μου ειχε καρουλια θα εκανε ..πατιναζ
https://nypost.com/2021/10/07/new-jerse ... -on-a-bmw/

Αρτια εκπαιδευμενος,καλα εκανε και πηδηξε απο τον ενατο αφου επεζησε.Μην πεις τι θα γινοταν αν δεν ηταν εκει η bmw.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

τίποτα τίποτα, κανονικοποίηση του περιθωρίου επιχειρείς και απορείς γιατί όλοι γελάνε μαζί σου
Το γεγονος οτι οι μισοι Αμερικανοι εχουν παει φυλακη ειναι ακομα ενας λογος που το Αμερικανικο συστημα ειναι τελειωμενο. Για τα ακροδεξια φασιστικα Ορκ βεβαια αυτο, οπως η οπλοκατοχη ειναι στοιχεια...θαυμασμου
Προφανώς, απόδοκιμαζεις αυτές τις πρακτικές, από όπου και αν προέρχονται...

ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Χαοτικός έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:14
Χαοτικός έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:04

Τι μαλακία είναι αυτό ρε με το ποινικό; ήξερε αυτός τι είναι οι άλλοι; Είχαν ταμπέλα; κι αν είχαν αυτός τι είναι εκτελεστικό όργανο;
Σοβαρευτείτε ρε.
Το ποινικό τους παρελθόν δείχνει ότι, δεν είχαν και πολλές αναστολές στην άσκηση βίας. Ο τρίτος της παρέας που τραυματιστηκε είχε όπλο (του οποίου η άδεια κατοχής έληγε εκείνη την ημέρα), οπότε, προφανώς, οι ενορκοι δεν προβληματιστηκαν και ιδιαίτερα να πεισθούν από την υπεράσπιση ότι επρόκειτο περί αυτοαμυνας και βάσει των βίντεο.

Ρε γιατί μου λες για τα θύματα; Τι μαλακία είναι αυτό; Σου είπε κανείς ότι στεναχωριέμαι για τα θύματα; μια κατάσταση εξετάζω για το αν είναι εντάξει να βγαίνει το κάθε μαλακιστήρι ή και ενήλικος με όπλο στο δρόμο επειδή θεώρησε ότι έτσι πρέπει.
η φάση ήταν σαν δεκέμβριος 2008. αν έβγαινε αστυνομία και τους μάζευε δεν θα αναγκάζονταν να επιβάλλουν την τάξη οι πολίτες.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Yochanan έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:14
Χαοτικός έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:04 Τι μαλακία είναι αυτό ρε με το ποινικό; ήξερε αυτός τι είναι οι άλλοι; Είχαν ταμπέλα; κι αν είχαν αυτός τι είναι εκτελεστικό όργανο;
Σοβαρευτείτε ρε.

:lol: :lol: :lol:

Αχυρανθρωπος, δε λεμε οτι ηξερε. Λεμε οτι ειχαν δολοφονικες προθεσεις που αυτος διεγνωσε σωστά και σωστα αντεδρασε. Το οτι εκτος απο Αριστεροι ,ηταν και ποινικοι, εγκληματιες συνηγορει στην πιθανοτητα να ειχαν οντως δολοφονικες προθεσεις οταν τον πλησιαζαν απειλητικα, φεροντας οπλα και οντας μελη ενος οχλου που τον κυνηγουσε απειλοντας να τον λιντσαρει .
Σκάσε εσύ. Είσαι εξωγήινο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:02
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 18:59
Χαοτικός έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 18:51

Εσείς με ποιο δικαίωμα πετάτε μαλακίες και μολύνετε την ατμόσφαιρα;
Σιγά μη ρωτάω τον κάθε παπάρα τι είναι δικαίωμα μου και τι όχι. :lol:
Παπάρω είσαι και μάλιστα εκ γενετής.
Θα ήμουν αν δήλωνα θηλυκότητα, καλό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

klg έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:12

Σοβαρά στατιστικά, όχι μαλακίες.
Συμφωνα με τα στατιστικα του στρακαστρουκα παντως βγαινει επισης οτι το 100% των αμερικανων αντιφα ειναι ποινικοι εγκληματιες, με ενα ποσοστο 33% μαλιστα να αποτελειται απο παιδεραστες.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Lord Brum έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:16
Χαοτικός έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:14

η φάση ήταν σαν δεκέμβριος 2008. αν έβγαινε αστυνομία και τους μάζευε δεν θα αναγκάζονταν να επιβάλλουν την τάξη οι πολίτες.

Άσε μας ρε τώρα. Λες και δεν έχουν αστυνομία οι σκατόβλαχοι εκει πέρα και δεν έχουν σύστημα να καθαρίζουν την κατάσταση αμέσως;

Και τι ακριβώς έγινε το 2008 και τους πολίτες; Επέβαλαν την τάξη;
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:17

μην τον ξεσυνεριζεσαι - κατβάθος είναι κάλος άνθρωπος
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Orion22 έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:06
Lord Brum έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:00
Spoiler
Χαοτικός έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 18:22

Τόσο μαλάκες είστε που το φόνο δεν τον βλέπετε ως φόνο γενικά αλλά κρίνετε το ποιος έχει δολοφονηθεί σύμφωνα με τα γούστα.

Τι να λέμε;
τουναντίον εσείς κατακρίνετε έναν ανήλικο ενεργό πολίτη που κατέβηκε για να υπερασπιστεί την περιουσία των συμπατριωτών του από τους εγκληματίες του BLM.
Τρεις στους τρεις που πήγαν να τον λυτζάρουν (2 τους σκότωσε έναν τον τραυμάτισε στο χέρι)
Spoiler
είχαν βαρύ ποινικό παρελθόν (παιδεραστία, επίθεση και ενδοοικογενειακή βία, διακεκτριμένες κλοπές και παράνομη οπλοφορία κλπ). Δεν σε προβληματίζει αυτό? Έπρεπε να κάνει χώρο ο 17χρονος στο περιθώριο και στους εγκληματίες να εκτονωθούν?
upd: 4/4 και ο δεύτερος, με την αεροκλωτσιά στο κεφάλι, που δεν τον πέτυχε η σφαίρα
Εικόνα
Εικόνα
Maurice Freeland has a lengthy criminal history in Wisconsin, including charges for battery, disorderly conduct and driving while intoxicated this year. (Kenosha County Sheriff's Department)

ST KYLE of Kenosha λαιμαι :blm:
Υπαρχει κανεις απο ολους αυτους τελικα που να μην ειναι ποινικος εγκληματιας;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 19:17

Ανοιχτά είναι το μπακάλικο. Πετάξου για ένα καραφάκι να στανιάρεις γιατί σε πιάνει ντελίριο τρέμενς.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”