E αυτο λεω, μαλακια των αντιφα να μην βρεθει ενας με οπλο να τον εκτελεσει οταν αρχισε να πυροβολει. Βεβαια αυτος αριστερος θα ητανε οποτε η καταδικη του θα ηταν βεβαιηOtto Weininger έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:10Άμα έρθεις οπλισμένος, βγεις έξω αρχίσεις και τρέχεις να φύγεις και εμείς σε κυνηγάμε να σε λιντσαρουμε, σε πετάξουμε κάτω κλπ ναι. Πυροβολας και είναι αυτοάμυνα.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:05Δηλαδη αν εγω παω σε ενα μπαρ οπλισμενος και βρισω την γυναικα σου και μου πεταξεις το τραπεζι εχω δικαιωμα να σε σκοτωσω? Μην γελιομαστε μια ακομα ηλιθια αποφαση που σκοπο εχει να προστατεψει εναν ακροδεξιο δολοφονοOtto Weininger έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:02
Άσε ρε παραμύθα. Λες και δεν υπάρχουν τα βίντεο. Αυτές τις μαλακιες λέγανε και στο δικαστήριο και πήρανε πουλο.
Άλλωστε είδαμε τι εκαναν οι Antifa και οι BLM σε όποιον δεν είχε όπλο. Τους τσάκισαν στο ξύλο και τους παρατουσαν αιμοφυρτους. Ε, εδώ δεν έπιασε. Ξύδι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αθωος ο Kyle Rittenhouse!
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Αθωος ο Kyle Rittenhouse!
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Yπάρχει το βίντεο που δείχνει να τον σημαδεύει με όπλο αυτός που πυροβόλησε και για αυτό αθωώθηκε.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:13E αυτο λεω, μαλακια των αντιφα να μην βρεθει ενας με οπλο να τον εκτελεσει οταν αρχισε να πυροβολει. Βεβαια αυτος αριστερος θα ητανε οποτε η καταδικη του θα ηταν βεβαιηOtto Weininger έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:10Άμα έρθεις οπλισμένος, βγεις έξω αρχίσεις και τρέχεις να φύγεις και εμείς σε κυνηγάμε να σε λιντσαρουμε, σε πετάξουμε κάτω κλπ ναι. Πυροβολας και είναι αυτοάμυνα.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:05 Δηλαδη αν εγω παω σε ενα μπαρ οπλισμενος και βρισω την γυναικα σου και μου πεταξεις το τραπεζι εχω δικαιωμα να σε σκοτωσω? Μην γελιομαστε μια ακομα ηλιθια αποφαση που σκοπο εχει να προστατεψει εναν ακροδεξιο δολοφονο
Άλλωστε είδαμε τι εκαναν οι Antifa και οι BLM σε όποιον δεν είχε όπλο. Τους τσάκισαν στο ξύλο και τους παρατουσαν αιμοφυρτους. Ε, εδώ δεν έπιασε. Ξύδι.
-
Στρακαστρουκας
Και οι δυο νεκροι δεν ειχαν οπλοπατησιωτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:15Yπάρχει το βίντεο που δείχνει να τον σημαδεύει με όπλο αυτός που πυροβόλησε και για αυτό αθωώθηκε.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:13E αυτο λεω, μαλακια των αντιφα να μην βρεθει ενας με οπλο να τον εκτελεσει οταν αρχισε να πυροβολει. Βεβαια αυτος αριστερος θα ητανε οποτε η καταδικη του θα ηταν βεβαιηOtto Weininger έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:10
Άμα έρθεις οπλισμένος, βγεις έξω αρχίσεις και τρέχεις να φύγεις και εμείς σε κυνηγάμε να σε λιντσαρουμε, σε πετάξουμε κάτω κλπ ναι. Πυροβολας και είναι αυτοάμυνα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τον δικό μας Ρουβίκωνα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:10 Άλλος ένας αρμός της εξουσίας clicking into place.
Όλα έτοιμα για να διασχίσουν οι ΗΠΑ το Ρουβίκωνα το 2025.![]()
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ΜΠΡΑΒΟ
Land of the Free, Home of the Brave
αυτό ΕΙΝΑΙ δικαιοσύνη
να παίρνουμε μαθήματα κι εμείς
Land of the Free, Home of the Brave
αυτό ΕΙΝΑΙ δικαιοσύνη
να παίρνουμε μαθήματα κι εμείς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 19 Νοέμ 2021, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Dwarven Blacksmith
Όχι, του Ντράγκι.πατησιωτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:18Τον δικό μας Ρουβίκωνα;Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:10 Άλλος ένας αρμός της εξουσίας clicking into place.
