δεν αρκεί η οργή των ζουμερς που πρέπει να κόψουν το αβοκάντο για το στεγαστικό;πατησιωτης έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 10:47 Οπότε όταν θέλει να βγάλει όχλο έξω να τα σπάσει ποιους θα βρει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αθωος ο Kyle Rittenhouse!
- Μαυροβασίλης
Re: Αθωος ο Kyle Rittenhouse!
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πού θες να καταλήξεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 10:34 Έχει διευκρινισθεί κάπου αν τα θύματα ήταν κάτοικοι της συγκεκριμένης γειτονιάς;
Είναι ξεκάθαρο τι έγινε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Έκανα μία ερώτηση γιατί όντως δεν θυμάμαι λεπτομέρειες από τα στοιχεία που δόθηκαν τότε και δεν προτίθεμαι να διαβάσω όλα τα πρόσφατα δημοσιεύματα.Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 11:17Πού θες να καταλήξεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 10:34 Έχει διευκρινισθεί κάπου αν τα θύματα ήταν κάτοικοι της συγκεκριμένης γειτονιάς;
Είναι ξεκάθαρο τι έγινε.
Αν πάρω απάντηση, θα μάθεις που θέλω να καταλήξω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εδω θα ειχανε δωσει το ονομα του παιδοφιλου σε δρομο
Τα εγχώρια φεϊκιουζάδικα, που προωθούν με λύσσα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, έχουν λυσσάξει στο κλάμα από χθες, με πρώτη και καλύτερη την ναυαρχίδα της ''δεξιάς'' Καθυστερινή.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ασέβαστος έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 10:15αυτο το εκανα εικοναGherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 09:52Ναι, γιατί όχι; Θέλω κι εγώ ένα, σε nude χρώμα να ταιριάζει με όλα.dtri2020 έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 22:07
Δεν είναι κακή ιδέα για όλους η οπλοφορία να ξέρεις!
Ίσως η συγκεκριμένη υπόθεση να αποδεικνύει πως, μερικές φορές μπορεί να λειτουργήσει πολύ αποτελεσματικά!
να μπαινεις σε οπλοπωλειο, να διαλεγεις οπλο, κια να λες μετα "αυτο το εχετε σε nude;"
![]()
![]()
![]()
Δεν θα με χάλαγε.
Είναι σαν τις ffp2 μάσκες που έχω σε σκούρο μπλε. Με ρωτάνε πού τις βρίσκω, γιατί είναι όντως ωραίες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Κι εγώ περιμένω αυτές ακριβώς τις αντιδράσεις από τα κεντρικά πομμε* αλλά σήμερα το δημοσίευμα είναι απολύτως χλιαρο.Scouser έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 11:28 Τα εγχώρια φεϊκιουζάδικα, που προωθούν με λύσσα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, έχουν λυσσάξει στο κλάμα από χθες, με πρώτη και καλύτερη την ναυαρχίδα της ''δεξιάς'' Καθυστερινή.![]()
![]()
![]()
*πολιτικώς ορθά μμε
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάει με όλα!Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 11:33Ασέβαστος έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 10:15αυτο το εκανα εικοναGherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 09:52
Ναι, γιατί όχι; Θέλω κι εγώ ένα, σε nude χρώμα να ταιριάζει με όλα.
να μπαινεις σε οπλοπωλειο, να διαλεγεις οπλο, κια να λες μετα "αυτο το εχετε σε nude;"
![]()
![]()
Δεν θα με χάλαγε.
Είναι σαν τις ffp2 μάσκες που έχω σε σκούρο μπλε. Με ρωτάνε πού τις βρίσκω, γιατί είναι όντως ωραίες.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Πιο ωραίο είναι το μεταλλικό μολυβί. Ολτάιμ κλάσικ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-