!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αθωος ο Kyle Rittenhouse!
Re: Αθωος ο Kyle Rittenhouse!
Λολ τωρα το ειδα το βιντεο με το πιστολιδι,50 iq combined θυτης και θυματα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Δημοκράτης
αυτό είναι το βίντεο με το περιστατικό
απορώ γιατί πήρε τόσο να τελειώσει η υπόθεση
απορώ γιατί πήρε τόσο να τελειώσει η υπόθεση
-
Δημοκράτης
για 17 χρονών ο τύπος αντέδρασε εξαιρετικά και φαίνεται ότι ξέρει πολύ καλά τι πάει να πει κρατάω όπλο. Ο μέσος άνθρωπος θα είχε αδειάσει 2-3 γεμιστήρες σε όποιον καζαμπούμπο έτρεχε κατά πάνω τουGoBack έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:33 Λολ τωρα το ειδα το βιντεο με το πιστολιδι,50 iq combined θυτης και θυματα.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
στο μπαρ πάει ο κόσμος για να διασκεδάσειΣτρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:27Ειπαμε, αν παω σε μπαρ οπλισμενος και βρισω την γυναικα σου και μου πεταξεις κανα αντικειμενο εχω δικαιωμα να σε εκτελεσω επιτοπου. Αυτο υποστηριζετεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:22και οι δύο νεκροί πυροβολήθηκαν ΜΟΝΟ όταν επιτέθηκαν απείλησαν την ζωή του Rittenhouse
υπάρχουν βίντεο
ο Rittenhouse δεν πήγε σε μπαρ, πήγε να προστατέψει το βιός φιλήσυχων βιοπαλαιστών από το μένος των τρομοκρατών που βγήκαν να κάψουν, να κλέψουν και να καταστρέψουν. τον κυνήγησαν, πολλοί από αυτούς οπλισμένοι, προσπάθησαν να του πάρουν το όπλο, προσπάθησαν να τον περικυκλώσουν, με άλλα λόγια ήθελαν να τον σκοτώσουν. αν δεν αντιδρούσε όπως αντέδρασε το πιο πιθανό είναι να ήταν νεκρός σήμερα. πάρτε το χαμπάρι μερικοί, ότι στην Αμερική δεν παίζουν όπως εδώ. αν πας να σκοτώσεις κάποιον, θα αντιδράσει και δεν υπάρχουν κλάψες μετά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ο στρακαστρούκας σε μόνιμο διαζύγιο με την πραγματικότηταΔημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:27οι ζαίοι είναι σε μόνιμη φάση του ότι το άσπρο είναι μαύροΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:22και οι δύο νεκροί πυροβολήθηκαν ΜΟΝΟ όταν επιτέθηκαν απείλησαν την ζωή του Rittenhouse
υπάρχουν βίντεο
οκ καλώς αθωόθηκε ο άνθρωπος, κακώς τον τραβούσαν σε δίκες όλο αυτό το καιρό. Πάντα τέτοια
και ένα μπράβο που ξεβρώμισε την αμερική από 2 κωλόπαιδα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Εντάξει δεν θα κάτσω να αναλύσω μαζί σου όλο το timeline της υπόθεσης, είναι public records όλα τα proceedings, όποιος θέλει να τα διαβάσει τα διαβάζει. Η αναλογία σου είναι εντελώς για τον πούτσο (ποιός θα το περίμενε ε;) αλλά θα κάνω μια προσπάθεια για όποιους άλλους διαβάζουν. Το ανάλογο είναι να πας ως γύφτος να κάψεις ένα άκυρο μπαρ, επειδή είμαστε ρατσιστές εναντίον τον γύφτων, και ένας τύπος 17 χρονών που δουλεύει στο μπαρ και μένει 15 λεπτά μακριά, να έρθει και να αράξει για να προστατεύσει το source of income του με το legally owned όπλο του και εσύ να του επιτέθεις, να προσπαθήσει απλώς να φύγει από εσένα, εσύ να τον κυνηγήσεις και εν τέλη να πιάσεις το όπλο και να προσπαθήσεις να το πάρει από τα χέρια του. Εσύ όχι μόνο το θεωρείς αυτό "'εκτέλεση", θεωρείς ότι το 17χρονο είναι παρακρατικός γλύφτης της αστυνομίας.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:33Ο ενας απο αυτους που εκτελεστηκαν του πεταξε ενα...