Όλα έτοιμα για να διασχίσουν οι ΗΠΑ το Ρουβίκωνα το 2025.![]()
![]()
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
και οι δύο νεκροί πυροβολήθηκαν ΜΟΝΟ όταν επιτέθηκαν απείλησαν την ζωή του RittenhouseΣτρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:16Και οι δυο νεκροι δεν ειχαν οπλοπατησιωτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:15Yπάρχει το βίντεο που δείχνει να τον σημαδεύει με όπλο αυτός που πυροβόλησε και για αυτό αθωώθηκε.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:13
E αυτο λεω, μαλακια των αντιφα να μην βρεθει ενας με οπλο να τον εκτελεσει οταν αρχισε να πυροβολει. Βεβαια αυτος αριστερος θα ητανε οποτε η καταδικη του θα ηταν βεβαιη
υπάρχουν βίντεο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Δημοκράτης
-
Στρακαστρουκας
Ειπαμε, αν παω σε μπαρ οπλισμενος και βρισω την γυναικα σου και μου πεταξεις κανα αντικειμενο εχω δικαιωμα να σε εκτελεσω επιτοπου. Αυτο υποστηριζετεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:22και οι δύο νεκροί πυροβολήθηκαν ΜΟΝΟ όταν επιτέθηκαν απείλησαν την ζωή του RittenhouseΣτρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:16Και οι δυο νεκροι δεν ειχαν οπλοπατησιωτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:15
Yπάρχει το βίντεο που δείχνει να τον σημαδεύει με όπλο αυτός που πυροβόλησε και για αυτό αθωώθηκε.
υπάρχουν βίντεο
-
Δημοκράτης
οι ζαίοι είναι σε μόνιμη φάση του ότι το άσπρο είναι μαύροΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:22και οι δύο νεκροί πυροβολήθηκαν ΜΟΝΟ όταν επιτέθηκαν απείλησαν την ζωή του RittenhouseΣτρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:16Και οι δυο νεκροι δεν ειχαν οπλοπατησιωτης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:15
Yπάρχει το βίντεο που δείχνει να τον σημαδεύει με όπλο αυτός που πυροβόλησε και για αυτό αθωώθηκε.
υπάρχουν βίντεο
οκ καλώς αθωόθηκε ο άνθρωπος, κακώς τον τραβούσαν σε δίκες όλο αυτό το καιρό. Πάντα τέτοια
και ένα μπράβο που ξεβρώμισε την αμερική από 2 κωλόπαιδα
Lets Go Brandon intensifies. 
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Πόσο delusional μπορεί να είσαι ώστε να θεωρείς αποδεδειγμένη με hard evidence αυτοάμυνα, "προστασία ακροδεξιού δολοφόνου"; Btw ο τύπος είναι 17 χρόνων μαλακά μου, πρόσθησε για μια φορά να μελετήσεις τι είναι αυτό που σχολιάζεις.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:05Δηλαδη αν εγω παω σε ενα μπαρ οπλισμενος και βρισω την γυναικα σου και μου πεταξεις το τραπεζι εχω δικαιωμα να σε σκοτωσω? Μην γελιομαστε μια ακομα ηλιθια αποφαση που σκοπο εχει να προστατεψει εναν ακροδεξιο δολοφονοOtto Weininger έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:02Άσε ρε παραμύθα. Λες και δεν υπάρχουν τα βίντεο. Αυτές τις μαλακιες λέγανε και στο δικαστήριο και πήρανε πουλο.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 20:55 Παρτε ολοι οπλα παιδια. Καθε φορα που θα τσακωνεστε με καποιον θα εχετε δικαιωμα να τον εκτελειτε επι τοπου
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- Μαυροβασίλης
κι όχι μόνο, εξιμπιτ Α:klg έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 20:53 Το καλύτερο είναι το αμόκ που θα πάθουν τα lefties στις alt-media πλατφόρμες.
viewtopic.php?p=2228815#p2228815
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Dwarven Blacksmith
The implication being?Μαυροβασίλης έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:30κι όχι μόνο, εξιμπιτ Α:klg έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 20:53 Το καλύτερο είναι το αμόκ που θα πάθουν τα lefties στις alt-media πλατφόρμες.
viewtopic.php?p=2228815#p2228815
-
Στρακαστρουκας
Ο ενας απο αυτους που εκτελεστηκαν του πεταξε ενα...σκειτμποαρντ. Τρομακτικο. Ξαναλεω:Παω οπλισμενος σε μπαρ, βριζω την γυναικα σου και αν μου πεταξεις κανα ποτηρι σε εκτελω επιτοπου λεγοντας οτι εκανα αυτοαμυντα. Υπο νορμαλ συνθηκες θα ετρωγα ισοβια. Αλλα αν ειμαι ακροδεξιος παρακρατικος γλυφτης της αστυνομιας παιρνω και παρασημοklg έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:29Πόσο delusional μπορεί να είσαι ώστε να θεωρείς αποδεδειγμένη με hard evidence αυτοάμυνα, "προστασία ακροδεξιού δολοφόνου"; Btw ο τύπος είναι 17 χρόνων μαλακά μου, πρόσθησε για μια φορά να μελετήσεις τι είναι αυτό που σχολιάζεις.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:05Δηλαδη αν εγω παω σε ενα μπαρ οπλισμενος και βρισω την γυναικα σου και μου πεταξεις το τραπεζι εχω δικαιωμα να σε σκοτωσω? Μην γελιομαστε μια ακομα ηλιθια αποφαση που σκοπο εχει να προστατεψει εναν ακροδεξιο δολοφονοOtto Weininger έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:02
Άσε ρε παραμύθα. Λες και δεν υπάρχουν τα βίντεο. Αυτές τις μαλακιες λέγανε και στο δικαστήριο και πήρανε πουλο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-