!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αθωος ο Kyle Rittenhouse!

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Δημοκράτης

Re: Αθωος ο Kyle Rittenhouse!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

klg έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:45 Η απόλυτη παράνοια αυτό το νήμα.
μια τυπική παρασκευή για όλους τους αριστερούς που έχον τσακωθεί με την πραγματικότητα
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:47
talaipwros έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:45
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:44

ωραίος πρόεδρος, ενωτικός
ρίχνει λάδι στη φωτιά και εμμέσως αμφισβητεί μία απόφαση της δικαιοσύνης
κατά τ'άλλα ο Τραμπ ήταν ο επικίνδυνος
εμμέσως αμφισβητεί μία απόφαση της δικαιοσύνης
everyone “must acknowledge that the jury has spoken.”
:roll:
ναι, αυτό ήταν το τυπικό για να σώσει τα προσχήματα
όταν λέει ότι είναι angry και concered με την απόφαση του δικαστηρίου, τι ακριβώς εννοεί; ειδικά με το concenred
εννοει οτι κανεις δεν μπορει να διαδηλωσει εναντια στην εξουσια που αθωωνει ακροδεξιους οταν η κορυφη της εξουσιας δηλωνει προβληματισμενη ( aka ο διαδηλωτης ειναι a priori καθεστωτικος και οχι αντιwhatever)
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Δημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:46 ο θέμα σου στο αν είναι αθώος είναι στο αν έπεεσε κάω μόνο του και όχι ότι τον κυνηγούν, τον χτυπάνε και όταν πέφτει κάτω του την πέφτουν από πάνω;
To θεμα μου ειναι οτι αν νομιμοποιησεις αυτο πρεπει να νομιμοποιησεις το δικαιωμα μου να ερχομαι με οπλο να σε απειλω και αν αντιδρασεις προσπαθοντας πχ να μου παρεις το οπλο να εχω το δικαωμα να σε πυροβολησω λεγοντας οτι εκανα αυτοαμυνα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Uppercut έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:43 Κι όμως είναι αληθινό.
Μαλάκα μου, γελάω σαν χαζός εδώ και 5 λεπτά. Ψυχολογική υποστήριξη για όσους θα γίνουν triggered από το αποτέλεσμα της δίκης λέει. :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: Και αυτά τα τυπάκια προορίζονται τώρα να βγουν αύριο μεθαύριο στην αγορά εργασίας και να ζήσουν σαν ενήλικες, ε;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:49
Δημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:46 ο θέμα σου στο αν είναι αθώος είναι στο αν έπεεσε κάω μόνο του και όχι ότι τον κυνηγούν, τον χτυπάνε και όταν πέφτει κάτω του την πέφτουν από πάνω;
To θεμα μου ειναι οτι αν νομιμοποιησεις αυτο πρεπει να νομιμοποιησεις το δικαιωμα μου να ερχομαι με οπλο να σε απειλω και αν αντιδρασεις προσπαθοντας πχ να μου παρεις το οπλο να εχω το δικαωμα να σε πυροβολησω λεγοντας οτι εκανα αυτοαμυνα
κλαψαστρούκα αντιλαμβάνομαι ότι έχεις λαλήσει εντελώς και ότι σήμερα κατεβάζεις τα λεξοτανίλ σαν καραμέλες αλλά θα πρέπει να κααλάβεις ότι η πλειοψηφία δεν για κεφάλι μια κολοκυθα όπως έχεις εσύ
Άβαταρ μέλους
Scouser

talaipwros έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:49
talaipwros έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:45

:roll:
όταν λέει ότι είναι angry και concered με την απόφαση του δικαστηρίου, τι ακριβώς εννοεί; ειδικά με το concenred
εννοει οτι κανεις δεν μπορει να διαδηλωσει εναντια στην εξουσια που αθωωνει ακροδεξιους οταν η κορυφη της εξουσιας δηλωνει προβληματισμενη ( aka ο διαδηλωτης ειναι a priori καθεστωτικος και οχι αντιwhatever)
Ναι, αυτό είναι, δεν είναι απλά ότι καταφανώς κλείνει το μάτι στα ακροαριστερά ορκ που τον έφεραν στην εξουσία προσπαθώντας ταυτόχρονα να διατηρήσει ένα μίνιμουμ σοβαρότητας για τη μειοψηφία των στοιχειωδώς σοβαρών που έχουν απομείνει στο κόμμα του. :lol:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Στρακαστρουκας

Δημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:52
κλαψαστρούκα αντιλαμβάνομαι ότι έχεις λαλήσει εντελώς και ότι σήμερα κατεβάζεις τα λεξοτανίλ σαν καραμέλες αλλά θα πρέπει να κααλάβεις ότι η πλειοψηφία δεν για κεφάλι μια κολοκυθα όπως έχεις εσύ
To προβλημα ειναι οτι δεν απαντατε στις αποριες μου. Εχω δικαιωμα να ελθω στο σπιτι σου με οπλο, να σε βρισω και αν αντιδρασεις να σε εκτελεσω δηλωνοντας αυτοαμυνα ναι η οχι?
talaipwros

Scouser έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:53

Ναι, αυτό είναι, δεν είναι απλά ότι καταφανώς κλείνει το μάτι στα ακροαριστερά ορκ που τον έφεραν στην εξουσία προσπαθώντας ταυτόχρονα να διατηρήσει ένα μίνιμουμ σοβαρότητας για τη μειοψηφία των στοιχειωδώς σοβαρών που έχουν απομείνει στο κόμμα του. :lol:
μια και μιλας για ακροαριστερα ορκ, σημερα ή χθες ηταν που δηλωσες οτι θα ψηφισεις Συριζα αν ειναι κοντα στο να ριξει τον Μητσοτακη ;
talaipwros

Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:54
Δημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:52

To προβλημα ειναι οτι δεν απαντατε στις αποριες μου. Εχω δικαιωμα να ελθω στο σπιτι σου με οπλο, να σε βρισω και αν αντιδρασεις να σε εκτελεσω δηλωνοντας αυτοαμυνα ναι η οχι?
οχι, με το που θα ανοιξεις την πορτα του σπιτιου μου στην μπουμπουνισα και ολα καϊλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 19 Νοέμ 2021, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Orion22 έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:33
nostromos έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 22:15 VICTIM 'ARMED' Shock video shows Kyle Rittenhouse victim had gun during Kenosha protest as teen’s lawyer argues self-defense

https://www.thesun.co.uk/news/12530072/ ... f-defense/
πρέπει να διορθωσεις ΑΜΕΣΑ τους όρους
Δεν ήσαντε victims, assaulters that fucked around and found out :smt047

https://twitter.com/Brick_Suit/status/1 ... 6862561280

:003:
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Στρακαστρουκας

Scouser έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:53 Ναι, αυτό είναι, δεν είναι απλά ότι καταφανώς κλείνει το μάτι στα ακροαριστερά ορκ που τον έφεραν στην εξουσία προσπαθώντας ταυτόχρονα να διατηρήσει ένα μίνιμουμ σοβαρότητας για τη μειοψηφία των στοιχειωδώς σοβαρών που έχουν απομείνει στο κόμμα του. :lol:
Aκομα πονα η πουτσα που φαγατε στις εκλογες περυσι ε? Βλεπω οτι αφου σας περασε η ζαλαδα αρχισατε παλι να διαδιδεται τις ιδιες πιπες. προσωπικα θελω να κατεβει ο Τραμπ στις επομενες εκλογες, να διασπαστει η ρεπουμπλικανικη ψηφος και να το παρουν οι δημοκρατικοι ξανα στο χαλαρο
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

nostromos έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:56
Spoiler
Orion22 έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:33
nostromos έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 22:15 VICTIM 'ARMED' Shock video shows Kyle Rittenhouse victim had gun during Kenosha protest as teen’s lawyer argues self-defense

https://www.thesun.co.uk/news/12530072/ ... f-defense/
πρέπει να διορθωσεις ΑΜΕΣΑ τους όρους
Δεν ήσαντε victims, assaulters that fucked around and found out :smt047

https://twitter.com/Brick_Suit/status/1 ... 6862561280

:003:

>beme στιγμή... :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 19 Νοέμ 2021, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:56να κατεβει ο Τραμπ στις επομενες εκλογες, να διασπαστει η ρεπουμπλικανικη ψηφος
bruh
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Scouser

talaipwros έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:54
Scouser έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:53
μια και μιλας για ακροαριστερα ορκ, σημερα ή χθες ηταν που δηλωσες οτι θα ψηφισεις Συριζα αν ειναι κοντα στο να ριξει τον Μητσοτακη ;
Η μπάλα όχι απλά στην εξέδρα, αλλά έξω από το γήπεδο. Κλασσικός ταλαίπωρος.
JD Vance
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”