σκειτμποαρντ. Τρομακτικο. Ξαναλεω:Παω οπλισμενος σε μπαρ, βριζω την γυναικα σου και αν μου πεταξεις κανα ποτηρι σε εκτελω επιτοπου λεγοντας οτι εκανα αυτοαμυντα. Υπο νορμαλ συνθηκες θα ετρωγα ισοβια. Αλλα αν ειμαι ακροδεξιος παρακρατικος γλυφτης της αστυνομιας παιρνω και παρασημοklg έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:29Πόσο delusional μπορεί να είσαι ώστε να θεωρείς αποδεδειγμένη με hard evidence αυτοάμυνα, "προστασία ακροδεξιού δολοφόνου"; Btw ο τύπος είναι 17 χρόνων μαλακά μου, πρόσθησε για μια φορά να μελετήσεις τι είναι αυτό που σχολιάζεις.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:05
Δηλαδη αν εγω παω σε ενα μπαρ οπλισμενος και βρισω την γυναικα σου και μου πεταξεις το τραπεζι εχω δικαιωμα να σε σκοτωσω? Μην γελιομαστε μια ακομα ηλιθια αποφαση που σκοπο εχει να προστατεψει εναν ακροδεξιο δολοφονο
Τόσο μαλάκας είσαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klg την 19 Νοέμ 2021, 21:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Με συγκινισες μπαγασα. Ειμαι βεβαιος οτι αν τα πραγματα ηταν αντιθετα και αν ειχες εναν αντιφα να πηγαινει με οπλο σε διαδηλωση ναζιστων και καποιος απο τους ναζι πηγαινε να τον αφοπλισει και επεφτε νεκρος απο τα πυρα του αντιφα, θα ελεγες 100% τα ιδια. SureΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:38 στο μπαρ πάει ο κόσμος για να διασκεδάσει
ο Rittenhouse δεν πήγε σε μπαρ, πήγε να προστατέψει το βιός φιλήσυχων βιοπαλαιστών από το μένος των τρομοκρατών που βγήκαν να κάψουν, να κλέψουν και να καταστρέψουν. τον κυνήγησαν, πολλοί από αυτούς οπλισμένοι, προσπάθησαν να του πάρουν το όπλο, προσπάθησαν να τον περικυκλώσουν, με άλλα λόγια ήθελαν να τον σκοτώσουν. αν δεν αντιδρούσε όπως αντέδρασε το πιο πιθανό είναι να ήταν νεκρός σήμερα. πάρτε το χαμπάρι μερικοί, ότι στην Αμερική δεν παίζουν όπως εδώ. αν πας να σκοτώσεις κάποιον, θα αντιδράσει και δεν υπάρχουν κλάψες μετά.
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Απο τυχη ζει και αυτος,πρεπει να εισαι πολυ στοκος για να μπλεξεις χωρις λογο σε τετοιο σκηνικο.17χρονος ραμπο ρε μλκες ημαρτονΔημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:36για 17 χρονών ο τύπος αντέδρασε εξαιρετικά και φαίνεται ότι ξέρει πολύ καλά τι πάει να πει κρατάω όπλο. Ο μέσος άνθρωπος θα είχε αδειάσει 2-3 γεμιστήρες σε όποιον καζαμπούμπο έτρεχε κατά πάνω τουGoBack έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:33 Λολ τωρα το ειδα το βιντεο με το πιστολιδι,50 iq combined θυτης και θυματα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
και πολύ επιεικής ο χαρακτηρισμόςklg έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:39Εντάξει δεν θα κάτσω να αναλύσω μαζί σου όλο το timeline της υπόθεσης, είναι public records όλα τα proceedings, όποιος θέλει να τα διαβάσει τα διαβάζει. Η αναλογία σου είναι εντελώς για τον πούτσο (ποιός θα το περίμενε ε;) αλλά θα κάνω μια προσπάθεια για όποιους άλλους διαβάζουν. Το ανάλογο είναι να πας ως γύφτος να κάψεις ένα άκυρο μπαρ, επειδή είμαστε ρατσιστές εναντίον τον γύφτων, και ένας τύπος 17 χρονών που δουλεύει στο μπαρ και μένει 15 λεπτά μακριά, να έρθει και να αράξει για να προστατεύσει το source of income του με το legally owned όπλο του και εσύ να του επιτέθεις, να προσπαθήσει απλώς να φύγει από εσένα, εσύ να τον κυνηγήσεις και εν τέλη να πιάσεις το όπλο και να προσπαθήσεις να το πάρει από τα χέρια του. Εσύ όχι μόνο το θεωρείς αυτό "'εκτέλεση", θεωρείς ότι το 17χρονο είναι παρακρατικός γλύφτης της αστυνομίας.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:33Ο ενας απο αυτους που εκτελεστηκαν του πεταξε ενα...σκειτμποαρντ. Τρομακτικο. Ξαναλεω:Παω οπλισμενος σε μπαρ, βριζω την γυναικα σου και αν μου πεταξεις κανα ποτηρι σε εκτελω επιτοπου λεγοντας οτι εκανα αυτοαμυντα. Υπο νορμαλ συνθηκες θα ετρωγα ισοβια. Αλλα αν ειμαι ακροδεξιος παρακρατικος γλυφτης της αστυνομιας παιρνω και παρασημοklg έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:29
Πόσο delusional μπορεί να είσαι ώστε να θεωρείς αποδεδειγμένη με hard evidence αυτοάμυνα, "προστασία ακροδεξιού δολοφόνου"; Btw ο τύπος είναι 17 χρόνων μαλακά μου, πρόσθησε για μια φορά να μελετήσεις τι είναι αυτό που σχολιάζεις.
Τόσο μαλάκας είσαι.
του βγήκεGoBack έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:42Απο τυχη ζει και αυτος,πρεπει να εισαι πολυ στοκος για να μπλεξεις χωρις λογο σε τετοιο σκηνικο.17χρονος ραμπο ρε μλκες ημαρτονΔημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:36για 17 χρονών ο τύπος αντέδρασε εξαιρετικά και φαίνεται ότι ξέρει πολύ καλά τι πάει να πει κρατάω όπλο. Ο μέσος άνθρωπος θα είχε αδειάσει 2-3 γεμιστήρες σε όποιον καζαμπούμπο έτρεχε κατά πάνω τουGoBack έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:33 Λολ τωρα το ειδα το βιντεο με το πιστολιδι,50 iq combined θυτης και θυματα.![]()
μάγκας
οι δικοί μας 20χρονοι κάθονται να τους ληστεύουν 12χρονα κωλόγυφτα
Ξεχείλισε!

Δεν καταλαβα τι ληστεια εγινε,στα γρηγορα ειδα το βιντεο,σε κατι πορειες δεν ηταν;Τα αντιστοιχα δικα μας ειναι τα ραντεβου θανατου των οπαδων που βγαινουν μονο μαχαιρια και λοσταρια.Lord Brum έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:44του βγήκεGoBack έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:42Απο τυχη ζει και αυτος,πρεπει να εισαι πολυ στοκος για να μπλεξεις χωρις λογο σε τετοιο σκηνικο.17χρονος ραμπο ρε μλκες ημαρτονΔημοκράτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:36
για 17 χρονών ο τύπος αντέδρασε εξαιρετικά και φαίνεται ότι ξέρει πολύ καλά τι πάει να πει κρατάω όπλο. Ο μέσος άνθρωπος θα είχε αδειάσει 2-3 γεμιστήρες σε όποιον καζαμπούμπο έτρεχε κατά πάνω του![]()
μάγκας
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Μαγκας. Και ο αντιφα που θα τον σκοτωνε μαγκας ητανεLord Brum έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:44 του βγήκε
μάγκας
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
το αντίστοιχο με έναν περίοικο του κε΄ντρου της αθήνας να βγει με όπλο για να προστατέψει την περιουσία των συμπολτιών του που εθιμικά καίγεται από τα αναρχιδια, τα αναρχίδια να πάρουν τον οπλοφορούντα στο κυνήγι και όταν πάνε αν του παρουν το όπλο αυτός να τους ξαπλώσει κάτι. Τονίζω ότι έτρεψε να φύγει παρόλο που ήταν ένοπλος, οι παπαρες τα θελαν και τα παθανGoBack έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:47Δεν καταλαβα τι ληστεια εγινε,στα γρηγορα ειδα το βιντεο,σε κατι πορειες δεν ηταν;Τα αντιστοιχα δικα μας ειναι τα ραντεβου θανατου των οπαδων που βγαινουν μονο μαχαιρια και λοσταρια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-